4_5918277437090694975.mp3
1.74M
🔸ترتیل صفحه 462 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
قرآن ترجمه المیزان
سوره 39
سوره مبارکه الزمر
صفحه 462
۞ فَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنْ كَذَبَ عَلَى اللَّهِ وَكَذَّبَ بِالصِّدْقِ إِذْ جَاءَهُ ۚ أَلَيْسَ فِي جَهَنَّمَ مَثْوًى لِلْكَافِرِينَ (32)
پس کيست ستمکارتر از آن کس که بر خدا دروغ ببندد و سخن راست (قرآن) را وقتى که براى او آمد تکذيب کند؟ آيا براى کافران جايگاهى در جهنّم نيست؟ (32)
وَالَّذِي جَاءَ بِالصِّدْقِ وَصَدَّقَ بِهِ ۙ أُولَٰئِكَ هُمُ الْمُتَّقُونَ (33)
و کسى که [سخن] راست بياورد و آن را تصديق کند اينان اند همان تقواپيشگان. (33)
لَهُمْ مَا يَشَاءُونَ عِنْدَ رَبِّهِمْ ۚ ذَٰلِكَ جَزَاءُ الْمُحْسِنِينَ (34)
هرچه بخواهند، نزد پروردگارشان براى آنان فراهم است، اين است جزاى نيکوکرداران. (34)
لِيُكَفِّرَ اللَّهُ عَنْهُمْ أَسْوَأَ الَّذِي عَمِلُوا وَيَجْزِيَهُمْ أَجْرَهُمْ بِأَحْسَنِ الَّذِي كَانُوا يَعْمَلُونَ (35)
تا خدا بدترين عملى را که کرده اند از آنان بپوشاند و اجرشان را طبق بهترين عملى که مى کرده اند به ايشان بدهد (35)
أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ ۖ وَيُخَوِّفُونَكَ بِالَّذِينَ مِنْ دُونِهِ ۚ وَمَنْ يُضْلِلِ اللَّهُ فَمَا لَهُ مِنْ هَادٍ (36)
آيا خدا براى بنده اش کافى نيست؟ و تو را [اى پيامبر!] به آنها که غير او هستند مى ترسانند و هر که را خدا گمراه کند هيچ راهنمايى ندارد. (36)
وَمَنْ يَهْدِ اللَّهُ فَمَا لَهُ مِنْ مُضِلٍّ ۗ أَلَيْسَ اللَّهُ بِعَزِيزٍ ذِي انْتِقَامٍ (37)
و هر که را خدا هدايت کند هيچ گمراه کننده اى ندارد، آيا خدا عزّتمند و صاحب انتقام نيست؟ (37)
وَلَئِنْ سَأَلْتَهُمْ مَنْ خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ لَيَقُولُنَّ اللَّهُ ۚ قُلْ أَفَرَأَيْتُمْ مَا تَدْعُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ إِنْ أَرَادَنِيَ اللَّهُ بِضُرٍّ هَلْ هُنَّ كَاشِفَاتُ ضُرِّهِ أَوْ أَرَادَنِي بِرَحْمَةٍ هَلْ هُنَّ مُمْسِكَاتُ رَحْمَتِهِ ۚ قُلْ حَسْبِيَ اللَّهُ ۖ عَلَيْهِ يَتَوَكَّلُ الْمُتَوَكِّلُونَ (38)
و اگر از آنان بپرسى: چه کسى آسمان ها و زمين را خلق کرده است؟ حتماً خواهند گفت: خدا، بگو: پس به من خبر دهيد که آنچه را غير خدا مى خوانيد، اگر خداوند براى من گزندى بخواهد آيا آنها مى توانند گزند او را برطرف کنند يا اگر رحمتى برايم بخواهد آيا آنها مى توانند رحمت او را باز دارند؟ بگو: خدا براى من کافى است، اهل توکّل فقط بر او توکّل مى کنند. (38)
قُلْ يَا قَوْمِ اعْمَلُوا عَلَىٰ مَكَانَتِكُمْ إِنِّي عَامِلٌ ۖ فَسَوْفَ تَعْلَمُونَ (39)
بگو: اى قوم من! شما براساس موضع خود عمل کنيد، من نيز [براساس موضع خود] عمل مى کنم پس به زودى خواهيد دانست. (39)
مَنْ يَأْتِيهِ عَذَابٌ يُخْزِيهِ وَيَحِلُّ عَلَيْهِ عَذَابٌ مُقِيمٌ (40)
به چه کسى [در دنيا] عذابى مى رسد که خوار و رسوايش مى کند و [در آخرت] عذابى ماندنى بر او فرود مى آيد. (40)
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۶۲🌷
حفظ و حمایت خدا کافی است:
