eitaa logo
مختاررحیمی (راهبرآموزشی)
3.6هزار دنبال‌کننده
20.2هزار عکس
9.7هزار ویدیو
13.4هزار فایل
فعالیت کانال: 🔹مسائل آموزشی و پرورشی و اداری و بخشنامه ها 🔹فیلم تدریس، درسنامه ها 🔹️ ارزشیابی 🔹️انواع روش‌های تدریس 🔹️چک لیست ها، جشنواره ها 🔹️اخبار استخدام و آموزش وپرورش 🔹️ روانشناسی و مشاوره 🔹️آیدی تبلیغات وارتباط بامدیرکانال @MRAHIMI72
مشاهده در ایتا
دانلود
40.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوم_ابتدایی 📕📖 🎥تدریس درس ریاضی- صفحه ۴۷- کار در کلاس- سوال ۳ 📚📖✏️ 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 eitaa.com/@mokhtar98 کانال مختاررحیمی(راهبرآموزشی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸🍃 📹 فیلم آموزشی: صفحه ۳۸ 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 eitaa.com/@mokhtar98 کانال مختاررحیمی(راهبرآموزشی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸 کلیپ آموزشی: کلمه سازی باروش دست ورزی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 eitaa.com/@mokhtar98 کانال مختاررحیمی(راهبرآموزشی)
36.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوم_ابتدایی 📕📖 🎥تدریس درس علوم-فصل ششم- قسمت دوم📚📖✏️ 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 eitaa.com/@mokhtar98 کانال مختاررحیمی(راهبرآموزشی)
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📖بیاموز و بگو _درس هفتم_کارنیک 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 eitaa.com/@mokhtar98 کانال مختاررحیمی(راهبرآموزشی)
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوم_ابتدایی 📕📖 🎥تدریس درس ریاضی- صفحه ۴۸- سوال ۳ 📚📖✏️ 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 eitaa.com/@mokhtar98 کانال مختاررحیمی(راهبرآموزشی)
23.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📖طرح ۳۳ روزه_ روز ۳۱ 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 eitaa.com/@mokhtar98 کانال مختاررحیمی(راهبرآموزشی)
28.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوم_ابتدایی 📕📖 🎥تدریس درس ریاضی- صفحه ۴۸- سوال ۲ 📚📖✏️ 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 eitaa.com/@mokhtar98 کانال مختاررحیمی(راهبرآموزشی)
29.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوم_ابتدایی 📕📖 🎥تدریس درس ریاضی- صفحه ۴۷- کار در کلاس- سوال دو📚📖✏️ 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 eitaa.com/@mokhtar98 کانال مختاررحیمی(راهبرآموزشی)
🍀 چند برای و به و : 1⃣ روش‌های متفاوت (دیداری-شنیداری- لمسی) را بشناسید : بدانید کودک شما در کدام گروه قرار دارد، چون به‌این‌صورت کودک پیدا می‌کند و همچنین اطلاعات را بهتر درک می‌کند و یادگیری او بلند‌مدت‌تر می‌شود. 2⃣ آموزش را از طریق شیوه‌های مبتنی بر جذاب کنید : به‌کار بردن بازی به‌عنوان یک ابزار آموزشی نه‌تنها فرصت‌هایی برای یادگیری عمیق‌تر و رشد مهارت‌های غیر شناختی فراهم می‌آورد، بلکه به تشویق کودکان به درس خواندن و ایجاد انگیزه در آن‌ها برای یادگیری نیز کمک می‌کند. وقتی کودکی فعالانه درگیر یک بازی می‌شود، ذهن او لذت یادگیری یک سیستم جدید را تجربه می‌کند. 3⃣ او را بشناسید : هنگام انجام تکالیف درسی از درس یا تکلیفی که مورد علاقه اش است شروع کنید. زیرا برای شروع درس و دست کشیدن از بازی و سایر کارهای مورد علاقه، کودک نیاز به انگیزه قوی دارد. 4⃣ را با زندگی روزانه بیامیزید : پیوندزدن درسها با زندگی روزانه علاوەبر ایجاد انگیزە، منجر به درک ملموس و عمیق مفاهیم و موضوعات درسی می‌شود و بخاطرسپاری آنها نیز آسانتر خواهد شد. (مثلا با پختن یک کیک و تقسیم آن به تکه‌های مساوی مفهوم کسر را برای او توضیح دهید) 5⃣ یک برای او پیدا کنید : اگر دوست یا همسایه‌ای دارید که همسن کودکتان است و از قضا درسخوان هم هست، می‌توانید از او کمک بخواهید و در هفته یکی، دو برنامه بچینید که آنها با هم درس بخوانند تا فرزندتان به درس علاقه بیشتری پیدا کند. 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 eitaa.com/@mokhtar98 کانال مختاررحیمی(راهبرآموزشی)
✅ تمرین عالی برای رفع مشکل کند نویسی 1- خط دفتر را رنگی کنید.یک خط در میان بنویسد،مثلاً یک خط زمینه سبز و یک خط نارنجی. 2- انداختن کش اسکناس به دور انگشتان دستی که می نویسد و سپس باز کردن انگشتان تا کش به شکل النگو در مچ بیفتد. 3- خمیر بازی، چنگ زدن و ورز دادن خمیر با دو انگشت سبابه و اشاره. 4- جستجوی اشیاء ریز مثل تیله، نخود، تراش، هسته خرما و… در داخل کیسه پراز ماسه و نمک یا چوب اره شده با انگشتان دستی که مداد به دست می گیرد. 5- غلت دادن گوی در داخل نمک و ماسه، با انگشتان دستی که مداد به دست می گیرد. 6- با انگشتان دستی که قلم می گیرد و می نویسد از روی زمین چوب کبریت پخش شده را با ثبت زمان دونه دونه جمع کند. 7- چنگ زدن و فشردن توپ پلاستیکی با انگشتان دستی که قلم به دست می گیرد. 8- چنگ زدن و شانه کردن مو با دست توسط کودک. 9- ریش ریش کردن تار های فرش یا نخ کاموا با انگشتان دستی که قلم به دست می گیرد. 10- باز و بسته کردن درب بطری، پیچ و مهر، فقل در با کلید در سایز ها و اندازه های مختلف در زمان مشخص با انگشتان دستی که می نویسد. 11- شمارش اسکناس با دو انگشتی که مداد را می گیرد. 12- ورق زدن کتاب با دو انگشت. 13- جمع کردن سوزن ته گرد از روی آینه با دوانگشت اشاره و سبابه که قلم را بدست می گیرد. 14- دانه ‌های کوچک (به عنوان دانه‌های تسبیح) را روی زمین ریخته و از او بخواهیم آن‌ها را با سر انگشت‌های شست و اشاره و میانه، جمع کند. 15- هوا نویسی (نوشتن با قلم روی هوا و فضای اطراف): این روش در تند نویسی، کمک قابل توجّهی به دانش‌آموزان می‌کند؛ چرا که این عمل در تسریع حرکات عضلات دست، بازو و ساعد و هماهنگی مغز با چشم و دست، تأثیر بسیاری دارد. 16- سینه‌ خیز رفتن: روزی چند دقیقه (حداکثر ده دقیقه) دانش‌آموز سینه‌خیز برود. این عمل در هماهنگی اعضای بدن بسیار مؤثّر است. 17- دانش آموز نقاشی ‌ها را به منظور کمک در تندنویسی به صورت حرکت افقی، عمودی و مورب رنگ آمیزی نماید. 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 eitaa.com/@mokhtar98 کانال مختاررحیمی(راهبرآموزشی)
صبح یعنی آغاز آغاز یک عبور و دریچه یک سلام صبحتان بخیر و نیکی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 eitaa.com/@mokhtar98 کانال مختاررحیمی(راهبرآموزشی)