eitaa logo
💕ارتباط باخدا💕☝
1.2هزار دنبال‌کننده
10.3هزار عکس
6هزار ویدیو
180 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از 💕ارتباط باخدا💕☝
. 1️⃣ آیةالکرسـی 2️⃣ ذکر معجزه‌گر برای رزق و روزی 3️⃣ آیات ۳۴و۳۵ سوره‌فاطر برایِ رفع غم 4️⃣ ذکرهای صبحگاهی پربرکت
💠 تقویم اسلامی نجومی یکشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ هجری شمسی ۲ ذی الحجه ۱۴۴۵ هجری قمری ۹ ژوئن ۲۰۲۴ میلادی 🗓 روزشمار: ▪️5 روز تا شهادت امام محمد باقر علیه السلام ▪️7 روز تا روز عرفه 🌸 اذکار روز یکشنبه : - یا ذَالْجَلالِ وَالْاِكْرام (100 مرتبه) - ایاک نعبد و ایاک نستعین (1000 مرتبه) - یا فتاح (489 مرتبه) برای فتح و نصرت 🌸 امروز برای امور زیر نیک است: 🔹ختنه 🔹آغاز درمان 🔹ارسال کالا 🔹شکار 🔹خرید ضروریات 🔹فصد 🔹حجامت ❌ حتی الامکان از ملاقات ها و سفر پرهیز شود. 👧 مناسب زایمان نیست. 👩‍❤️‍👨 مباشرت امشب: فرزند چنین شبی به قسمت و روزی خود راضی باشد و مباشرت برای سلامتی مفید است. 💇‍♂ طبق روایات، (سر و صورت) باعث حاجت روایی می شود. 💉 یا در این روز، از ماه قمری خوب نیست. ✂️ یکشنبه برای ، روز بد است و برکت را از زندگی می برد. 👕 بریدن و دوختن لباس، در این روز باعث غم و اندوه شده و آن لباس برایش مبارک نخواهد بود. 🚫 (رفع موهای بدن با نوره) به طور کلی از اول تا نیمه ماه که جرم ماه در حال بزرگ شدن است مضر است. ✴️️ وقت در روز یکشنبه: از طلوع آفتاب تا ساعت ۱۲ و بعداز ساعت ۱۶ عصر تا مغرب.
🌞 📖 سـوره قـدر را بخوانید و آنرا 🎁 هـدیه به محضرِ مبارک ❍حضـرت‌زهـرا سلام‌الله‌علیها نمائید، عجیب بر زندگیتان اثر می‌گذارد. 🌹یـٰامَـوْلٰاتـیٖ یـٰافـٰاطِـمَـةُ اَغـیٖـثـیٖـنـیٖ اى سرپرستم اى فاطمه به فریادم برس ‿‿‿‿‿‿‿
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺 ☀️ به نام خدای مهربان السَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 🌺(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)🌺 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ✅ سلام و ادب صبح یکشنبه زیبایتان به خیر ✅ ذکر روز یکشنبه :   ( یا ذالجلال و الاکرام/ ای صاحب جلالت و کرامت ) 100 مرتبه. 🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹 💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن آیات صفحه🌹( ۳۲۶ )🌹 نیت: بر طرف کردن موانع ظهور امام زمان(عج) ☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