یکی از ویژگی های مشترک زندگی همه ی ما این است که از یک لحظه ی بعد خود خبر نداریم. اینکه چه اتّفاقِ خوب یا بدی در راه است، کدام بیماری در کمین ما نشسته، چه مشکلی برای ثروت ما پیش می آید و در کدام سرزمین از دنیا می رویم، همه و همه از ما پوشیده است و هر لحظه ممکن است حادثه ای خوب یا ناگوار برایمان اتّفاق بیفتد. با توجّه به این نکته میتوان انسان ها را به دو گروه تقسیم کرد: گروهی که ترس و نگرانی از آینده، پیوسته آنان را به خود مشغول می کند و همواره در این اضطراب به سر می برند که مبادا حادثهای فرا رسد و تومار خوشبختی ظاهری شان را در هم پیچد؛ کسانی که اعتقاد دارند جهان و تک تک اجزای آن، پروردگار یگانه ای دارد و هر حادثهای که اتّفاق می افتد، زیر نظر اوست. آنان معتقدند که مؤمنان به خدا، مورد لطف خاصّ او قرار دارند و از حمایت ویژهی وی برخوردارند. از این رو با تمام وجود به او دل می سپرند و در سخت ترین حوادث، به او اعتماد می کنند و می دانند که هر اتّفاقی هم بیفتد، او آنان را به حال خود رها نمی کند و در راه پرخطری که از دو جهانِ دنیا و آخرت می-گذرد، گام هایشان را استوار کرده، به هدف نهایی می رساند. این آیه به همین حقیقت اشاره می کند و به مؤمنان نوید می دهد که «آیا خدا برای [حفظ و حمایت از] بنده اش کافی نیست؟». توجّه و ایمان به محتوای این آیه، شجاعت و اعتماد به نفس فوق العاده ای به انسان می بخشد و خاطرش را آرام و مطمئن می کند تا در برابر حوادثِ سخت، همچون کوه مقاومت کند، از انبوه دشمنان نهراسد، از کمی همراهان وحشت نکند و در بحران های شدید، آرامش خود را از دست ندهد؛ چنان که در آموزه های دینی ما آمده است: «انسانِ باایمان، همچون کوهی استوار است و تندبادها او را جابه جا نمی کند.»
در تاریخ آمده است که در یکی از جنگ های مسلمانان با کفّار، در راه، پیامبر زیر درختی به تنهایی استراحت کرد و شمشیر خود را به شاخه ای آویخت. هنگامی که آن حضرت استراحت می کرد، شخص مشرکی نزدیک آمد، شمشیر پیامبر را برداشت، آن را کشید و فریاد زد: از من می ترسی؟ پیامبر فرمود: نه. او گفت: چه کسی می تواند در برابر من از تو حفاظت کند؟ فرمود: خدا. ناگهان شمشیر از دست آن مرد افتاد. پیامبر آن را برداشت و فرمود: اکنون چه کسی می تواند در برابر من از تو حفاظت کند؟ آری، مردان خدا که به وظیفه ی خود در برابر او عمل کرده اند، دیگر از فقر، بیماری و مرگ نمی ترسند و می دانند که در هر حالی، مورد لطف وحمایت خدا هستند؛ هرچند در ظاهر سیل حوادث بر آنان فرود بیاید.
🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹
🖇بیستم ربیع الثانی ســــــفڔه صـــــــلۅات امروزمون پهن میکنیم بنیـــــــــابت از تمام کسانی که اسمانی شدن و دربین ما نیستند برای شادی روحشان📚
ختـــــــ✨ــــــــم سفـــــــــڔه صلــــــ📿ـــــۅات
تعــــــــداد👈14000 مــــــــڔتبـــــــــہ💯
🖤ثواب صلوات های امروز رو هدیـــــــہ میکنیم محضر امام حسن عسکری(ع) و نرجس خاتون(س)و مرحومه مریم امینی
⚘️به نیت ظهور منجی موعود (عج)
خدا امواتشون رو بیامرزه و رحمت کنه🤲🖤روحشان شاد🥀
🌺🌿🌹🌿🌼🌿🌸
🌿🌼🌿🌸
🌺🌿 🕊
🌸 🕊
🌿
📿صلوات ویژه روز پنجشنبه
به نیت حاجت روایی✨
🧮 ۱۰۰گل صلوات
🎁 هـدیـه به امامحسنعسکری علیهالسّلام
🧮١٠٠گل صلوات
🎁 هـدیه به نرجس خاتون مادر گرامی امامزمان ارواحنافداه
🧮١٠٠گل صلوات
🎁هدیه به حکیمه خاتون عمه بزرگوار امامزمان عجلاللهتعالیفرجهالشّریف
#صلوات
⊰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟩 امامصادقعلیهالسّلام:
خواندن سوره انسان نفس را قوت میبخشد و اعصاب را محکم میکند و نگرانی را تسکین میدهد .
📙البرهان فی تفسیر قرآن جلد ۵
.
🇮﷽🇮
𑁍•𑁍•𑁍•𑁍•𑁍•𑁍
📌خواندن « سـوره انـسـان »
🌞 صـبـحِ پنجشنبه
باعث بخشش گناهان میشود
به نیابت
🟢 امامزمان عجلاللهتعالیفرجهالشّریف
🎁هـدیه به اهل بیت و همه آسمانـی ها
𑁍•𑁍•𑁍•𑁍•𑁍•𑁍
Al-Insan1.mp3
6.49M
﷽
📖 سوره انسان
🎧 فایل صوتی
دوشنبه و پنجشنبهها
🕰 ۶:۴۵
𑁍•𑁍•𑁍•𑁍•𑁍•𑁍
💠 به نام یگانه لایق پرستـش!
السلام علی الحسین
و علی علی ابن الحسین
و علی اولاد الحسین
و علی اصحاب الحسین
اللهم صل علی محمد وآل محمد
سلام، پنج شنبه تون پر از امید
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✅ ذکر روز پنجشنبه :
لااِلهَ اِلَّا الله المَلک الحقُّ المُبین
( معبودی جز خدا نیست پادشاه حق آشکار ) ۱۰۰مرتبه.
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
آیات صفحه🌹( ۴۶۳ )🌹
نیت: برطرف شدن موانع ظهور موفورالسرور امام زمان(عج)
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
4_5922781036718065619.mp3
1.69M
🔸ترتیل صفحه 463 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
قرآن ترجمه المیزان
سوره 39
سوره مبارکه الزمر
صفحه 463
إِنَّا أَنْزَلْنَا عَلَيْكَ الْكِتَابَ لِلنَّاسِ بِالْحَقِّ ۖ فَمَنِ اهْتَدَىٰ فَلِنَفْسِهِ ۖ وَمَنْ ضَلَّ فَإِنَّمَا يَضِلُّ عَلَيْهَا ۖ وَمَا أَنْتَ عَلَيْهِمْ بِوَكِيلٍ (41)
همانا ما اين کتاب را براى مردم به حق بر تو نازل کرديم، پس هر کس هدايت يابد به سود خود او است و هر کس گمراه شود فقط به زيان خود گمراه مى شود و تو بر آنان وکيل نيستى [تا هدايت را بر آنها تحميل کنى]. (41)
اللَّهُ يَتَوَفَّى الْأَنْفُسَ حِينَ مَوْتِهَا وَالَّتِي لَمْ تَمُتْ فِي مَنَامِهَا ۖ فَيُمْسِكُ الَّتِي قَضَىٰ عَلَيْهَا الْمَوْتَ وَيُرْسِلُ الْأُخْرَىٰ إِلَىٰ أَجَلٍ مُسَمًّى ۚ إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَاتٍ لِقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ (42)
خدا است که جان مردم را هنگام مرگشان مى گيرد، و [جان] آنان را که نمرده اند، نيز در خوابشان [مى گيرد]; پس جان کسانى را که مرگ را بر آنان حتم کرده است نگه مى دارد و جان هاى ديگر را تا مدّتى معيّن [که عمرشان باقى است] باز مى فرستد، همانا در اين امر براى مردمى که مى انديشند نشانه هايى بزرگ [از قدرت خدا] وجود دارد. (42)
أَمِ اتَّخَذُوا مِنْ دُونِ اللَّهِ شُفَعَاءَ ۚ قُلْ أَوَلَوْ كَانُوا لَا يَمْلِكُونَ شَيْئًا وَلَا يَعْقِلُونَ (43)
آيا غير خداوند شفيعانى اختيار کرده اند؟! بگو: آيا هر چند مالک چيزى نباشند و تعقّل نکنند [باز هم شفيعان شمايند]؟ (43)
قُلْ لِلَّهِ الشَّفَاعَةُ جَمِيعًا ۖ لَهُ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۖ ثُمَّ إِلَيْهِ تُرْجَعُونَ (44)
بگو: شفاعت همه مختّص خدا است، فرمانروايى آسمان ها و زمين فقط در اختيار او است و سر انجام به سوى او بازگردانده مى شويد. (44)
وَإِذَا ذُكِرَ اللَّهُ وَحْدَهُ اشْمَأَزَّتْ قُلُوبُ الَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونَ بِالْآخِرَةِ ۖ وَإِذَا ذُكِرَ الَّذِينَ مِنْ دُونِهِ إِذَا هُمْ يَسْتَبْشِرُونَ (45)
و آن گاه که خدا به تنهايى ياد شود قلب هاى آنان که به آخرت ايمان ندارند متنفّر مى گردد و آن گاه که معبودهايى که غير او هستند ياد شوند بى درنگ شادمانى مى کنند. (45)
قُلِ اللَّهُمَّ فَاطِرَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ عَالِمَ الْغَيْبِ وَالشَّهَادَةِ أَنْتَ تَحْكُمُ بَيْنَ عِبَادِكَ فِي مَا كَانُوا فِيهِ يَخْتَلِفُونَ (46)
بگو: بار خدايا! اى خالق آسمان ها و زمين! اى داناى نهان و عيان! تويى که ميان بندگانت در باره آنچه در آن اختلاف دارند حکم مى کنى. (46)
وَلَوْ أَنَّ لِلَّذِينَ ظَلَمُوا مَا فِي الْأَرْضِ جَمِيعًا وَمِثْلَهُ مَعَهُ لَافْتَدَوْا بِهِ مِنْ سُوءِ الْعَذَابِ يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۚ وَبَدَا لَهُمْ مِنَ اللَّهِ مَا لَمْ يَكُونُوا يَحْتَسِبُونَ (47)
و آنان که ستم کرده اند اگر همه آنچه را که در زمين است و مانند آن را با آن مالک باشند [در] روز قيامت آن را براى رهايى خود از عذابِ سخت خواهند داد و از جانب خدا آنچه گمانش را نمى کردند براى آنان نمايان مى شود. (47)
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۶۳🌷
بیمارانی که از دارو متنفّرند:
نام و یاد خدا، اصلی ترین آرام بخش دل هاست. انسان، با توجّه به خدای مهربان و نیرومند خود و نیایش و یاری خواستن از او، قوّت قلبی وصف ناشدنی می گیرد و به آرامشی روح انگیز می رسد؛ چنان که قرآن کریم می فرماید: «اَلا بِذِکرِ اللهِ تَطمَئِنُّ القُلوب» (آگاه باشید که دلها فقط با یاد خدا آرام می شود.) توجّه به خدای پاک، انسان را از آلودگی ها پاک می کند و جانش را در دریای لطف او شست وشو می دهد و بیماری های اخلاقی و روحی او را شفا می بخشد. امیر مؤمنان علی می فرماید: «یا من اسمه دواء و ذکره شفاء» ؛ یعنی: ای کسی که نامت دارو و یادت شفابخش (دردهای روحی) است. این آیه امّا از کسانی سخن می گوید که چنان به ناپاکی و آلودگی خو گرفته اند که در برخورد با پاک ترین نام هستی، احساس تنفّر پیدا می کنند! حقیقت این است که عادت به گناه و کارهای زشت، درک و فهم انسان را به کلّی زیر و رو می کند؛ به طوری که زشت را زیبا و زیبا را زشت می بیند؛ از نام و یاد خدای بی همتا، مهربان، دانا و توانا بدش می آید و از نام و یاد خدایان سنگی و چوبیِ بی جان، احساس سرور و خوشحالی می کند.
در اشعار مولوی آمده است که روزی شخص دباغی(کسی که پوست کنده ی چهارپایان را پاکیزه و آماده می کند) وارد بازار عطرفروشان شد و ناگهان بیهوش به زمین افتاد. مردم نزد او دویدند و هر کس برای بهبودش چیزی آورد؛ ولی او به هوش نیامد. تا این که برادرش را از حال او آگاه کردند. او تکّه ای سرگین(فضله ی حیوان) آورد و به بینی برادرش نزدیک کرد، و او با شنیدن بوی تعفّن، به هوش آمد! آری، حال و روز گنهکاران چنین است. در حدیثی می خوانیم که امام باقر پیوسته می فرمود: «هیچ چیزی مانند گناه، دل و جان انسان را تباه نمی کند؛ جان آدمی با گناه روبه رو می شود، و این ادامه پیدا می کند تا این که گناه بر آن چیره می شود و به کلی آن را زیر و رو می کند.» البتّه موضوع این آیه، تنها به عصر پیامبر اسلام و وضعیّت بت پرستانِ آن زمان محدود نمی شود؛ بلکه در هر عصـر و زمان، افراد منحرف و تاریکدلی هستند که از شنیدن نامِ دشمنان خدا و مکتب های کفرآلود و پیروزی ستمگران خوشحال میشوند؛ در مقابل، نام نیکان و پاکان و برنامهها و پیروزی هایشان برای آنان دردآور است. باید توجّه کنیم که منظور از نام و یاد خدا، تنها بردن نام مبارک او نیست؛ بلکه هر گونه پرچم و نمادی است که مردم را به یاد او می اندازد. برخی از روایات، این آیه را گویای حال کسانی معرفی کرده اند که از شنیدن فضایل اهل بیت یا پیروی مکتبشان ناراحت می شوند. شاید خود ما نیز با کسانی روبه رو شده باشیم که از شنیدن آیات قرآن، ادعیه، فضایل معصومین و احکام و معارف اسلامی بدشان می آید و از شنیدن سخنان کفرآمیز، شیطانی و زشت و آلوده لذّت می برند. پس چه خوب است که همه ی ما در هر هفته، زمانی را به شنیدن آیات روح بخش قرآن، مناجات¬ها، ذکر فضایل اهل بیت و آموزه های دینی اختصاص دهیم.
🔴 ختم مجرب جهت حاجت روایی در صبح جمعه
🔵 در کتاب عده الداعی از پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله سلم روایت شده است هر کس صبح جمعه بعد از نماز صبح و قبل از طلوع آفتاب ده بار سوره کافرون را بخواند و ۱۰۰ صلوات به این طریق بفرستد:
اَللَْهُمَّ صَلِّ عَليَ النَبيِّ الاُمي مُحَمَّدٍ وَ آلهِ وَسَلِّم
و بعد از آن حاجت خود را خداوند بخواهد هر مطلبی که داشته باشد ( اگر صلاح باشد) بدون شک برآورده خواهد شد.( راوی حدیث گوید من تجربه کردم و به نتیجه رسیدم).
📚 کتاب هزار و یک ختم ص ۹۴ ختم ۱۵۲
🟢 خوشا به حال افرادی که این عمل را با حاجت تعجیل در امر فرج انجام میدهند.
🔴 زیارت امام زمان علیه السلام در روز جمعه
🔵 اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا حُجَّةَ اللهِ في اَرْضِهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا عَيْنَ اللهِ في خَلْقِهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا نُورَ اللهِ الَّذي يَهْتَدي بِهِ الْمُهْتَدُونَ، وَيُفَرَّجُ بِهِ عَنِ الْمُؤْمِنينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْمُهَذَّبُ الْخآئِفُ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْوَلِيُّ النّاصِحُ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا سَفينَةَ النَّجاةِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا عَيْنَ الْحَيوةِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ صَلَّي اللهُ عَلَيْكَ وَعَلي آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبينَ الطّاهِرينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ عَجَّلَ اللهُ لَكَ ما وَعَدَكَ مِنَ النَّصْرِ وَظُهُورِ الاَْمْرِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يامَوْلايَ، اَنـَا مَوْلاكَ عارِفٌ بِاُوليكَ وَاُخْريكَ، اَتَقَرَّبُ اِلَي اللهِ تَعالي بِكَ وَبِآلِ بَيْتِكَ، وَاَنْتَظِرُ ظُهُورَكَ، وَظُهُورَ الْحَقِّ عَلي يَدَيْكَ، وَاَسْئَلُ اللهَ اَنْ يُصَلِّيَ عَلي مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد، وَاَنْ يَجْعَلَني مِنَ الْمُنْتَظِرينَ لَكَ وَالتّابِعينَ وَالنّاصِرينَ لَكَ عَلي اَعْدآئِكَ، وَالْمُسْتَشْهَدينَ بَيْنَ يَدَيْكَ في جُمْلَةِ اَوْلِيآئِكَ، يا مَوْلايَ يا صاحِبَ الزَّمانِ صَلَواتُ اللهِ عَلَيْكَ وَعَلي آلِ بَيْتِكَ، هذا يَوْمُ الْجُمُعَةِ وَهُوَ يَوْمُكَ، الْمُتَوَقَّعُ فيهِ ظُهُورُكَ، َالْفَرَجُ فيهِ لِلْمُؤْمِنينَ عَلي يَدَيْكَ، وَقَتْلُ الْكافِرينَ بِسَيْفِكَ، وَاَنَا يا مَوْلايَ فيهِ ضَيْفُكَ وَجارُكَ، وَاَنْتَ يا مَوْلايَ كَريمٌ مِنْ اَوْلادِ الْكِرامِ، وَمَأْمُورٌ بِالضِّيافَةِ وَالاِْجارَةِ، فَاَضِفْني وَ اَجِرْني، صَلَواتُ اللهِ عَلَيْكَ وَعَلي اَهْلِ بَيْتِكَ الطّاهِرينَ.
#امام_زمان
میگن اگه چیزی از خدا می خواهی
خودت اول سعی کن اون کارو در توان خودت انجام بدی!
اگه از خدا روزی بیشتر می خواهی اول خودت به بقیه کمک کن، اگه رحم خدا رو می خواهی اول خودت به دیگران رحم کن.
👌حالا اگه می خواهی خدا تو رو ببخشه و از گناهات بگذره،
خب اول خودت بقیه رو ببخش و ازشون بگذر!
🎁 فَاعْفُوا وَ اصْفَحُوا
پس ببخشید و گذشت کنید.🌹
#بقره_آیه_109
چندعمل ساده براي چندبرابركردن ثواب نماز
•☜«اذان و اقامه»
باعث ميشود دو صف از فرشتگان، پشت سر مومن نماز بخوانند.
•☜«ركوع كامل»
باعث نداشتن وحشت قبر ميشود.
•☜«انگشتر عقيق»
دو ركعت نماز با عقيق معادل هزار ركعت بدون آن است.
•☜«مسواك زدن»
دو ركعت نماز با مسواك بهتر از هفتاد ركعت نماز بدون مسواك است.
•☜«خواندن سوره قدر»
خواندن سوره قدر در يكي از نمازها باعث آمرزش گناهان میشود.
•☜«استنشاق و مزه مزه در وضو»
باعث آمرزش و غلبه بر شيطان است.
•☜«عطر»
باعث ميشود ثواب نماز هفتاد برابر شود.
•☜«تسبيحات حضرت زهراء س»
بهتر از هزار ركعت نماز است.
📚 فلاح السائل☆ثواب الاعمال☆من لایحضر الفقیه
🔹 أَبَا عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ يَقُولُ:
تَفَقَّهُوا فِي اَلدِّينِ فَإِنَّهُ مَنْ لَمْ يَتَفَقَّهْ مِنْكُمْ فِي اَلدِّينِ فَهُوَ أَعْرَابِيٌّ إِنَّ اَللَّهَ يَقُولُ فِي كِتَابِهِ : «لِيَتَفَقَّهُوا فِي اَلدِّينِ وَ لِيُنْذِرُوا قَوْمَهُمْ إِذٰا رَجَعُوا إِلَيْهِمْ لَعَلَّهُمْ يَحْذَرُونَ » .
على بن أبى حمزه گويد شنيدم كه حضرت صادق عليه السلام مي فرمود: دين را خوب بفهميد زيرا هر كه دين را خوب نفهمد مانند صحراگرد است.
خداوند در كتابش مي فرمايد: تا در امر دين دانش اندوزند و چون بازگشتند قوم خود را بيم دهند شايد آنها بترسند. (١٢٤ سوره ٩)
📗الکافي ج ۱، ص ۳۱،ح۱۰۳۹۴۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیارت اهل قبور
بِسْمِٱللّٰهِٱلرَّحْمٰنِٱلرَّحیٖمِ
🕊اَلسَّلامُ عَلیٰ اَهْلِ
✨لٰا اِلـٰهَ اِلَّٱ ٱللّٰـهُ
🌷 مِنْ اَهْلِ※لٰا اِلـٰهَ اِلَّٱ ٱللّٰـهُ
🕊 یٰا اَهْلِ※لٰا اِلـٰهَ اِلَّٱ ٱللّٰـهُ
🌷 بِحَـقِّ※لٰا اِلـٰهَ اِلَّٱ ٱللّٰـهُ
🕊 کَیْفَ وَجَدْتُمْ قَوْلَ
✨لٰا اِلـٰهَ اِلَّٱ ٱللّٰـهُ
🌷 مِنْ※لٰا اِلـٰهَ اِلَّٱ ٱللّٰـهُ
🕊 یٰا ※لٰا اِلـٰهَ اِلَّٱ ٱللّٰـهُ
🌷 بِحَـقِّ ※لٰا اِلـٰهَ اِلَّٱ ٱللّٰـهُ
🕊 اِغْفِرْ لِمَنْ قٰالَ
✨لٰا اِلـٰهَ اِلَّٱ ٱللّٰـهُ
🌷 وَحْشُرْنٰا فیٖ زُمْرَهِ مَنْ قٰالَ
✨لٰا اِلـٰهَ اِلَّٱ ٱللّٰـهُ
🕊 مُحَمَّدٌ رَسُولُٱللهِ عَلیٌّ وَلیُٖ ٱلله
◟◞◟◞🏜◟◞◟◞
پنجشنبه و جمعه است و يادِ درگذشتگان:
💠اَلْݪّٰهُمَّ
✨ٱغْفِرْ لِلْمُـؤْمِنیٖنَ وَ ٱلْمُـؤْمِنٰاتِ وَ ٱلْمُسْلِمیٖنَ وَ ٱلْمُسْلِمٰاتِ اَلْاَحْیٰاءِ مِنْهُم وَٱلْاَموٰاتِ ، تٰابِعْ بَیْنَنٰا وَ بَیْنَهُم بِٱلْخَیْرٰاتِ اِنَّکَ مُجیٖبُ ٱݪدَّعَوٰاتِ اِنَّکَ غٰافِرَ ٱݪذَّنْبِ وَٱلْخَطیٖـئٰاتِ وَ اِنَّکَ عَلیٰ کُـلِّ شَیْءٍ قَدیٖرٌ
🟡※ بِحُرْمَةِ ٱلْفٰاتِحَةِ مَعَ ٱݪـصَّلَوٰاتِ
⠀⃝ ⠀⃝ ⠀⃝ ⠀⃝ ⠀⃝ ⠀⃝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 نـقــل مـکـاشــفه ای جـالـب از آیــت الله بهجت در رابطه با رسیدن خیرات به اموات از زبان آیت الله منفرد (ازشاگردان شاخـص آیت الله بهجت (ره) )...
