#فوری
🔷 مرکز فرماندهی نیروی هوایی روسیه/سوریه:
🔹با هماهنگی از کرملین و فرمانده هوایی سوریه، پایگاه حمیمیم روسیه عملیات خود را آغاز کرده است و در ساعات آینده تعداد و شدت حملات به مواضع تروریست های النصره افزایش خواهد یافت.
🔹10 بمب افکن راهبردی روسی SU-34 تا ساعات آینده عملیات خود را آغاز کرده و یک بانک اهداف کامل برای انهدام تروریست های SNA - HTS که در محل تحرکات و تجمعات در مناطقی که به آنجا نفوذ کرده اند و حضور دارند، شروع می کنیم.
.
نگاهی به تشکیل داعش جدید
✍️ امیر عسگر
آیا داعش جدید همان داعش قبلی است و هسته های خفته آن بیدار شده اند؟
پاسخ منفی است. در شرایطی که همه تصور میکردند داعش از بین رفته و دیگر این زخمه کهنه سرباز نخواهد کرد و در حالی که اخبار حذف فیزیکی ابراهیم القریشی تایید شده بود ناگهان نام جدیدی به عنوان رهبر این گروه تروریستی معرفی شد. با در نظر گرفتن حوادث رخ داده ماههای اخیر در منطقه میتوانیم نسبت به این موضوع نگاه بهتری داشته باشیم.
بسیاری از تحلیلگران براین باورند که اینها باقیمانده اعضای هسته ها و بدون برنامه ریزی و سازماندهی تشکیلاتی سربرآورده در حالیکه با بررسی روند شکل گیری جریانات تکفیری می توان گفت این چنین نیست. این مطلب را در ۳ بخش مهم می توان ارزیابی نمود.
بخش اول
چگونگی شکل گیری
القاعده تشکیلاتی است که از دل جریانات تندرو، همانند طالبان به واسطه سازمان های اطلاعاتی امریکا به وجود آمد. 1987 در اواخر دوره ریگان و برای اینکه سدی دربرابر نفوذ شوروی در افغانستان باشد این تشکیلات شکل گرفت.
در حقیقت القاعده اولین جریانی بود که توسط صهیونیستم جهانی به سرکردگی آمریکا، برای نشان دادن چهره خشن و تندرو از اسلام بوجود آمد.
تقریباً تمام اعضای ارشد القاعده بعدها تبدیل به فرماندهان جریانات تکفیری مختلف شدند شاخص ترین هایشان داعش و جبهه النصره بودند.
جبهه النصره که از ادغام چند گروه انشعابیه القاعده تشکیل شده بود، مدتی کوتاه برای آمریکاییها ایفای نقش کرد و سپس داعش در دوران باراک اوباما به وجود آمد. نکته مهم در به وجود آمدن داعش صحبتهای موشه یعلون وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی می باشد. او ۱ سال پیش از به وجود آمدن داعش در یک سخنرانی اعلام کرد ایرانی ها با ایدئولوژی دینی به مرزهای ما رسیدند پس ما نیز باید با همین ایدئولوژی با استفاده از بخشی از جریان اهل تسنن افراطی دیوار حائلی ما بین خود و ایران ایجاد کنیم و کمتر از یک سال بعد از آن شاهد ظهور داعش بودیم.
امروز پس از شکست داعش قدیم، شاهد ظهور جریان تکفیری جدید باز هم تحت عنوان داعش هستیم و دلیل این نامگذاری مجدد وجود ترس از نام داعش است همانطور که از سابقه رهبر جدید این جریان تروریستی مشخص است از اعضای اثرگذار القاعده و سپس داعش بوده است.
ابوحسن الهاشمی القریشی از اعضای مجلس داعش بود و از اعضای قانون گذاری محاکم این گروه تروریستی بوده است، در نتیجه وی هم با سبک و روش و هم ارتباطات القاعده و داعش آشناست.
بخش دوم
چگونگی اقدامات و دیدگاه
داعش تشکیلاتی ایدئولوژی محور بود و عملیات هایش را با همین دیدگاه پیش می برد و در نتیجه قالب اسرای خود را به قتل می رساند. آنها هرگز نفرات خود را از بین افراد سابقه دار و زندانیان انتخاب نمی کرد بلکه مدت ها به صورت ارتباط از طریق فضای مجازی یا حتی با اسکایپ تماس برقرار کرده و به نوعی آنها را شستشوی مغزی میدادند.
