بازگشت عباد به صحنه/ربیعی جانشین آشنا شد
🔸در پی اتفاقات اخیر در خصوص انتشار یک فایل صوتی و استعفای حسامالدین آشنا به دلیل این موضوع، رئیس جمهور طی حکمی علی ربیعی را به عنوان رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری منصوب کرد.
علی ربیعی ملقب به "عباد" در سال ۸۸ یکی در حالی در کنار موسوی قرار داشت که بسیاری از تحلیل گران وی را از جمله خطدهندگان اصلی به موسوی معرفی کردند. بهطوریکه شب اول انتخابات ۸۸، وقتی موسوی به میان خبرنگاران آمد و به دروغ اعلام کرد که او برنده قاطع انتخابات بوده و رئیس جمهور ایران شده است، تنها فردی که وی را در این مصاحبه همراهی میکرد کسی به جز «علی ربیعی» نبود.
با انتخاب ربیعی آیا میتوان نتیجه گرفت با انتشار فایل مصاحبه ظریف وضعیت بدتری از ۱۸ تیر و کوی دانشگاه در اشل بزرگتر به وقوع پیوسته که نیاز به حضور عباد احساس شده است؟
⭕️آیتالله رئیسی: مبارزه با فساد در ذات انقلاب اسلامی نهفته است
♦️آیتالله رئیسی در نشست بررسی روند مبارزه با مفاسد اقتصادی:نهاد تقنین باید قوانینی را تصویب کند که منافذ فساد را بر روی سوداگران و سوءاستفاده کنندگان ببندد
♦️مبارزه با فساد در ذات انقلاب اسلامی نهفته است
♦️سیاست رانتی ارزی حتما منجر به تولید پرونده قضایی میشود
♦️اگر ریشه فساد خشک نشود هر روز شاهد تولید یک پرونده قضایی خواهیم بود
⛔️ شعارها و وعده های روسای جمهور ایران
ابوالحسن بنی صدر
بنی صدر یک سال پس از پیروزی انقلاب، یعنی بهمن ماه سال ۱۳۵۸؛ به عنوان نخستین رئیسجمهور با شعار «عدالت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی» وارد قوه مجریه شد. ابوالحسن بنیصدر در پوسترهای تبلیغاتی، به عنوان کسی معرفی میشد که به دنبال وحدت ملی، بازسازی اقتصادی و تأمین امنیت جامعه است.
محمد علی رجایی
محمدعلی رجایی» نامزد مقام ریاستجمهوری در سال ۶۰ بود، در شعارهای خود از عبارت «جامعه اسلامی» استفاده کرد. وی در مراسم تنفیذ حکمش اعلام کرد به دنبال ایجاد جامعه اسلامی است
آیتالله خامنهای
در دوره ریاستجمهوری آیتالله سید علی خامنهای»، ایران درگیر جنگ بود و در پوسترهای تبلیغاتی وی شعار «حکومت اسلامی» به چشم می خورد. سید علی خامنهای در مراسم تنفیذ خود قطع «ریشه استکبار و ضعفهای اجتماعی و اقتصادی» را نوید داده بود.
اکبر هاشمی رفسنجانی
شعار اصلی «اکبر هاشمی رفسنجانی» در انتخابات، توسعه اقتصادی بود. او میخواست کشاورزی و صنایع را توسعه و بازار را رونق دهد. دولت وی «سازندگی» لقب گرفت.
محمود احمدینژاد
در سال ۱۳۸۴ یکی از معروفترین پوسترهای انتخاباتی، پوستر معروف «محمود احمدینژاد» بود که با جمله «پول نفت باید سر سفرههای مردم دیده شود» در خیابانها به چشم میخورد. او در پوسترهای زرد رنگ تبلیغاتی خود از شعار هوای تازه و «دولت امید» استفاده کرده بود.
