یکی از شاگردان ایشان که مدت سی سال با استاد مأنوس بوده، پیرامون خصوصیات اخلاقی آن عالم فرزانه چنین نوشته است: «علامه انسانی وارسته، مهذب، خوش اخلاق، مهربان، عفیف، متواضع، مخلص، بی هوا و هوس، صبور، بردبار، شیرین و خوش مجلس بود. من در حدود سی سال با استاد حشر و نشر داشتم... به یاد ندارم که در طول این مدت حتی یک بار عصبانی شده باشد و بر سر شاگردان داد بزند یا کوچکترین سخن تندی یا توهین آمیزی را بر زبان جاری سازد. خیلی آرام و متین درس می گفت و هیچ گاه داد و فریاد نمی کرد، خیلی زود با افراد انس می گرفت و صمیمی می شد. با هر کس حتی کوچکترین فرد طلاب چنان انس می گرفت که گویا از دوستان صمیمی اوست...
هیئت رزمندگان دزفول
🌹علامه سیدمحمد حسین طباطبائی صاحب تفسیر المیزان
زبربنای فکری و اعتقادی انقلاب اسلامی مرهون این مرد بزرگ است.
ثواب همه فعالیتهای امروز به روح مطهرشان با ذکر صلوات🌱
#معرفی_کتاب
کتاب (سیدزنده است)؛
این کتاب با مقدمههایی از دکتر محمدرضا سنگری و حاج صادق آهنگران آغاز میشود و شامل روایتهایی کوتاه و به هم پیوسته در قالب یازده فصل تنظیم شده است. «قدم به قدم تا عاشقی» به دوران کودکی و نوجوانی شهید، «پهلوان با معرفت» به فعالیتهای ورزشی و قهرمانی شهید، «عطر خوش زندگی» به خصوصیات اخلاقی و رفتاری شهید در خانواده، «قاطعترین مرد مهربان» سیره و روش شهید در کسوت مسئول عملیات حوزه حمزه سیدالشهدا به نگارش در آمده است.
و همچنین «فرماندهی دلها» روایت فرماندهی شهید برگردان بیت المقدس، «محتشم» به دنیای شعر و شاعری شهید سرک کشیده شده است، «در قاب خاطرات» دوستان و رفقای شهید به تبیین ابعاد شخصیتی شهید پرداختهاند و «هوای حرم» و «زیر سایه ی زینب(س)» مربوط به حضور شهید در سوریه و به تصویر کشیدن صحنههای نبرد و شهادت سید مجتبی میباشد. و نیز «پس از پرواز» و «نسیم کرامت» نیز شرح وقایع پس از شهادت و خصوصاً کراماتی است که از این شهید بزرگوار نقل شده است
شهید سید مجتبی ابوالقاسمی در شانزدهم آذرماه 94 در دفاع از حرم و حریم اهل بیت علیهم السلام در سوریه به شهادت رسید.
دعای روز چهارم ماه مبارک رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ قوّنی فیهِ علی إقامَةِ أمْرِکَ واذِقْنی فیهِ حَلاوَةَ ذِکْرِکَ وأوْزِعْنی فیهِ لأداءِ شُکْرَکَ بِکَرَمِکَ واحْفَظنی فیهِ بِحِفظْکَ وسِتْرِکَ یـا أبْصَرَ النّاظرین.
خدایا، در این ماه برای برپا داشتن امرت نیرومند ساز مرا و شیرینی ذکرت را به من بچشان و ادای شکرت را به من الهام فرما و به نگهداری و پرده پوشی خودت ای بیناترین بینایان.
💠
🔴آنچه میتوانی ببخشی، ثروت واقعی توست
✍چوپانی به عالِمی که در صحرا تشنه بود، کاسهای شیر داد. سپس رفت و بزی برای او آورد و ذبح کرد.
عالِم از سخاوت این چوپان که تعداد کمی بز داشت، در حیرت شد. پرسید:
چرا چنین سخاوت میکنی؟
چوپان گفت:
روزی با پدرم به خانه مرد ثروتمندی رفتیم. از ثروتِ او حسرت خورده و آرزوی ثروت او را کردم. آن مرد ثروتمند لقمه نانی به ما داد.
پدرم گفت:
در حسرت ثروت او نباش، هرچه دارد و حتی خود او را، روزی زمین به خود خواهد بلعید و او فقط مالک این لقمه نانی بود که توانست به ما ببخشد و از نابودی نجاتش دهد. بدان ثروت واقعی یک مرد آن است که میتواند ببخشد و با خود از این دنیا به آن دنیا بفرستد.
چوپان در این سخنان بود و بز را برای طبخ حاضر میکرد که سیلی از درّه روان شد و گوسفندان را با خود برد.
چوپان گفت:
خدایا! شکرت که چیزی از این سیلاب مرا مالک کردی که بخشیدم و به سرای دیگر فرستادم.
عالِم که در سخن چوپان حیران مانده بود، گفت:
از تو چیزی یاد گرفتم که از هیچکس نیاموخته بودم. مرا ثروت زیاد است که 10 برابر آنچه این سیلاب از تو ربوده است، احشام خریده و به تو هدیه خواهم کرد.
چوپان گفت:
بر من به اندازه بزهایم که سیلاب برد، احسان کن، که بیش از آن ترس دارم اگر ببخشی، دستِ احسان مرا با این احسان خود بهخاطر تیزشدن چاقوی طمعم بریده باشی.
🔰 @p_eteghadi 🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 این چه دینی است که خیلی از ما همین دین را داریم؟
⚠️ وضعیت خطرناکی است!
اصلاح #برداشتهای_ناروا از دین، در رسالت و کلمات امیرالمؤمنین در گفتگو با علیرضا پناهیان/ #شبکه_سه، برنامۀ ماه من، حوالی #ساعت ۴ به مدت ۲۰دقیقه
با یاد تشنهکامیِ گلهای باغ وحی...
افتد به آب اگر نظرت فَابکِلِلحسین❤️
مرکز تسنیم
کانال آموزشی تسنیم:
با ارائه محتوای روانشناسی ومشاوره ای،
نکات رشد و اعتماد به نفس،
آموزش نکات مطالعه،
محتوای اموزشی مورد نیاز تربیت فرزند,
مشاوره تحصیلی،
مشاوره کسب وکار،
مشاوره خانوادگی،
راه ارتباطی با ماجهت دریافت مشاوره : @ahde_roshan
https://eitaa.com/tasnim_center_tt
7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 باز بودن باب دعا و اجابت الهی
🔹 حضرت آیتالله خامنهای: در دعای ابوحمزهی ثمالی از قول امام سجاد (علیهالسّلام) اینطور عرض میشود: «و لیس من صفاتک یا سیّدی أن تأمر بالسّؤال و تمنع العطیّة و انت المنّان بالعطیّات علی اهل مملکتک»؛ تو به بندگانِ خودت دستور بدهی که از تو بخواهند، اما بنا داشته باشی که خواستهی آنها را عملی نکنی؛ این امکان ندارد. وقتی خدای متعال به من و شما امر میکند که از او بخواهیم و طلب کنیم، معنایش این است که خدای متعال تصمیم دارد که آنچه را میخواهیم، به ما بدهد. لذا در روایت است که: «ما کان الله لیفتح لعبد الدّعاء فیغلق عنه باب الاجابة والله اکرم من ذلک»؛ خدای متعال کریمتر از آن است که باب دعا را باز کند، اما باب اجابت را ببندد.
۱۳۸۴/۰۷/۲۹