📩 انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در سراسر کشور برگزار میشود. نامزدهای این انتخابات برای دستیابی به ۲۹۰ کرسی قوه مقننه و ۸۸ کرسی مجلس خبرگان رهبری با یکدیگر رقابت میکنند
♦️سن رای دادن در انتخابات مجلس 1402
تعیین سن افراد واجد شرایط برای رای دادن در انتخابات در کشور در چند دهه گذشته با تغییراتی همراه بوده است. نخست سن 16 سال تمام برای رای دادن اعلام شده بود اما در دو دهه اخیر میزان سن واجدین رای دادن به 18 سال تمام افزایش یافته است. این موضوع در آییننامه انتخابات مجلس که اخیرا از سوی دولت ابلاغ شده، نیز مورد تاکید قرار گرفته است.
در انتخابات دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، بنا به گفته رییس سازمان ثبت احوال کشور تمامی متولدین ۱۱ اسفند ۱۳۸۴ به قبل میتوانند در هر دو انتخابات شرکت کنند. یعنی افرادی که در روز رایگیری 18 سال آنها تمام شده باشد میتوانند به عنوان رای اولی در انتخابات مجلس و خبرگان شرکت کنند.
تبلیغات انتخاباتی نیز از یک هفته پیش از انتخابات آغاز میشود و تا پایان روز چهارشنبه 9 اسفند ادامه خواهد داشت. ستادهای انتخاباتی میتوانند با استفاده از پنل اس ام اس تبلیغات هدفمند و موثری داشته باشند و از قابلیتها و امکانات ویژه پنلها در طراحی کمپینهای تبلیغاتی هوشمندانه بهره گیرند.
♦️اهمیت توجه به رای اولیها در تبلیغات انتخابات
در هر انتخاباتی افرادی که برای نخستین بار مجاز به رای دادن هستند، شور و شوق خاصی برای شرکت در انتخابات دارند. مشارکت در تعیین سرنوشت ملت و نقشآفرینی در شکلگیری ساختار سیاسی و انتخاب تصمیمگیران کشور به افراد احساس اهمیت داشتن در فرایند سیاسی را میدهد. این بهویژه برای رای اولیها که نخستین بار چنین امکانی را به دست میآورند قابل توجه است.
🔰 رهبر انقلاب:
🟡 اینکه چه کسی انتخاب شود، مسأله اوّل نیست؛ مسأله دوم است. مسأله اوّل این است که مردم، همه در انتخابات شرکت کنند؛ پُرشور شرکت کنند، آگاهانه شرکت کنند، فکر کنند، تحقیق کنند و آن کسی را که میخواهند، انتخاب کنند. انتخابات، خودش مهمّ است. حضور مردم در انتخابات مهمّ است. البته مجلس خبرگان هم حائز اهمیت است؛ اما اهمیت انتخابات و حضور مردم، اهمیت نقد است و کشور را بالفعل بیمه میکند.
#مشارکت_پرشور
🔰 رهبر انقلاب:
🟡 حضرت آیتالله خامنهای: «مسئلهی انتخابات در پیش است؛ خواص میتوانند نقش ایفا کنند. مطمئنّاً [اگر] انتخابات در داخل کشور هرچه پُرشورتر صورت بگیرد، قدرت ملّی را بیشتر نشان میدهد و قدرت ملّی امنیّت ملّی میآورد؛ یعنی وقتی جبههی دشمن نگاه میکند حضور مردم را میبیند، قدرت نظام را مشاهده میکند و میبیند این کشور، کشور قدرتمندی است، مردم حاضر و آمادهاند، تهدید دشمن خنثی میشود؛ یعنی اقتدار ملّی امنیّت ملّی را به وجود میآورد؛ این چیز خیلی باارزش و مهمّی است. اینجا خواص میتوانند نقشآفرینی کنند، انتخابات را پُرشور کنند.» ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
#مشارکت_پرشور