محمد خاتمی
«محمد خاتمی» با شعار جامعه مدنی، قانونگرایی، توسعه سیاسی و نهادینه کردن آزادی در سال ۱۳۷۶ به قدرت رسید که در پی آن موجی از انتظارات سیاسی و فرهنگی در ایران به راه افتاد و جنبشی معروف به «دوم خرداد» شکل گرفت.
حسن روحانی
در یازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری، شعارهای اقتصادی و «بهبود معیشت مردم» همچنان در صدر برنامهها قرار داشت. «حسن روحانی» هم در کارزار انتخاباتی خود، وعدههای «نجات اقتصاد»، «احیای اخلاق» و «تعامل با جهان» را مطرح کرده بود.
🗳 مرجع اخبار #انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️واکنش احمد پناهیان به انتشار فایل صوتی ظریف:
فریب نخورید!
مسأله اصلی شخص رئیس جمهور است!
.
بِسْمِاللهِالرَّحْمٰنِالرَّحیمْ
آیتالله جاودان:
♦️یکی از راههایِ نجات انسان از گناه،
پناهبردن به امام زمان علیهالسّلام است!
ايشان به انتظار نشستهاند تا
كسی دستش را به سمتشان دراز
كند، تا ايشان او را هدايت كنند...
🍃🌺#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اللَّهُمَّ إِنَّا نَرْغَبُ إِلَیْکَ فِی دَوْلَه کَرِیمَه
خدایا ما از تو امید و اشتیاق داریم که دولت با کرامت آن امام زمان را به ظهور آورى
تُعِزُّ بِهَا الْإِسْلامَ وَ أَهْلَهُ
و اسلام و اهلش را به آن عزت بخشى
وَ تُذِلُّ بِهَا النِّفَاقَ وَ أَهْلَهُ
و نفاق و اهل نفاق را ذلیل و خوار گردانى
وَ تَجْعَلُنَا فِیهَا مِنَ الدُّعَاه إِلَى طَاعَتِکَ وَ الْقَادَه إِلَى سَبِیلِکَ
و ما را در آن دولت حقه اهل دعوت به طاعتت و از پیشوایان راه هدایت قرار دهى...
اللَّهُمَّ إِنَّا نَشْكُو إِلَيْكَ فَقْدَ نَبِيِّنَا
از فقدان پيامبران
وَ غَيْبَةَ إِمَامِنَا[وَلِيِّنَا]
و غيبت اماممان
وَ شِدَّةَ الزَّمَانِ عَلَيْنَا
و سختى زمانه عليه وجودمان
وَ وُقُوعَ الْفِتَنِ بِنَا
و فرودآمدن فتنه ها بر سرمان
وَ تَظَاهُرَ الْأَعْدَاءِ عَلَيْنَا
و پشت به پشت هم دادن دشمنان به زيانمان
وَ كَثْرَةَ عَدُوِّنَا
و بسياری دشمنانمان
وَ قِلَّةَ عَدَدِنَا
و كمى نفراتمان
📖{فرازی از دعای افتتاح}
الّلهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌حفاظت از اطلاعات توسط شهید خرازی
حفظ اطلاعات عملیات در دوران دفاع مقدس بی ربط با این روزها نیست، فیلمی از لشکر امام حسین، رزمندگان استان اصفهان و مصاحبه میدانی با شهید حسین خرازی، فرمانده لشکر امام حسین(ع) منتشر کرد.
- فیلمبردار: سلام جناب آقای خرازی... حال شما خوبه؟
- شهید خرازی: سلام علیکم... خدا رو شکر
- فیلمبردار: ممکنه کمی درباره عملیات صحبت کنید؟
- شهید خرازی: نه! جنگه...
✅ این عمار
قابل توجه مسولین جمهوری اسلامی !!!!
⭕️ #ايرنا به جعلى بودن سند جدول بودجه اعتراف و عذرخواهى كرد تا روسياهى بمونه به چهره سربازخبرنگارهاى مزدور و دروغگو؛
اما چرا #جعل_سند صورت ميگيرد؟
نه قاليباف هدفه نه مجلس و نه انتخابات
لجن مال كردن #انقلابى_گرى و #انقلاب پروژه است تا هزينه انقلابى گرى را بالا ببرند.
