eitaa logo
💕ارتباط باخدا💕☝
1.2هزار دنبال‌کننده
9.5هزار عکس
5.5هزار ویدیو
150 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
قرآن ترجمه المیزان سوره 28 سوره مبارکه القصص صفحه 391 وَمَا كُنْتَ بِجَانِبِ الْغَرْبِيِّ إِذْ قَضَيْنَا إِلَىٰ مُوسَى الْأَمْرَ وَمَا كُنْتَ مِنَ الشَّاهِدِينَ (44) و زمانى که امر [رسالت] موسى را به انجام رسانديم تو در جانب غربى [وادى طور] حضور نداشتى و از شاهدان [آن صحنه] نبودى. (44) وَلَٰكِنَّا أَنْشَأْنَا قُرُونًا فَتَطَاوَلَ عَلَيْهِمُ الْعُمُرُ ۚ وَمَا كُنْتَ ثَاوِيًا فِي أَهْلِ مَدْيَنَ تَتْلُو عَلَيْهِمْ آيَاتِنَا وَلَٰكِنَّا كُنَّا مُرْسِلِينَ (45) ولى ما نسل هايى به وجود آورديم و روزگار درازى بر آنان گذشت [و مقتضى وحى موجود شد و اکنون داستان موسى را به تو وحى کرديم] و تو در ميان اهل مدين ساکن نبودى که آيات ما را بر آنان بخوانى ولى ما بوديم که [تو را] به رسالت فرستاديم [و اخبار اهل مدين را به تو وحى کرديم]. (45) وَمَا كُنْتَ بِجَانِبِ الطُّورِ إِذْ نَادَيْنَا وَلَٰكِنْ رَحْمَةً مِنْ رَبِّكَ لِتُنْذِرَ قَوْمًا مَا أَتَاهُمْ مِنْ نَذِيرٍ مِنْ قَبْلِكَ لَعَلَّهُمْ يَتَذَكَّرُونَ (46) و زمانى که [موسى را] ندا کرديم، تو در کنار طور نبودى ولى به خاطر رحمتى از پروردگارت [داستان موسى را به تو وحى کرديم] تا به مردمى که پيش از تو اخطار کننده اى برايشان نيامده بود، اخطار کنى باشد که هشيار شوند. (46) وَلَوْلَا أَنْ تُصِيبَهُمْ مُصِيبَةٌ بِمَا قَدَّمَتْ أَيْدِيهِمْ فَيَقُولُوا رَبَّنَا لَوْلَا أَرْسَلْتَ إِلَيْنَا رَسُولًا فَنَتَّبِعَ آيَاتِكَ وَنَكُونَ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ (47) واگرنه اين بود که به سبب کارهايى که پيش تر به دست خود کرده اند مصيبتى [مانند عذاب استيصال ]به آنان برسد، پس بگويند: پروردگارا! چرا رسولى به سوى ما نفرستادى تا از آيات تو پيروى کنيم و از مؤمنان شويم [پيامبرى براى آنان نمى فرستاديم]. (47) فَلَمَّا جَاءَهُمُ الْحَقُّ مِنْ عِنْدِنَا قَالُوا لَوْلَا أُوتِيَ مِثْلَ مَا أُوتِيَ مُوسَىٰ ۚ أَوَلَمْ يَكْفُرُوا بِمَا أُوتِيَ مُوسَىٰ مِنْ قَبْلُ ۖ قَالُوا سِحْرَانِ تَظَاهَرَا وَقَالُوا إِنَّا بِكُلٍّ كَافِرُونَ (48) پس وقتى که حقّ از نزد ما براى آنان آمد گفتند: چرا مانند آنچه به موسى داده شد (تورات) به او داده نشده است؟ آيا قبلاً به آنچه به موسى داده شد کفر نورزيدند؟ گفتند: [تورات و قرآن] هر دو سحرند که کمک يکديگرند و گفتند: ما منکر هر دو هستيم. (48) قُلْ فَأْتُوا بِكِتَابٍ مِنْ عِنْدِ اللَّهِ هُوَ أَهْدَىٰ مِنْهُمَا أَتَّبِعْهُ إِنْ كُنْتُمْ صَادِقِينَ (49) بگو: [اکنون که منکر هر دو هستيد] پس اگر راست مى گوييد کتابى از نزد خدا بياوريد که هدايت بخش تر از اين دو باشد تا من از آن پيروى کنم. (49) فَإِنْ لَمْ يَسْتَجِيبُوا لَكَ فَاعْلَمْ أَنَّمَا يَتَّبِعُونَ أَهْوَاءَهُمْ ۚ وَمَنْ أَضَلُّ مِمَّنِ اتَّبَعَ هَوَاهُ بِغَيْرِ هُدًى مِنَ اللَّهِ ۚ إِنَّ اللَّهَ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ (50) پس اگر تو را اجابت نکردند بدان که از هوس هاى خود پيروى مى کنند و کيست گمراه تر از آن که بدون هدايتى از خدا، از هوس خود پيروى کند؟ بى ترديد خدا مردم ستم کار را هدايت نمى کند. (50)
نکته تفسیری صفحه ۳۹۱: اگر راست می گویید، کتابی هدایت بخش تر از قرآن بیاورید!: از آیات قرآن استفاده می شود که یکی از مهم ترین عوامل مخالفت کافران با پیامبران، تعصّب بیجا بر عقاید و آداب و رسوم گذشتگان شان بوده و هست. قرآن بارها به این واقعیت اشاره کرده و آن را نکوهیده است. برای نمونه، در آیه‏ی 23 سوره‏ی زخرف می خوانیم: «بدین‏سان، پیش از تو، در هیچ شهر و دیاری، پیامبر هشداردهنده ای نفرستادیم مگر این که ثروتمندان مست و مغرور آن گفتند: ما نیاکان خود را بر آیین و راه و روش خاصّی یافتیم و پا جای پای آنان می گذاریم.» تمام پیامبران با این تفکّر جاهلانه به شدّت مبارزه کردند. پیامبر اسلام نیز با پیروی از وحی الهی، این اندیشه‏ی باطل را رد کرد و مردم را به آزاداندیشی و پرهیز از تعصّب های بیجا فرا خواند. آیه‏ی مورد بحث، در پاسخ به کافرانی که دو کتاب آسمانی تورات و قرآن را سحر و جادو می خواندند، به پیامبر اسلام صلوات الله علیه دستور می دهد که به آنان بگوید: اگر شما تورات و قرآن را بافته‏ی بشر می دانید و برای سعادت او مفید نمی شمارید، ایرادی ندارد؛ بیایید کتابی بهتر از این دو به بشریّت عرضه کنید؛ کتابی که مردم را بهتر راه¬نمایی می کند و راه سعادت را بهتر به آنان نشان می دهد. آری، این نهایت آزاداندیشی یک مکتب است که از همگان می خواهد که همه‏ی اندیشه ها را به خوبی ـ و البتّه بدون تعصّب و لجاجت ـ بررسی کنند و اگر برنامه ای بهتر و جامع تر از برنامه‏ی اسلام پیدا کردند، آن را بپذیرند. البتّه اسلام به همگان اطمینان داده که هیچگاه راه و روشی بهتر از آن را نخواهند یافت، و به هر سو روند، دوباره نزد آن باز می گردند و در پیشگاهش زانو خواهند زد. به راستی کدام مکتب و آیین بشری، به دقّت و جامعیت اسلام برای سعادت انسان در زندگی برنامه ریزی کرده که برای از پیش از تولد تا پس از مرگ انسان، برنامه ریزی و دستورالعمل دارد، و برای همه ی روابط اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و نظامی برنامه ارایه کرده، و به همه ی نیازهای بشر مانند تغذیه، ازدواج، تفریح و استراحت توجّه نشان داده است، و برای ایجاد روابط سالم در میان انسان ها، دستورهای فراوانی دارد. اسلام به بشر گفته است که از کجا آمده، در کجای هستی قرار دارد و به سوی کدام مقصد در حرکت است، و برای رسیدن به خوشبختی، در