┄┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄┄
🔴ده صلوات بفرستید
🌹🌹پیامبر خدا (ص) فرمودند:
جبرئیل و اسرافیل و عزرائیل و میکائیل
نزدم آمدند، جبرئیل فرمود:
ای پیامبر خدا هر کس از امتت ده صلوات
بر تو بفرستد من بر پل صراط دستش را
خواهم گرفت و او را عبور میدهم
میکائیل فرمود: من هم از آب حوض کوثر
به او مینوشانم
اسرافیل هم فرمود:
منم سر به سجده میگذارم
و سر را بلند نخواهم کرد تا خداوند
همهی گناهان او را نبخشاید
عزرائیل هم گفت: منم روح او را
همانند روح پیامبران قبض میکنم.
📚 درةالناصحین
قال الباقِرُ عليه السلام:
يَوْماً لِمَنْ حَضَرَهُ: مَا الْمُرُوَّةُ؟ فَتَكَلَّمُوا فَقالَ عليه السلام: أَلْمُرُوَّةُ أَنْ لاتَطْمَعَ فَتَذِلَّ، وَ تَسْأَلَ فَتَقِلَّ، وَلاتَبخَـلَ فَتُشْتَمْ، وَ لاتَجْهَلَ فَتُخْـصَم. [البحار، جلد 78 ص 172]
امام باقر عليه السلام فرمود: مروّت آن است كه طمع نكنى تا ذليل و خوار نشوى و از ديگران چيزى نخواهى تا كوچك نشوى و بخل نورزى تا ناسزا نشنوى و نادانى نكنى تا براى خودت دشمن نتراشى.
┄┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄┄
🔴انسان در عالم برزخ همسر و خانواده خود را می شناسد؟
هنگامی که خدا روحی را قبض میکند ، روح را به شکلی همانند آنچه در دنیا داشته ،به بهشت میفرستد.
علامه طباطبائی در کتاب حیات پس از مرگ از قول شیخ مفید در کتاب امالی حدیثی از امام صادق (علیه السلام) نقل فرموده:
هنگامی که خدا روحی را قبض میکند ، روح را به شکلی همانند آنچه در دنیا داشته ،به بهشت میفرستد. این ارواح در آن جا میخورند و مینوشند. هنگامی که شخصی بر آنان وارد میگردد، آنها را به همان شکلی که در دنیا داشته اند میشناسند.
آیت الله دستغیب در کتاب معاد، ص ۶۰ در حدیث دیگری از امام صادق (علیه السلام) نقل میکند که ارواح با صفات اجساد در بستانی از بهشت قرار دارند. یکدیگر را میشناسند و از یکدیگر سؤال میکنند . هنگامی که روح تازه ای بر آن ها وارد میشود میگویند: او را رها کنید زیرا از هول عظیمی به طرف ما میآید (یعنی از وحشت مرگ) سپس از وی میپرسند: فلان کس چه شد؟ اگر بگوید : زنده بود، اظهار امیدواری میکنند (که نزد آن ها بیاید) ولی اگر بگوید: از دنیا رفته بود، میگویند :سقوط کرد (اشاره به اینکه به دوزخ رفته است) .
البته این روابط بسته به میزان آزادی عملی است که در برزخ به اموات داده می شود که آن هم رابطه مستقیمی با اعمال و رفتارهای انسان در دنیا دارد. اگر دو نفر هر دو در دنیا از جمله نیکوکاران و مومنان باشند ، در برزخ (قبر) امکان ملاقات آن ها بسیار است .در هر حال باید گفت امکان این امر با توجه به برخی شرایط و ویژگی ها وجود دارد .
📚منبع: حیات پس از مرگ، ص ۴۴
✨﷽✨
🔴چگونه گناه نکنم
✍شهید مطهری :اگر انسان خیال را در اختیار خودش نگیرد یکی از چیزهایی است که انسان را فاسد میکند؛ یعنی انسان نیاز به تمرکز قوّه خیال دارد. اگر قوّه خیال آزاد باشد، منشأ فساد اخلاق انسان میشود.
