7.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#طبیعت
#حال_خوب
#لذت_طبیعت
#انرژی_مثبت
#آشپزی_در_طبیعت
با #صدا ببینید و لذت ببرید 😍
╭────๛- - - - - ┅╮
│ iᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ 🌺🍃
🌱🌺 @Rahilpaz
╰───────────
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
21.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پنیر_پیتزا_خونگی 😍😋
۱-شیر ۴ لیتر
۲-سرکه سفید ۱ پ
۳-نمک ۲ الی ۳ ق.غ
مراحل کار:
۱-شیر رو به دمای ۴۰ تا ۴۵ درجه می رسونیم. در صورتی که دماسنج در دسترس ندارید می تونید با انگشت دما را امتحان کنید. زمانی که انگشت رو داخل شیر قرار بدیم و گرمای اون رو حس کنیم ولی دستمون نسوزه یعنی دمای شیر حدودا بین ۴۰ تا ۴۵ درجه است.
۲-گاز رو خاموش می کنیم و سرکه رو اضافه می کنیم تا شیر ببره و دلمه ببنده.
۳-در قابلمه رو می بندیم تا کامل دلمه ببنده.
۴-اگه دلمه ها یک دست بود یه تیکه بردارید اگرهم بریده بریده بود با صافی جداش کنید.
۵-پنیر رو ورز بدید تا منسجم و آب اضافه اش خارج شه.
۶-نمک رو به آب پنیر اضافه می کنیم و روی حرارت می زاریم تا به دمای ۶۰ تا ۶۵ درجه برسه.
۷-پنیر رو ۳ مرتبه و هر دفعه ۱ دقیقه داخل آب پنیر و سپس داخل آب یخ می اندازیم و ورز می دیم تا حالت کشسانی بیشتر شه.
۸- پنیر رو گرد می کنیم به مدت حداقل ۲ ساعت داخل فریزر می زاریم، و بعد هم رنده می کنیم
╭────๛- - - - - ┅╮
│ iᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ 🌺🍃
🌱🌺 @Rahilpaz
╰───────────
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
22.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آشپزی در طبیعت 🥩🔥🥑
از نوع وطنی 🇮🇷
╭────๛- - - - - ┅╮
│ iᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ 🌺🍃
🌱🌺 @Rahilpaz
╰───────────
11.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کالباس
تو خونه بدون کاور خیلی اسون کالباس درست کن
این کالباس فوق العاده خوشمزه ست و راحت درست میشه😍😋
⚖مواد لازم
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
تخم مرغ ۱عدد
ادویه ها: فلفل قرمز، پاپریکا، اویشن، ۱ق چ از هر کدوم
جوز هندی، کمی پودر زنجبیل ۱/۲ ق چ
نمک ۱ و ۱/۴ ق غ
تخم گشنیز ۱ ق غ
آرد گندم ۲/۵ ق غ
نشاسته گندم ۲ ق غ
آب ۶۰ گرم
روغن ۷۵گرم
قارچ۲۵۰گرم
فلفل دلمه ای۱عدد
پسته خام به مقدار لازم
🔺قارچ رو باید بلانچ کنید
🔺پسته رو کمی داخل آب خیس کنید
🔺قارچ بلانچ شده و فلفل دلمه ای و پسته رو روی دستمال بزارید تا خشک بشه اصلا آب نداشته باشه
🔺از قالب تفلون استفاده کنید و اگه قالبتون میچسبه داخلش سلفون بکشید
🔺قالب رو تا جایی پر کنید که نیم سانتی متر فضای خالی داشته باشه و روی قالب رو با فویل بپوشونید
🔺به مدت ۱:۳۰ ساعت داخل فر با دمای ۱۴۰
🔺وقتی که کالباس سرد شد داخل یخچال بزارید حداقل ۸ ساعت بمونه بعد میل کنید
🔺مدت نگهداری ۳-۴ روز داخل یخچال و یک ماه در فیریز
╭────๛- - - - - ┅╮
│ iᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ 🌺🍃
🌱🌺 @Rahilpaz
╰───────────
17.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آشپزی در طبیعت 🔥💐🌱
قیمه لاپلو مازندرانی 🇮🇷
╭────๛- - - - - ┅╮
│ iᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ 🌺🍃
🌱🌺 @Rahilpaz
╰───────────
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_مرغ_جنگلی
#مرغ_جنگلی
#غذای_پیک_نیکی
#مرغ_زغالی
#کباب_مرغ
مواد لازم برای ۴-۵ تا شیکموووو 😋
* مرغ متوسط ۱ عدد
* حلب روغن
* سیخ مخصوص
برای مزه دار کردن مرغ
* پیاز کوچیک ۱ ک
* سیر ۵-۴ حبه
* گوجه ۲ عدد
* فلفل سبز ۳-۴ عدد
* میکس سبزیجات تازه کوهی (نعناع، جعفری، خالواش، چوچاق، ترخون، شمبلیله، پیازچه و سایر سبزیجات معطر ) حدود ۲ ق غ
* زعفرون دم کرده ۱/۲ پ
* روغن مایع ۱ پ
* فلفل قرمز، فلفل سیاه، ادویه کاری و زردچوبه هرکدام ۱/۲ ق غ
* نمک بمقدار لازم (حدود ۲ ق غ)
نصف پیازها رو کامل بندازید و خورد نکنید که برای داخل شکم مرغ از همین مواد استفادن بشه
داخل قابلمه ابتدا کمی اب بریزید بعد داخل اتیش بذارید.
