💢دستاورد های انقلاب اسلامی در " حوزه کشاورزی "
🔹 در سال 1353، مجموع تولید محصولات کشاورزی 17میلیون و 800 هزارتن و در چند ماه قبل از انقلاب 25 هزارتن بوده است، در حالی که اکنون تولید محصولات مختلف کشاورزی به 120 میلیون تن در سال می رسد.
🔹در سال 1356، سهم بخش کشاورزی از تولید ناخالص داخلی 1.29درصد بود که هم اکنون به 15 درصد ارتقا یافته است که این امر توجه به تولید داخل را نشان می دهد.
🔹آمار موجود حاکی از تولید 5 میلیون و 600 هزار تن گندم در سال 1356 و 1357 است. به طوری که میزان واردات گندم در سالهای قبل از انقلاب به بیش از یک میلیون و 140 هزار تن می رسید و با اجرای طرح خودکفایی گندم ، ایران با تولید 14 میلیون تن و خرید 11 میلیون تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان در بعضی سال ها به خودکفایی در این محصول اساسی رسید.
🔹سازمان جهانی خواروبار و کشاورزی (فائو) در گزارشی در مورد وضع کشاورزی کشورمان در سال های پس از انقلاب اسلامی با اعلام این که مجموع تولید حدود 100 رقم محصول کشاورزی ایران در سال 1978 بیش از 28 میلیون و 800 هزار تن بوده که این رقم را در پایان
#دستاورد_های_انقلاب
#ایران_ما
#راهپیمایی_دیدنی
#همه_می آییم
💠رهبری امت،یک مدیراجرایی که بافقرا مانوس وهمنشین است.
🔰خاطره شهید شوشتری از زیلوهای منزل رهبری
❇️شهید سردار سرتیپ شوشتری با اشاره به توجه رهبری به سادهزیستی و پرهیز از تجملگرایی میگوید: مقداری زیلو در خانه مقام معظم رهبری بود. آنها را جمع کردیم و فروختیم و یک مقدار هم پول از مال شخصی خودم روی آنها گذاشتم. تا به جای آن زیلوها، برای منزل آقا فرشی تهیه کنیم. وقتی زیلوها را عوض کردیم و فرشها را پهن نمودیم، آقا تشریف آوردند و فرمودند: «اینها دیگر چیست؟» گفتم: «زیلوها را عوض کردیم». فرمودند: «اشتباه کردید که عوض نمودید. بروید همان زیلوها را بیاورید». اصرار را بیفایده دیدم و با هزار مکافات رفتم و زیلوها را پیدا کردم و توی خانه انداختم. زیلوهایی که واقعاً به آنها نگاه میکردی، میدیدی که نخشان درآمده و ساییده شدهاند.
#امام_امت
#ایران_ما
⚡️دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه ورزش⚡️
#راهپیمایی_دیدنی
#همه_میاییم
#پلیس_انقلابی
#پلیس_مجاهد
#دستاوردهای_انقلاب
#ایران_ما
⭕️روزمان را با قرآن آغاز کنیم
◽️خدای من با من است
🔹وَ مَكَرُوا مَكْراً كُبَّاراً (22/نوح)
🔸«و نيرنگى بسیار بسیار بزرگ به كار بستند. »
✔️این آیه (با توجه به آیات قبل و بعد) ظاهرا ادامه گلایههای حضرت نوح است و به احتمال بیشتر گلایه از سرانی است که مردم، وقتی عصیان نوح را کردند، از آنان پیروی نمودند.
◽️پیام ها:
1️⃣«مَکَرُوا مَکْراً کُبَّارا»: دشمنان حق و حقیقت، اهل مکر و خدعههایی هستند که بسیار عظیم است. پس در مقابل نظام هدایت خدا، نباید انتظار داشته باشیم هیچ فریب و مانعی در کار نباشد. اگر فریب در کار نباشد، اقدام کسی که دنبال حقیقت میگردد و از آن پیروی میکند، ارزش چندانی نخواهد داشت.
2️⃣ «مَکْراً کُبَّارا» وقتی پیامبر اولوالعزمی مثل حضرت نوح، مکر دشمنانش را نه بزرگ (کبیر)، و نه خیلی بزرگ (کِبار)، بلکه بسیار بسیار بزرگ (کُبّار) معرفی میکند، و خداوند این جمله را به عنوان یک آیه مستقل میآورد؛ پس برنامهریزی دشمنان دین برای ممانعت از توجه عموم مردم به دین خیلی جدی است.
3️⃣در سوره ابراهیم جواب این مکر« کبار» را خداوند می دهد.
[سوره إبراهيم (14): آيه 46]
وَ قَدْ مَكَرُوا مَكْرَهُمْ وَ عِنْدَ اللَّهِ مَكْرُهُمْ وَ إِنْ كانَ مَكْرُهُمْ لِتَزُولَ مِنْهُ الْجِبالُ (46)
🔹به يقين آنان تمام مكر خود را به كار گرفتند، ولى مكر و حيلهى آنها نزد خداست گرچه كوهها از مكرشان از جا كنده شود.
🔸خداوند، هم به نيرنگ آنها آگاه است و بر آن احاطهى كامل دارد و هم كيفر آن همه توطئه را خواهد داد و هم مىتواند مكر آنها را دفع و خنثى كند و يا به خودشان برگرداند.
🔹ستمگران هر چند صاحب قدرت و قوت باشند اما سرانجام مخذول خداوند خواهند شد. «عِنْدَ اللَّهِ مَكْرُهُمْ»
🖊رجبعلی بازیاد