✳️یوم الله
🇮🇷روز بصیرت و میثاق امت با ولایت گرامی باد
امام خامنه ای:
«مسئلهی نهم دی پاسداشت آزمونهای بزرگ یک ملّت، یک مسئلهی اساسی است. آزمونهایی سر راهِ کشورها و ملّتها قرار میگیرد که در آن آزمونها گاهی خوب میدرخشند؛ مخصوص ملّت ما هم نیست، منتها برای ملّتِ ما در دوران انقلاب و بعد از پیروزی انقلاب تا امروز از این آزمونها زیاد بوده است و از این درخششها هم زیاد بوده است و ملّت درخشیده که یکیاش روز نهم دی سال ۸۸ بود. یعنی حضور ملّت در عرصهی فضای عمومی و در کف خیابانها توانست یک توطئهی ریشهدار و مهم را از بین ببرد.»
۱۳۹۸/۱۰/۱۱
بیانات در دیدار جمعی از پرستاران سراسر کشور
🕌@Reihann 🕌
🔴🔵 فضیلت صلوات از شامگاه پنجشنبه تا غروب روز جمعه
🔺 امام صادق(ع) میفرماید:
🔹 هنگامی که شام پنجشنبه و شب جمعه فرا میرسد، فرشتگانی از آسمان نازل میشوند که به همراه خود قلمهایی از طلا و کاغذهایی از نقره دارند. آنها در طی این مدت تا غروب روز جمعه، هیچ عملی به جز صلوات بر پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم را ثبت نمیکنند.
📚 من لا یحضره الفقیه،ج ۱ص ۴۲۴
🌕 منتظرین گرامی صلوات از بهترین ادعیه برای حاجت روایی است و چه حاجتی بالاتر از فرج امام زمان (عج)
🌹 در این فرصت طلایی امام خود را یاری کنید با دعا برای ظهور با ذکر صلوات همراه با عجل فرجهم
🕌@Reihann 🕌
🕌جامعه کبیره🕌
🕌زیارت جامعه کبیره صحیفه امام شناسی شیعه است🕌.
🕌 زیارت جامعه کبیره🕌
🌱قرائت دعا: خانم حمزه خانی
🌱استادمحترم:خانم حاتمی بزرگوار
🌱موضوع بحث:
(کارگاه بنیادی حجاب)
🕌شنبه ها ساعت ۳ الی ۵ بعدازظهر
🕌ازتمام خواهران
محل دعوت به عمل می آید.
دعوت ازمادران عزیز
(دختران صالحین)
🕌قرارگاه فرهنگی مسجدامام حسین (ع)
🕌پایگاه ریحانه النبی علیها السلام
#ریحانه النبی
#حوزه حضرت آسیه
🕌@Reihann 🕌
《 پایگاه ریحانه النبی علیها السلام》
🛑《آموزش رایگان دوره مقدماتی
هلال احمر》
🛑شرایط:
سن بالای۱۵ سال
زمان کلاس ۲۲ساعت
۱۱جلسه
درصحن مسجدبرگزارمیشود.
🛑زمان شروع ۱۰دی(شنبه)
ساعت شروع
۸الی ۹ونیم
.....
🛑غیبت باعث حذف ازکلاس میباشد.
(باهمکاری سپاه استان وجهادسازندگی)
🕌مسجدامام حسین علیه السلام
🕌پایگاه ریحانه النبی علیها السلام
#جهادسازندگی
#اجتماعی
🕌@Reihann 🕌
پایگاهبسیجریحانهالنبی(ع)
《 پایگاه ریحانه النبی علیها السلام》 🛑《آموزش رایگان دوره مقدماتی هلال احمر》 🛑شرایط: سن بالای۱۵ سال
🛑دانش آموزان عزیزی که برای کلاسهای هلال احمرثبت نام کردند
لطفا سرساعت سرکلاسها حضورپیداکنند(بدون هیچ غیبتی)🛑
✅ خوف و رجاء چیست؟
✍️ پاسخ: «خوف و رجا» یا «بیم و امید» در آیات و روایات دو صفت از صفات خوب مؤمنان راستین است.
🔸 اهل ایمان نه از غضب و عذاب خداوند ایمن میشوند و نه از رحمتش مأیوس و ناامید میگردند. توازن این بیم و امید که ضامن تکامل و پیشروی آنها در راه خدا است همواره در وجودشان حکمفرماست چرا که غلبه خوف بر امید، انسان را به یأس و سستی میکشاند و غلبه رجا و طمع، انسان را به غرور و غفلت وامیدارد و این هر دو دشمن حرکت تکاملی انسان در مسیر او به سوی خدا است.
🔹 به وسیله دو بال خوف و امید انسان میتواند به اوج آسمان سعادت پرواز کند و مسیر تکامل را طی نماید. در حدیثی از امام صادق (علیه السلام) میخوانیم: «يَنْبَغِي لِلْمُؤْمِنِ أنْ يَخَافَ اللهُ خَوْفاً كَأنَّهُ يُشْرِفُ عَلَى النَّارِ وَ يَرْجُوَهُ رَجَاءً كَأنَّهُ مِنْ أهْلِ الْجَنَّة؛ سزاوار است بنده مؤمن آن چنان از خدا بترسد که گویی در کنار دوزخ قرار گرفته و مشرف بر آتش است و آن چنان به او امیدوار باشد که گویی اهل بهشت است»
🔸 خداوند درباره بندگان مؤمن و مخلص خود چنین میفرماید: «تَتَجَافَىٰ جُنُوبُهُمْ عَنِ الْمَضَاجِعِ يَدْعُونَ رَبَّهُمْ خَوْفًا وَطَمَعًا وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ ( سجده،/ ۱۶) پهلوهایشان در دل شب از بسترها دور میشود (به پا میخیزند و به درگاه خدا رو میآورند) در حالی که پروردگار خود را با بیم و امید میخوانند و از آنچه به آنها روزی داده انفاق میکنند»
🔹 خداوند در مورد گروهی از شایستگان و بندگان صالح می فرماید: «يَحْذَرُ الْآخِرَةَ وَ يَرْجُو رَحْمَةَ رَبِّهِ ( زمر آیه۹) از عذاب آخرت میترسند و به رحمت پروردگارش امید دارد».
🔸 بنابراین منظور از اجتماع خوف و رجا بهره مندی آدمی از این دو ویژگی درونی است. به طوری که تعادل درونی خود را به طور مداوم حفظ کند و هرگاه غرور و غفلت دامنگیر او شد خوف و ترس سراسر وجودش را فرا گیرد و هرگاه ناامید و افسردگی دامنگیر او شد رجاء و امید به رحمت دل او را لبریز کند لذا این دو باید در هر زمان در قلب انسان باشد تا آن تعادل مطلوب حاصل گردد و زمینه برای تکامل و صعود انسان به سوی سعادت ابدی و کمال فراهم گردد مانند کوهنوردی که در حال صعود از کوه باید هم بیم از سقوط داشته باشد و احتیاط کند و هم امیدوار به صعود با توانمندی و سلامتی باشد که از راه باز نایستد.
🕌@Reihann 🕌