13.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌امروز سیاستمداران غربی، رسانه های غربی مبارزین فلسطینی را میگویند تروریست، کسی که از خانه خودش دفاع میکند، از میهن خودش دفاع میکند، تروریست است؟
بیشرمها...
#طوفان_الاقصى #فلسطین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 وقتی حاج مهدی سلحشور ظریف رو له میکنه 👌
#فلسطین
@Rahpooyan_basirat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️مواظب باشیم چندلحظه قبل افطار، روزه مان را باطل نکنیم😳
🎥غربالهای تند و سنگینِ آخرالزمانی!
#امام_زمان (عج)
@Rahpooyan_basirat
📣 تایید حکم قصاص عامل شهادت آیتالله سلیمانی
🔺️در پی شهادت آیتالله عباسعلی سلیمانی در تاریخ ششم اردیبهشت در بابلسر، پس از طی روال قانونی و صدور کیفرخواست، دادگاه رسیدگی به این پرونده با حضور شکات، متهم و وکلا برگزار و در نهایت عامل شهادت عضو فقید مجلس خبرگان رهبری به قصاص محکوم شد.
🔺️در پی صدور رای پرونده با درخواست متهم و وکلای وی برای تجدیدنظرخواهی به دیوانعالی کشور ارسال شد. با ارجاع پرونده در دیوانعالی کشور نهایتا قضات رسیدگیکننده رای دادگاه بدوی را ابرام کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب: مرحوم آقای طباطبایی توانست یک پایگاه فکری مستحکم با آرایش تهاجمی به وجود بیاورد
امام خامنهای در دیدار دستاندرکاران برگزاری کنگره بینالمللی علامه طباطبایی:
🔹یک خصوصیّت، جهادِ فکریِ کمنظیرِ آقای طباطبایی در بحبوحه تهاجم اندیشههای وارداتی و بیگانه است، در بحبوحه تهاجم به معنای واقعی کلمه.
🔹شاید آن کسانی که آن زمانها را درک نکردهاند، توجّه نداشته باشند که آن روز در محیط جوان کشور و محیط فکری کشور چه وضعیّتی وجود داشت.
🔹یک تهاجم به معنای واقعی کلمه وجود داشت؛ چه افکار وارداتی مکتبی و مسلکی مثل مارکسیسم، چه شبههآفرینیها؛ شبههآفرینیهایی در بحبوحه این حوادث، مرحوم آقای طباطبایی (رضوان اللّه تعالی علیه) توانست یک پایگاه فکری مستحکم با آرایش تهاجمی به وجود بیاورد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاطره جالب رهبر انقلاب از مجلسی که علامه طباطبائی، امام خمینی(ره) را استاد خود خطاب کرد
وضعیت وخیم سالمندان در اردوگاه اشرف۳
▪️اوضاع از کنترل کادرهای منافقین خارج شده است
گزارش تسنیم:
🔹پس از افشای جزئیات زندگی مخفیانه مسعود رجوی سرکرده سابق گروهک منافقین زیر چتر اطلاعاتی و حفاظتی آمریکاییها که در نهایت با مرگ وی در سال ۱۳۹۹ پایان یافت و همچنین وضعیت بسیار سخت زندگی در اردوگاه اشرف و نیز عدم حضو سران اصلی نظیر مریم رجوی در این اردوگاه، تضاد و شکاف میان کادرهای پادگان اشرف ۳ و سالمندان و بیماران محصور در این گروهک تروریستی افزایش یافته است.
🔹بنا بر این گزارش، این اعتراضات، تضادها و تناقضهای مستمر اعضا در ماههای اخیر تبدیل به یک امر مستمر شده است و نه تنها در محفلهای کوچک اعضا که حتی صدای اعتراضها در جلسات و نشستها هم بلند شده است.
