💠 به نام یگانه لایق پرستـش!
السلام علی الحسین
و علی علی ابن الحسین
و علی اولاد الحسین
و علی اصحاب الحسین
اللهم صل علی محمد وآل محمد
سلام، پنج شنبه تون پر از امید
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✅ ذکر روز پنجشنبه :
لااِلهَ اِلَّا الله المَلک الحقُّ المُبین
( معبودی جز خدا نیست پادشاه حق آشکار ) ۱۰۰مرتبه.
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
آیات صفحه🌹( ۴۹۱ )🌹
نیت: برطرف شدن موانع ظهور موفورالسرور امام زمان(عج)
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
4_6007979813342546088.mp3
2.12M
🔸ترتیل صفحه 491 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۹۱🌷
بی ارزشی تجمّلات دنیا در برابر نعمت های آخرت:
دوران پیش از اسلام ـ که به جاهلیّت معروف است ـ ، دوران حکومت ارزش های دروغین بود. شخصیّت افراد در آن روزگار، به شمار شتران و درهم و دینار و غلامان و کنیزان و خانه ها و وسایل آنها سنجیده می شد، و فقر و ثروتِ کم، نشانگر پستی و بی ارزشی انسان بود. این بیماریِ فکری چنان شدید شده بود که به فرموده ی قرآن در سوره ی تکاثر، برخی از قبایل عرب که بر سر زیاد بودن افراد و اموال و ثروت خود با یکدیگر رقابت داشتند، به گورستان ها رفتند و مردگان خود را نیز شمردند و بدین آمار تفاخر کردند! در چنین اوضاعی، حضـرت محمّد بن عبدالله ـ که از قشر متوسّط جامعه بود و زندگی ساده ای داشت ـ به پا خاست و خود را پیام آور خدای جهان معرّفی کرد. بسیاری از مردم فقیر و مستضعف که به راستیِ گفتار او پی بردند، دعوتش را پذیرفتند و مسلمان شدند. همین باعث شد که سران شرک و بت پرستی، در موضع مخالف اسلام ایستادند و ایراد گرفتند که چرا پیامبر از قشـر توانمند جامعه نیست، و چرا بیشتر پیروانش، افراد فقیر و پایین دست جامعه هستند . اسلام نیز در برابر این تفکّرِ نادرست ایستاد و آن را به شدّت محکوم کرد؛ چراکه از نظر قرآن، مال و ثروت، فقط ابزاری برای زندگی و رسیدن به سعادت است، نه هدف زندگی و خودِ سعادت.
قرآن، بارها مردم را از علاقه ی افراطی به مال و ثروت نهی کرده و پیامبر را از بی توجّهی به فقرا باز داشته و به آن حضرت توصیه کرده که همواره مسلمانانِ فقیر، و در عین حال، مخلص و فداکار را مورد لطف و توجّه خود قرار دهد . قرآن برای اعلام بی ارزش بودن مال و ثروت دنیا در برابر آخرت، در آیات مورد بحث اعلام می کند که اگر این احتمال نبود که افراد سست ایمان از دین خود دست بردارند، خدا نعمت های مادّی را از آسمان و زمین بر دشمنان خود سرازیر می کرد و قصرهایی باشکوه با سقف ها، پلکان ها، درها و تخت های نقره ای در اختیارشان قرار می داد. سپس قرآن کریم در یک جمله ی کوتاه و پرمعنا بیان می کند که «همه ی این ها فقط وسایل بهره مندی در زندگی دنیاست و آخرت نزد پروردگارت برای پرهیزکاران است». آری، چه بسیار فرعون هایی که بر مرکب غرور سوار بودند و در میان امواج آب غرق شدند، و چه بسیار قارون هایی که از مال و ثروت خویش سرمست بودند و در میان خاک مدفون شدند و دیگر از قدرت و شوکت و برج و بارویشان خبری نیست؛ و چه بسیار پیامبران و مؤمنانی که در دنیا با سختی و تنگ دستی به سر بردند و اکنون از نعمت های خاص الهی بهره مندند. پیشوای ششم ما شیعیان در این باره فرموده است:
«اگر [زرق و برق و تجمّلات] دنیا نزد خدا به اندازه ی بال مگسی ارزش داشت، به دشمنانش اجازه ی نوشیدن جرعه ی آبی [در دنیا] نمی داد.»