امیرالمؤمنین علیه السلام می فرمایند: النَّفْسُ انْ لَمْ تَشْغَلْهُ شَغَلَک؛ یعنی اگر تو نفس را به کاری مشغول نکنی، او تو را به خودش مشغول میکند. یک چیزهایی است که اگر انسان آنها را به کاری نگمارد طوری نمی شود، مثل یک جماد است. این انگشتر را که من به انگشتم می کنم، اگر روی طاقچه ای یا در جعبه ای بگذارم طوری نمی شود.
ولی نفس انسان جور دیگری است، همیشه باید او را مشغول داشت؛ یعنی همیشه باید یک کاری داشته باشد که او را متمرکز کند و وادار به آن کار نماید و الّا اگر شما به او کار نداشته باشید، او شما را به آنچه که دلش می خواهد وادار می کند و آن وقت است که دریچه خیال به روی انسان باز می شود؛ در رختخواب فکر می کند، در بازار فکر می کند، همین طور خیال خیال خیال، و همین خیالات است که انسان را به هزاران نوع گناه می کشاند. اما برعکس، وقتی که انسان یک کار و یک شغل دارد، آن کار و شغل، او را به سوی خود می کشد و جذب می کند.
📚تعلیم و تربیت در اسلام، ص278
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹امام على عليه السلام:
ای دنيا، ای دنيا! از من دور شو!
آيا برای فريفتن خود را به من مينمايی! يا اينکه به من مشتاق و شيفته شدهای؟
هرگز محبت تو در دل من جای نمیگيرد، ديگری را بفريب، زيرا مرا به تو نيازی نيست.
ای دنيا من تو را سه طلاقه کردهام و امکان بازگشت به سوی تو نيست. چرا که دورهی زندگانی تو کوتاه، ارزش و منزلت تو اندک و آرزوی بهره مندی از تو پست و حقير است.
افسوس از کمی زاد و توشه، درازی راه، دوری سفر و عظمت رستاخيز...
📚نهج البلاغه
🌷 رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) :
✍ تَجاوَزوا عَنْ عَثَراتِ الْخاطِئينَ يَقيكُمُ اللّهُ بِذلِكَ سوءَ الاَْقْدارِ؛
👌 از لغزشهاى خطاكاران ، درگذريد كه خداوند در عوض آن ، شما را از پيشامدهاى ناگوار ، حفظ خواهد كرد.
📚 تنبيه الخواطر ج۲ ، ص ۱۲۰
#لطفا باماهمراه باشید🔽
@RazehKhelghat97
دعای روز چهارشنبه
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِى جَعَلَ اللَّيْلَ لِباساً، وَالنَّوْمَ سُباتاً، وَجَعَلَ النَّهارَ نُشُوراً، لَكَ الْحَمْدُ أَنْ بَعَثْتَنِى مِنْ مَرْقَدِى وَلَوْ شِئْتَ جَعَلْتَهُ سَرْمَداً، حَمْداً دائِماً لَايَنْقِطعُ أَبَداً، وَلَا يُحْصِى لَهُ الْخَلائِقُ عَدَداً، اللّٰهُمَّ لَكَ الْحَمْدُ أَنْ خَلَقْتَ فَسَوَّيْتَ، وَقَدَّرْتَ وَقَضَيْتَ، وَ أَمَتَّ وَ أَحْيَيْتَ، وَأَمْرَضْتَ وَشَفَيْتَ، وَعافَيْتَ وَ أَبْلَيْتَ، وَعَلَى الْعَرْشِ اسْتَوَيْتَ ، وَعَلَى الْمُلْكِ احْتَوَيْتَ؛ أَدْعُوكَ دُعَاءَ مَنْ ضَعُفَتْ وَسِيلَتُهُ، وَانْقَطَعَتْ حِيلَتُهُ، وَاقْتَرَبَ أَجَلُهُ، وَتَدَانَىٰ فِى الدُّنْيَا أَمَلُهُ، واشْتَدَّتْ إِلَىٰ رَحْمَتِكَ فاقَتُهُ، وَعَظُمَتْ لِتَفْرِيطِهِ حَسْرَتُهُ، وَكَثُرَتْ زَلَّتُهُ وَعَثْرَتُهُ، وَخَلُصَتْ لِوَجْهِكَ تَوْبَتُهُ، فَصَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ خاتَمِ النَّبِيِّينَ، وَعَلَىٰ أَهْلِ بَيْتِهِ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ، وَارْزُقْنِى شَفاعَةَ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ، وَلَا تَحْرِمْنِى صُحْبَتَهُ، إِنَّكَ أَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ. اللّٰهُمَّ اقْضِ لِى فِى الْأَرْبَعاءِ أَرْبَعاً: اجْعَلْ قُوَّتِى فِى طَاعَتِكَ، وَنَشَاطِى فِى عِبَادَتِكَ، وَرَغْبَتِى فِى ثَوَابِكَ، وَزُهْدِى فِيَما يُوجِبُ لِى أَلِيمَ عِقَابِكَ، إِنَّكَ لَطِيفٌ لِمَا تَشَاءُ.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
روز چهارشنبه به نام حضرت موسی بن جعفر و حضرت رضا و حضرت جواد و حضرت هادی(علیهمالسلام) است.
