✋
پیام تسلیت رهبر انقلاب به مناسبت رحلت آیتالله حاج شیخ لطفالله صافی گلپایگانی
🔺بسم الله الرحمن الرحیم
🔹با تاسف خبر درگذشت فقیه عالیمقام و مرجع بصیر، حضرت آیة الله آقای حاج شیخ لطف الله صافی گلپایگانی رضوان الله علیه را دریافت کردم.
🔹 ایشان از استوانههای حوزهی علمیه قم و از برجستگان علمی و عملی و پر سابقهترین عالم دینی در آن حوزهی مبارک بودند.
🔹 در دوران مرحوم آیة الله بروجردی در شمار برترین تلامذهی آن استاد بزرگ، در زمان مرحوم آیة الله سید محمدرضا گلپایگانی همراه و مشاور علمی و عملی ایشان، و در دوران انقلاب، امین و مورد اعتماد حضرت امام خمینی رحمة الله علیهم به شمار میرفتند.
🔹 سالها در شورای نگهبان رکن اصلی آن شورا محسوب میشدند و پس از آن هم همواره دربارهی مسائل انقلاب و کشور، دلسوزانه و مسئولانه ورود میکردند و بارها اینجانب را از نظرات و مشورتهای خود مطلع و بهرهمند میساختند.
🔹قریحهی شعری، حافظهی تاریخی، پرداختن به مسائل اجتماعی از دیگر ابعاد شخصیت این عالم کهنسال و بزرگوار بود.
🔹رحلت ایشان برای جامعهی علمیِ دینیِ کشور مایهی تأسف است. اینجانب به خاندان مکرّم و فرزندان گرامی ایشان و نیز به مراجع معظم و علمای اعلام حوزهی علمیه و مقلدان و ارادتمندان ایشان بویژه در قم و گلپایگان تسلیت عرض میکنم و رحمت و مغفرت الهی را برای ایشان مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۰/۱۱/۱۲
سلام بر تو ای مطلع فجر!
ای سپیده سحر
ای انفجار نور
خوش آمدی...
#دهه_فجر
#دوران_رهایی
"غلامرضا خلیلی نیا"
⭕️ از رأفت جمهوری اسلامی همین بس که این فرد در برنامه زنده اعتراف میکنه کلی برنامه تربیتی/ غربی( در مسیر ۲۰۳۰ و دیگر اسناد بین المللی)، برای دختران ایرانی تدارک دیدن و نشد در پایان دولت اجرایی بشه!
خانم مولاوردی همینکه این حرفارو تو تلویزیون میزنی برو خداروشکر کن...
#جهان_آرا
👤 امین سرمدی
9.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☸میگه: رفیقم دین گریز شده چه کنم؟
🎙سخنران: محمد رضا #هاشمی
24.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📛بولدوزر سواری دکتر خانعلی زاده از روی بی سوادی چون زیباکلام 😂👌
♨️📽برشی از مناظرهی دکتر خانعلیزاده و زیباکلام
ریچارد نیکسون: مردم ایران
انقلاب را با عشق و ایمان پذیرفتند
🔹ریچارد نیکسون، چند ماه پس از کودتای 28 مرداد 32 که به ابقای دیکتاتوری پهلوی انجامید، به عنوان معاون رئیس جمهور آمریکا به تهران سفر کرد. این سفر با اعتراض دانشجویان همراه بود و به شهادت 3 دانشجو انجامید.
🔹او که در فاصله سالهای ۱۹۶۹ تا ۱۹۷۴ به ریاست جمهوری رسید، در کتاب «1999، پیروزی بدون جنگ» درباره ماهیت انقلاب اسلامی می نویسد:
🔻«انقلاب ایران درظاهر جنبه ضد استبدادی داشت، اما در واقع، انقلابی علیه مدرنیته و ارزشهای غربی بود. انقلاب همان قدر که از سرمایهداری تنفر داشت، از کمونیسم متنفّر بود. هر دو را دو روی سکه مادیگرایی میدید.
🔻جوانان از انقلاب حمایت کردند، نه برای اینکه خواهان آزادی، شغل، مسکن و لباس بهتر بودند؛ انقلاب کردند چون چیزی را می خواستند تا به آن بیش از مادیگرایی معتقد باشند.
🔻مردم ایران، همان چیزی را به دست آوردند که انقلاب قول داده بود... جای انکار نیست که انقلاب اسلامی یک انقلاب واقعی اندیشهها را ارائه داد و آنها آن را با عشق و ایمان پذیرفتند».
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
#شهیندخت_مولاوردی در جلسه رسمی #ازدواج_موقت را عین تن فروشی دانسته و گفته نباید به زنان تن فروش انگ بزنیم و فقط باید آنها را عقیم کنیم تا باردار نشوند.
وقتی یک بانوی کارشناس مطالعات زنان روی آنتن زنده این را افشا میکند،مولاوردی با تهدید او به دادگاهی کردنش برنامه زنده را ترک کرد.
به حکم وظیفه شرعی و انقلابی مان، همه با هم از خانم دکتر #فاطمه_شجاعی (کارشناس مطالعات زنان) که پس از افشاگری خیانتهای شهیندخت مولاوردی درزمینه جاسوسی و تلاش برای اجرای برنامههای غیر شرعی در حوزه زنان، از سوی او تهدید به شکایت شد حمایت میکنیم:
#درود_بر_شجاعت_فاطمه_شجاعی
کاتم: انقلاب خمینی
ناگهانی نبود؛ عمق داشت
♦️ریچارد کاتم استاد دانشگاه پیتسبورگ، از ماموران معروف سیا در ایران بوده است. او نیمه نخست دهه ۱۹۵۰، گرداننده تیم عملیات سیا در ایران و از همکاران شبکه بدامن (شبکه مسئول جنگ روانی علیه نهضت ملی شدن) نفت بود. جان والر رئیس وقت ایستگاه سیا در ایران میگوید «ریچارد کاتم از افسران ویژه من بود.»
🔹کاتم در کتاب «ایالات متحده آمریکا، ایران و جنگ سرد»، ضمن رد ناگهانی و هیجانی بودن انقلاب اسلامی می نویسد:
♦️«نهضت [امام] خمینی به طور ناگهانی و سحرآمیز در ظرف چند ماه به وجود نیامد و سر بلند نکرد؛ ریشههایش عمیقاً در گذشته ایران قرار دارد و به گذشتهای دور باز میگردد. واضحتر بگوییم: این جنبش، تداوم نهضتی برای دگرگونی بنیادین بود که بیشتر از یک قرن قبل نضج گرفته بود».
✍ #محمد_ایمانی
آیا میدانید⁉️
نخستین و دومین سالگرد پیروزی انقلاب ۱۳۵۷، مسئولان برگزارکنندۀ جشنهای پیروزی انقلاب برای توصیف این روزها از اصطلاح «هفته جشنهای سالگرد انقلاب» استفاده میکردند و مدت برگزاری مراسم را نیز هفت روز تعیین میکردند، اما از سال ۱۳۶۰ عبدالمجید معادیخواه که در آن زمان به سمت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رسیده بود، به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی پیشنهاد کرد که با الهام از آیات آغازین سورۀ فجر در قرآن یعنی «والفجر و لیال عشر»، تعداد روزهای برگزاری مراسم سالگرد انقلاب به ده روز افزایش پیدا کرده و از روز ورود روحالله خمینی به ایران در روز ۱۲ بهمن تا روز ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ محاسبه گردد.
#دهه_فجر_مبارک
#ایستگاه_مطالبه_گری