اندیشکده روایت موعود
#برجستهترین_شعار_مهدویت #بخش_اول برجستهترین شعار #مهدویّت عبارت است از #عدالت. مثلاً در دعای ندبه
❇️نسبت #امید با #تحولآفرینی
#بخش_اول
#امید سرمنشا همهی حرکتها و تلاشها و پیشرفتهاست. اگر امید نباشد، حرکتی نخواهد بود. این امید است که فکرها و تنها را به حرکت در میآورد. ملتِ ناامید، ممکن است نسبت به خیلی از امور کشورش ناراضی و معترض باشد، اما حرکتی برای تغییر و تحول در وضع موجود کشورش نخواهد کرد. امام نهال امید به آینده را در دل مردم کاشت که اینطور مردم وارد میدان مبارزه شدند. خیلیها - حتی از بزرگان - به امام میگفتند: آقا تو راست میگویی، حرفهایت حسابی است، اما نتیجه نخواهی گرفت، کارَت به ثمر نمینشیند. این افراد نه امیدی به آینده داشتند و نه امام را شناخته بودند و نه تاریخ ملتها را مطالعه کرده بودند و نه از سنتهای الهی سردرمیآوردند. اما امام به مقولهی #تکلیف و #وظیفه و #نصرت_الهی باور داشت. امام با امید به آینده و اعتماد به نفس و به قصد انجام تکلیف الهی و با اتکاء به مردم، وارد صحنه شد و البته پیروز هم شد. حالا شما تصور کنید که امام هیچ #امیدی به تحقق تغییر و تحول نمیداشت، یا امید به تحول و تغییرِ ساختار طاغوتی، در مردم شکل نمیگرفت، آیا انقلاب اسلامی شکل میگرفت؟! اصلا حرکتی برای تغییر انجام میشد؟!
شگرد همیشگی و قطعی دشمن، ناامید کردن ملتها به قصد تسلط بر آنها بوده و هست، باید حواسمان به شگرد دشمن باشد.
حضرت آقا در بیانیه گام دوم، امید و جهاد امید آفرینی را گام اصلی در تحقق آرمانهای انقلاب معرفی فرمودند:
"نخستین توصیهی من امید و نگاه خوشبینانه به آینده است. بدون این کلید اساسیِ همهی قفلها، هیچ گامی نمیتوان برداشت. آنچه میگویم یک امید صادق و متّکی به واقعیّتهای عینی است. اینجانب همواره از امید کاذب و فریبنده دوری جستهام، امّا خود و همه را از نومیدی بیجا و ترس کاذب نیز برحذر داشتهام و برحذر میدارم. در طول این چهل سال - و اکنون مانند همیشه - سیاست تبلیغی و رسانهای دشمن و فعّالترین برنامههای آن، مأیوسسازی مردم و حتّی مسئولان و مدیران ما از آینده است. خبرهای دروغ، تحلیلهای مغرضانه، وارونه نشان دادن واقعیّتها، پنهان کردن جلوههای امیدبخش، بزرگ کردن عیوب کوچک و کوچک نشان دادن یا انکار محسّنات بزرگ، برنامهی همیشگی هزاران رسانهی صوتی و تصویری و اینترنتی دشمنان ملّت ایران است؛ و البتّه دنبالههای آنان در داخل کشور نیز قابل مشاهدهاند که با استفاده از آزادیها در خدمت دشمن حرکت میکنند. شما جوانان باید پیشگام در شکستن این محاصرهی تبلیغاتی باشید. در خود و دیگران نهال امید به آینده را پرورش دهید. ترس و نومیدی را از خود و دیگران برانید. این نخستین و ریشهایترین جهاد شما است."
