eitaa logo
Rahnama99
137 دنبال‌کننده
9.7هزار عکس
3.4هزار ویدیو
11 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: من پیش‌بینی می‌کنم سر برآوردن یک مجموعه شرافتمند قوی در سوریه هم اتفاق خواهد افتاد. 🔹جوان سوری چیزی برای از دست دادن ندارد. دانشگاهش ناامن است، مدرسه‌اش ناامن است، خانه‌ش ناامن است، خیابانش ناامن است، زندگی‌اش ناامن است، چه کار کند؟ بایستی با قوت و اراده در مقابل آن کسانی که این ناامنی را طراحی کرده‌اند و آن کسانی که آن را اجرا کرده‌اند باید بایستد و ان شاءالله بر آنها فائق خواهد آمد. 🔸فردای منطقه از امروز منطقه به لطف الهی بهتر خواهد بود. ۱۴۰۳/۱۰/۲
📸قسام منتشر کرد؛ ▫️رهبران و فرماندهان شهید حماس و قسام حین بازدید از یکی از مراکز ساخت موشک ▪️ شهیدان هنیه، السنوار و العاروری در بین حاضران در این بازدید حضور داشتند.
📸دولت ترکیه در مراسم جوایز علمی توبیتک از تصاویر دانشمندان ایرانی مانند ابن سینا و بیرونی برای نشان دادن پیشینه علمی ترکیه استفاده کرد.
⭕️اعتراض و خشونت در سوریه پسا اسد! 🔹دو هفته از روی کار آمدن شورشیان هیئت تحریرالشام در سوریه می‌گذرد و تحلیلگران و ناظران سوریه بارها هشدار داده‌اند که وضعیت این کشور چندان طبق مراد الجولانی و بازیگران خارجی حامی وی باقی نخواهد ماند. 🔸به ویژه اینکه بدنه گروهک هیئت تحریرالشام و ریشه‌های این گروهک همان مشی تکفیری و سلفی‌گری افراطی است و بسیاری از فرماندهان میانی تنها به دنبال «دولت اسلامی» مدنظر خود هستند و با ایده‌های سکولاریزه شده الجولانی اساساً نمی‌توانند همراهی کنند. 🔹در این راستا، منابع سوری خبر دادند که عناصر وابسته به ابومحمد الجولانی طی روزهای گذشته، ده‎ها نفر را در حلب ربوده و زندانی کرده‌اند. 🔸دیروز نیز تعدادی زیادی در حلب تجمع کرده و ضمن درخواست آزادی ربوده‌شدگان، علیه تشکیل حکومت سکولار در سوریه شعار داده و خواستار تشکیل «دولت اسلامی» در سوریه شدند؛ اما پس از این اعتراض، عناصر وابسته به هیئت تحریرالشام، زنان 10 نفر از معترضان را نیز ربوده و زندانی کردند. پس از این واقعه طایفه زنان ربوده شده شب گذشته، سلاح به دست به خیابان‌ها آمده و خواستار آزادی فوری و بی قید و شرط زنان زندانی شدند.
📸وزیر جنگ سابق اسرائیل آویگدور لیبرمن
⭕️عایشه الدبس؛ ابزار تبلیغاتی یا نماد تحول واقعی؟ 🔹گروه تحریرالشام با انتصاب یک زن به نام عایشه الدبس به‌عنوان مسئول امور زنان در کابینه جدید خود، سعی در بازسازی چهره خشن و افراطی خود دارد. این اقدام نمایشی واکنش‌های مختلفی در رسانه‌های بین‌المللی به همراه داشته و برخی آن را تلاش برای نشان دادن تغییر رویکرد این گروه می‌دانند. 🔸این گروه که همچنان در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار دارد، سابقه سیاهی در نقض حقوق بشر، به‌ویژه حقوق زنان دارد. اقدامات گذشته این گروه شامل قوانین سختگیرانه علیه زنان و سرکوب مخالفان بوده است. انتصاب اخیر، بدون تغییرات واقعی در سیاست‌ها، تنها تلاشی تبلیغاتی برای جلب حمایت افکار عمومی و دولت‌های خارجی محسوب می‌شود. 🔹تحریرالشام در حالی خود را معتدل‌تر معرفی می‌کند که همچنان رفتارهای سرکوب‌گرانه و نقض حقوق مخالفان در مناطق تحت کنترل خود ادامه دارد. بررسی اقدامات این گروه از سوی مراجع مستقل، نشان خواهد داد که آیا این تغییرات صرفاً ظاهری است یا تغییری واقعی در نگرش‌های آنان رخ داده است.
