⭕️ موسسه گیت استون: همهچیز در خاورمیانه وارونه است!
🔹بسیاری از مفاهیم در خاورمیانه، معنایی متضاد دارند.
🔸مثلاً در خاورمیانه، صلح عموماً به معنای تسلیم شدن است، نه پایان جنگ، آتشبس فرصتی برای تسلیح مجدد و آمادگی برای حمله بعدی، دموکراسی تسلط یک گروه خاص به جای دموکراسی و مذاکره غالباً ابزاری برای وقتکُشی و فریب طرف مقابل تلقی میشود.
🔹این مفاهیم در کشورهای مختلف به عنوان ابزارهای استراتژیک برای رسیدن به اهداف خاص به کار میروند و معانی متفاوتی از معانی سنتیشان پیدا میکنند.
💢 میدل ایست مانیتور: چرا جولان مهم است؟
🔹اسرائیل در تلاش است تا جمعیت جولان را دو برابر کند.
🔸این منطقه استراتژیک در سال ١٩۶٧ از سوریه تصرف و در سال ١٩٨١ توسط اسرائیل ضمیمه شد، که هیچ کشوری آن را به رسمیت نشناخته است.
🔹 این منطقه به دلیل موقعیت جغرافیایی حساس، منابع آبی و خاک حاصلخیز، به عنوان یک منبع امنیتی برای اسرائیل شناخته میشود. پس از تصرف در جنگ ١٩۶٧ و الحاق آن در ١٩٨١، اسرائیل در حال تقویت حضور خود در جولان است.
🔸 در شرایط فعلی، با توجه به بحرانهای سوریه، تهدیدات امنیتی برای اسرائیل از این منطقه نیز افزایش یافته است.
⭕️ جفری ساکس: اسرائیل سیاست خارجی آمریکا را اداره میکند.
🔹استاد مشهور دانشگاه کلمبیا در آمریکا: در واقع آن چیزی که اسد را سرنگون کرد در دوره اوباما آغاز شد. این مسئله جالبی است. مهم نیست که چه کسی رئیسجمهور است. این یک سیاست بلندمدت دولت پنهان است. اوباما به سیآیای دستور داد که اسد را سرنگون کند. این امر در ۲۰۱۱ آغاز شد.
🔸اسرائیل برای ۳۰ سال است که سیاست خارجی آمریکا در خاورمیانه را مدیریت میکند. طرز کار اینگونه است. ما لابی اسرائیل را داریم، ما استراتژی «شکستن تمیز» را داریم. ما برنامه ۷ جنگ در ۵ سال را داریم. مسئله جالب این است که آنها فقط این دیوانگی را اجرا میکنند.
⭕️گزارش سیانان از «زندانی مظلوم سوری» هم خالیبندی از آب درآمد!
🔹در روزهای اخیر «کلاریسا وارد» خبرنگار شبکه آمریکایی CNN در سوریه به زندان بدنام صیدنایا رفت و در بازدید خود در این زندان وارد سلولی شد. در آن سلول شخصی حضور داشت که گفته شد یکی از زندانیان مربوط به دوران بشار اسد است که با دیدن خبرنگار و نیروهای جولانی خوشحال شد که آزادیاش را بهدست آورده است و خودش را به آغوش خبرنگار آمریکایی انداخت و تشکر کرد.
🔸 در گزارش سیانان صحنههای احساسی رقم خورد و نحوه آزادی این شخص بسیار خبرساز شد و بسیاری از مردم به آن واکنش نشان دادند و ابراز احساسات کردند.
🔹 حال سیانان اعتراف کرده که فرد مذکور زندانی نبوده و در واقع یک «مأمور شکنجهگر» در دوران اسد است!
🔸 این رسوایی با انتقادات گستردهای همراه شده تا جایی که ایلان ماسک هم واکنشی نشان داده و با اشاره به پستی در همین خصوص تعجب خود را ابراز کرده است.
🔹 در توییتی که ایلان ماسک به آن اشاره کرده، نوشته شده: سیانانیتر از این نمیشود!
🔹اسرائیل ٣٧٠ کیلومتر مربع از خاک سوریه را جدیدا اشغال کرده است. این جدای از ١٨٠٠ کیلومتر مربعی است که در جنگ شش روزه در مناطقی به نام بلندی های جولان توسط اسرائیل اشغال شد.
🔸این نقشه اسرائیل و آمریکا برای کل منطقه است. نابودی دولت ملت ها و تقسیم آنها به کشورک های کوچک بی هویت و درگیر کردن آنها به جنگ های داخلی و بی سرانجام
⭕️اینستاگرام؛ جشنوارهای از توهم و تباهی
🔹دنیایِ امروزِ ما با ضربان تند شبکههای اجتماعی میتپد. در این میان اینستاگرام به سرزمینی تبدیل شده است که #حقیقت و #توهم در آن در هم تنیدهاند.
سرزمینی که آینههایش بازتابی شکسته از زندگی واقعی ما هستند!؛ پر از زرقوبرق، اما تهی از عمق.
اگر خوب نگاه کنیم، در پشت لبخندهای مصنوعی و قابهای رنگارنگ، حقیقتی تلخ نهفته است...
🔸اینستاگرام دیگر تنها یک بستر برای بهاشتراکگذاری خاطرات نیست. امروز، جایی است که هرکس میتواند برای خود صحنهای بسازد و نقشی بازی کند.
بلاگرهایی که هر روز بر پردهی این نمایش ظاهر میشوند، بسیاری از آنها بیهیچ دغدغهای، حیا و اخلاق را فدای تعداد دنبالکنندگان میکنند!.
