رئیس مجمع جهادگران استان قم گفت: گروههای جهادی طلاب خطشکن هستند و زودتر از سازماندهی ما بیمارستانها را پوشش دادند.
حمیدرضا طلوعی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با بیان اینکه روزانه بیش از هزار جهادگر در قم فعالیت میکنند، اظهار داشت: با برنامهریزی صورت گرفته کل استان به 52 نقطه تقسیمشده و برای هر نقطه نیز مدیر محله داریم و تمامی خدمات بهصورت حسابشده و منظم انجام میشود.
وی در خصوص تعداد گروههای جهادی بیان داشت: در استان قم تاکنون 160 گروه جهادی ثبتشده که شامل گروههای جهادی نواحی مقاومت، دانشجویی و بسیج اقشار میشود، علاوه بر این گروههای ثبتنشدهای نیز داریم که فعلاً خودشان را ثبت نکردهاند اما امروز در میدان خدمترسانی در حال انجاموظیفه هستند.
طلوعی تصریح کرد: هماکنون 100 گروه جهادی فعال هستند و در بخشهای مختلف از قبیل ضدعفونی کردن معابر و توزیع ماسک و اقلام بهداشتی و معیشتی، خدمترسانی به بیماران کرونایی و همراهی با آنها و سایر اقدامات امدادی و پیشگیری مشغول فعالیت هستند.
وی به تقسیمبندی شدن وظایف و خدمات نیز اشاره کرد و ابراز داشت: بهعنوانمثال تولید ماسک را جهادگران دانشجویی انجام میدهند و اقشار دیگر به آنها کمک میکنند.
رئیس مجمع جهادگران استان قم افزود: گروههای جهادی محله محور نیز توزیع ماسک و بستههای معیشتی و غربالگری را انجام میدهند.
وی به خدمترسانی به خانوادههایی بیماران کرونایی نیز اشاره کرد و گفت: تاکنون 4 هزار و 200 خانوادهای که درگیر کرونا بودند، شناسایی و به درب منازل همه این افراد اقلام بهداشتی ارسالشده است.
🔺️ @Rebbiyyoon
روزانه ۲۰ هزار ماسک توسط جهادگران تولید میشود
🔹️حمیدرضا طلوعی رئیس مجمع جهادگران استان قم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با بیان اینکه در زمینهٔ تولید ماسک، جهادگران در خط اول قرار دارند، اظهار داشت: روزانه ۲۰ هزار ماسک توسط جهادگران و با محوریت ناحیه دانشجویی سپاه قم تولید و به مراکز مختلف عرضه میشود.
وی ادامه داد: تمام مراحل تولید ماسک با رعایت و نظارت مرکز بهداشت استان انجامشده و قبل از عرضه به مراکز ماسکها بهصورت استاندارد ضدعفونی میشوند.
🔹️طلوعی تصریح کرد: البته فعالیت جهادگران تنها به تولید ماسک ختم نمیشود و این تنها گوشهای از فعالیت هزاران جهادگر در استان قم است
🔺️https://hawzahnews.com/news/894569
🔺️ @Rebbiyyoon
10.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎵 نماهنگ زیبای #کاروان_انتظار
🔺 جشن خیابانی روز نیمه شعبان
👌اعلام موجودیت و اولین اثر
💥گروه فرهنگی هنری ربیون؛ هیئت محبین اهل بیت ع
🔺 @Rebbiyyoon
27.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹️حضور حمیدرضا طلوعی خادم قرارگاه جهادی "ربیون" و مجمع جهادگران استان قم ، در برنامه نوروزی شبکه استانی نور
🔺️ @Rebbiyyoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 ادامه حرکت جهادگران قرارگاه ربیون توسط گروه جهادی شهید تمام زاده و طلاب استان البرز...
🔺 @Rebbiyyoon
🔺 @mohebbin_net
36.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥 ناگفته های یک اردوی جهادی عجیب و متفاوت...
🔹 روایت حجت الاسلام شاهلو، طلبه جهادی قرارگاه ربیون هیئت محبین اهل بیت ع از تلخ و شیرین های عملیات تجهیز و تغسیل و تکفین اموات #کرونا در استان البرز
🖥 در گفتگو با شبکه جهانی ولایت
🔺️ @Rebbiyyoon
🔺 @mohebbin_net
گروه جهادی رِبیّون _ قم
💥 ناگفته های یک اردوی جهادی عجیب و متفاوت... 🔹 روایت حجت الاسلام شاهلو، طلبه جهادی قرارگاه ربیون هی
.