#تبیین
#تبیین_اساس_کار_ماست
🆔 https://eitaa.com/Revayat_mouood
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تلنگر
اگر میخواهی از سیم خاردار رد بشی، اول باید از سیم خاردار نفست عبور کنی
#ماه_رجب
#ماه_عبور_از_سیم_خاردار_نفس
🆔 https://eitaa.com/Revayat_mouood
#برجستهترین_شعار_مهدویت
#بخش_پایانی
انسانها میتوانند تلاش کنند و پرچم عدالت را - ولو در یک نقطه محدود - بلند کنند. شما ببینید ملتهایی که امروز در گوشه و کنار عالم زیر فشارِ ظلم و ستم زندگی میکنند، اگر این امید را در دل خود بپرورانند که میشود با ظلم مبارزه کرد، چه اتّفاقی در دنیا میافتد و چطور ملتها بیدار میشوند! یک روز ملت ایران هم در پنجه اقتدار رژیم طاغوتی دچار همین یأس بود؛ ولی امام بزرگوار ما با تعالیم اسلامی، این یأس را از دلها پاک کرد و به مردم امید و شجاعت داد. نتیجه این شد که این مردم به پا خاستند، نهضت کردند، تن به سختی دادند، مبارزه کردند، از جان خود دریغ نکردند و توانستند در این نقطه از عالم، با عوامل ظلم و نظام ظالمانه و شیطانی مبارزه و آن را ریشهکن و سرنگون کنند.
امروز دستگاههای تبلیغاتىِ مراکز استکباری دنیا و روشنفکرانِ وابسته به آنها، در سطح عالم اینطور تبلیغ میکنند که هیچ حرکتی در مقابل نظم ظالمانه کنونی ممکن نیست. با فکر انقلاب و آرمانگرایی مبارزه میکنند و میخواهند ملتها را متقاعد کنند که به همین وضعیت کنونىِ ظالمانه دنیا بسازند و در مقابل آن هیچ عکسالعملی نشان ندهند. فکر اعتقاد به مهدی، نقطه مقابل این تبلیغات غلط و ظالمانه است. جوانان و روشنفکران و عموم ملت ما با اعتقاد به ظهور مهدی (علیهالصّلاةوالسّلام) این اعتقاد راسخ را در دل خود پرورش میدهند که نظم ظالمانه جهانی، قابل زوال است و ابدی نیست؛ میشود با آن مبارزه و در مقابل آن ایستادگی کرد.
رهبر انقلاب اسلامی ۱۳۸۱/۰۷/۳۰
🆔 https://eitaa.com/Revayat_mouood
#برجستهترین_شعار_مهدویت
#بخش_دوم
اوّلین درس عملی از این موضوع این است که نابود کردن بنای ظلم در سطح جهان، نه فقط ممکن است، بلکه حتمی است. این، مطلب بسیار مهمّی است که نسلهای بشری امروز معتقد نباشند که در مقابل ظلم جهانی، نمیشود کاری کرد. امروز وقتی ما با نخبگان سیاسی دنیا از ظلمهای مراکز قدرت بینالمللی و سیستم جهانىِ ظلم - که امروز به سرکردگی استکبار در همه دنیا وجود دارد - صحبت میکنیم، میبینیم آنها میگویند بله؛ چیزی که شما میگویید، درست است؛ واقعاً ظلم میکنند؛ اما کاری نمیشود کرد! یعنی مجموعه بزرگی از نخبگان که سررشته کار در دنیا در دست آنهاست، اسیر یأس و ناامیدیاند و این یأس و ناامیدی را به ملتهای خود سرریز میکنند و آنها را از اینکه بتوان نقشه ظالمانه و شیطانی امروز دنیا را عوض کرد، مأیوس میکنند. بدیهی است که انسانهای مأیوس نمیتوانند هیچ حرکتی در راه اصلاح انجام دهند. آن چیزی که انسانها را وادار به کار و حرکت میکند، نور و نیروی امید است. اعتقاد به مهدی موعود، دلها را سرشار از نور امید میکند. برای ما که معتقد به آینده حتمی ظهور مهدی موعود (علیهالسّلام) هستیم، این یأسی که گریبانگیر بسیاری از نخبگان دنیاست، بیمعناست. ما میگوییم نخیر، میشود نقشهی سیاسی دنیا را عوض کرد؛ میشود با ظلم و مراکز قدرت ظالمانه درگیر شد و در آینده نه فقط این معنا امکانپذیر است، بلکه حتمی است. وقتی ملتی معتقد است نقشه ظالمانه و شیطانىِ امروز در کلّ عالم قابل تغییر است، آن ملت شجاعت مییابد و احساس میکند دست تقدیر، تسلّط ستمگران را برای همیشه به طور مسلّم ننوشته است.