📱ارتش آمریکا سقوط جنگنده اف ۱۸ توسط یمینی ها را انکار می‌کند چون بخوبی می دانند وسط جنگ نباید به دشمن تصویر ضعف از خود ارائه کنند. نمیخواهند آن تصویر قدرتمند و ترسناکی که در دل دولت ها و ملت‌های منطقه ساخته اند با این اخبار فرو بریزند. آنها بلدند.
⭕️آیا افراد خودمحور به دلیل ضعف به شبکه‌های اجتماعی پناه می‌برند؟ 🔹تحقیقی جدید نشان می‌دهد که برخلاف تصورات قبلی، افراد خودمحور به دلیل ترس از جا ماندن (FOMO) به شبکه‌های اجتماعی جذب می‌شوند و نه تقویت خودبزرگ‌بینی. 🔸این مطالعه که در Canadian Journal of Behavioural Science منتشر شده، نشان داد افراد خودمحور به دلیل ناامنی و ترس از کنار گذاشته شدن، به این شبکه‌ها مراجعه می‌کنند. 🔹در سه آزمایش، مشخص شد که رابطه بین خودمحوری و استفاده از شبکه‌های اجتماعی تنها با حضور FOMO معنادار می‌شود. نتایج همچنین به چالش کشیدن نظریه‌های قدیمی‌تر درباره خودمحوری را در پی داشت. 🔸به عنوان مثال، فردی که به طور مداوم پست‌های دیگران را در اینستاگرام بررسی می‌کند، ممکن است نگران باشد که دوستانش تجربیات جالب‌تری نسبت به او دارند. در این حالت، او به جای خودبزرگ‌بینی، به دلیل احساس ضعف و ترس از کنار گذاشته شدن، وقت بیشتری را در شبکه‌های اجتماعی می‌گذراند تا این احساس را کاهش دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔘بسم الله الرحمن الرحیم 📖روزمان را با قرآن آغاز کنیم، هر روز قرائت یک صفحه از قرآن کریم ▫️ صفحه 153 قرآن کریم
Page153.mp3
823.1K
🎙 قرائت صفحه153 قرآن کریم
⭕️تروریست‌شویی در ۳ سوت! 🔹کارگردان های خیمه شب بازی "جولانی"، با شتاب تمام در حال گریم چهره او، و روتوش تصاویر وی هستند! 🔸او آخرین بار با کراوات در دیدار ولید جنبلاط ظاهر شد، در حالی که طی چند ماه مامور بود از کسوت تروریستی و حتی نظامی خارج شود و قیافه نداشته "سیاستمدار لیبرال و دموکرات" به خود بگیرد! 🔹مخاطب، یاد مجموعه "سلطان و شبان" می افتد که وزیر و سلطان بانو دست به یکی کرده و برای کنار زدن شاه، بدلی شبیه او را یافته و از چوپانی به سلطانی رسانده بودند؛ اما او سر بزنگاه، همان هویت چوپانی خود را بروز می داد. 🔸آمریکا و انگلیس و آلمان، به راحتی با سرکرده گروهی تروریستی زد و بند می کنند و بر سریر قدرت می نشانند که در خون چند ده هزار نفر از مردم بیگناه سوریه شریک است و تا همین چند روز قبل، در فهرست تروریست های تحت تعقیب قرار داشت! 🔹ننگ برای حقوق بشر غربی و شعار مبارزه با تروریسم، بالاتر از این؟! FATF دقیقا کجاست تا ببیند تروریست و تامین کننده مالی و تسلیحاتی او، روی هم ریخته اند و در حالی که سوریه در حال غارت شدن، ویران شدن، اشغال شدن و تجزیه شدن است، شعار "آزادی سوریه" می دهند؟! 🖊
🔘 وزیر دفاع یمن: ما به آمریکا هشدار می دهیم؛ ما برای غرق کردن ناوگان دریایی شما سلاح هایی داریم که از آن تاکنون استفاده نکرده‌ایم.
