24.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸مــیــلاد بــا سـعــادت
💫صدف دریای ایثار و عصمت
🌸پرورش یافته دامان ولایت
💫محبوب مصطفی(صلّىاللهعليهوآله)
🌸و نور دیده مرتضی(عليهالسلام)
💫سکاندار کربلا🕌
🌸وعطرخوش زهرا(سلامالله علیها)
💫و الگوی عفاف و پاکی
🌸حضرت زینب(سلامالله علیها)
🌸مبارک🌸🌸🌸
﷽
◍⃟ ͜͡🙏🏼 توسل بسیار مجرب به
🌷 حضرت زینب سلاماللهعلیها
⏳درطی۱۴روز⌛️
✍🏼 #هرروز
⃢⃢⃢⃢🧎🏻دورکعت نماز حاجت
(مانند نماز صبح) خوانده شود
🪞#بعدازنماز
🧮 ۱۴مرتبه
📖 سوره توحید و
🧮 ۶۹ مرتبه
صلوات گفته شود.
و
▫️ درروز چهاردهم ختم مبلغ
🧮 ۶۹ تومان (میتوانید ۶۹۰ تومان یا ۶۹۰۰ تومان یا ۶۹ هزار تومان بدهید) نذر به
💚 سادات حسینی داده شود.
📚کتاب دو هزار ختم مجرب
ᚔᚔᚔᚔᚔᚔᚔᚔᚔ
🤔 یادآوری نکات:.
۱.⏰ زمان خاصی ندارد.
۲.در حین ختم با کسی صحبت نشود.
۳. بین ۱۴روز نباید فاصلهای بیفتد
۴. پول را میتوانید بیشتر هم بدهید مثال ۶۹ تومان نذر و
🎁 بقیهاش هدیه است.
ᚔᚔᚔᚔᚔᚔᚔᚔᚔ
💛#اَللّٰهُمَّعَجِّلْلِوَلیِّٖکَٱلْفَرَج
💠 به نام یگانه لایق پرستـش!
السلام علی الحسین
و علی علی ابن الحسین
و علی اولاد الحسین
و علی اصحاب الحسین
اللهم صل علی محمد وآل محمد
سلام، پنج شنبه تون پر از امید
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✅ ذکر روز پنجشنبه :
لااِلهَ اِلَّا الله المَلک الحقُّ المُبین
( معبودی جز خدا نیست پادشاه حق آشکار ) ۱۰۰مرتبه.
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
آیات صفحه🌹( ۴۷۷ )🌹
نیت: برطرف شدن موانع ظهور موفورالسرور امام زمان(عج)
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
1_1642992106.mp3
1.81M
🔸ترتیل صفحه 477 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
قرآن ترجمه المیزان
سوره 41
سوره مبارکه فصلت
صفحه 477
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
به نام خداوند بخشنده مهربان
حم (1)
حاء، ميم. (1)
تَنْزِيلٌ مِنَ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ (2)
[اين قرآن] فرود آورده شده از جانب آن [خداى ]رحمان رحيم است. (2)
كِتَابٌ فُصِّلَتْ آيَاتُهُ قُرْآنًا عَرَبِيًّا لِقَوْمٍ يَعْلَمُونَ (3)
کتابى است خواندنى به زبان عربى که آياتش براى مردمى که دانا هستند تبيين شده است. (3)
بَشِيرًا وَنَذِيرًا فَأَعْرَضَ أَكْثَرُهُمْ فَهُمْ لَا يَسْمَعُونَ (4)
در حالى که بشارت دهنده و اخطار کننده است، پس بيشتر آنان روى گرداندند و از اين رو آنان [حق را ]نمى شنوند. (4)
وَقَالُوا قُلُوبُنَا فِي أَكِنَّةٍ مِمَّا تَدْعُونَا إِلَيْهِ وَفِي آذَانِنَا وَقْرٌ وَمِنْ بَيْنِنَا وَبَيْنِكَ حِجَابٌ فَاعْمَلْ إِنَّنَا عَامِلُونَ (5)
و گفتند: قلب هاى ما از آنچه ما را به آن دعوت مى کنى محجوب است و در گوش هاى ما سنگينى است و ميان ما و تو حائلى وجود دارد، پس تو [آنچه مى توانى] بکن که ما نيز قطعاً [آنچه مى توانيم ]مى کنيم. (5)
قُلْ إِنَّمَا أَنَا بَشَرٌ مِثْلُكُمْ يُوحَىٰ إِلَيَّ أَنَّمَا إِلَٰهُكُمْ إِلَٰهٌ وَاحِدٌ فَاسْتَقِيمُوا إِلَيْهِ وَاسْتَغْفِرُوهُ ۗ وَوَيْلٌ لِلْمُشْرِكِينَ (6)
بگو: جز اين نيست که من بشرى مانند شما هستم که به من وحى مى شود که معبود شما معبودى يگانه است پس مستقيم به سوى او توجّه کنيد و از او آمرزش بخواهيد، و واى بر مشرکان! (6)
الَّذِينَ لَا يُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُمْ بِالْآخِرَةِ هُمْ كَافِرُونَ (7)
همانان که زکات نمى دهند و آنان خود منکر آخرت اند. (7)
إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَهُمْ أَجْرٌ غَيْرُ مَمْنُونٍ (8)