پس مبادا ما که پیرو چنین مکتبی هستیم، خود را در برابر ثروتمندان مغرور ببازیم و پول و ثروت، بزرگ ترین هدف زندگی مان باشد
قرآن ترجمه المیزان
سوره 43
سوره مبارکه الزخرف
صفحه 491
وَكَذَٰلِكَ مَا أَرْسَلْنَا مِنْ قَبْلِكَ فِي قَرْيَةٍ مِنْ نَذِيرٍ إِلَّا قَالَ مُتْرَفُوهَا إِنَّا وَجَدْنَا آبَاءَنَا عَلَىٰ أُمَّةٍ وَإِنَّا عَلَىٰ آثَارِهِمْ مُقْتَدُونَ (23)
و بدين گونه هيچ پيامبر اخطارکننده اى را پيش از تو در شهرى نفرستاديم، مگر اين که اشراف خوشگذران آن گفتند: همانا ما پدرانمان را بر آيينى يافته ايم و حتماً از آثار آنان پيروى مى کنيم. (23)
۞ قَالَ أَوَلَوْ جِئْتُكُمْ بِأَهْدَىٰ مِمَّا وَجَدْتُمْ عَلَيْهِ آبَاءَكُمْ ۖ قَالُوا إِنَّا بِمَا أُرْسِلْتُمْ بِهِ كَافِرُونَ (24)
[پيامبرشان] گفت: هر چند من آيينى هدايت کننده تر از آنچه پدرانتان را بر آن يافته ايد براى شما بياورم؟ گفتند: همانا ما آنچه را شما به آن فرستاده شده ايد منکريم. (24)
فَانْتَقَمْنَا مِنْهُمْ ۖ فَانْظُرْ كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الْمُكَذِّبِينَ (25)
پس [در پى اين سرکشى] از آنان انتقام گرفتيم، پس بنگر که عاقبت تکذيب کنندگان چگونه بود؟ (25)
وَإِذْ قَالَ إِبْرَاهِيمُ لِأَبِيهِ وَقَوْمِهِ إِنَّنِي بَرَاءٌ مِمَّا تَعْبُدُونَ (26)
و [ياد کن] وقتى را که ابراهيم به پدر و قوم خود گفت: همانا من از آنچه شما مى پرستيد بيزارم. (26)
إِلَّا الَّذِي فَطَرَنِي فَإِنَّهُ سَيَهْدِينِ (27)
ليکن آن کسى را [مى پرستم] که مرا آفريده است که حتماً او هدايتم خواهد کرد. (27)
وَجَعَلَهَا كَلِمَةً بَاقِيَةً فِي عَقِبِهِ لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ (28)
و [ابراهيم] آن کلمه توحيد را در ميان نسل خود کلمه اى ماندنى قرار داد، باشد که آنان به [توحيد ]بازگردند. (28)
بَلْ مَتَّعْتُ هَٰؤُلَاءِ وَآبَاءَهُمْ حَتَّىٰ جَاءَهُمُ الْحَقُّ وَرَسُولٌ مُبِينٌ (29)
[ولى مشرکانشان باز نگشتند و من نه تنها آنها را هلاک نکردم] بلکه اينان (کفّار مکّه) و پدرانشان را بهره مند ساختم تا اين که حق (قرآن) و رسولى نمايان برايشان آمد. (29)
وَلَمَّا جَاءَهُمُ الْحَقُّ قَالُوا هَٰذَا سِحْرٌ وَإِنَّا بِهِ كَافِرُونَ (30)
و آن گاه که حقّ براى آنان آمد گفتند: اين سحر است و ما حتماً منکر آن هستيم. (30)
وَقَالُوا لَوْلَا نُزِّلَ هَٰذَا الْقُرْآنُ عَلَىٰ رَجُلٍ مِنَ الْقَرْيَتَيْنِ عَظِيمٍ (31)
و گفتند: چرا اين قرآن بر مرد بزرگى از اين دو شهر (مکّه و طائف) نازل نشده است. (31)
أَهُمْ يَقْسِمُونَ رَحْمَتَ رَبِّكَ ۚ نَحْنُ قَسَمْنَا بَيْنَهُمْ مَعِيشَتَهُمْ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا ۚ وَرَفَعْنَا بَعْضَهُمْ فَوْقَ بَعْضٍ دَرَجَاتٍ لِيَتَّخِذَ بَعْضُهُمْ بَعْضًا سُخْرِيًّا ۗ وَرَحْمَتُ رَبِّكَ خَيْرٌ مِمَّا يَجْمَعُونَ (32)