با این حال در عملیات زندان حسکه شاهد آن بودیم که بسیاری از کشتهشدگان، از زندانیان سابق کشور اردن هستند. با توجه به کم و کیف این عملیات آنها، از نوع بیان و اجرای آن می توان به طور قطع گفت این اشخاص تفاوت رفتاری و عملکردی با دیدگاهی متفاوت با عملکرد ایدئولوژیک دارند.
بخش سوم
اهداف شاخص
با دیدن رفتار جدید داعش و اسامی آنها نکته مهمی روشن می گردد و اینکه داعش قبلی تفکر سلفی و وهابی و در جهت نابودی شیعیان اقدام می کرد اما این بار فرماندهان آنها دارای اسامی هستند که به شدت منتسب به شیعیان است و به طرز عجیبی اسلام و تشیع را به هم گره زده اند. ابو حسن الهاشمی قریشی کنیه قریشی نسب هاشمی را ببینید. اسم فرزندان امیرالمومنین(ع) هم این بار در جنایات آنها هرچند پراکنده شنیده خواهد شد ،
هرچند احتمالا عملیاتهای آنها محدود تر
است،اما زهردارتر و خشن تر خواهد بود.
باتوجه به وضعیت جنگی حاکم بر منطقه خصوصا اروپای شرقی بسیار محتمل است از حفره های امنیتی موجود برای ورود به اروپا استفاده کرده و با انجام عملیات های خونین تلاش کنند علاوه بر بهرهبرداریهای مورد نظر، وجهه شیعیان و در راس آن ایران را تخریب و آنها را به جهانیان عده ای تندرو، بی منطق و خطرناک، نشان دهند.
اکنون میتوانیم به وضوح ببینم که این داعش با جریان قبل از خود کاملا متفاوت بوده و وظیفه ای جدید برایش مشخص کرده اند
📸 سیدنظام الدین موسوی، نماینده مجلس یازدهم: میان اخبار تلخی که درباره سیطره تروریستهای تکفیری بر مناطق حلب به گوش میرسد، داغ «خان طومان» برای ما سنگین تر است
🔸همه استان حلب، مهم و راهبردی است اما خان طومان برای ما مثل «شلمچه» است. جای جای خاکش بوی شهید می دهد؛ شک ندارم خان طومان دوباره آزاد خواهد شد، مثل شلمچه!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 مراسم تشییع پیکر شهیدالقدس سردار کیومرث پورهاشمی
ترجمه_مصاحبه_ابو_محمد_جولانی_رهبر_هیئت_تحریر_الشام_با_روزنامه.pdf
1.36M
#اختصاصی
#انتشار_برای_اولین_بار
🔷 مصاحبه روزنامه بریتانیایی "ایندیپندنت" به زبان ترکی، با "ابو محمد جولانی" رهبر گروهک "هیئت تحریر الشام" که با توجه به سوالهای مهم روزنامهنگار "جهاد اراباشیک" از این فرد و پرداختن به اوضاع سوریه و بمنظور آشنایی شما مخاطبان عزیز با افکار تروریست های نوظهور لازم دانستیم آن را به زبان فارسی ترجمه و در اختیار شما قرار بدیم . حتما به صورت کامل مطالعه کنید تا متوجه بشید چه تفییراتی در نوع نگرش این گروهک ها ایجاد شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️میدان «سعد الله جابری» حلب که بهرغم خبرسازیها، عناصر تروریستی در آن حضور ندارند
🔸خبرگزاری رسمی سوریه(سانا) از دستگیری گروههای تروریستی خبر داد که در حال تصویر برداری از تعدادی از محلههای حلب بودند تا وانمود کنند که گروههای تروریستی این مناطق را به کنترل خود در آوردهاند.
🔸خبرنگار اسپوتنیک در حلب گفت سرویسهای امنیتی سوریه گروهی از تروریستها را که به یکی از محلههای غربی شهر حلب نفوذ کرده بودند، بازداشت کردند.
♦️همکاری روسیه و سوریه برای دفع حملات تروریستها
🔸طبق گزارش اسپوتنیک، مرکز آشتی روسیه در یک گزارش رسمی گفته است: «نیروی هوایی روسیه در حال انجام حملات موشکی به تجهیزات و پرسنل گروهای مسلح غیرقانونی، مراکز فرماندهی، انبارها و مواضع توپخانهای تروریستها است.»