#مهدویت_و_عدالت
🆔 https://eitaa.com/Revayat_mouood
#برجستهترین_شعار_مهدویت
#بخش_اول
برجستهترین شعار #مهدویّت عبارت است از #عدالت. مثلاً در دعای ندبه وقتی شروع به بیان و شمارش صفات آن بزرگوار میکنیم، بعد از نسبت او به پدران بزرگوار و خاندان مطهّرش، اوّلین جملهای که ذکر میکنیم، این است: «این المعدّ لقطع دابر الظّلمه، این المنتظر لاقامة الأمت و العوج، این المرتجی لأزالة الجور و العدوان»؛ یعنی دل بشریت میتپد تا آن نجاتبخش بیاید و ستم را ریشهکن کند؛ بنای ظلم را - که در تاریخ بشر، از زمانهای گذشته همواره وجود داشته و امروز هم با شدّت وجود دارد - ویران کند و ستمگران را سر جای خود بنشاند. این اوّلین درخواست منتظران مهدی موعود از ظهور آن بزرگوار است. یا در زیارت آل یاسین وقتی خصوصیات آن بزرگوار را ذکر میکنید، یکی از برجستهترین آنها این است که «الّذی یملأ الارض عدلاً و قسطاً کما ملئتت جوراً و ظلماً». انتظار این است که او همه عالم - نه یک نقطه - را سرشار از #عدالت کند و قسط را در همه جا مستقر نماید. در روایاتی هم که درباره آن بزرگوار هست، همین معنا وجود دارد. بنابراین انتظار منتظران مهدی موعود، در درجه اوّل، انتظار استقرار #عدالت است.
درد بزرگِ بشریت، امروز همین مسأله فقدان عدالت است. همیشه دستگاههای ظلم و جور در سطح دنیا به شکلهای مختلف بر مردم جفا کردهاند؛ بشریت را زیر فشار قرار دادهاند و انسانها را از حقوق طبیعی خود محروم کردهاند؛ اما امروز این معنا از همیشه تاریخ بیشتر است و رفع این را انسان از ظهور مهدی موعود میطلبد و انتظار میبرد. بنابراین، مسأله، مسأله طلبِ #عدالت است.
#مهدویت_و_عدالت
🆔 https://eitaa.com/Revayat_mouood
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹دستیابی به آرمانهای بشری که در ساحت دین تعریف میشود، تنها در بستر تشکیل حکومتِ دینی - که با محوریت انسان کامل و نائبان اوست - تحقّق مییابد. تشکیل حکومت دین، خود والاترین آرمان تمام انبیاء و اولیای الهی بوده. تشکیل حکومتی دین با هدف #عدالت_گستری در ساحات مختلف فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، علمی، تربیتی... حقیقتی است که در همه شرایع آسمانی بر آن تاکید شده است.
🔸ثمره تحقق چنین حکومتی، آزادی بشر از تمام قیود غیر فطری و قرار گرفتن انسانیتِ انسان در مسیر رشد و بالندگی بر اساس ظرفیتهای بیپایان اوست.