آيا آنانند که رحمت پروردگارت (نبوّت) را تقسيم مى کنند؟ ماييم که معيشت آنان را در زندگى دنيا ميانشان تقسيم کرده ايم و برخى از آنان را به درجاتى بر بعضى ديگر برترى داديم تا برخى از آنان بعضى ديگر را به خدمت بگيرند و رحمت پروردگارت بهتر است از آنچه مى اندوزند. (32)
وَلَوْلَا أَنْ يَكُونَ النَّاسُ أُمَّةً وَاحِدَةً لَجَعَلْنَا لِمَنْ يَكْفُرُ بِالرَّحْمَٰنِ لِبُيُوتِهِمْ سُقُفًا مِنْ فِضَّةٍ وَمَعَارِجَ عَلَيْهَا يَظْهَرُونَ (33)
و اگر نه اين بود که همه مردم يک امت [کافر ]مى شدند براى خانه هاى کسانى که به خداى رحمان کفر مىورزند، سقف هايى از نقره قرار مى داديم و نيز نردبان هايى که بر آنها بالا روند. (33)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنجشنبه است و ياد درگذشتگان😔
🌹 اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ
🙏 التماس دعا 🙏
🥀🍃🥀🍃🥀
💔 اسم پنجشنبه كه می آيد
ناخودآگاه ياد مسافران بهشتی می افتيم 😔
با هدیه ای به زیبایی فاتحه وصلوات
یادی کنیم از آنها،روحشون شاد و یادشون گرامی💔
🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🌹بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ ،
مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِين
اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيم صِرَاطَ الَّذِينَ
أَنعَمتَ عَلَيهِم غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ🌹
🌹بِسْمِ اللهِ الْرَّحْمَنِ الْرَّحِيمِ
قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ،اللَّهُ الصَّمَدُ
لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ،وَ لَمْ يَكُن له کفو احد🌹
11.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا توفیق کار خیر را از دست میدهیم...؟
🔹 عَنْ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ عليه السلام قالَ: اَلمالُ وَآلْبَنُونُ زينَةُ الْحَيوةِ الدُّنْيا وَثَمانُ رَكَعاتٍ مِنْ آخِرِ اللَّيْلِ وَالْوَتْرُ زينَةُ الآخِرَةِ، وَقَدْ يَجْمَعُهَا اللّهُ لاَِقْوامٍ.
امام صادق عليه السلام فرمود: ثروت و فرزندان، زيور زندگى دنيايند، و هشت ركعت نماز در آخر شب و يك ركعت نماز «وتـر» زيور آخرتند، كه گاهى خدا همه آن زيورها را براى عدّه اى جمع مى كند.
📗بحارالأنوار، ج ۸۷، ص ۱۵۰.
✅«پناه بردن به پیامبر(صلی الله علیه وآله والسلم) در مشکلات»
✍مرحوم استاد فاطمی نیا (ره): از روایات استفاده میشود استغاثه به پیامبر اکرم(ص) و صدا کردن ایشان در زمان گرفتاری و مشکلات ، یا درد را دوا میکند و مشکل حل میشود و یا اگر بنا به مصلحتی حاجت برآورده نشود ، انسان آرامش پیدا میکند.