در زیارت آن بزرگواران بگو:
السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا أَوْ لِيَاءَاللّٰهِ ، السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا حُجَجَ اللّٰهِ ، السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا نُورَ اللّٰهِ فِى ظُلُمَاتِ الْأَرْضِ ، السَّلامُ عَلَيْكُمْ ، صَلَواتُ اللّٰهِ عَلَيْكُمْ وَعَلَىٰ آلِ بَيْتِكُمُ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ ، بِأَبِى أَنْتُمْ وَأُمِّى ، لَقَدْ عَبَدْتُمُ اللّٰهَ مُخْلِصِينَ ، وَجَاهَدْتُمْ فِى اللّٰهِ حَقَّ جِهَادِهِ حَتَّىٰ أَتاكُمُ الْيَقِينُ ، فَلَعَنَ اللّٰهُ أَعْداءَكُمْ مِنَ الْجِنِّ وَالْإِنْسِ أَجْمَعِينَ ، وَأَنَا أَبْرَأُ إِلَى اللّٰهِ وَ إِلَيْكُمْ مِنْهُمْ ، يَا مَوْلاىَ يَا أَبا إِبْراهِيمَ مُوسَى بْنَ جَعْفَرٍ، يَا مَوْلاىَ يَا أَبَا الْحَسَنِ عَلِىَّ بْنَ مُوسىٰ، يَا مَوْلاىَ يَا أبا جَعْفَرٍ مُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ ، يَا مَوْلاىَ يَا أَبَا الْحَسَنِ عَلِىَّ بْنَ مُحَمَّدٍ ، أَنَا مَوْلىً لَكُمْ، مُؤْمِنٌ بِسِرِّكُمْ وَجَهْرِكُمْ ، مُتَضَيِّفٌ بِكُمْ فِى يَوْمِكُمْ هٰذَا وَهُوَ يَوْمُ الْأَرْبَعاءِ، وَمُسْتَجِيرٌ بِكُمْ، فَأَضِيفُونِى وَأَجِيرُونِى بِآلِ بَيْتِكُمُ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🍃
✨راز ماندگاری نعمت ها ✨
✳️نصیحتی از مرحوم شیخ حسنعلی نخودکی(ره):
💫حضرت محمد صلی اللہ علیه واله وسلم فرمودند:
✨هرکس که خواهد خانه اش به نعمت آبادان باشد، به ذکر شش گانه زیر بپردازد:
1⃣اول آنکه در آغاز هرکار بگوید:
« بسم اللهالرحمن الرحیم»
2⃣دوم آنکه چون نعمتی از راہ حلال نصیبش شد، بگوید
«الحمدالله رب العالمین»
3⃣سوم آنکه چون خطا و لغزشی کند بگوید: «استغفرالله ربی و اتوب الیه»
4⃣چهارم آنکه چون غم و اندوہ براو هجوم آورد بگوید:
«لاحول ولا قوہ الا بالله العلی العظیم»
5⃣پنجم آن که چون تدبیر کار کند، گوید:
«ماشاءالله»
6⃣ششم آنکه چون از ستمگری هراس کند بگوید:
« حسبناالله و نعم الوکیل»
📚نشان از بی نشان ها
┄┄┅┅┅❅❁ ❁❅┅┅┅┄┄
Javedan-3.mp3
3.5M
🔊
🎼 پادڪست بســیار زیـبا
🎤آیت الله جــاودان
✅ #شیطانباخیالاتواردمیشود
@dars_akhlaq.mp3
5.77M
🔊 #كليپ_صوتی
🎙🌸حضرت آيت الله #ناصری (حفظه الله)
موضوع : دعا و توسل
امام #حسين عليه السلام :
مَن طَلَبَ رِضَى النّاسِ بِسَخَطِ اللّه ِ وَكَلَهُ اللّه ُ إلَى النّاسِ ؛ [ الأمالى ، صدوق ، ص 268 .]