👤 پهلوانى
✅ این عمار
ای شهیدان "عاشقانه آمدید مثل نسیم؛ عارفانه رفتید مثل قاصدک. ما رسم دلبری کردن را باید از شما بیاموزیم. وجودتان را با عشق سرشته بودند و سرنوشتتان را با شهادت.
شما به ما آموختهاید که میتوان چشمی شد و بارید؛ میتوان لبی شد و خندید برای چهرههای پیر و یتیم؛ میتوان دستی شد و نوشت برای شفای قلبها؛ میتوان قدمی شد و برداشت برای رضایت الهی.
دل نگران نباید بود. مؤمنان حقیقی را نه بیم هست و نه اندوه.
«فرصت ما نیز باری بیش نیست»؛ فقط باید بهره ببریم🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
42.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ماجرای صوت #ظریف به زبون ساده🎙 علی زکریایی
ـــــ
📸توییت استاد رائفی پور: قرار دادن دیپلماسی در مقابل واژه "میدان" توسط #ظريف که پیشتر به عنوان نماد سردار سلیمانی ( #مرد_میدان ) در ذهن ها ثبت شده خبر از یک طراحی هوشمندانه می دهد. برداشت های داخلی برای #انتخابات۱۴۰۰ از صوت ظریف به کنار ، آقایان در حال فراهم کردن مقدمات برجام منطقه ای و موشکی هستند.
ــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
4_5789493942231763213.mp3
36.49M
🎧چرا صوت #ظریف نشانه گرای ترور سردار سلیمانی توسط دفتر روحانی ست؟_مصاحبه امید دانا با داریوش سجادی
ــــــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ایران و آمریکا از توافق هستهای چه میخواهند؟
💬 #تبیان
✅ #پ_ن: براستی با فرض برداشته شدن تحریمها، ضمانت اجرایی آن چیست؟! پس از برگشت امریکا و استفاده از مکانیسم ماشه اوضاع وخیمتر خواهد شد! اجماع بین المللی هم میسر خواهد شد.
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
🔴 آقای ظریف! بدون پشتوانه میدان، حتی یک آبنبات هم بهت میدهند؟
✍️ #محمد_اسدپور
🔹 بر خلاف تفکر اشتباه شما و دوستان همفکرتان در هیچ کجای دنیا و مخصوصا در بین ابرقدرت های دنیا میدان و دیپلماسی چیز جدا از هم نیست و نبوده است ، از دوران باستان تا به الان میدان نقطه قوت دیپلماسی بوده و هنوز که هنوزه هست ،به دیپلماسی بدون قدرت و بدون مولفه های قدرت ، هرچند سازشکار و خندان آبنبات چوبی مفت هم نمیدهند
🔸 چرا که دیپلماسی وجهه دیگری از جنگ و مقابله با دشمن هست و در جنگ هم خنده ، لبخند و قدم زدن با دشمن معنی نداره ، نقل و نبات پخش نمیکنند و به همدیگه هدیه هم نمی دهند.
✅ به فرمایش رهبری معظم باید به این درک برسیم در هر حوزه ای فعالیت میکنیم و مسئولیت داریم آن حوزه جبهه ای هست به مثابه جهاد مقابل دشمن و اقدامات ما باید مقابله جهادگونه و همه جانبه در برابر دشمن باشد.
🔹 ما در این چهل ساله و اندی عمر انقلاب در بیشتر زمینه ها انسانهای شاخص و کامل در مسئولیت خودشون رو داشتیم که الگوی یک فرد انقلابی کامل در جایگاه خودشون بودند مثل شهید سپهبد صیاد شیرازی نمونه یک ارتشی انقلابی و در تراز جمهوری اسلامی ، شهید رجایی یک رییس جمهور انقلابی در تراز جمهوری اسلامی ، شهیدان فخری زاده و شهریاری نمونه کامل یک دانشمند و جهادگر علمی بودند در تراز جمهوری اسلامی ،شهید سپهبدحاج قاسم سلیمانی شاخص یک مرد میدان ، یک سرباز مخلص و بصیر ولایت و یک رزمنده بدون مرز بود در تراز جمهوری اسلامی ...
