🌐 پاکستان؛ از خیانت داخلی تا دخالت خارجی
📝 محمدرضا فرهادی
✅ عوامل مختلفی اعم از دخالتهای خارجی و داخلی در برکناری عمران خان نقش داشتند:
1⃣ _ عدم تأسیس پایگاه نظامی خارجی در پاکستان: پس از خروج از افغانستان، تنها راه حفظ موقعیت واشنگتن در عرصه نظامی در مقابل بازیگرانی همچون ایران، هند و چین، پاکستان بود که با مخالفت عمران خان مواجه شد.
2⃣ _ سفر عمران خان به روسیه: عمران خان اوایل جنگ روسیه و اوکراین به مسکو سفر کرد و این سفر با مخالفتهای داخلی از سمت ارتش و خارجی همچون آمریکا مواجه شد. این مخالفتها بهقدری شدید بود که قمر جاوید فرمانده ارتش حمله روسیه به اوکراین را محکوم کرد و این امر کاملاً متناقض با راهبردهای عمران خان بود.
3⃣ _ نارضایتیهای داخلی: نارضایتیهای اقتصادی در بین مردم در خصوص عملکرد اقتصادی دولت، این زمینه و فرصت را برای بازیگران خارجی و مخالفین داخلی عمران خان فراهم کرد که برای سرنگونی دولت او اقدام کنند.
⁉️ اکنون این سؤال نیز مطرح میشود که آینده پاکستان در عرصه سیاسی به چه سمت و سویی خواهد رفت؟ در پاسخ به این سؤال باید گفت که:
1⃣ _ اولاً، اگر پاکستان این رویارویی سیاسی طرفداران و مخالفین عمران خان را با آرامش پشت سر نگذارد، احتمالاً آبستن حوادث و درگیریهایی خواهد بود که با توجه به بافت سیاسی و اجتماعی این کشور، احتمالاً رنگ خون به خود میگیرد.
2⃣ _ در ثانی، با توجه به نقش پررنگ کشورهای خارجی در عرصه سیاسی پاکستان و همراهی برخی جریانهای داخلی همچون ارتش بهعنوان قدرتمندترین جریان موجود، نهایتاً پیشبینی میشود که دولتی با گرایشهای غرب گرایانه و متمایل به ارتش روی کار آید تا شرایط جدیدی در عرصه سیاسی برای این بازیگران فراهم کند.
🇮🇷
📝 اهم محور بیانات رهبرمعظم انقلاب در دیدار مسئولان نظام
🍃🌹🍃
❌ بخش دوم
1⃣ تاکید بر زنده بودن مساله فلسطین بر خلاف تلاش های آمریکایی و صهیونیستی برای به فراموشی سپردن این مساله
2⃣ برجسته سازی بیداری جوانان فلسطینی در سرزمینهای اشغالی و تاکید بر تداوم حرکت و تلاشهای این جوانان و پیروزی #فلسطین
3⃣ ضرورت تعیین ضوابط کیفی برای شرکت های دانش بنیان در هنگام ارائه تسهیلات
4⃣ تاکید بر مثمر الثمر بودن سفرهای استانی دولت به دلیل مردمی بودن این سفرها
5⃣ لزوم مراقبت بر منابع ارزی و جلوگیری از بکارگیری منابع ارزی آزاد شده در مسیر واردات بی رویه
6⃣ نیازمندی کشور به کارهای زیر بنایی و بکار گیری منابع ارزی آزاد شده در این مسیر
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
🇮🇷
📝 اهم محور بیانات رهبرمعظم انقلاب در دیدار مسئولان نظام
🍃🌹🍃
❌ بخش اول
🔻 تاکید بر مساله طلب مغفرت الهی و چرایی استغفار
🔹 لزوم ایجاد نگاهی جامع و نه شخصی به مساله استغفار
🔸 برشماری اثرات استغفار در میدان های ملی و بزرگ اجتماعی
🔹 تاکید بر عدم هر گونه معطلی در برنامه ریزی امور کشور و وابسته سازی آن به #مذاکرات_هستهای
🔸 تایید روند فعلی مذاکرات هسته ای در کنار ابراز بر ایستادگی تیم مذاکره کننده کشورمان در برابر زیاده خواهی های طرف مقابل
🔹 برشماری ویژگی های نقد منصفانه از مسئولان و لزوم پرهیز از ناامید سازی مردم
🔸 ابراز امیدواری نسبت به آینده مذاکرات هسته ای و درعین حال تاکید بر بروز بن بست برای طرف مقابل در مذاکرات
🔹 توصیه به حکام سعودی برای پایان دادن به جنگی که آنها یقین دارند در آن پیروز نمی شوند.