حضرت صادق (ع) به یکی از اصحاب فرمودند :" إِذَا نَزَلَ بِكَ أَمْرٌ فَافْزَعْ إِلَى رَسُولِ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ"
هرزمان گرفتار بودی به رسول الله (ص) پناه ببر.
عملکرد اهل بیت (ع) هم اینگونه بود که در گرفتاری ها به وجود نورانی پیامبر اکرم (ص) استغاثه میکردند.
🔴 هدیه به اموات
🔵 به بهانه پنجشنبه :
مرحوم عارف ربّانی استاد سید عبدالکریم کشمیری میفرمودند: در قبرستانها برای هدیه به اموات یک حمد، یازده سورهٔ (قل هو الله احد) و هفت بار سوره (انا انزلناه فی لیله القدر) بخوانید.
1️⃣ پیامبر صلیاللهعلیهوآله فرمود: هر که بر قبرستان بگذرد و یازده مرتبه سوره (قل هو الله احد) را بخواند و ثوابش را به مردگان آن قبرستان ببخشد، به عدد آن مردگان اجر و ثواب یابد.
2️⃣ امام رضا علیهالسلام فرمود: هر که نزد قبر برادر مؤمن خود بیاید و دست بر قبر گذارد و 7 بار سوره قدر (انا انزلناه فی لیله القدر) را بخواند از ترس بزرگ روز قیامت ایمن گردد. سیره امام صادق علیهالسلام این بود که حضرت دست بر زمین قبری میگذاشت و خود مقابل قبله بودند.
3️⃣ در روایتی منقول است که هر کس سوره قدر را نزد قبر مؤمنی 7 بار بخواند خداوند ملکی را بفرستد که عبادت الهی نزد قبر او کند و ثواب عبادت آن ملک را برای میت بنویسند. چون از قبر برای قیامت مبعوث شود به خاطر آن ملک، هر هول و ترس را از او دور کند تا داخل بهشت شود.
4️⃣ در روایتی است که با 7 بار خواندن سوره قدر، خداوند خواننده و صاحب قبر، هر دو را بیامرزد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ـ₪₪₪₪₪₪₪₪
♻️يادِ درگذشتگان
ـ₪₪₪₪₪₪₪₪
فرازی از دعای ابوحمزه ثمالی
💠اَلْـݪّٰـهُـمَّ
〖 ٱغْـفِـرْ لِـلْـمُـؤْمِـنـیٖـنَ وَٱلْـمُـؤْمِـنـٰاتِ وَٱلْـمُـسْـلِـمـیٖـنَ وَٱلْـمُـسْـلِـمـٰاتِ اَلْـاَحْـیـٰاءِ مِـنْـهُـمْ وَٱلْـاَمْـوٰاتِ تـٰابِـعْ بَـيْـنَـنـٰا وَ بَـيْـنَـهُـمْ بِـٱلْـخَـيْـرٰاتِ اِنّـَکَ مُـجـیٖـبُ ٱݪـدَّعَـوٰاتِ اِنّـَکَ غـٰافِـرَ ٱݪـذَّنْـبِ وَٱلْـخَـطـیٖـئـٰاتِ وَ اِنّـَکَ عَـلـیٰ کُـلِّ شَـیْءِِ قَـدیٖـرٌ 〗
🔮هـركس اين زيارتنـامه را بخواند
♥️ خــداوند
ثوابِ پنجاه سال عبادت به او میدهد و گناهانِ پنجاه سال را از او و پدر و مادرش بيامرزد.
₪₪₪₪₪₪₪₪
🥀پنجشنبه است
🕯همان روزی که دل میگیرد
🥀روزی که دل,دلتنگ میشود
🕯واسه عزیزانی که در کنار ما نیستند
🥀روحشون شاد و یادشون گرامی
🕯با ذکر فاتحه و صلوات🙏🏼
ـ₪₪₪₪₪₪₪₪⓵