🔸طبق این گزارش ۲۰۰ شبهنظامی به هلاکت رسیدهاند و عملیات برای دفع حملات ادامه دارد.
🔸وزارت دفاع سوریه هم اعلام کرد که در حومه حلب و ادلب خسارتهای سنگینی به گروههای مسلح تروریست وارد کرده است.
🔸جنگندههای روسی و سوری از دیشب امشب مواضع تروریستهای مسلح را در استانهای حلب و ادلب بهشدت بمباران کردند..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حملات مشترک سوریه و روسیه به مواضع تروریستها در حومه ادلب
🔸۲ منبع نظامی سوری به این خبرگزاری گفتند: روسیه به دمشق وعده داده است کمک های بیشتری به این کشور انجام دهد. قرار است ظرف ۳ روز آینده تجهیزات نظامی بیشتری وارد پایگاه هوایی حمیمیم سوریه شود.
♦️هم اكنون درگیری های تن به تن بين نيروهای ارتش سوريه و تروريست های هيئت تحرير الشام در محله اللیرمون شرق حلب
♦️مرکز هماهنگی روسیه: در دو روز گذشته بیش از ۶۰۰ تروریست در سوریه کشته شدند.
♦️تمامی کارکنان سرکنسولگری ایران در حلب در صحت و سلامت کامل به سر میبرند و گزارش های منتشر شده درمورد اسارت و یا مجروحیت این افراد صحیح نمیباشد.
♦️سفیر ایران در لبنان: ایران، روسیه و محور مقاومت اجازه نمیدهند حوادث سالهای گذشته در سوریه تکرار شود. دولت سوریه قوی تر از گذشته است و تهران از آن حمایت خواهد کرد. گروه های مسلح در سوریه به هیچ پیروزی نخواهند رسید.
VID_20241130_10-1732950174628.mp3
1.96M
❗️سیاست دشمن علیه مردم ایران
☑️ شنیدن این صوت برای عموم مردم خصوصا فعالان فرهنگی کشور ضروری است.
❌رییس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران:
وضعیت حجاب در دانشگاه در این دولت به حال خود رها شده؛ بحث از روسری گذشته، این وضعیت عریانی است
🔸«غلامرضا جمشیدیها» رییس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران در گفتوگو با ایلنا:
🔸به دانشجوها هم میگویم وضعیت پوشش به نحوی شده است که دیگر اصلا بحث روسری مطرح نیست، بلکه این وضعیت بیحجابی و عریانیست و این وضعیت خوب نیست.
🔸من خودم به لحاظ شخصی و تجربهای که دارم با این پوششی که امروز خانمها دارند، خیلی موافق نیستم. بخشی از مسئله ممکن است فرهنگی باشد، اما دلایل عمدهای از مسئله هم ممکن است سیاسی باشد چون غربیها روی این پروژه سرمایهگذاری کردهاند.
🔸وضعیت فعلی خوب نیست و در شان جمهوری اسلامی هم نیست. ما به دانشجوها چیزی نمیگویم، ولی خب ناراضی هستیم. چون اصلا نمیخواهیم نظم و آرامش به هم بخورد. دانشگاه هم به ما دستوری نداده که کاری کنیم.
🔸در دولت شهید رئیسی در هر دانشکدهای، مثلا دانشکده ما که دانشکده علوم اجتماعی بود چندین خانم میآمدند و تذکر میدادند. ما هم چیزی نمیگفتیم. متاسفانه در این دوره این خانمها هم نمیآیند تذکر بدهند؛ یعنی قبل از این از حراست خانمها میآمدند و اوضاع خوب بود، اما الان همه چیز رهاست. خب اینها هم رویکرد دولت است و ما نمیتوانیم نادیده بگیریم.
🔸همانطور که اشاره کردم، دیگر بحث از روسری گذشته و این وضعیت عریانی است. به هر حال هیچ جای دنیا رها نیست. من الان آشنایان بسیاری در خارج از کشور دارم. خودم هم برای تحصیل دوره دکترا به انگلستان رفتم، آنجا دانشجوها اینطور که در دانشگاه تهران با آرایش به دانشگاه میآیند وارد دانشگاه نمیشوند.
🔸باید از گروههای مختلف دعوت کرد که نظرشان را بگویند و به یک جمعبندی برسند و دولت این جمعبندی را اجرایی کند. اصلاح از بالا شروع میشود نه از پایین. از همین رو اصلاح جامعه از بالا شروع میشود.