🌹 بزم شهیدانه
1️⃣ سفره اول: هجرت
💥 روایتی از یک اردوی جهادی عجیب و متفاوت
سالیانی است که جهاد مقدس هشت ساله تمام شده است، اما جهادهای دیگر و خرمشهرهای جدیدی در راه است. نکتۀ مشترک همۀ جهادها این است که پیش شرطشان هجرت است... هجرت نه یعنی دورشدن از زن و فرزند، و نه یعنی دل را خالی کردن از محبت زن و فرزند؛ بلکه هجرت یعنی دل را کندن و بردن به میدان مبارزه...
بچه ها شاید همه جور میدان و جهادی را تصور می کردند، الا این نوع جهاد! در اردوهای سازندگی، خستگیِ رنج سفر شیرین می شود به لحظۀ شادی لبخند کودک و پیرمرد کپرنشین یا کوخ نشین؛ اما اینجا چه؟! به شادی که نمی بینی فقط ایمان داری به سیاهی روایات، روی سفیدی کتاب ها که مسافر تو مسافر ابدیت است؛ او را تجهیزشده بدرقه کنید...
این عزم رفتن وقتی توأمان است با تعطیل های تقویم، جهادگر را سبکبال تر می کند. خصوص آنجا که هجرت فرد مساوی می شود با غربت خانواده در دیاری که فامیل حامی در شهر نیست.
سه ساعتی بیشتر از گریه ها و ضجه های بچه ها بر غربت موسی بن جعفر علیهماالسلام در زندان تنهایی و بی یاوری شیعیان نگذشته بود که فصلِ هم عهدیِ نیروها با دغدغه های نائب امام شان در این میدان رزم جدید، در ساعت چهار و نیم صبح در مقتل الشهدای فاطمیه رسیده است و اینجاست که اشک رزمنده، ماهیتش با اشک نشسته تفاوت دارد!
بعد از نماز جماعت صبح، دو ماشین به سوی کرج حرکت خود را آغاز کردند...
حسن ختام این فصل تذکار کلام سید شهیدان اهل قلم انقلاب باشد که گفت:
شأن انسان در اين است كه هجرت كند و از زمان و مكان و مقتضيات آنها فراتر رود و غل و زنجير جاذبهي دنيا را از دست و پاي روح خويش بگشايد و در آسمان لايتناهاي ولايت پرواز كند. و كسي اين مقام را در خواهد يافت كه از خود و آنچه دوست دارد بگذرد و سر تسليم به آستان قربان بسپارد و مقرب شود و خداوند در جوابش « إنَّ هذا لَهُوَ الْبَلاءُ الْمُبینُ وَ فَدَیْناهُ بِذِبْحٍ عَظیمٍ»(4) نازل كند... سلامُ علي ابراهيم...
ادامه دارد...
🔺 @Rebbiyyoon
🔺 @mohebbin_net
🌹 بزم شهیدانه
2⃣ سفره دوم: لباس رزم
💥 روایتی از یک اردوی جهادی عجیب و متفاوت...
چقدر لباس های این جهاد شبیه لباس رزم بچه های کربلای4 است. آنجا رزمندگان وت سوت می پوشیدند و اینجا گان! آنجا ماسک غواصی بود و اینجا شیلد! آنجا فین و اینجا چکمه! اما در برابر سنگینی حمل ادوات جنگی در وسط آب مواج بی رحم اروند، قیاس من به وادی مع الفارق هبوط می کند.
رزمندگانی که در حدود شش ماه سردی آب را تنها برای تمرین مدارا کردند و در نهایت، این مدارای طولانی به دوستی آب در شب عملیات منجر نشد.
اینجا تحمل عرق های زیر شیلد و سختی نفس کشیدن زیر ماسک، روزانه تقریبا شش ساعت است و گاهی بیشتر؛ بسته به میزان محور عملیات تجهیز دارد.
برخی بچه ها می گفتند ما وقتی این لباس را می پوشیم، حس و حال معنوی برایمان پیش می آید و من حس غرور؛ غرور از اینکه کاری حداقلی از دست من در این دفاع بیولوژیک برمی آید. در این عرصهٔ جدید جهاد که هزار بارِ بر زمین مانده دارد، افرادی تنها به توصیهٔ قرنطیهٔ خانگی بسنده کرده اند و گلیم سلامت خود را از آب بیرون می کشند و ندای رزمایش عمومی "ره برِ" جامعه در جنگ بیولوژیک را نشنیده گرفته اند؛ و تحیّر از مدعیان زمزمه به لبِ ولایت و شهدا شرمنده ایم! بدانید!
