eitaa logo
Rahnama99
142 دنبال‌کننده
10هزار عکس
3.6هزار ویدیو
11 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔘بسم الله الرحمن الرحیم 📖روزمان را با قرآن آغاز کنیم، هر روز قرائت یک صفحه از قرآن کریم ▫️ صفحه146 قرآن کریم
2490462.mp3
3.45M
🎙 قرائت صفحه 146قرآن کریم
⭕️خوش خدمتی تروئیکای اروپا به آمریکا 🔹 نامه سه کشور انگلیس، آلمان و فرانسه به شورای امنیت مبنی بر استفاده از مکانیسم ماشه، تداوم خط خصومت ورزی و تعامل ستیزی با ایران است. 🔸هر چند ایران مدت هاست با خروج آمریکا از برجام و انفعال دولت های اروپایی، اقتصاد و تبادلات تجاری خود را از غرب جدا کرده اما به نظر می رسد با روی کار آمدن ترامپ و تغییر شرایط منطقه بخصوص سقوط دولت اسد و حملات مداوم صهیونیست ها به زیرساخت های سوریه، به زعم اروپا پل ارتباطی ایران با جبهه مقاومت قطع شده و حالا وقت این است که اروپا هم به بازوی صهونیست ها تبدیل شود و هم با سیاست فشار حداکثری ترامپ همگام شود و خوش خدمتی خود را ثابت کند. 🔹این درحالی است که ابزارهای تحریم در دوره دوم ترامپ به نسبت 8 سال گذشته، کارایی و اثربخشی لازم را ندارند. قابلیت های هسته ای ایران به نسبت دوران پسا برجام تغییر کرده، شبکه دور زدن تحریم ها در ایران هوشمندتر و پیچیده تر شده؛ صادرات و درآمد نفتی ایران به یمن نگاه به شرق روند روبه رشدی داشته و متحدان سنتی آمریکا نیز به نسب گذشته با ترامپ همراهی نخواهند کرد. 🖊 محمدرضاشبانی
📸
اینفوگرافی
| ده ویژگی سوریه جدید تبیین و ترسیم وضع امروز سوریه
⭕️افشای زوایای پروژه جاسوسی رژیم صهیونیستی در سوریه ▫️اهداف تل‌آویو در سوریه چیست؟ 🔹فعالیت‌های جاسوسی رژیم صهیونیستی طی بیش از یک دهه گذشته در مناطق جنوبی سوریه آغاز شد اما بعد از تحولات ۱۸ می سال ۲۰۱۱، این فعالیت‌ها گسترش قابل ملاحظه ای پیدا کرد. 🔸روند رو به رشد این فعالیت‌ها طی سه سال اول، تدریجی و آرام بود، اما بعد از ژانویه سال ۲۰۱۴ این تحرکات تقویت شده و رژیم صهیونیستی اقدام به حمایت از مزدوران خود در استان‌های جنوبی به ویژه مناطق قنیطره و درعا و مناطق آزاد شده جولان و جنوب غرب استان ریف دمشق کرد. 🔹از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۴ فعالیت‌های مستقیم رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه به مدت ۶سال راکد باقی ماند، اما طی سه ماهه گذشته و بعد از بن‌بست رژیم صهیونیستی در عملیات طوفان الاقصی، اسرائیل بار دیگر فعالیت‌های خود در جنوب سوریه را از سر گرفت. 🔸تحلیل برنامه جاسوسی رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه و عموم مناطق این کشور موضوعی حساس و پیچیده به شمار می‌رود، چرا که این فعالیت‌ها عمدتاً جنبه به کلی سری و اطلاعات موجود در مورد آن بسیار اندک است، اما بنابر اطلاعات موجود می‌توان به ماهیت آن پی برد.
⭕️ وارد شدن سوریه به دالان ابهام 🔹گروه های تروریستی در سوریه به جان هم افتادند و تحرکات رژیم صهیونیستی نیز مردم سوریه را نگران کرده است. 🔸کوتاهی ارتش سوریه و مردم سوریه باعث شد محور عبری-غربی- تروریستی بر این کشور مسلط شوند و آینده ای پر از ناامیدی را بر این کشور رقم بزنند. مردم سوریه که ابتدا با سقوط دولت این کشور اظهار خوشحالی می کردند، بعد از حدود یک هفته بشدت نگران آینده خودشون هستند. در همین زمینه بی بی سی در گزارشی از نگرانی مردم سوریه از تزوریست های تحریر الشام خبر داد. در این گزارش آمده است " که در شرایط کنونی سوریه برای مردم مبهم است و آنها از تحریر الشام، تحرکات رژیم صهیونیستی و آینده نامعلوم خود نگران می باشند. این کشور وارد دالان ابهام شده و گروه ها به جان هم افتادند، خیلی ها اینجا می گویند که ما هنوز در خواب هستیم."
⭕️افشاگری روزنامه اردنی از طرح امریکا و رژیم صهیونیستی برای تجزیه سوریه به ۳ کشور 🔹محمد خروب در روزنامه الرای اردن نوشت: آیا اسمی از عملیات "تیر پاشان" و "کریدور داوود" را شنیده‌اید؟ 🔸او با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها در تلاش هستند دو دولت جدید مستقل از دولت سوریه ایجاد کنند بیان کرد اراده این است که یک دولت جدید دروزی در جنوب سوریه تشکیل و همچنین یک دولت جدید کردی نیز در شمال سوریه ایجاد شود و این دو کشور جدید را یک کریدور که از تنف میگذرد به هم متصل کند.