🔸 ایضا یک دیپلمات که سرباز جمهوری اسلامی در پیشانی جبهه سیاست خارجی کشور محسوب میشود باید از همه نظر بالاترین شاخص ها رو در تراز جمهوری اسلامی داشته باشد
✅ میتوان گفت شهید رکن آبادی نمونه ی یک دیپلمات انقلابی تراز جمهوری اسلامی بود، کسی که اقدامات ، عمل و گفتارش انقدر موثر و نافذ میشه که دشمن با تجمیع امکانات مادی و معنوی خودش و با انواع راهکارها و تلاش های چندباره دنبال راهی میگردد برای حذف اون از صحنه و خط مقدم مبارزه...
🔹 آقای ظریف!! اگر روزی دشمن به خونت تشنه شد تلاشش رو همه جانبه کرد برای از بین بردنت، اگر جان و مال و آبروت برای استحکام جمهوری اسلامی به خطر افتاد ، اون موقع میشه گفت کارت رو خیلی درست داری انجام میدی و به یک دیپلمات و سرباز در تراز جمهوری اسلامی تبدیل شدی
💢 جنابعالی فعلا وزیر خارجه در تراز دولت تدبیر و امید هستی نه وزیر خارجه ای در تراز جمهوری اسلامی
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
🔴حسام الدین آشنا استعفا داده، چند نفر ممنوع الخروج شدن، ولی ظریفِ گردن کلفت هنوز وزیره
ظاهرا برای دولت فقط لو رفتن این صوت مهمه نه محتوای ضد ملی و ضد امنیتیش، با این وضعیت به نظر میرسه دولت تدبیر و امید هم با حرفهای آقای ظریف مخالفت چندانی نداره
#مجازات_گاندو
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
🔴میگویند چرا بعد از برجام هواپیما از ایران به دمشق رفته، مگر قرار بوده بخاطر گفتگوی شما همه کارهای کشور بخوابد؟
🔻سیاست خارجی فقط مذاکره نیست/ این هنر نیست که هر چه در میدان تولید شد شما در مذاکره خرج کنید
دکتر سعید جلیلی:
🔹از سال ۹۲ فضای افکار عمومی با موضوع مذاکره پر شد و پس از حصول توافق برجام در سال ۹۴، آن را «فتحالفتوح»، «آفتاب تابان» و «هدیه خداوند» نامیدند؛ اکنون نیز وعده میدهد که میخواهد در ۱۰۰ روز آخر نیز با مذاکره، مسائل را حل کند. نتیجه ۸ سال مذاکره، برخلاف «خواست مردم» و «وعدههای دولت» بوده است.
🔹 آقای روحانی به عنوان رئیس تیم مذاکرهکننده، در سال ۸۴ نامهای به آقای البرادعی، دبیرکل وقت آژانس انرژی اتمی نوشت و در آنجا گفت که ما به تمام تعهداتمان پایبند بودیم، اما شما هیچ امتیازی به ما ندادید؛ البرادعی در خاطراتش نوشته است که رفتار سه کشور اروپایی با ایران در این مذاکرات، تحقیرآمیز بود.
🔹 پیش از این مذاکرات، دولت وقت یک دور گفتگوهای انتقادی در سالهای ۷۱-۷۲ با اتحادیه اروپا شروع کرد و نتیجه آن مذاکرات صدور حکم جلب رئیسجمهور وقت کشور شد.
🔹 در دوره اصلاحات نیز بحث گفتگوی تمدنها و همکاری با آمریکا در افغانستان و عراق پیگیری شد و در آخر، ایران را محورت شرارت نامیدند.