بى شک کسانى که ايمان آورده و کارهاى شايسته انجام داده اند، براى آنان اجرى تمام نشدنى خواهد بود. (8)
۞ قُلْ أَئِنَّكُمْ لَتَكْفُرُونَ بِالَّذِي خَلَقَ الْأَرْضَ فِي يَوْمَيْنِ وَتَجْعَلُونَ لَهُ أَنْدَادًا ۚ ذَٰلِكَ رَبُّ الْعَالَمِينَ (9)
بگو: آيا شما حتماً به آن خدايى که زمين را در دو روز آفريد کفر مىورزيد و براى او همتايى قرار مى دهيد؟ اين است خداوندگار جهانيان. (9)
وَجَعَلَ فِيهَا رَوَاسِيَ مِنْ فَوْقِهَا وَبَارَكَ فِيهَا وَقَدَّرَ فِيهَا أَقْوَاتَهَا فِي أَرْبَعَةِ أَيَّامٍ سَوَاءً لِلسَّائِلِينَ (10)
و در زمين کوه هايى ثابت بر روى آن قرار داد و در آن خير فراوان نهاد و موادّ خوراکى آن را در چهار روز در آن اندازه گيرى کرد که براى خواهندگان برابرِ نيازشان است. (10)
ثُمَّ اسْتَوَىٰ إِلَى السَّمَاءِ وَهِيَ دُخَانٌ فَقَالَ لَهَا وَلِلْأَرْضِ ائْتِيَا طَوْعًا أَوْ كَرْهًا قَالَتَا أَتَيْنَا طَائِعِينَ (11)
سپس به سوى آسمان در حالى که دود بود توجه کرد، پس به آن و به زمين [با فرمان تکوين ]گفت: با رغبت يا کراهت بياييد (شکل بگيريد) [با زبان حال ]گفتند: فرمان پذير آمديم (شکل گرفتيم).
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۷۷🌷
دوران های آفرینش آسمان و زمین:
یکی از موضوعاتی که بارها در قرآن به آن اشاره شده، توجّه به آفرینش آسمان ها و زمین و آفریدگار دانا و توانای آن است. در این آیات، خدا به مراحل آفرینش آسمان ها و زمین اشاره کرده، کافران را توبیخ می کند که چگونه می توانند به چنان پروردگار مقتدری کفر ورزند. نکته ی مهمّی که در مورد فهم این آیات باید مورد توجّه قرار گیرد، این است که هرچند واژهی «یوم» در اصل به معنای زمان بین طلوع و غروب خورشید است، بسیاری از اوقات برای محدوده ای فراتر از این معنی ـ و گاه بسیار طولانی ـ به کار می رود . خداوند در آیات فراوانی از قرآن بیان کرده که آسمان ها و زمین را در شش دوره (سِتَّةِ اَیّام) آفریده است . آیات مورد بحث (9 تا 12 فصّلت) به چهار دوره از آن ها اشاره کرده اند. بر اساس این آیات، آفرینش زمین و آماده شدنِ آن برای زندگی ساکنانش، در دو دوره به انجام رسیده است. در این دو مرحله، کوه ها از آب ها سر بر آوردند و بر روی زمین شکل گرفتند و آنچه برای زندگی ساکنان زمین لازم بود، در آن ها ذخیره شد. البتّه این ذخیره سازی، به شکلی بسیار استادانه صورت گرفت؛ چنان که آن ذخیره ها به مرور زمان و به شکل بارش باران، رویش گیاهان، پرورش دام ها و طیور و ماهی ها، و ... آرام آرام در اختیار جانوران، حیوانات و انسان ها قرار می گیرد.
آیه ی 10 به یکی از مهم ترین عوامل وجود مواد غذایی گوناگون برای جانوران اشاره می کند؛ چهار فصل. آری، چهار فصلِ بهار، تابستان، پاییز و زمستان، باعث پدید آمدن انواع و اقسام مواد غذایی با خواصّ گوناگون هستند که ما انسان ها و جانورانِ دیگر این کرهی خاکی از آن ها بهره می بریم . پس از آگاهی از آفرینش زمین، در آیات 11 و 12 می خوانیم که آفرینشِ آسمان ها در دو دوره انجام شده است؛ دوره هایی که شاید میلیاردها سال طول کشیده باشد. بر اساس آیه ی 11، آسمان ها چون توده ی گسترده و بزرگ از گازها بوده اند. این یافته، با آخرین تحقیقات علمی در مورد آغاز آفرینش، کاملاً هماهنگ است. هم اکنون نیز بسیاری از ستارگانِ آسمان، همچون تودهی فشرده ای از گازها هستند. هرچند به درستی روشن نیست که منظور خدا از شش دورهی آفرینش چیست، می دانیم که این فرموده، از جانب کسی صادر شده که خودش آسمان ها و زمین را آفریده است. بنابراین در عین تلاش برای فهم بهتر این آیات، در برابر آن ها سر تسلیم فرود می آوریم و به آن ها ایمان داریم؛ هرچند در حال حاضر از اسرار آن ها ناآگاهیم .