🪴🌾🪴🌾🪴
🌹روزهای تولد اطرافیانت رو به خاطر بسپار🌹
حتی میتونی برای جلب رضایت و نشون دادن محبتت به اطرافیان،
روز تولدشون رو تو تقویم جیبی یا دفتر چه گوشیت یادداشت کنی.
🔴 مثلا فکر کن اگه یهو به خواهر شوهرت یا جاری یا.... زنگ بزنی تولدش رو تبریک بگی چی میشه؟!!!
😳یا خدا 😳
مگه ممکنه؟؟؟؟
من؟!؟!؟!؟ عمرٱ!!!!!نمیشهههه!!!!!
🔴 چرا بانو!میشه
اگه بدونی ارتباط صمیمی با اطرافیان به خصوص فامیل شوهر چه اثری میتونه تو روابط شما بزاره تعلل نمیکنی !
🔴 فراموش نکنی که محبت سنگ سخت رو هم نرم میکنه!
@Resaneh_khanevadeh
#تربیت_فرزند
#پرخاشگری
تکنیک های رفتار با پرخاشگری کودکان :
1⃣ سبک تربیتی
سبک تربیتی نقش مهمی در آموزش در زمان پرخاشگری ایفا میکند. از پرخاشگریهای تصادفی کودکتان به عنوان لحظات آموزشی استفاده کنید.
مثلا، اگر فرزند شما به دوستش آسیب رساند، به جای آنکه همانجا سرش فریاد بکشید از این واقعه استفاده کنید تا به فرزندتان نشان بدهید چطور رفتارهای پرخاشگرانه میتواند به دیگران آسیب بزند. سپس کودکتان را وادار کنید از صمیم قلب از دوستش عذرخواهی کند.
همچنین، میتوانید به فرزندتان آموزش بدهید که چطور با عواطف منفی مانند خشم و سرخوردگی به شکلی مؤثر برخورد کند. از کودک خود بخواهید که ارتباط کلامی برقرار کند و مشکلش را با صدای بلند توضیح بدهد.
2⃣ گفتگوی مناسب
موقع برخورد با فرزندتان باید آرام باشید. حتی اگر روز سختی داشتهاید یا به هر دلیلی ناراحت یا عصبانی هستید سعی کنید موقع حرف زدن با فرزندتان دربارهی کاری که کرده است آرامش خود را حفظ کنید. با او دربارهی نتیجهی رفتارش صحبت کنید
– مثلا اینکه اگر به این روش ادامه دهد بچههای دیگر ممکن است تمایلی به بازی کردن با او نداشته باشند. در این موارد مراجعهی منظم به مشاور هم ضروری است.
3⃣ قدردانی
استفاده از راهکارهای تأدیبی مثبت
– مانند استفاده از سیستم انگیزش و پاداش، به کاهش پرخاشگری کودک کمک میکند. اگر کودکتان را با خود جایی بردید و او رفتار خوبی داشت بارانی از تحسین برسرش بریزید و به او نشان بدهید چقدر با رفتارش شما را خوشحال کرده است. این باعث میشود فرزندتان احساس خوبی پیدا کند و بیشتر این رفتار را تکرار کند.
امیدواریم موارد یادشده به شما کمک کند تا دلایل رفتارهای پرخاشگرانهی فرزندتان و چگونگی مقابله با آنها را بهتر درک کنید.
@Resaneh_khanevadeh
💢 نیاز به شنیدهشدن
🔷 وقتی کودکان احساس کنند به حرفهایشان توجه نمیشود، ممکن است ناراحت یا عصبی شوند. در فضایی آرام و بدون قضاوت، به آنها فرصت دهید تا صحبت کنند. این کار به آنها کمک میکند تا احساس ارزشمندی کنند و اعتماد به نفسشان رشد کند.
@Resaneh_khanevadeh
💢 هوشیاری در دنیای دیجیتال
🎮 شبکههای اجتماعی فرصتی برای ارتباط و یادگیری نوجوانان فراهم میکنند، اما مدیریتنکردن زمان و ناآگاهی از خطرات آن، میتواند به اعتیاد اینترنتی و اضطراب منجر شود. آموزش دیجیتال و نظارت والدین، کلید استفاده سالم و حفظ سلامت روانی در این فضاست.
@Resaneh_khanevadeh
💢 آسان ولی ارزشمند
🔷 نیازی به برنامههای پیچیده نیست. حتی چند دقیقه بازی ساده یا صحبت کردن میتواند برای کودک بسیار باارزش باشد.
@Resaneh_khanevadeh
💢 گوش شنوا
🔷 به صحبتهای کودک گوش دهید و به احساساتش احترام بگذارید. وقتی او احساس کند که شنیده میشود، اعتماد به نفسش رشد میکند و ارتباط بهتری برقرار میکند.
@Resaneh_khanevadeh
10.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌به جای ترس، به بچه هامون اعتماد به نفس بدیم...
تمیز کردن خونه چند دقیقه زمان می بره، اما اگر بچه دچار کمبود اعتماد به نفس یا ترس از انجام کار بشه، ممکنه تا آخر عمر سرخورده و ترسو بار بیاد!!
#فرزندپروری | #اعتماد_بنفس
@Resaneh_khanevadeh
در دعواهای خواهران و برادران یا همبازی کودک، دخالت نکنیم و طرف هیچ کس را نگیریم.
اگر هم دخالت کردیم هیچ یک از دو نفر را محکوم نکنیم و فقط کار بد را نفی کنیم و مثلا بگوییم، زدن کار بدی است و هیچ کدام نباید این کار را انجام دهید.
@Resaneh_khanevadeh
خداحافظیِ شرافتمندانهٔ مهندس ایرانی با گوگل
🔹علیرضا ذاکری، مهندس ایرانی شاغل در گوگل بهعلت همکاری گستردهٔ این شرکت آمریکایی با رژیم صهیونیستی، همکاری با آن را متوقف کرد و نوشت: خوشحالم که اعلام کنم گوگل را ترک کردهام؛ زیرا این تصمیم نشاندهندهٔ ارزشهای من است.
🔹ذاکری در این مورد نوشته: پساز اطلاع از مشارکت گوگل در پروژهٔ «نیمباس» نگرانیهای خود را برای چندین ماه بیان کردم. متأسفانه باوجود تلاش بسیاری از کارکنان، مدیریت این شرکت تصمیم گرفت موضع خود را حفظ کند و نگرانیهای جمعیِ ما را نادیده بگیرد. زندگی بهگونهای که با ارزشهای اصلی شما در تضاد باشد، فوقالعاده چالشبرانگیز است. انتخاب گزینهٔ خروج از گوگل آسان نبود، اما لازم بود.
@Resaneh_khanevadeh