🔹 باوجود اینکه پانزده بار آژانس بینالمللی انرژی اتمی پایبندی ایران به تعهدات برجامی را تایید کرد اما همین اتفاقات در سال ۹۴ و بعد از برجام نیز رخ داد؛ تعهدات از سوی ایران انجام شد اما طرف مقابل نه تنها پایبند نبود، بلکه از توافق خارج شد.
🔹 آیا تمام ابزار سیاست خارجی منحصر در مذاکره است؟ عرصه سیاست خارجی را وسیعتر از دیپلماسی است. تواناییهای دفاعی، اقتصادی، سیاست منطقهای و ... در عرصه روابط بینالملل همگی از جمله مولفههای قدرت در سیاست خارجی هستند که این مولفهها منحصر در قدرت چانهزنی نیست.
🔹 دیپلماسی این نیست که سرمایهها و مولفههای قدرت را خرج کند؛ اگر با این روش مذاکره صورت گیرد، بعد از مدتی سرمایهای باقی نخواهد ماند.
🔹 قدرت میدان، پشتوانه مذاکره است. بهرهگیری از مذاکره، نیازمند دست برتر میدان است؛ زمانی میتوان از حقوق ملت در مذاکرات دفاع کرد، که مولفههای قدرت به عنوان پشتوانه مذاکرات تثبیت شده باشند.
🔹 در خلال برجام میگفتند درج شعار مرگ بر اسرائیل بر روی موشکهای نظامی یا پرواز دولتی ایران ایر به سوریه، مانع مذاکرات بود، قرار نیست وقتی یک گفتگو صورت گرفت، مابقی ملاحظات و راهبردهای کشور تعطیل شوند.
🔹 اتکا مذاکرات سالهای ۸۴ تا ۹۲ به مولفههای قدرت ملی بود. همان طرفی که سال ۸۴ به دنبال تعطیلی و تخریب تاسیسات هستهای بود، ظرف مدت سه سال مجبور شدند به پشت میز مذاکره بیایند؛ آمریکاییها که میگفتند به علت عدم پایبندی ایران به قطعنامهها، با ما مذاکره نخواهد کرد نیز به مذاکرات پیوست.
🔹 چه چیزی طرف مقابل را پای میز مذاکره آورد و باعث شد تا موضوع مذاکره را ما تعیین کنیم، نه طرف مقابل؟! مولفههای قدرتی شکل گرفت که او ناچار شد در برابر آنها، عقب نشینی کند و مذاکره نیز به این مولفهها تکیه میکرد.
🔹 سال ۸۶ که من اولین بار به عنوان مسئول مذاکره به گفتگو رفتم، طرف مقابلی که دو سال پیش خواستار نابودی فعالیت هستهای ما بود، درخواست میکرد که تعداد سانتریفیوژهای ایران از ۳ هزار تا بیشتر نشود؛ حتی امکان اینکه شرایط بهتری را برای خود فراهم کنند، نداشتند.
🔹 در طول دوران مسئولیت بنده در راس تیم مذاکره کننده، قطعنامه صادر شد و ۳ قطعنامه دیگر نیز مربوط به دوران مدیریت آقای لاریجانی بود. از سه قطعنامه دوران بنده، یکی از آنها جنبه بیانیه داشت و بر قطعنامههای قبلی تاکید میکرد و دو تای دیگر زمانی صادر شد که به لحاظ حقوقی، با آژانس به عنوان مرجع رسمی و بیناللملی به توافق رسیدیم و این قطعنامهها در واکنش به این توافق صادر شد.
🔹 قبل از دولت روحانی نهتنها سوخت ۳ درصد را از دست ندادیم بلکه ۲۰ درصد را هم بهدست آوردیم.
🔹 غربیها سال ۸۹ برای اولین بار پذیرفتند که موضوع مذاکرات، فعالیت هستهای ایران نباشد.
🔹 پس از مذاکرات دولت قبلی، زیادهخواهیهای غربیها متوقف شد. مذاکره باید میدان را تقویت کند نه آن را هزینه کند.
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat