eitaa logo
Rahnama99
143 دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
3.6هزار ویدیو
11 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️وقتی همه بیایند، مقتدریم 🔹جدا از اینکه طرفدار کدام نامزد هستید، جدا از اینکه کدام برنامه را برای آینه کشور مفید می‌دانید، جدا از رقابت‌های انتخاباتی بر سر نام‌ها و کارنامه‌ها همه یک وظیفه مشترک داریم؛ دعوت همه به پای صندوق رأی. وظیفه کامل کردن حماسه بدرقه شهید رئیسی عزیز با شکل دادن به انتخابات پرشور و حداکثری. 🔸از طرفی، یکی از خطوط مقدم تقابل با دشمن، انتخابات است. دشمنی که با همه تلاش خود سعی در سرد کردن فضای سیاسی ایران و ایجاد یأس و نا امیدی در میان مردم دارد. این حربه دشمن باید پاسخ خود را با حضور مردمی در انتخابات بگیرد. 🔹اینکه کدام نامزد پیروز می‌شود، قطعا مهم است اما مهم‌تر این است که پیروز انتخابات با اقتدار راهی پاستور شود و بتواند با پشتوانه مردمی اقدام کند! پیروزی کم رمق در انتخابات و با مشارکت پایین نمی‌تواند برای دولت تولید قدرت کند و هر قدر هم که منتخب کارآزموده‌ باشد در نهایت نمی‌تواند بدون پشتوانه مردمی به اهداف از پیش اعلام شده‌اش دست یابد.
⭕️بارهای بر زمین مانده فرهنگ و دولت چهاردهم 🔹فرهنگ عمومی در مظاهر مختلف فرهنگی در دو سال اخیر با چالش‌های مهمی روبرو بوده است؛ رسانه‌های نوین جایگزین ابزارهای قدیمی شده است و باورهای مردم دچار تغییرات گسترده‌ای شده است. چالش‌های فرهنگی در جامعه ایرانی از یک سو تحت تاثیر آنچه شبیخون فرهنگی دشمن نامیده می‌شود، قرار گرفته و از سوی دیگر، تحت تاثیر سیاست‌های معوج و ناهماهنگ فرهنگی هر بار به یک سویی کشیده می‌شود. با این مقدمه، به نظر می‌رسد که دولت چهاردهم حالا کار سختی در حوزه فرهنگی پیش‌روی خود دارد. از عمق راهبردی مسائل فرهنگی گرفته تا مسائل روبنایی و ظاهری فرهنگی همه باید مورد توجه دولت آینده قرار بگیرد. 🔸فرهنگ عمومی دارای نشانه‌های مختلفی است که شاکله اعتقادی، اخلاقی و عملی را نشان می‌دهد و می‌تواند از طریق ابزارهای مختلف، این نشانه‌ها به سمت تعالی یا تنزل پیش برود. در سال‌های اخیر، بررسی ابزارهای مختلف فرهنگی در کشور، نشان می‌دهد حرکت جامعه به سمت تعالی با کندی پیش رفته، و همین مسئله از جمله موضوعاتی است که می‌تواند در دولت آینده به عنوان یک اولویت مطرح شود.
📸کارتون | بعضی ها از کودکی عاشق آمریکا بودند... 👤پدر: تپل‌من، مامان رو بیشتر دوست داری یا بابارو؟ ✔️کودک: آملیکا
⭕️همه با هم برای تکمیل حماسه 🔹پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون تنها در خصوص قوه مجریه و انتخاب رئیس جمهور، سیزده انتخابات باشکوه برگزار شده و پس از شهادت شهید جمهور، نظام جمهوری اسلامی و مردم شریف ایران با روحیه انقلابی و مشارکت جویانه، خویش را مهیای برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در هشتم تیرماه می کنند. 🔸البته سربلندی مردم در این آزمون ملی چه در عرصه حضور حداکثری و چه انتخاب شایسته و در تراز ملت غیور ایران، مستلزم آن است با نگاهی به گذشته و تجربه انتخاب ها و روسای جمهور قبلی و نوع تاثیرات و خدمات آنان و بررسی دقیق مقایسه ای، با هوشمندی و آگاهانه در پای صندوق های رای حاضر شده و به تناسب ضرورت ها، شرایط و نیازهای روز جامعه و کشور، اصلح را انتخاب کنند. ملت متمدن ایران نوع حکمرانی و سلوک اخلاقی و مدیریتی شهید جمهور و دستاوردهای کم نظیر آن را تجربه کرده و پیش روی خود دارد و می تواند با نگاه به گذشته، آینده خویش را در انتخابات هشتم تیرماه به صورت آگاهانه و هوشیارانه رقم بزند. شهید جمهور در 34 ماه ریاست جمهوری در سطح داخلی و بین المللی گام های بسیار بزرگی برداشته که هنوز به فرجام نهایی نرسیده و ضرورت دارد رئیس جمهور و دولت بعدی راه و گفتمان شهید عزیز را ادامه دهند.