حتی یه دونه #صلوات هم به ما میرسه...
🖤🥀🖤🥀🖤
♻️ آیتالله سیدعبدالله جعفری (ره)
از شاگردان خاص عـلامه طباطبایی (ره)
ایــن را بدانید که انـتــظار پــدر و مــادر از
فرزندانشان پس از فوتـشـان بـیـشـتـر از
حال حیاتـشان می بــاشـد کــه آن هـا به
زیارت و دیدارشان بروند.
🖤🥀🖤🥀🖤
در آخرین پنجشنبه تابستان...
و در آستانه میلاد سراسر خیر و برکت رسول الله صلی الله علیه و آله و امام صادق علیهالسلام
یاد میکنیم از تمام شهدا،صلحا،علما، همه اسیران خاک ، بی وارثان،بد وارثان، و هر کس که به هر طریقی حق به گردن ما دارد با قرائت فاتحه ای و ذکر شریف #صلوات
خداوندا به حرمت صاحبان عزیز این ایام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و
🟩 حضرت امامصادقعلیهالسّلام همه اموات را مورد بخشش و مغفرت قرار ده
خداوندا بیامزدشان و بیامرزدمان
🖤✨🖤✨🖤
4_5927288815348614869.mp3
1.69M
🔸ترتیل صفحه 465 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
قرآن ترجمه المیزان
سوره 39
سوره مبارکه الزمر
صفحه 465
أَوْ تَقُولَ لَوْ أَنَّ اللَّهَ هَدَانِي لَكُنْتُ مِنَ الْمُتَّقِينَ (57)
يا بگويد: اگر خدا مرا هدايت کرده بود از تقواپيشگان بودم. (57)
أَوْ تَقُولَ حِينَ تَرَى الْعَذَابَ لَوْ أَنَّ لِي كَرَّةً فَأَكُونَ مِنَ الْمُحْسِنِينَ (58)
يا وقتى عذاب را مى بيند بگويد: اى کاش! براى من بازگشتى بود تا از نيکوکاران مى شدم. (58)
بَلَىٰ قَدْ جَاءَتْكَ آيَاتِي فَكَذَّبْتَ بِهَا وَاسْتَكْبَرْتَ وَكُنْتَ مِنَ الْكَافِرِينَ (59)
آرى همانا آيات من براى تو آمد پس آنها را تکذيب کردى و تکبّر ورزيدى و از کافران شدى. (59)
وَيَوْمَ الْقِيَامَةِ تَرَى الَّذِينَ كَذَبُوا عَلَى اللَّهِ وُجُوهُهُمْ مُسْوَدَّةٌ ۚ أَلَيْسَ فِي جَهَنَّمَ مَثْوًى لِلْمُتَكَبِّرِينَ (60)
و روز قيامت آنان را که بر خدا دروغ بستند روسياه مى بينى، آيا براى متکبّران جايگاهى در جهنّم نيست؟ (60)
وَيُنَجِّي اللَّهُ الَّذِينَ اتَّقَوْا بِمَفَازَتِهِمْ لَا يَمَسُّهُمُ السُّوءُ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ (61)
و خداوند کسانى را که تقواپيشه کرده اند همراه با کاميابى شان نجات مى دهد، در حالى که نه بدى به آنان مى رسد و نه غمگين مى شوند. (61)
اللَّهُ خَالِقُ كُلِّ شَيْءٍ ۖ وَهُوَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ وَكِيلٌ (62)
خدا است آفريننده همه چيز و همو بر همه چيز نگهبان است. (62)
لَهُ مَقَالِيدُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۗ وَالَّذِينَ كَفَرُوا بِآيَاتِ اللَّهِ أُولَٰئِكَ هُمُ الْخَاسِرُونَ (63)
کليدهاى آسمان ها و زمين فقط در دست او است و کسانى که به آيات خدا کفر ورزيدند اينان خود زيانکاران اند. (63)
قُلْ أَفَغَيْرَ اللَّهِ تَأْمُرُونِّي أَعْبُدُ أَيُّهَا الْجَاهِلُونَ (64)
بگو: پس آيا به من امر مى کنيد که غيرخدا را پرستش کنم اى جاهلان؟! (64)
وَلَقَدْ أُوحِيَ إِلَيْكَ وَإِلَى الَّذِينَ مِنْ قَبْلِكَ لَئِنْ أَشْرَكْتَ لَيَحْبَطَنَّ عَمَلُكَ وَلَتَكُونَنَّ مِنَ الْخَاسِرِينَ (65)
و همانا به تو و به آنان که [از پيامبران] پيش از تو بودند وحى شده است که اگر شرک بورزى حتماً عمل تو تباه مى شود و به يقين از زيانکاران خواهى شد. (65)
بَلِ اللَّهَ فَاعْبُدْ وَكُنْ مِنَ الشَّاكِرِينَ (66)
پس [به شرک رو نياور] بلکه فقط خدا را پرستش کن و از شاکران باش. (66)
وَمَا قَدَرُوا اللَّهَ حَقَّ قَدْرِهِ وَالْأَرْضُ جَمِيعًا قَبْضَتُهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ وَالسَّمَاوَاتُ مَطْوِيَّاتٌ بِيَمِينِهِ ۚ سُبْحَانَهُ وَتَعَالَىٰ عَمَّا يُشْرِكُونَ (67)
و خدا را چنان که شايسته او است بزرگ نداشتند و حال آن که روز قيامت زمين يکسره در قبضه او است و آسمان ها پيچيده (لوله شده) در دستش، او منزّه است و برتر از آن که به وى شرک ورزند.
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۶۵🌷
بهانه ای برای گنهکاران نیست:
خدای مهربان در این آیات به بندگان خود فرمان می دهد که به دعوت او پاسخ مثبت دهند و از برنامه ای که برایشان فرو فرستاده، پیروی کنند تا مبادا به سرنوشت دردناک کسانی دچار شوند که پیام خدا را انکار کردند و پیامبران او را دروغگو شمردند و در برابر آن ها تکبر ورزیدند؛ تا مبادا پس از به پایان رسیدن فرصت عمر و آشکار شدن راستی دعوت پیامبران، آه از نهاد تک¬تکشان بلند شود که افسوس بر من که در مورد خدا و آنچه به او مربوط می شد، کوتاهی کردم (یا حَسرَتیّْ عَلیّْ ما فَرَّطتُ فی جَنبِ الله)؛ آیات قرآن را به مسخره گرفتم و پیامبران و امامان را افرادی دروغگو خواندم و سخنانشان را مشتی افسانه و خرافه پنداشتم. آنجاست که چنین افرادی با دیدن حال و روز شیرین پرهیزکاران آرزو می کنند که ایکاش خدا آنان را نیز هدایت کرده بود تا در صف متّقین قرار می گرفتند (لَو اَنَّ اللهَ هَدانی لَکُنتُ مِنَ المُتَّقین)، و همان جاست که مغروران دیروز دنیا، با التماس و زاری آرزو می کنند که ای کاش به دنیا باز می گشتند و راه ایمان و نیکوکاری را پیش می گرفتند(لَو اَنَّ لی کَرَّةً فَاَکونَ مِنَ المُحسِنین).
در این هنگام، از سوی خدا ندا می رسد که: چرا؛ هدایت من سراغ تو آمد؛ ولی تو آن را انکار کردی و تکبّر ورزیدی و از کافران شدی (بَلیّْ قَد جاِّءَتکَ آیاتی فَکَذَّبتَ بِها وَ استَکبَرتَ و کُنتَ مِنَ الکافرین)؛ این طور نیست که من تو را از آینده ات آگاه نکرده و بی خبرت گذاشته باشم، و این خودت بودی که با اختیار خودت این راه را انتخاب کردی. در آن روز، کافرانی که در دنیا، پروردگار خود و نشانه هایش را به مسخره می گرفتند و در برابر پیامبرانش رو ترش می کردند، با رویی زشت و سیاه پا به عرصه ی قیامت می گذارند (وَ یَومَ القِیامَةِ تَرَی الَّذینَ کَذَبوا عَلَی اللهِ وُجوهُهُم مُسوَدَّه) و به جایگاه ویژ ای که متکبّران در دوزخ دارند، وارد می شوند(أَلَیسَ فی جَهَنَّمَ مَثوًی لِلمُتَکَبِّرین). در مقابل، پرهیزکارانی را که در دنیا به دعوت خدا پاسخ نیکو دادند، خدا از عذاب نجات میدهد (وَ یُنَجِّی اللهُ الَّذینَ اتَّقَوا بِمَفازَتِهِم) و بی آن که مشقتی به آنان برسد و رنج و غصّه ای را حس کنند، به قصـر ابدی خود در بهشت پا می گذارند(لایَمَسُّهُمُ السّوِّءُ وَ لا هُم یَحزَنون).