🔹فرماندهان این گروهک نیز تلاش دارند تا با برگزاری نشستهای متعدد و مغزشویی و وعده سرنگونی، این تضادها و انتقادها را سرکوب کنند اما کنترل بحرانهای اشرف ۳ روز به روز غیرممکنتر میشود و برخوردها و بازداشتها و فشارهای ستاد اطلاعات گروهک هم نتوانسته این شرایط را کنترل کند.⬇️
🇵🇸 رهپویان بصیرت🇮🇷
وضعیت وخیم سالمندان در اردوگاه اشرف۳ ▪️اوضاع از کنترل کادرهای منافقین خارج شده است گزارش تسنیم:
🔹طبق اسناد و پروندههای پزشکی موجود از اعضای منافقین، میانگین سن اعضا در اشرف ۳ بین ۶۰ تا ۷۰ سال است و حدود ۶۵ درصد در این بازه سنی قرار دارند.
🔹علاوه بر مشکلات جسمی در سالهای اخیر، بیماریها و مشکلات جنسی (ناشی از شکل زندگی خاص در اردوگاههای اشرف در طول سالهای گذشته) نیز تا حد زیادی بر مشکلات اعضای گروهک افزوده به طوری که پزشکهای شاغل در اشرف۳ از آن به عنوان بیماری «جنون جنسی» نام میبرند.
🔹کادر منافقین برای حل بحران فشارهای وارده ناشی از شکل زندگی گذشته، سخت گیریها برای حضور اعضا در شهر ساحلی دورس و در امکان خاصی نظیر دیسکوها و... را کمتر کردهاند که همین مسئله نیز انواع بیماریهای مقاربتی (خصوصاً در میان مردان) و درگیری آنهابا شهروندان آلبانی را به مشکلات قبلی افزوده است.
🔹آنطور که مشخص است اوضاع در مقر اشرف۳ روز به روز برای همه اعضا وخیم تر شده و مسئولان سازمان توانایی کنترل و مدیریت این بحران ها را ندارند. اختلافات بین اعضا و کادر، گریبان مقامات ارشد را گرفته و در جلسات محرمانه از وضعیت فعلی با عنوان فروپاشی تشکیلاتی یاد کردهاند./تسنیم
tn.ai/2988878
🔰 آیا انحلال شبکه منوتو، عملیات فریب است؟
🔹 سرمایه گذار قبلی به هر دلیلی هرکس و یا کسانی بودند دیگر حاضر به تأمین سرمایه آن نیستند که ناشی از عدم بهره وری آن بوده است.
🔸خبرگزاری دانشجو - سید رضا میرجعفری، برای تحلیل بیانیه انحلال شبکه «منوتو» گفت و گویی با محمد لسانی کارشناس و استاد رسانه داشتیم.
لسانی در ابتدا در مورد اهمیت بودجه وسرمایهگذار در رسانه توضیح داد و در مورد شبکههای ماهوارهای مثل «منوتو» گفت: یکی از مسائلی که همیشه در رسانه اهمیت داشته بحث بودجه و تأمین سرمایه برای سرپا نگاه داشتن آن به خصوص در حوزه فرهنگی که بازگشت سرمایه مهم است.
وی در مورد انواع رسانهها در شبکه ماهواره ای به انواع آنها اشاره کرد و افزود: سه نوع رسانه داریم برخی شبکه خبری هستند، برخی شبکه نمایشی و تفریحی و بعضی دیگر شبکه ترکیبی هستند که هم پوشش اخباری داشته باشند و هم از گفت و گوهای شبانه و جُنگهای کمدی بتوانند یک سبد متنوعی داشته باشند و شبکه منوتو اصولا در دسته دوم قرار می گیرد بنابراین هزینه تولید بالایی دارد و از شبکه هایی است که کست و نیروی انسانی لازم را داشته و در بین ایرانیان نیز مخاطبینی برای خود دست و پا کرده بود.
لسانی چالش اصلی که امروز شبکه منوتو با آن رو به رو است را موضوع تأمین سرمایه دانست و گفت: سرمایه گذار قبلی به هر دلیلی هرکس و یا کسانی بودند دیگر حاضر به تأمین سرمایه آن نیستند.