منزلِ گذرای دنیا و دست یابی به سعادت ابدی آخرت چه کار باید کند. اسلام، انسان را با آفریدگار هستی آشنا کرده و غبار اوهام و خرافات شرک آلود را از فکر و ذهن بشر زدوده است. اسلام، دست انسان ها را در دست پیشوایان معصومی قرار داده که هیچ خطا و اشتباهی در گفتار و کردارشان یافت نمی شود و بشریّت را مستقیماً به سوی سعادت راهنمایی می کنند. با این حال، اسلام همه‏ی انسان ها را به مطالعه و بررسی عقاید و افکار گوناگون دعوت می کند و از آن ها می خواهد که بدون تعصّب، بهترینِ آن ها را بپذیرند. حتّی بنیانگذار بنای اسلام ـ یعنی پیامبر اسلام ـ اعلام می کند که اگر راه بهتری پیدا کردید، نشان دهید تا من هم از آن پیروی کنم. پیشوای پنجم ما شیعیان، امام محمّد باقر علیه السلام با کمال شجاعت می فرماید: «به شرق و غرب عالم بروید؛ ولی بدانید که هیچ دانش صحیحی را [در مورد دین و برنامه‏ی زندگی¬تان] نمی یابید مگر این که از ما اهلبیت علیهم السلام صادر شده باشد. »
زیارت_جامعه_کبیره_حاج_مهدی_سماواتی_روز_شهادت_امام_هادی_علیه_السلام.mp3
15.56M
📝 زیارت جامعه کبیره 🎤 حاج‌ مهدی 📌به نیت ظهور (عج) همه با هم زیارت جامعه کبیره می خوانیم *┄┅═﷽═┅* 📌 زیارت جامعه کبیره را شیخ طوسی در تهذیب و شیخ صدوق در فقه و عیون اخبارالرضا به سند خود از شخصی به نام نخعی نقل کرده‌اند که گفت : به علی بن محمد بن علی بن موسی بن جعفر بن محمد بن علی بن حسین بن علی بن ابی‌طالب عرض کردم: «ای فرزند رسول خدا، مرا گفتاری بیاموز که هر وقت خواستم هریک از شما را زیارت کنم، همان سخن را در محضرش بگویم.» جواب امام هادی علیه السلام زیارت جامعه کبیره بوده 🌸برای تعجیل در فرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☀️ بسم الله الرحمن الرحیم السَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 🌺اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم🌺 🌺اللهم عجل لولیک الفرج🌺 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ✅ سلام و ادب روز چهارشنبه تان به خیر ✅ ذکر روز چهارشنبه : یا حی و یا قیوم ( ای زنده و پاینده ) (۱۰۰مرتبه) 🍂🍂🍂🍂 💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن 🌹🌷🌼 آیات صفحه🌹( ۳۹۲ )🌹 نیت: بر طرف شدن موانع ظهور آقاجانمان امام زمان(عج) ☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
قرآن ترجمه المیزان سوره 28 سوره مبارکه القصص صفحه 392 ۞ وَلَقَدْ وَصَّلْنَا لَهُمُ الْقَوْلَ لَعَلَّهُمْ يَتَذَكَّرُونَ (51) همانا ما اين سخن [آسمانى] را براى آنان پياپى و به هم پيوسته ساختيم، باشد که متذکّر شوند. (51) الَّذِينَ آتَيْنَاهُمُ الْكِتَابَ مِنْ قَبْلِهِ هُمْ بِهِ يُؤْمِنُونَ (52) [برخى] از آنان که پيش از اين (قرآن) کتابشان داديم، همانها به اين (قرآن) ايمان مى آورند. (52) وَإِذَا يُتْلَىٰ عَلَيْهِمْ قَالُوا آمَنَّا بِهِ إِنَّهُ الْحَقُّ مِنْ رَبِّنَا إِنَّا كُنَّا مِنْ قَبْلِهِ مُسْلِمِينَ (53) و چون [قرآن] بر آنان خوانده شود مى گويند: به آن ايمان آورديم بى ترديد آن از سوى پروردگارمان حقّ است، همانا ما پيش از [نزول] آن تسليم بوديم. (53) أُولَٰئِكَ يُؤْتَوْنَ أَجْرَهُمْ مَرَّتَيْنِ بِمَا صَبَرُوا وَيَدْرَءُونَ بِالْحَسَنَةِ السَّيِّئَةَ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ (54) اينان به سبب صبرى که کردند، مزدشان دو بار به آنان داده مى شود و بدى را به خوبى دفع مى کنند و از آنچه به آنان عطا کرده ايم انفاق مى نمايند (54) وَإِذَا سَمِعُوا اللَّغْوَ أَعْرَضُوا عَنْهُ وَقَالُوا لَنَا أَعْمَالُنَا وَلَكُمْ أَعْمَالُكُمْ سَلَامٌ عَلَيْكُمْ لَا نَبْتَغِي الْجَاهِلِينَ (55) و چون سخن لغو بشنوند از آن روى برمى گردانند و مى گويند: اعمال ما براى ما و اعمال شما براى شما، سلام بر شما، ما خواستار [مصاحبت ]جهالت پيشگان نيستيم. (55) إِنَّكَ لَا تَهْدِي مَنْ أَحْبَبْتَ وَلَٰكِنَّ اللَّهَ يَهْدِي مَنْ يَشَاءُ ۚ وَهُوَ أَعْلَمُ بِالْمُهْتَدِينَ (56) همانا تو نمى توانى هر که را علاقه به [هدايت ]او دارى هدايت کنى [و به مقصد برسانى]، بلکه خدا هر که را بخواهد هدايت مى کند و او به پذيرندگانِ هدايت آگاه تر است. (56) وَقَالُوا إِنْ نَتَّبِعِ الْهُدَىٰ مَعَكَ نُتَخَطَّفْ مِنْ أَرْضِنَا ۚ أَوَلَمْ نُمَكِّنْ لَهُمْ حَرَمًا آمِنًا يُجْبَىٰ إِلَيْهِ ثَمَرَاتُ كُلِّ شَيْءٍ رِزْقًا مِنْ لَدُنَّا وَلَٰكِنَّ أَكْثَرَهُمْ لَا يَعْلَمُونَ (57) و گفتند: اگر با تو از هدايت [الهى] پيروى کنيم از سرزمين مان (مکّه) ربوده مى شويم. آيا [ما انواع نعمت ها را به آنان نداده ايم و] براى ايشان حَرَم امنى فراهم نکرده ايم که ثمرات هر چيز ـ که موهبتى از نزد ما است ـ به سوى آن گردآورى مى شود؟ [اين چيزى عيان است] ولى بيشتر آنان دانش ندارند. (57) وَكَمْ أَهْلَكْنَا مِنْ قَرْيَةٍ بَطِرَتْ مَعِيشَتَهَا ۖ فَتِلْكَ مَسَاكِنُهُمْ لَمْ تُسْكَنْ مِنْ بَعْدِهِمْ إِلَّا قَلِيلًا ۖ وَكُنَّا نَحْنُ الْوَارِثِينَ (58) و چه بسيار [مردم] قريه هايى را که در زندگى خود دچار غرور و طغيان شده بودند، هلاک کرديم و اينها مسکن هايشان است که پس از آنان [ويران مانده و ]جز اندکى مورد سکونت قرار نگرفته است و تنها ما وارث [آنان] هستيم. (58) وَمَا كَانَ رَبُّكَ مُهْلِكَ الْقُرَىٰ حَتَّىٰ يَبْعَثَ فِي أُمِّهَا رَسُولًا يَتْلُو عَلَيْهِمْ آيَاتِنَا ۚ وَمَا كُنَّا مُهْلِكِي الْقُرَىٰ إِلَّا وَأَهْلُهَا ظَالِمُونَ (59) و پروردگارت چنان نبوده است که قريه ها را نابود کند تا آن که [قبلاً] در مرکز آنها رسولى برانگيزد که آيات ما را بر آنان بخواند و ما هرگز نابودکننده قريه ها نبوده ايم، مگر در حالى که اهل آنها ستمکار بوده اند. (59)