⭕️ایران اگر بخواهد اقدامی کند، نیازی به نیروی نیابتی ندارد 🔹مقام معظم رهبری با این جمله تاریخی فرمودند: «اگر یک روزی بخواهیم اقدام کنیم، نیازی به نیروی نیابتی نداریم.» این سخن، عینیت عملی خود را در عملیات‌های وعده صادق 1 و 2 نشان داد. جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر توانمندی‌های داخلی و بدون دخالت نیروی نیابتی، رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد و افسانه نفوذناپذیری امنیتی آن را به خاک نشاند. 🔸این عملیات‌ها، پیام روشن و بی‌ابهامی به دشمنان دادند: ایران در اجرای وعده‌هایش جدی است و هرگونه تهدید، با پاسخی بی‌درنگ و مستقیم روبه‌رو خواهد شد. توان موشکی ایران، که در وعده صادق 1 و 2 به نمایش گذاشته شد، صرفاً بخشی از ظرفیت عظیمی است که برای روزهای سخت‌تر آماده شده است. 🔹عملیات‌های وعده صادق نه تنها رژیم صهیونیستی را در شوک فرو برد، بلکه اثبات کرد که ایران آماده است وعده صادق 3 را نیز عملی کند، اگر دشمنان همچنان به تجاوزگری ادامه دهند. آینده، روشن و پرامید است؛ چرا که هر اقدام خصمانه علیه جمهوری اسلامی، پاسخی کوبنده‌تر و ویرانگرتر از پیش خواهد داشت. 🖊حسین روحی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دو دقیقه تحلیل نقطه زن آقا ، تلفیق قرآن و سیاست و تاریخ 🔹 وقتی می گوییم تحلیل سیاسی باید همراه با ترکیب تاریخی دینی باشد ، یعنی همین کار بی نظیر آقا 👌 🔸 منافقانی در لباس دوست که مدام در حال و ایجاد و و و ترسیم جبهه از جبهه مقاومت هستند. 🔹 قضیه آن قدر مهم بوده که خدا برای این موضوع نازل کرد ‼️
⭕️ ترامپ: برای خودمان گنبد آهنین می‌سازیم/آشفتگی در خاورمیانه را متوقف خواهم کرد 👤دونالد ترامپ: 🔹من به ارتش دستور خواهم داد تا ساخت سپر دفاع موشکی عظیم "گنبد آهنین" را آغاز کنند که به طور کامل در ایالات متحده، و بخش زیادی از آن همین‌جا در آریزونا ساخته خواهد شد. 🔸من جنگ در اوکراین را پایان خواهم داد. من آشفتگی در خاورمیانه را متوقف خواهم کرد و قول می‌دهم که از وقوع جنگ جهانی سوم جلوگیری کنم. ما بسیار به جنگ جهانی سوم نزدیک شده‌ایم.