🔹در باور اسلام حقیقی، شکلگیری مدینه فاضله در مقیاس جهانی، در عصر ظهور حضرت مهدی "عجّل الله فرجه" تجلی می یابد. منبع این اندیشه، سر در چشمه زلال اسلام ناب دارد که بشارت آن در منابع اصیل اسلامی آمده است.
🔸#مهدویت و #انتظاری که در آن، آرمان تشکیل و حفظ حکومت اسلامی و در نهایت تمدنسازی با شیوهی مبارزه با طاغوت و نفی طبقات اجتماعی وجود نداشته نباشد، این، خود مهدویت #طاغوتی و #سکولار است.
🔹مهدویت و انتظاری که مهمترین اصل زندگی #امامِ_معصوم، یعنی سیاستورزی و ادارهی جامعه بر اساس دین خدا را نفی یا بیاعتنایی میکند، این همان مهدویتِ سکولار است که منجرّ به انکار مهدویتِ اصیل خواهد شد.
🔸#مهدویتی که در آن #مبارزه نباشد، اطاعت از #ولی_فقیه نباشد، مهدویت نیست، بازی با یک مقولهی دینی است.
مهدویت و انتظار در عصر غیبت، گِره خوردهی با مساله ولایت فقیه و اطاعت تامّ از اوست.
#مهدویت
#انتظار
اسماعیل فخریان
🆔 https://eitaa.com/Revayat_mouood
#معرفی_کتاب
#جاودانهی_تاریخ
این کتاب در بیست و شش فصل با توجّه به تبیین ابعاد متعدّد شخصیّت حضرت علی(علیهالسّلام) در بیانات رهبر انقلاب اسلامی تنظیم شده است.
🔹فصل اوّل و دوّم کتاب به نامتناهی بودن شخصیّت حضرت و آوازهی عالمگیر ایشان اختصاص یافته است.
🔸در فصول سوّم، چهارم و پنجم شرح احادیثی که از زبان پیامبراکرم، امام مجتبی و امام صادق(علیهمصلواتالله) در توصیف امام علی(علیهالسّلام) وارد شده، مورد استفاده قرار گرفته است.
🔹در فصول ششم و هفتم با جامعیّت و توازن شخصیّتی حضرت آشنا میشویم.
🔸هر کدام از فصول هشتم تا بیستوسوّم به شرح یکی از ویژگیهای بارز ایشان اختصاص دارد. ویژگیهایی همچون:
ایمان، اخلاص و تقوا، صبر و بصیرت، عبادت، فارغ بودن از خودخواهی، ایثار و انفاق، زهد، تسلیم بودن در برابر پیامبر(صلّیاللهعلیهوآله)، انتخاب سختترینها، جهاد و تلاشگری، عدالت، شجاعت، اصولگرایی و صلابت، قاطعیّت در جنگهای داخلی، مراقبت از بیتالمال، یتیمنوازی و توجّه به فقیران.
🔹عنوان فصل بیستوچهارم کتاب، «امیرالمؤمنین(علیهالسّلام)؛ قدرتمندی مظلوم» است و در آن به مظلومیّتهای ایشان با وجود قدرتمندی و جنگآوری حضرت، اشاره میشود.
🔸«رابطهی عاشقانهی ما با امیرالمؤمنین(علیهالسّلام)» موضوع فصل بیستوپنجم کتاب است که در آن، به دلدادگی ما به ایشان و لوازم این محبّت پرداخته شده.
🔹فصل آخر کتاب به بحث نیاز ما به الگویی همچون امام علی(علیهالسّلام) اختصاص یافته است.