هركه با خشم خدا، خواهان خشنودى مردم باشد ، خداوند او را به مردم وا مى گذارد.
🤔🙏 بعضی از اعمال آخرین چهارشنبه ماه صفر
مرحوم سیّد حسن لواسانی نجفی در «مرقاۀالجنان»، امور زیر را برای دفع نحوست آخرین چهارشنبه ماه صفر توصیه می نماید:
الف- خواندن این دعا:
«اللَّهُمَّ اصْرِفْ عَنَّا شَرَّ هَذَا الْیَوْمِ، وَ اعْصِمْنَا مِن شُؤُومَتِهِ، وَ اجْعَلْهُ اللَّهُمَّ عَلَیْنَا بَرَکَۀً، وَاجْنُبْنَا عَمَّا نَخَافُهُ مِنْ نُحُوسَاتِهِ وَ کُرْهِیَّاتِهِ، بِفَضْلِکَ وَ لُطْفِکَ وَ کَرَمِکَ، یَا دَافِعَ الشُّرُورِ، یَا مَالِکَ یَوْمِ النُّشُورِ، بِرَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ».
ب- این کلمات نوشته شود و در ظرف آبی قرار داده شود. پس هرکس از این آب بنوشد، در امان الهی خواهد بود:
«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ ا بِ اا لنا ا ه ا ه ا ما ا نا أَ ما صحت طا ه ا ع لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّۀَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ، وَ صَلَّی اللَّهُ عَلَی مُحَمَّدٍ خَیْرِ خَلْقِهِ وَ آلِهِ أجْمَعِینَ».
ج- قرائت سوره های انشراح، تین، نصر و توحید، هر یک هفت بار. این کار برای وسعت روزی نیز مفید است.(مرقاۀالجنان، ص66-67)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🙏♾✈️قبل از نماز به امام عصر علیه السلام متوسل شو تا شیطان را از خودت دور کنی و نمازت بالا رود
مرحوم آیت الله تولایی خراسانی در سخنرانی خود در مسجد مروی تهران، در سال 1384 قمری می فرمود:
اگر امام نباشد، استفاده بشر از خدا ممتنع است. لذا می فرماید: «يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَ ابْتَغُوا إِلَيْهِ الْوَسِيلَةَ ». یا «وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعًا» با پای خودت نمی توانی بروی. ریسمان را آویختهاند تا بگیری و تو را بالا بکشند. آن ریسمان تو را بالا می برد. ائمه علیهم السلام طریق الی الله اند. باب خدایند. هر که از آن باب نرود به خدا نمی رسد. از در باید به داخل مسجد وارد شد، جور دیگری نمی شود آمد. خدا برای خودش در قرار داده است و فرموده است: «وَأْتُوا الْبُيُوتَ مِنْ أَبْوَابِهَا». ائمه علیهم السلام، «بابُ اللهِ الَّذِی مِنهُ یُؤتَی» هستند. این بزرگواران همان وسائلی هستند که اولیاء باید به آنها متوسل شوند و به وسیله آنها مورد شفاعت واقع شوند. باید زنگوله پای این ها شوند. زنگوله، خودش به تنهایی نمی تواند به هوا برود. باید به پای کبوتر بسته بشود، کبوتر پرواز کند و این زنگوله هم پرواز کند. امروز کبوتر قدس خدا، حمامه انس حق تعالی بر روی زمین حضرت بقیةالله علیه السلام است که از ساحت قدس حضرت ربّ العالمین پرواز هبوطی کرده است و به اینجا فرود آمده است تا این زنگوله ها خودشان را به او برسانند و خودشان را به پای او ببندند. او یک پرواز کند برود و به عالم بالا رود و زنگوله را هم با خود ببرد. اگر شیعه باشی و دل به او داشته باشی و عند إفتتاح الصلوة، و قبل از نمازت به امام عصر عرض اخلاص کنی و به او متوسل شوی و او را وسیله بین خودت و خدا قرار بدهی، بدین وسیله شیطان را از خودت دور کرده ای؛ آنوقت نمازت زنگوله پای امام زمان علیه السلام خواهد بود و بالا می رود. روزه ات، زکاتت، خمست، حجّت و عباداتت همه همین است.