🔺 برشماری ویژگی های بارز مردم یمن و رهبران این کشور در مبارزه با آل سعود به عنوان دلیلی آشکار بر عدم پیروزی آل سعود در جنگ
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
♨️ فراتر از دعوای افغان-ایرانی
🔰 حدود یک ماه پیش یکی از مقامات طالبان اعلام کرد که مقامات ایرانی در اظهارات خصوصی خود قول دادهاند خط راهآهن خواف-هرات را تا مرز چین ادامه دهند. به نظر میرسد ابعاد اقتصادی بخشی از این دشمن سازی های اخیر را باید در چنین مواردی جست وجو کرد . این خط آهن قرار است چین را به آلمان متصل سازد؛ کمربندی که اقتصادهای مهم بینالمللی را از دریاها و مشکلات آن مبرا ساخته و کریدوری اساسی را برای اقتصاد جهانی ایجاد میکند. در این میان تمام کشورهای این مسیر منتفع این کریدور خواهند بود.
🔰 هم اکنون زیرساخت مربوط به اصل وجود این خط آهن در کشورهای ایران، ترکیه، حوزه بالکان و اروپا موجود است و تنها نقطه بی اتصال همان مسیری است که مقامات ایرانی پشت درهای بسته به مقامات طالبان قولش را دادهاند. در صورتی که این فاصله کوتاه نیز متصل شود دیگر نمیتوان ایران را به راحتی از اقتصاد جهانی بیرون انداخت. از طرف دیگر چین نیز بخش مهمی از پازل اقتصادی کلان خود را تکمیل خواهد کرد .پروژه ای که قطعا خوشایند آمریکا و اذناب منطقهای آن نخواهد بود.
🇮🇷
🖼 #اینفوگرافیک | محور بیانات مقام معظم رهبری در « دیدار با مسئولان نظام»
🍃🌹🍃
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
9.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 #کلیپ | سرمایهگذاری دشمن بر #تحریف!
🍃🌹🍃
🎙حجتالاسلام والمسلمین رفیعی
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
🇮🇷
📝 تحلیلی بر تحولات اخير فلسطین
🍃🌹🍃
🔻درباره تحولات روز جمعه فلسطین و خیزش فلسطینیها چند نکته تحلیلی را می توان مدنظر داشت:
1⃣ این تحولات پس از آن آغاز شد که رافائل موریس، رهبر جنبش افراطی بازگشت به کوه معبد اعلام کرد که مراسم قربانی عید پسح یا فطیر را در مسجدالاقصی برگزار میکنند.
2⃣ این جنبش افراطی در سال ۱۹۶۷ توسط فردی به نام «گرشون سالمون» یکی از افسران ارتش رژیم صهیونیستی بنیان نهاده شد و خواهان تخریب مسجدالاقصی و اخراج تمام مسلمانان و مسیحیان از آنچه «سرزمین اسرائیل» مینامند، هستند.
3⃣ این گروههای افراطی، تخریب مسجدالاقصی و ساخت معبد هیکل سلیمان را آغازگر جنگ آخرالزمانی آرمگدون میدانند.
4⃣ دولت نفتالی بنت پس از عملیاتهای فلسطینیها در روزها و هفتههای اخیر، تا مرز انحلال دولتش پیش رفته و برای بهرهگیری سیاسی از رأی یهودیانِ ارتدوکسِ افراطی، از وجود چنین حرکتهای افراطی حمایت میکند.
5⃣ واکنش همه گروههای فلسطینی و دیگر گروههای مسلمان سایر ملل اسلامی نشان میدهد، برخلاف عدول برخی سیاستمداران عرب از آرمان فلسطین، شاهد یک موج هویت خواهی دینی در میان ملت فلسطین و سایر ملل هستیم و این مقاومت در سرزمین غزه باقی نخواهد ماند و به دیگر مناطق هم خواهد کشید.
6⃣ این حرکت ناشیانه صهیونیستها در سالگرد نبرد سیفالقدس در ۲۰۲۱ - که صهیونیستها عاجزانه و ملتمسانه به دنبال آتشبس بودند - نشان داد که نفتالی بنت در مسیر نتانیاهو قدم گذاشته است که جز شکست، نتیجهای برای او نخواهد داشت.
7⃣ سخنرانی فرمانده نیروی قدس و واکنش وزارت خارجه کشورمان نشان میدهد که برخلاف دیگر سیاستمداران و دولتمردان خودفروخته، جمهوری اسلامی ایران همیشه حامی گروههای مقاومت بوده و خواهد بود.
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
🔴 اثبات کنید انسانید!
🔻 در سال ۱۹۰۸، کنگو به عنوان مستعمره به کشور بلژيک واگذار شد و از آن زمان به بعد «کنگو بلژيک» ناميده شد.
‼ «پاتريس لومومبا» رهبر انقلابي کنگو، رفتار استعمارگران بلژيكي با مردم اصيل بومي كنگو را تشريح کرده و ميگويد: اهالي كنگو براي اثبات انسان بودن خود بايد مراحل آموزشي و آزمايشي دشواري را طي ميکردند تا آدم بودن و متمدّن بودنشان توسط استعمارگران بلژيكي با صدور كارت شناسائي ويژهاي به نام «كارت استحقاق بهره مندي از مزاياي مدني» مورد تأييد قرار گيرد.
📚 كتاب جنایات غرب، دکتر مهدی سعیدی ص ۴۶۲
#جنایات_غرب
#ثامن