بجای پایه از صلیب چوبی و یا هرچیز مشابه میتونید استفاده کنید.
حتما اتیش با حلب حدود ۴۰-۵۰ سانت فاصله داشته باشه و دور حلب تعدادی سوراخ با چاقو ایجاد کنید.
شعله آتیش نبایید خیلی زیاد باشه. 💥برای مواد داخل قابلمه هر چیزی که دوست دارید میتونید استفاده کنید (گوجه، پیاز، فلفل تند، ترخون تازه و...)
نوش جان
امیدوارم این پست براتون مفید باشه
╭────๛- - - - - ┅╮
│ iᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ 🌺🍃
🌱🌺 @Rahilpaz
╰───────────
کارهای عقب افتاده، اتاق نامرتب، تکالیف انجام نشده میتواند به مرور موجب افسردگی شوند.
مرتب کردن میز حتی اصلاح سر و صورت میتواند شروع خوبی برای کاهش علائم افسردگی باشد!
╭────๛- - - - - ┅╮
│ iᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ 🌺🍃
🌱🌺 @Rahilpaz
╰───────────
9.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_حلزونی😍😋
سینه مرغ رو به نوارهای باریکی برش میزنیم ورول میکنیم وبه سیخ میکشیم نگران تکه وتکوهای که از سینه باقی میمونه نباشید همه رو به اضافه یکی دوتکه ران چرخ کردم میتونید با تکه ها اضافی پیتزای مرغ/پیراشکی/ماکارونی.... درست کنید
مقداری زعفران دم میکنیم وبا برس به مرغای سیخ کشیده شده میمالیم.
یک عدد پیاز بزرگ رو خرد میکنیم یکی دوقاشق روغن زیتون نمک فلفل کمی زردچوبه یک حبه سیر رنده شده کمی آب لیمو رو با هم قاطی میکنیم ومرغای زعفرانی رو میزاریم مابین مواد ودر ظرف رو میبندیم ومیزاریم یخچال یک شب، فرداش مرغا رو در میاریم ومی تکونیم تا مواد ازش جدا شه وتو روغن با شعله متوسط سرخ میکنیم وبا پلو نوووووش جان میفرماییم گوجه فرنگی وفلفل دلمه ای هم با همون سیخای چوبی سرخ کردم (عزیزان آگه بخواید گوجه فرنگی ومرغ رو یک درمیان بزنید وسرخ کنید گوجه ها زود وا میرن وله میشن ولی هنوز مرغ پخته وسرخش نشده)در ماهی تابه رو بزارید هم مرغ مغز پخت میشه هم روغن نمیپاشه تا موقعی که داره کم کم سرخ میشه
7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گز خونگی
« پارت دوم »
╭────๛- - - - - ┅╮
│ iᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ 🌺🍃
🌱🌺 @Rahilpaz
╰───────────
20.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رول ژامبون سوخاری😍😋
مواد لازم:
خمیر یوفکا🫓
ژامبون🥓
پنیر ورقه ای گودا یا چدار🧀
پودر سوخاری🍘
تخم مرغ🥚
🔹میتونین آب رو روی خمیر اسپری کنین.
🔹حرارت رو خیلی ملایم کنین که روغن نسوزه.
🔹پودر سوخاریتون اگه درشت بود میتونین توی غذاساز یه مقدار پودرش کنین.
╭────๛- - - - - ┅╮
│ iᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ 🌺🍃
🌱🌺 @Rahilpaz
╰───────────