🚆راه آهن رشت_کاسپین‼️ 👤استانیسلاو تاراسوف، کارشناس علوم سیاسی و کارشناس خاورمیانه و قفقاز، به اسپوتنیک گفت: راه آهن رشت_کاسپین که اخیراً رونمایی شد، یک پروژه حیاتی، به ویژه از نظر اهمیت اقتصادی برای جمهوری اسلامی ایران می باشد. 🔹این کارشناس کفت: در حال حاضر پروژه رشت_کاسپین مسیر اصلی کریدور حمل‌ونقل بین‌المللی شمال_جنوب است که خلیج فارس را به دریای کاسپین متصل می‌کند. 🔸تاراسف گفت: این پروژه موثرترین مسیر ریلی با اتصال مستقیم به روسیه است که می تواند به افزایش چشمگیر مبادلات تجاری بین تهران و مسکو کمک کند. 🔹وی خاطرنشان کرد: روسیه علاقه مستقیم دارد که ایران به «قدرت شماره یک غرب آسیا» تبدیل شود، زیرا مسکو در حال توسعه روابط قابل اعتماد با تهران است. 🔸این کارشناس گفت: پروژه رشت_کاسپین را می توان یک مسیر ترانزیتی بین المللی دانست که می تواند مورد توجه کشورهایی مانند چین و هند باشد. 🔹تاراسف در پایان گفت: ظهور چنین کریدور ارتباطی به هر طریقی سیستم امنیتی منطقه را تقویت می کند، یک جنبه ژئوپلیتیکی که به معنای خروج کامل ایران از انزوا [تجارت بین المللی] است.
13.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙 🔘موضوع: دولت آینده باید چه اولویت هایی در دستور کار خودش قرار بدهد 👤کارشناس: حسین عبداللهی فر
🗞بلومبرگ : 🔹بدون توجه به اینکه چه کسی در انتخابات ایالات متحده پیروز شود، دوره اعتقادات استثناگرایانه ایالات متحده به سر آمده است. 🔸دیگر جهان آمریکا را به‌ عنوان قدرت هژمون اخلاق‌مدار و پلیس بین‌الملل نمی‌بیند، بلکه تنها به‌عنوان یک قدرت در میان قدرت‌های دیگر می‌بیند که به دنبال منافع خودخواهانه خود است. 🔹این اعتقاد نژادپرستانه در آمریکا ریشه دارد که سفید‌پوستان آمریکایی مردم برگزیده عصر حاضر اند، آمریکا پرچم‌دار آزادی، حقوق‌بشر، ابتکار و... است و بقیه جهان باید رهبری آن را بپذیرد، مجموعه این اعتقادات به عنوان استثنا‌گرایی (exceptionalism) آمریکایی شناخته می‌شود.
⭕️جان بولتون در گفتگو با CNN: اسرائیل در حلقه آتش ایران گرفتار شده است؛ نه گنبد آهنین و نه سیستم‌های پدافند هوایی آمریکا توانایی مقابله با آن‌ها را ندارند 👤بولتون، مشاور امنیت ملی پیشین آمریکا: 🔹حزب‌الله، زرادخانه بزرگی از موشک‌ها را در اختیار دارد؛ از این رو قدرت حزب‌الله در غلبه بر پدافند هوایی اسرائیل از مدت‌ها پیش شناخته شده است! 🔸ایران و حزب‌الله لبنان می‌توانند سیستم‌های پدافند هوایی آمریکا و گنبدآهنین را از کار بیندازند و این همان مشکلی است که در حال حاضر با آن مواجهیم! به عنوان مثال، اگر حزب‌الله بخواهد یک حمله موشکی گسترده به تل‌آویو و حیفا انجام دهد، تلفات انسانی می‌تواند ویرانگر باشد!