🆔 https://eitaa.com/Revayat_mouood
💯 #فرهنگ در منظر #مقام_معظم_رهبری
شماره (15)
💠 برای آن آینده مبارک و فرخندهای که در ذهن ماست. شما فکر میکنید "#عامل_فرهنگی" برای رسیدن به آن آینده چند درصد است؟ عامل فرهنگی که می گوییم در مقابل عوامل گوناگون دیگر؛ #پول، #علم، #صنعت، و . . . من وقتی تصور میکنم این متکی به یک محاسبه آماری و علمی دقیق نیست اما انسان دورادور بر طبق موازین فکری که نگاه میکند تصور میکنم "عامل فرهنگی" درصد بسیار بالایی دارد. مثال فرض کنید اگر بگوییم هفتاد و پنج درصد "عامل فرهنگی" مؤثر است، بیست و پنج درصد بقیه عوامل به نظر من اغراقی نکردهایم.
. . . من خیال میکنم همهی آن چیزهایی که آینده را به وجود میآورد و تضمین میکند "عامل فرهنگی" است و الا پول و منابع زیر زمینی و حتی صنعت و تمدن بالفعل کاری نمیکند. زیرا #تمدن بالفعل اگر پشتیبانهای فرهنگی و تضمین کنندههای فرهنگی دنبالش نباشد از بین میرود. سقوط و زوال تمدنها چگونه است؟ ضعف "عامل فرهنگی" است.
تأثیر "فرهنگ و نقش و سهم فرهنگ به اعتقاد من این است."
دقایقی پس از آنکه مرا در سلول انداختند، در سلول باز شد و یک نظامی وارد شد. بعداً فهمیدم نامش استوار زمانی است. پنج مامور دیگر هم با همین درجه به نوبت طور نوبتی نگهبانی زندانیان را انجام میدادند. دو تن از آنها میان زندانیان خیلی معروف بودند؛ یکی همین استوار زمانی بود و دیگری رئیس این گروه یعنی استوار ساقی بود.
استوار زمانی وارد شد و گفت با خود چه داری؟ گفتم میتوانی بگردی.
او شروع کرد به بازرسی و گشتن... برخورد[ او] به روشنی نشان میداد که این مرد قصد کمک به من دارد... رفت و تنها ماندم. به قرآن پناه بردم و با صدای بلند قرآن خواندن پرداختم. در تلاوت من نشانهای از لهجه فارسی نیست و این شبهه را القا میکند که یک عرب در حال تلاوت است. همانطور که مشغول تلاوت بودم، دیدم فردی پوشش سوراخ کوچک در را پس زده و به من مینگرد. رفت و یکی دیگر آمد... بعداً فهمیدم آنها از تشکیلاتی بودند که جبهه آزادیبخش عرب نامیده میشد.
#کتاب_خون_دلی_کهلعل_شد
#کتاب_پیش_نیاز
🆔 https://eitaa.com/Revayat_mouood
🔸جوانها! بدانید، بدون هیچگونه تردیدی آیندهی روشن و امیدبخش این كشور و این نظام متعلّق به شما است؛ شما خواهید توانست كشورتان و ملّتتان را به اوج افتخار برسانید؛ شما به توفیق الهی خواهید توانست الگو و نمونهی كاملِ #تمدّن_نوین_اسلامی را در این آب و خاك تشكیل بدهید؛ برای اینكه بتوانید این وظائف بزرگ را انجام بدهید، بایستی دین را، تقوا را، عفّت را، پاكیزگیِ روحی را در میان خودتان هرچه بیشتر ترویج كنید و تقویت كنید. جوانِ امروز احتیاج دارد به دین، به تقوا، به علم، به نشاطِ كار، به امانت، به عفّت، به [انجام] خدمات اجتماعی و به ورزش؛ اینها خصوصیّاتی است كه جوانِ امروز به آن احتیاج دارد.
۹۲/۰۸/۲۹
❇️ اندیشکده روایت موعود
🆔 https://eitaa.com/Revayat_mouood
✔️ در سالگرد بیعت تاریخی همافران با حضرت امام خمینی (رحمةالله) و در روز نیروی هوایی، جمعی از فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، امروز ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ با رهبر انقلاب اسلامی و فرمانده کل قوا دیدار کردند.
🆔 https://eitaa.com/Revayat_mouood
May 11