زندگیهای ساختگی با لباسهای شیک، سفرهای لوکس و ظاهری بینقص، استانداردهایی غیرواقعی برای مخاطبان میسازند.
مخاطبانی که شاید در پی مقایسه بیپایان، زیبایی زندگی خود را گم کنند.
🔹اما مشکل، تنها در نمایش نیست. در عمق این فضا، نوعی بیمسئولیتیِ فراگیر نهفته است. پستها و استوریهایی که گاه به سادگی #ارزشهای_اخلاقی را زیر پا میگذارند و فضای امن ذهنی مخاطبان را آلوده میکنند.
‼️کودکانی که بیدفاع در برابر هجوم این محتوا قرار دارند و جوانانی که در این گرداب هویت خود را گم میکنند.
⚠️اینستاگرام مثل رودخانهای است که جریانش میتواند زندگی ببخشد یا نابود کند. اگر مراقب نباشیم، این رود ما را با خود خواهد برد، به دشتهایی که نه حاصلخیزند، بلکه پوشیده از خارهای انحراف و پوچیاند.
💬 خانوادهها، به عنوان نخستین سنگرهای فرهنگ و اخلاق، نباید این میدان را خالی کنند.
بیایید به فرزندانمان بیاموزیم که زندگی واقعی زیباتر از هر عکسی است که فیلترهای اینستاگرام میسازد.
بیایید خودمان را از قید و بند نمایش رها کنیم و به عمق زندگی بازگردیم.
شاید اینگونه بتوانیم این آینههای شکسته را ترمیم کنیم و بازتابی واقعی از زیبایی، اخلاق و حقیقت در آن ببینیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۹۳ درصد از طلایی که به طور غیرقانونی به #امارات صادر میشه از آفریقا میاد
🔹قسمت مهم ماجرا اینه که بدونید امارات برای به دست آوردن این طلاها، چه فجایعی رو در کشورهای آفریقایی رقم زده!
📸
لوح عکس نوشته| بیانات مقام معظم رهبری در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران 1403.09.27
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجرای فانتومی که در عملیات اچ3 آسیب دید و به سوریه فرار کرد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بگو مگوی خبرنگاران با متیو میلر بر سر جایزه جولانی؛ جایزه ۱۰ میلیون دلاری دولت آمریکا برای ابومحمد جولانی همچنان پابرجاست
🔹نشست خبری سخنگوی وزارت خارجه آمریکا پس از طرح این سوال به چالش کشیده شد :«اگر یک نفر ابومحمد جولانی را دستگیر کرده و به پایگاههای آمریکا در سوریه تحویل دهد، جایزه ۱۰ میلیون دلاری تعیین شده را دریافت میکند؟»
⭕️نرخ موزون ارز چیست؟
🔹در حال حاضر هشت نرخ برای دلار وجود دارد؛ دلار آزاد، دلار ترجیحی، دلار نیمایی، دلار مبادلهای، دلار توافقی، دلار فردایی، دلار سنا و دلار موزون.
🔸به دلیل نبود نظام تک نرخی ارز و وجود اختلاف فاحش بین نرخ ارز رسمی و بازار، بانک مرکزی از اواسط سال ۹۷ تا کنون نرخ ارزی تحت عنوان «نرخ موزون ارز» یا میانگین وزنی نرخ ارز منتشر میکند.
🔹به گفته بانک مرکزی، این نرخ ارز بر مبنای حجم معاملات ارزی انجام شده در یک ماه گذشته با نرخهای اعلامی در سامانه معاملات الکترونیک ارز در حوزه حواله، اسکناس و حواله کالاهای اساسی و ضروری محاسبه می شود و جنبه عملیاتی ندارد. لذا نرخ اعلامی، صرفا یک نرخ محاسباتی و نمایهای است و نرخ معاملاتی جدید محسوب نمیشود.
🔸هدف از انتشار نرخ موزون ارز برای تسهیل محاسبات برای نهادهای بینالمللی، پژوهشگران و اقتصاددانان بوده است.
🖊#علی_قاسمی
⭕️رؤیاهایی که تعبیر نمیشود!
🔹«فایننشال تایمز» در تحلیلی درباره آینده سوریه با توجه به فعال شدن ترکیه و رژیم صهیونی برای تسلط بر این کشور در دوران پسااسد، نوشت:
🔸رؤیاهای آنها برای تسلط منطقهای از ضعفهای مشابهی رنج میبرد. اسرائیل و ترکیه قدرتهایی غیر عربی در یک منطقه با اکثریت عرب هستند. در جهان عرب هیچ تمایلی به ایجاد مجدد امپراتوری عثمانی وجود ندارد. اسرائیل همچنان یک قدرت خارجی در خاورمیانه است که مورد ترس، بی اعتمادی و اغلب نفرت سایر کشورهاست.
🔹ترکیه و اسرائیل همچنین پایه اقتصادی بسیار ضعیفی دارند که بتوانند واقعاً به تسلط منطقهای دست یابند. اقتصاد ترکیه در اثر تورم ویران شده است. اسرائیل با تمام تواناییهای تکنولوژیکی و نظامی خود، کشور کوچکی با کمتر از 10 میلیون نفر جمعیت است.
🔸جاهطلبیهای رقیب اردوغان و نتانیاهو به راحتی میتواند در سوریه با یکدیگر درگیر شوند. این خطر وجود دارد که سوریه به میدان جنگ برای قدرتهای رقیب منطقهای تبدیل شود.