🔴آشوبگران آخر هفتهها و روزهای تعطیل کجا میروند؟
🔹برای بسیاری سوال شده که چرا اغتشاشگران در روزهای تعطیل و آخر هفته در خیابانها حضور ندارند؟ کسانی که مدعی حمایت مردم هستند آیا نباید از تعطیلی کاری مردم برای دعوت آنها به تجمعات خیابانی استفاده بهتری کنند و جمعیت خود را به رخ بکشند؟ پس چرا فراخوانهای خود را همزمان با اوج کار و مشغلههای مردم قرار میدهند و در روزهایی مثل چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه هفته گذشته اساسا خبری از حضور آنها در خیابانها نبود؟
🔹بررسیهای میدانی پاسخ این سوال را به خوبی نشان میدهد. گروههای چند نفره که در نقاط مختلف تهران مسئولیت اصلی ایجاد التهاب را برعهده دارند یک شگرد یکسان برای متشنج نشان دادن خیابانها را پیاده میکنند.
🔹این گروهها در هر خیابان با کشاندن یک یا چند سطل آشغال به میانه مسیر حرکت خودروها و آتش زدن آنها و همچنین شکاندن حفاظهای مربوط به خط ویژه و اتوبوسرانی ابتدا ترافیکی ساختگی را ایجاد میکنند و سپس شعارهای هنجارشکنانه میدهند. خشونت بالای این گروهها باعث میشود مردم برای در امان ماندن از آنها کمتر به صورت مستقیم به رفتار آنها اعتراض کرده و بخواهند مسیرها را بدون حضور نیروهای انتظامی و بسیج باز کنند. بنابراین مردم صرفا و اغلب تماشاگر این صحنه میشوند. فیلمهای منتشر شده همین واقعیت را تأیید میکند که این گروههای کوچک پس از اولین حضور نیروهای امنیتی از شلوغی ساخته شده در خیابانها برای مخفی شدن و متواری گشتن استفاده میکنند.
🔹آشوبگران به درستی متوجه شدهاند که عدم استقبال مردم از فرخوانهای ضدانقلاب خود را به صورت واضحتری در روزهای تعطیل نشان میدهد و اساسا در این روزها هیچ امکان مانوری نخواهند داشت. چرا که فضای مورد علاقه اغتشاشگران خیابانهای شلوغ و پر رفت و آمد است تا نه تنها عده ناچیز آنها کمتر به چشم بیاید بلکه خبر شلوغی خیابانها به لطف ترافیک ساختگی و رفتوآمد پرتعداد همیشگی مردم بیشتر رسانهای شود.
🔹همچنین در چنین فضایی لیدرهای اغتشاشات راحتتر میتوانند متواری شده یا اقداماتی مانند کشتهسازی و تخریبگری را پیش ببرند. همه این مسائل نشان میدهد آنها علاقهای به فعالیت در روزهای تعطیل و خلوت ندارند
🌸بین الطلوعین ساعتی از ساعات بهشت است، آن را از دست ندهید.
🌷امیر مؤمنان على(ع): «هر کس هرکدام از سورههاى توحید و قدر و آیة الکرسى را یازده بار پیش از طلوع آفتاب بخواند، از خسارتهاى مالى محفوظ میماند».
شیخ صدوق، الخصال، ج 2، ص 622
🌷امام باقر(ع): «هر کس سوره "قدر" را پس از طلوع فجر هفت بار بخواند، هفتاد صف از فرشتگان بر او درود میفرستند و هفتاد مرتبه براى او طلب رحمت میکنند».
مجلسی، محمد باقر، بحار الانوار، ج 83، ص 161
🔴توصیه های عالم ربانی آیت الله مجتهدی تهرانی ره
● در میان نمازهای نافله، در مورد نافله شب بیشتر سفارش شده است.
● اگر هیچ نافله ای نمیخوانید لااقل نافله شب را ترك نكنید.
● سحر بلند شوید، مانند خروس ها كه برای ذكر خدا بیدار میشوند.
● اگر حوصله ندارید یازده ركعت بخوانید، لااقل یك ركعت آخر را بخوانید، اگر باز هم حوصله ندارید، بلند شوید و یك «یا رب» بگویید و بخوابید.
● سحرها بلند شوید و استغفار كنید و قرآن بخوانید.