⭕️آیا رمزارزها جایگزین پول سنتی خواهند شد؟ 🔹رمزارزها طی ۱۵ سال اخیر به یکی از اجزای مهم نظام‌های مالی جهانی تبدیل شده‌اند. با بیش از ۵۶۲ میلیون کاربر در سال ۲۰۲۴، رشد این صنعت به دلایلی چون افزایش آگاهی عمومی، تغییرات اقتصادی پس از کرونا و تحولات سیاست‌های مالی وابسته بوده است. کشورهای توسعه‌یافته مانند آمریکا و چین علی‌رغم قوانین سختگیرانه، نقش قابل‌توجهی در این رشد داشته‌اند، در حالی که کشورهای در حال توسعه نظیر هند، نیجریه و برزیل با استفاده از این فناوری، راهکارهایی برای تورم و محدودیت‌های بانکی یافته‌اند. 🔸در کشورهای در حال توسعه، رشد سریع رمزارزها به گسترش اینترنت، دسترسی محدود به خدمات بانکی و مقابله با تورم نسبت داده می‌شود. افزایش کاربران اینترنت موبایل و فناوری‌های دیجیتال، بستری مناسب برای استفاده از ارزهای دیجیتال در مناطقی چون آفریقا و آسیا فراهم کرده است. این کشورها از رمزارزها به‌عنوان ابزار حفظ ارزش دارایی در شرایط اقتصادی دشوار بهره می‌برند. 🔹آینده رمزارزها امیدوارکننده است، اما نیازمند قوانین نظارتی، امنیت سایبری و زیرساخت‌های قوی است. بسیاری از کشورها و سازمان‌های جهانی در حال تدوین سیاست‌های جدید برای پذیرش گسترده‌تر این فناوری هستند. هم‌راستایی میان دولت‌ها، موسسات مالی و توسعه‌دهندگان فناوری، می‌تواند راهگشای پذیرش گسترده‌تر رمزارزها در سیستم مالی جهانی باشد.
28.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 معمای شام 🔹 ماجرا این است؛ تصرف شهرهای سوریه و نهایتاً سقوط دولت بشار اسد. فقط ۱۱ روز طول کشید تا معارضین سوری زیر چتر تحریرالشام، از ادلب به حلب و از آنجا به حما و حمص برسند و بعد هم با پیمودن ۱۶۰ کیلومتر وارد دمشق، پایتخت تاریخی سوریه شده، بشار اسد را سرنگون کنند و به زعم خود افسار حکومت را در شام به دست بگیرند؛ رویدادی که تا دو هفته قبل، کسی آن را پیش‌بینی نمی‌کرد.
⭕️انتقاد تحلیلگران صهیونیست از عدم اشراف اطلاعاتی رژیم اسرائیل از یمن 🔹 تحلیلگران صهیونیست بیش از آنکه ضعف در سامانه‌های دفاع موشکی این رژیم را در مواجه با یمن مورد انتقاد قرار دهند، عدم اشراف اطلاعاتی نسبت به صنعا را مورد توجه قرار داده‌اند و خواستار ترسیم چشم‌انداز نبرد اطلاعاتی با یمن شده‌اند. 🔸 «آوی اشکنازی»، خبرنگار نظامی روزنامه معاریو در این خصوص با اشاره به اینکه باید چشم‌انداز امنیتی برای مقابله با یمن ترسیم شود تصریح کرد که حملات هوایی به بندر الحدیده و صنعا بیشتر جنبه نمایشی دارد تا بازدارندگی. 🔹 این روزنامه نگار صهیونیست با اشاره به اینکه تل‌آویو با تاخیر و تعلل بیش از حد به دنبال ایجاد چشم انداز امنیتی برای یمن رفته است و باید زودتر از اینها متوجه خطر حوثی‌ها (انصارالله یمن) می‌شد، می افزاید: اسرائیل برای ایجاد چشم انداز امنیتی نیاز به کار بلند مدت دارد که مقدمه آن تقویت جمع‌آوری اطلاعات در کشور هدف، یعنی یمن است.
📸یک عاشقانه آرام 💬 روایت های کمتر شنیده شده ای از رفتار عاشقانه علما و بزرگان دین با همسرانشان