وی در مورد مواضع ضد و نقیض این شبکه و همچنین حامیان اصلی آن نیز گفت: علامت سوال این است که چطور شبکه منوتو همپای شبکه خبری دیگر ایران اینترنشنال به صورت کامل آنتن خود را در اتفاقات غزه و فلسطین در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داد؟ و مجریانی که در ایام محرم حسینی (ع) میگفتند: چرا باید عزاداری کنیم و سیاه پوش شویم؟ که این مسائل افسردگی می آورد حالا برای اسرائیل سیاه پوش شدند و غم و اندوه آنها را فراگرفت؟ و اشک تمساح ریختند.
این کارشناس رسانه در بخش دیگری از صحبتهای خود اضافه کرد: این نشان می دهد که کاملا سیاست این شبکه همسان و همپا با رژیم صهیونیستی بوده و به قول سیاستمداران ساعتشان را به وقت اسرئیل تنظیم میکردند و قطعا جنگ اخیر و هزینه های آن در ماجرای کم آوردن پول برای تأمین مالی بیتأثیر نیست.
وی در مورد نزدیکی این شبکه معاند به سلطنت طلبان هم توضیحاتی داد: هر چند می دانیم رویکرد شبکه منوتو و به صورت خاص قرابتش با پهلوی و رضا پهلوی هم مسجل است و این شبکه عملا سر در چند آبشخور داشته هم رژیم صهیونیستی و هم پهلوی و سلطنت طلبها لذا اتفاقی که در حال رقم خوردن است این است که این دوجریان سرمایه گذار اصلی منوتو در تزلزل هستند.
هم انتقادات شدیدی که از سوی سایر براندازان علیه سلطنت طلبان و در رأس آن رضا پهلوی از طرف مسیح علینژاد و هوادارانش میشود و هم از سوی اسماعیلیون و دار و دستهاش که پنبه رضا پهلوی میزد دیگر هیچ رنگی به حنای سلطنت طلبها نمانده و این گویای این است که اسپانسرهای این شبکه ها که از سال 1400 خیز برداشته بودند و برنامه ریزی برای 1401 داشتند که تیرهایشان به سنگ خورد.
کارشناس رسانه در مورد سناریوهای اصلی احتمالی بیانیه انحلال شبکه منوتو نیز گفت: سه سناریو میتوان برای شبکه «منوتو» متصور بود، سناریوی اول بقاست که اصولا یک اعلان برای اسپانسر جدید است و منوتو به دلیل نوع رسانه اش پرخرج است که یا باید بودجه دولتی جایی به کمکش بیاید یا گروه های بین المللی که از چند دولت در حال تغذیه هستند و برای حمایت مالی وارد شوند.
سناریوی دوم تغییر است و باید در نظر بگیریم که شبکه منوتو یک رسانه لایت و سبک زندگی بوده و برای اینکه بتواند رویکردهای تیزتر داشته باشد و بتواند به سفارش کارفرمایان خود نزدیک شود و به رویکرد سیاهنمایی شدیدتری دست بزند به نظر می رسد منوتو برای این کار نیاز به تغییر برند دارد و نمی تواند در برند سابق خود این دست فعالیتها را انجام دهد.
سناریوی سوم به معنای انحلال است که من خودم این استراتژی را جدی نمی دانم و عموما رسانه هایی که در حوزه سبک زندگی و سرگرمی کار میکنند اسپانسرهای بینالمللی خود را دارند و کسانی حاضر هستند از این شبکه حمایت مالی کنند.
همچنین جدا شدن سیما ثابت و سایر تهیه کنندگان و سردبیران شبکههای این چنینی و ایران اینترنشنال، خبر تعطیلی ژانویه منوتو همه نشان دهنده این است که علاوه بر به هم خوردن آرایش سیاسی براندازان، در آرایش رسانهایشان هم به مشکل برخوردند و دیگر حتی رسانه های اینها از پس این عدم انسجام و علنی شدن دعواها هم در حال تعطیلی و انحلال هستند و کفگیرشان به ته دیگ خورده است.