اگر نیاسوده باشید، آرمیده و افسرده هستید به خاطر افسون دنیا به تمنای آسایش و چنین گفت ناصرخسرو:
زیر کبود چرخ بی آسایش
هرگز گمان مبر که بیاسائی
و فهم این حقیقت، حلقهٔ وصل آرامش است...
ادامه دارد...
🔺 @Rebbiyyoon
🔺 @mohebbin_net
🌹 بزم شهیدانه
3⃣ سفره سوم: عزم رفتن
💥 روایتی از یک اردوی جهادی عجیب و متفاوت...
بچه هایی که "دانایی" و "شنیده ها"ی شب عملیات در جنگ و سبقت رفتن را به "دارایی" دل خویش تبدیل کرده اند، زودتر لباس می پوشند؛ زیرا که در روزهای نخست لباس به اندازه همه نیست و اگر هم باشد، با توجه به محدودیت مکان، چهار پنج نفر برای تجهیز میت کرونایی کافی است.
و پس از چندروز هم که لباس می رسد، باز باید شیفت بندی شود که بچه ها به نماز و غذا برسند. چرا که پوشیدن و درآوردن لباس، خلاف پروتکل های بهداشتی است و همه زیر نظر نماینده بهداشت، موظف به رعایت تمام پروتکل های بهداشتی هستند؛ هرچند برخی توجیه عقلی ندارد یا متناقض است! ولی به خاطر پیشبرد کارِ اهمّ، باید از این موضوعات جزئی چشم پوشی کرد.
آنچه که مهم است، ایثار در جهاد است که خود جهاد اکبر است؛ برخی هر روز بی اعتنا به شیفت بندی، سریعتر از دیگران لباس می پوشند؛ آری! «السابقون السابقون» همه جا تجلی دارد. اینها برای همه آناتِ خود، وظیفه را به یقین حس می کنند. در مقابل، ظاهرالصلاح هایی همیشه دودل که مجال فکر و استخاره، عرصهٔ تصمیم به موقع را از آنها سلب می کند.
دقیقاً مثل شهدای مدافع حریم اهل بیت که در هیاهوی تحلیل و حرف ها چه زود تصمیم گرفتند؛ چقدر این معرفت، متعالی است که: "رضایت ولی والاتر از امر ولی است." اگر همیشه بخواهیم در عقب نصّ ولی حرکت کنیم، آنگاه به بهانه صریح کلام امام در شب عاشورا درباره رفع بیعت و دفع حکم همراهی، حسین علیه السلام را در روز عاشورا تنها می گذاریم! به راستی باید در افق رضایت ولی سیر کرد...
شاید همین حس های قشنگ جهادی در سبقت ایثار و خیرخواهی است که حضرت آقا فرمودند: "اردوهای جهادی هم خدمت است، هم خودسازی است" و در جایی دیگر فرمودند: "جهادِ خدمترسانی پیش از سود رساندن به گیرندهی خدمت، به خود خدمترسان سود میرساند" و ما چقدر قدرنشناسانه از کنار اردوهای جهادی عبور می کنیم؛ یا با آه تمسخرآمیزِ عرفانی آن را محصور در عده ای می پنداریم! بگذریم که هیچ یک از این بچه ها نیز به ذهنشان خطور نمی کرد، غسال شوند! اما وظیفه و واجبِ بر زمین مانده، سرباز ولایت را به هر کاری می کشاند؛ حتی اگر به خاطر دل پدر و مادر خویش، مجبور شوی این کار را از آنان کتمان کنی.
از گفتن می توان گذشت؛ اما از نرفتن و بی غسل و کفن شدن مسلمان می توان؟!! کسی که به بیان امام رضا علیه السلام(1) ملاقات کنندهٔ فرشتگان و خداوند در پهنای ابدیت است، سزاوار است با بدنی آلوده و لباس های کثیف این دنیایی برود؟! مگر حکمت این وجوب غیر از این است؟!
پی نوشت:
1. امام رضا علیه السلام: عِلَّةُ غُسلِ المَيِّتِ أنّهُ يُغَسَّلُ لأنّهُ يُطَهَّرُ و يُنَظَّفُ مِن أدناسِ أمراضِهِ و ما أصابَهُ مِن صُنُوفِ عِلَلِهِ لأنّهُ يَلقَى المَلائكةَ و يُباشِرُ أهلَ الآخِرَةِ؛ علت غسل دادن ميّت آن است كه از آلودگيهاى بيماريهايش و انواع مرضهايى كه در وجودش بوده پاك و پاكيزه شود زيرا او به ملاقات فرشتگان مى رود و با اهل آخرت تماس مى گيرد. (بحارالانوار3/3/81)
ادامه دارد...
🔺️ @Rebbiyyoon
🔺 @mohebbin_net