قرآن ترجمه المیزان سوره 21 سوره مبارکه الانبياء صفحه 326 قُلْ إِنَّمَا أُنْذِرُكُمْ بِالْوَحْيِ ۚ وَلَا يَسْمَعُ الصُّمُّ الدُّعَاءَ إِذَا مَا يُنْذَرُونَ (45) بگو: جز اين نيست که من به وسيله وحى به شما اخطار مى کنم، ولى ناشنوايان وقتى که مورد اخطار واقع مى شوند [بانگ ]دعوت را نمى شنوند. (45) وَلَئِنْ مَسَّتْهُمْ نَفْحَةٌ مِنْ عَذَابِ رَبِّكَ لَيَقُولُنَّ يَا وَيْلَنَا إِنَّا كُنَّا ظَالِمِينَ (46) و اگر دمى از عذاب پروردگارت به آنان برسد خواهند گفت: اى واى بر ما! حقّا که ما ظالم بوديم. (46) وَنَضَعُ الْمَوَازِينَ الْقِسْطَ لِيَوْمِ الْقِيَامَةِ فَلَا تُظْلَمُ نَفْسٌ شَيْئًا ۖ وَإِنْ كَانَ مِثْقَالَ حَبَّةٍ مِنْ خَرْدَلٍ أَتَيْنَا بِهَا ۗ وَكَفَىٰ بِنَا حَاسِبِينَ (47) و ترازوهاى عدالت را در روز قيامت مى نهيم، پس به هيچ کس هيچ ستمى نرسد; و اگر [عمل] هموزن دانه خردلى باشد آن را مى آوريم و کافى است که ما حسابرس باشيم. (47) وَلَقَدْ آتَيْنَا مُوسَىٰ وَهَارُونَ الْفُرْقَانَ وَضِيَاءً وَذِكْرًا لِلْمُتَّقِينَ (48) و همانا به موسى و هارون، فرقان و روشنايى و [وسيله] يادآورى داديم [که ]براى تقواپيشگان [نافع بود]. (48) الَّذِينَ يَخْشَوْنَ رَبَّهُمْ بِالْغَيْبِ وَهُمْ مِنَ السَّاعَةِ مُشْفِقُونَ (49) همانان که در پنهانى از پروردگارشان مى ترسند و ايشان از قيامت نگرانند. (49) وَهَٰذَا ذِكْرٌ مُبَارَكٌ أَنْزَلْنَاهُ ۚ أَفَأَنْتُمْ لَهُ مُنْكِرُونَ (50) و اين (قرآن) تذکرى با برکت است که آن را نازل کرده ايم، آيا باز هم شما منکر آنيد؟! (50) ۞ وَلَقَدْ آتَيْنَا إِبْرَاهِيمَ رُشْدَهُ مِنْ قَبْلُ وَكُنَّا بِهِ عَالِمِينَ (51) و همانا پيش از اين به ابراهيم رشد [و بصيرت ]در خورِ او را داديم و ما به [شايستگى] وى آگاه بوديم. (51) إِذْ قَالَ لِأَبِيهِ وَقَوْمِهِ مَا هَٰذِهِ التَّمَاثِيلُ الَّتِي أَنْتُمْ لَهَا عَاكِفُونَ (52) آن گاه که به پدرش و قومش گفت: اين مجسمه هايى که شما به پرستش آنها کمر بسته ايد چيست؟ (52) قَالُوا وَجَدْنَا آبَاءَنَا لَهَا عَابِدِينَ (53) گفتند: پدرانمان را پرستشگر آنها يافتيم [ما نيز چنين کرديم]. (53) قَالَ لَقَدْ كُنْتُمْ أَنْتُمْ وَآبَاؤُكُمْ فِي ضَلَالٍ مُبِينٍ (54) گفت: شما و پدرانتان در ضلالتى آشکار هستيد. (54) قَالُوا أَجِئْتَنَا بِالْحَقِّ أَمْ أَنْتَ مِنَ اللَّاعِبِينَ (55) گفتند: آيا حقيقت را براى ما آورده اى يا شوخى مى کنى؟ (55) قَالَ بَلْ رَبُّكُمْ رَبُّ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ الَّذِي فَطَرَهُنَّ وَأَنَا عَلَىٰ ذَٰلِكُمْ مِنَ الشَّاهِدِينَ (56) گفت: [شوخى نمى کنم] بلکه پروردگار شما خداوندگار آسمان ها و زمين است، همان که آنها را آفريده است و من بر اين مطلب گواهى مى دهم. (56) وَتَاللَّهِ لَأَكِيدَنَّ أَصْنَامَكُمْ بَعْدَ أَنْ تُوَلُّوا مُدْبِرِينَ (57) و به خدا قسم بعد از آن که شما پشت کرديد و رفتيد در باره بت هاى شما حيله و تدبيرى خواهم کرد. (57)