⭕️از غزه تا دمشق؛استانداردهای دوگانه گانه حقوق بشر غربی 🔹بحران غزه به دلیل تداوم جنایات رژیم صهیونیستی و شرایط دشوار مردم، همراه با بحران سوریه، به کانون توجه جهانی تبدیل شده است. 🔸در حالی که کشورهای غربی کمک چندانی به مردم غزه نکرده‌اند، حمایت‌هایی از بازسازی سوریه و ارسال کمک‌های بشردوستانه وعده داده‌اند که در تضاد با سیاست‌های پیشین آنها، از جمله حمایت از گروه‌های تروریستی و تحریم‌های اقتصادی مانند "تحریم سزار" است که به نابودی زیرساخت‌ها و بحران انسانی در سوریه دامن زده‌اند. 🔹غرب طی سال‌ها از پذیرش آوارگان سوری خودداری کرده و اکنون خود را حامی مردم این کشور معرفی می‌کند. میلیون‌ها آواره در شرایط دشوار زندگی می‌کنند، در حالی که کشورهای غربی مسئولیت‌های انسانی خود را نادیده گرفته‌اند. همچنین، این کشورها با اشغالگری رژیم صهیونیستی در سوریه همراهی کرده و با سکوت در برابر تجاوزات اسرائیل، سیاستی دوگانه و متناقض پیش گرفته‌اند. 🔸ادعاهای غرب درباره کمک به سوریه، بیش از آنکه برای رفع نیازهای مردم باشد، تلاشی برای سرپوش گذاشتن بر حمایت از تروریسم و تحریم‌های اقتصادی است. سابقه اقدامات مشابه در کشورهایی مانند عراق و لیبی نشان می‌دهد که این وعده‌ها نه تنها کمکی نکرده، بلکه بحران‌های جدیدی ایجاد کرده‌اند. 🔹سیاست‌های دوگانه غرب و استمرار مداخلات خارجی تهدیدی برای آینده سوریه و منطقه است. هدف اصلی غرب در سوریه نه دموکراسی و حقوق بشر، بلکه تثبیت نفوذ خود و تأمین امنیت رژیم صهیونیستی است که با منافع مردم سوریه مغایرت دارد.
⭕️سودای الجولانی برای ریاست‌جمهوری سوریه 🔹روزنامهٔ کویتیِ الجریده به نقل از منابعی گزارش کرد که احمد الشرع، معروف به «ابومحمد الجولانی» سرکردهٔ هیئت تحریرالشام درصدد نامزدی در انتخابات ریاست‌جمهوری آتی در سوریه است که احتمالاً بعداز تنظیم شرایط مرحلهٔ انتقالی، توافق در مورد نحوهٔ حکمرانی و تدوین قانون اساسی جدید برای کشور برگزار شود. 🔸این منابع گزارش کرده‌اند الجولانی درصدد بود دولت «محمد الجلالی»، آخرین نخست‌وزیر در دورهٔ بشار اسد را ابقا کند، اما «احمد العوده»، فرمانده گروه موسوم به «تیپ هشتم» که در درعا مستقر است و افراد مسلح آن از اولین کسانی بودند که وارد دمشق شدند، با این مسئله مخالفت کرد و این امر منجر شد «دولت نجات» به ریاست محمد البشیر شکل بگیرد و دولت موقت سوریه برای ۳ ماه روی کار بیاید. 🔹در صورتی که شرایط سوریه به‌سمت انتخابات ریاست‌جمهوری پیش برود، الجولانی نیاز دارد که اسمش از فهرست تروریسم آمریکا برداشته شود تا سپس برای انتخابات اعلام نامزدی کند‌.
11.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جنگ روانی ابزاری موثرتر از سلاح نظامی 🔘 🔹از همان ابتدای پیشروی گروه های تروریستی_تکفیری در سوریه، جنگ روانی و بزرگنمایی تحولات بخش جدایی ناپذیر اقدامات آن ها بود. 🔗دریافت و مشاهده با کیفیت اصلی https://aparat.com/v/dzowdi5
⭕️جنگ اقتصادی ترامپ‼️ 🔹آمریکایی‌ها دارند کالاهای کلیدی را ذخیره می‌کنند، از ترس اینکه ترامپ به‌زودی تعرفه‌های بیشتری را بر واردات از چین اعمال خواهد کرد که باعث افزایش قیمت‌ها خواهد شد. 🔸دلایل دیگری که آمریکایی‌ها کالاهای ضروری را دارند ذخیره می‌کنند، عبارتند از نگرانی در مورد اختلالات احتمالی زنجیره تامین، رکود اقتصادی و یک بیماری همه‌گیر جهانی دیگر. 🔹ترامپ وعده داده است که تعرفه های گمرکی بر چین را ۱۰۰ درصد افزایش دهد. او همچنین کشورهای بریکس را تهدید کرده است که در صورت ادامه روند دلارزدایی، تحریم‌ها و تعرفه‌های بیشتری را اعمال خواهد کرد. 🔸در مصاحبه‌ای از ترامپ پرسیده شد که آیا می‌تواند تضمین دهد که آمریکایی‌ها به دلیل تعرفه‌های او پول بیشتری نخواهند پرداخت. ترامپ در پاسخ گفت: «من نمی توانم چیزی را تضمین کنم.» 🔹مدیران ارشد هشدار داده اند که تعرفه ها به معنای قیمت های بالاتر برای مصرف کنندگان و مشاغل در سراسر آمریکا خواهد بود. 🔸وقتی آمریکایی‌ها نگران افزایش قیمت‌ها می‌شوند، اولین چیزی که همیشه می‌خرند، دستمال توالت است. آمریکایی ها هنوز یاد نگرفته اند که شستن روشی بسیار مؤثرتر است.