(سخنرانی های مدرسه مروی، روز 29 ماه رمضان 1384 قمری)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
روز پنجشنبه به نام امام حسن عسکری(علیهالسلام) است.
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَلِىَّ اللّٰهِ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللّٰهِ وَخَالِصَتَهُ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا إِمَامَ الْمُؤْمِنِينَ، وَوَارِثَ الْمُرْسَلِينَ، وَحُجَّةَ رَبِّ الْعَالَمِينَ، صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْكَ وَعَلَىٰ آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ، يَا مَوْلاىَ يَا أَبا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ، أَنَا مَوْلىً لَكَ وَلِآلِ بَيْتِكَ، وَهٰذَا يَوْمُكَ وَهُوَ يَوْمُ الْخَمِيسِ، وَأَنَا ضَيْفُكَ فِيهِ وَمُسْتَجِيرٌ بِكَ فِيهِ، فَأَحْسِنْ ضِيافَتِى وَإِجارَتِى بِحَقِّ آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَاهِرِينَ
🌹🌼🌹🌼🌹🌼🌹
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِى أَذْهَبَ اللَّيْلَ مُظْلِماً بِقُدْرَتِهِ ، وَجَاءَ بِالنَّهَارِ مُبْصِراً بِرَحْمَتِهِ ، وَكَسَانِى ضِياءَهُ وَأَنَا فِى نِعْمَتِهِ . اللّٰهُمَّ فَكَمَا أَبْقَيْتَنِى لَهُ فَأَبْقِنِى لِأَمْثالِهِ ، وَصَلِّ عَلَى النَّبِيِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ ، وَلَا تَفْجَعْنِي فِيهِ وَفِي غَيْرِهِ مِنَ اللَّيالِى وَالْأَيَّامِ ، بِارْتِكَابِ الْمَحَارِمِ ، وَاكْتِسَابِ الْمَآثِمِ ، وَارْزُقْنِى خَيْرَهُ ، وَخَيْرَ مَا فِيهِ ، وَخَيْرَ مَا بَعْدَهُ ، وَاصْرِفْ عَنِّى شَرَّهُ ، وَشَرَّ مَا فِيهِ ، وَشَرَّ مَا بَعْدَهُ ، اللّٰهُمَّ إِنِّى بِذِمَّةِ الْإِسْلامِ أَتَوَسَّلُ إِلَيْكَ ، وَبِحُرْمَةِ الْقُرْآنِ أَعْتَمِدُ عَلَيْكَ ، وَبِمُحَمَّدٍ الْمُصْطَفىٰ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ أَسْتَشْفِعُ لَدَيْكَ فَاعْرِفِ اللّٰهُمَّ ذِمَّتِىَ الَّتِى رَجَوْتُ بِهَا قَضَاءَ حَاجَتِى ، يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ ، اللّٰهُمَّ اقْضِ لِىفِى الْخَمِيسِ خَمْساً لَايَتَّسِعُ لَها إِلّا كَرَمُكَ ، وَلَا يُطِيقُها إِلّا نِعَمُكَ ، سَلَامَةً أَقْوىٰ بِهَا عَلَىٰ طَاعَتِكَ ، وَعِبادَةً أَسْتَحِقُّ بِها جَزِيلَ مَثُوبَتِكَ ، وَسَعَةً فِى الْحَالِ مِنَ الرِّزْقِ الْحَلَالِ ، وَأَن تُؤْمِنَنِى فِى مَوَاقِفِ الْخَوْفِ بِأَمْنِكَ ، وَتَجْعَلَنِى مِنْ طَوَارِقِ الْهُمُومِ وَالْغُمُومِ فِى حِصْنِكَ ، وَ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ ، وَاجْعَلْ تَوَسُّلِى بِهِ شَافِعاً ، يَوْمَ الْقِيامَةِ نَافِعاً ، إِنَّكَ أَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ.
🌹🌸🌹🌸