🌷 نکته تفسیری صفحه ۳۲۶🌷 کتابی پربرکت: آفریدگار هستی، کتاب خود یعنی قرآن را با ویژگی های گوناگونی توصیف کرده است؛ ویژگی هایی مانند مبین(روشنگر) ، مجید(باشکوه) ، عظیم(بزرگ) ، حکیم(پرحکمت) ، ذی الذّکر(پندآموز) و مبارک(پربرکت) . «مبارک» به معنای «پدیده‏ ی پر خیر و برکت» است. در قرآن، پدیده های متعددی با کلمه‏ ی مبارک توصیف شده اند. کعبه، حضرت عیسی(ع) و باران ، نمونه هایی از این پدیده ها هستند. هر یک از این سه، هدیه های خدا به جهانیان هستند که زندگی و حیات را به جسم و جان آنان می بخشند. در این میان، هر پدیده ای که سودش برای مردم بیشتر باشد، مبارک تر است و بدون‏ شک هیچ چیزی مانند قرآن به انسان ها سود نرسانده و نخواهد رساند؛ کتابی که مستقیماً از سوی پروردگار جهان برای بشر فرستاده شده و انسان ها را از جهل و تاریکی خارج کرده، در آسمان نور و سعادت به پرواز در می آورد. نگاهی به حال و روز مردمِ زمان پیامبر(ص) پیش از نزولِ قرآن و مقایسه‏ ی آنان با پس از دوران پیامبر(ص)، این حقیقت را به روشنی ثابت می کند. مردمی که در توحّش و فقر و جنگ و خونریزی به سر می بردند، در پرتو این کتابِ مقدّس، به انسان هایی خداشناس، ایثارگر و حقجو تبدیل شدند، و این دلیل روشنی برای مبارک بودن قرآن است. قرآن به انسان ها می آموزد که برای چه منظوری به دنیا آمده اند و مقصدشان کجاست. به آنان می آموزد که آفریدگارشان کیست و برای رسیدن به سعادت باید چه برنامه ای را در زندگی به کار بندند. قرآن به زندگی فردی و اجتماعی انسان ها نظم و ترتیب می بخشد و آنان را به همکاری، رفاقت، ایثار، کوشش و دوری از غرور و خودپسندی و خیانت دعوت می کند. به راستی که هزاران کتاب تألیفی انسان ها نیز اثر بی نظیر این کتابِ تک جلدی را ندارد. البته شرط تأثیرگذاری قرآن، پیروی ما از اوست؛ و اگر آن را در کتابخانه ای قرار دهیم و از دستورهایش پیروی نکنیم، مانند شخص بیماری خواهیم بود که نسخه‏ی پزشک ماهری را در گوشه ای قرار داده است و به آن عمل نمی کند. بدون‏ شک اگر امّت اسلامی به معنای حقیقی از قرآن پیروی کرده بودند، هم‏ اکنون حال و روز دیگری داشتند. برترین قرآن‏ شناس جهان یعنی امیر مؤمنان علی(ع)فرموده است: «در پیروی از قرآن، خدا را در نظر بگیرید. مبادا دیگرانی غیر از شما، در عمل به آن از شما سبقت بگیرند.» همان پیشوای بزرگ چه زیبا فرموده است: «بدانید که این قرآن، خیرخواهی است که خیانت نمی کند، و راهنمایی است که گمراه نمی کند، و سخنگویی است که دروغ نمی گوید. هیچ کس با قرآن نمی نشیند مگر اینکه هدایت اش افزون و کوردلی اش کم می شود.»