فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
️ روایت رهبر انقلاب از ماجرای گفتوگوی امام حسین(علیهالسلام) و حضرت زینب(سلاماللهعلیه) در شب عاشورا ..
@BisimchiMedia
صلی الله علیک یااباعبدالله صلی الله علیک ورحمة الله وبرکاته
آجرک الله یاصاحب الزمان فی مصیبة جدک المظلوم🖤
👓 روایت است که چون تنگ شد بر او میدان
فتاد از حرکت ذوالجناح و از جولان
نه ذوالجناح دگر تاب استقامت داشت
نه سیدالشهدا بر جدال طاقت داشت
هوا ز جور مخالف چو قیرگون گردید
عزیز فاطمه از اسب سرنگون گردید
بلند مرتبه شاهی ز صدر زین افتاد
اگر غلط نکنم #عرش بر زمین افتاد😭
هدایت شده از 🎧 سایهبان 📻
🔥 بررسی صحت ماجرای خون باریدن از آسمان هنگام به شهادت رسیدن امام حسین(ع)
#پیشنهاد_مطالعه
🔰ما از کیفیت این ماجرا چندان اطلاع نداریم، اما هرچه بوده شاهدان عینی از آن تعبیر به خون باریدن آسمان کرده اند. کتابهای تاریخی متعددی به این واقعه اشاره کرده اند و نکته جالب این است که این نقلها تنها در کتب تاریخی-روایی یک مذهب و گرایش خاص(مثلاً شیعیان) منعکس نشده بلکه در منابع تاریخی مختلف اهل سنت هم آمده است. جالب تر اینکه حتی در تاریخ وقایع انگلستان هم به این پدیده شگفتآور اشاره شده است. در ادامه برخی از این نقلها را مرور میکنیم:
۱. حضرت زینب(ع) در خطبه معروفشان که در کوفه ایراد کرده اند، بعد از مذمت اهل کوفه میفرمایند: آیا تعجب کرده اید که آسمان خون باریده است، در حالی که عذاب آخرت خوارکنندهتر است و آن روز یاری نمیشوید.
این خطبه را افراد زیادی از جمله ابن طیفور سنی مذهب (متوفای 280ه.ق) در کتاب بلاغات النساء، ابن فقیه همدانی (متوفای 365 ه.ق) در کتاب البلدان، ابن اعثم کوفی (متوفای 314ه.ق) در کتاب الفتوح، شیخ مفید (متوفای 413ه.ق) در کتاب امالی اش اورده اند.
۲. شاهدان عینی، این پدیده را نقل کرده اند که در کتب تاریخی آمده است. اين نقليات در کتب تاریخ اهل سنت منعکس شده است از جمله: الطبقات الکبری ابن سعد (متوفای 230)، دلائل النبوه بیهقی(متوفای 458)، تاریخ مدینه دمشق ابن هبه الله شافعی (متوفای 571)، بغیه الطلب ابن العدیم (متوفای 660)، امتاع الاسماع مقریزی (متوفای 845)، ذخائر العقبی ابوجعفر طبری (متوفای 694)، سبل الهدی صالحی شامی (متوفای 942)، الخصائص الکبری سیوطی (متوفای 911)
۳. امام رضا(ع) در خطاب به ابن الشبیب به این واقعه اشاره می کند. (عیون اخبار الرضا(ع) و امالی شیخ صدوق متوفای 381)
۴. در کتاب وقایع عصر آنگلوساکسون در اتفاقات مربوط به سال 685 میلادی اشاره به باریدن خون از اسمان در انگلستان میکند.(۱) شهادت امام حسین(ع) در سال 61 هجری قمری مصادف با 680 میلادی است. بنابراین بعید نیست این واقعه با آنچه در منابع اسلامی آمده است ارتباط داشته باشد. با توجه به اینکه این یک اتفاق نادر است و بعید است دو بار رخ داده باشد، احتمالا آنچه در کتاب وقایع عصر آنگلوساکسون آمده در ذکر سال وقوع دچار سهو شده است. چنین سهوی در نقل زمان وقایع تاریخی چندان غیر طبیعی نیست.
پ.ن:
این کتاب نسخه های مختلفی داره.
در متن انگلیسی، اول وقایع سال ۶۷۵ رو میگه و در آخرش میگه «در این سال باران خون ...» که مشخصه برای یک سال جدید هست و بعد وقایع سال ۶۸۵ رو میگه ... ظاهراً سقطی این وسط هست اما در کل بین سالهای ۶۷۵ تا ۶۸۵ میشه.
اکثر سایت های انگلیسی ، سال ۶۸۵ رو ذکر کردند.
✍ حامد ساجدی
🎙رادیو سایهبان
@radiosayeban
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 به سمت گودال از خیمه دویدم من؛
شمر جلوتر بود دیر رسیدم من… 😭
#عاشورا
تحجر _ تحریف_ تحریم؛ کدام خطرناکتر است؟
هر سه مقوله یک مسیر و برای رسیدن به یک هدف است اما با ابزارهای متنوع.
"تحجر" بدنبال نمایاندن خوبی هاست اما کاملا چپکی و منفی چراکه به صورت غیرارادی و ناشی از بدانتخاب کردن ها و بد سلیقگی ها منتهی به دفع جامعه از پذیرش امر حق می گردد. در واقع تحجر چه از قسم دینی و چه غیر دینی آن بدلیل تعصب های بی دلیل و منطق گریز، در برابر دیده شدن حقانیت و انصاف مانع انگیزشی در افراد ایجاد می کند...
"تحریف" کاملا عالمانه، ارادی، هدفمند و با برنامه ریزی از سر خیانت و نه حماقت بدنبال دیده نشدن حقانیت و انصاف است که در برابر جامعه مانع انگیزشی ایجاد می کند.
"تحریم" نیز به مانند تحجر و تحریف بدنبال ضیغ حقیقت و حقیقت مداران است. تحریم نیز به مانند تحریف، عالمانه و با برنامه به دنبال ایجاد مانع در برابر حقیقت است. با این تفاوت که ابزار او نه کلام یا رفتار تحجرگرایانه یا بیان شبهات تحریف کننده که اقدامی است عملی برای عصبی کردن و نگران کردن جامعه.
در واقع آن دو بیشتر بار عقلانیت جامعه در شناخت و تشخیص حق را به انحراف می کشند و جریان تحریم با ابزار محسوسات مادی بیشتر بار حسی و عقل معاش جامعه را در شناخت حقیقت و امر حق، به انحراف و تقابل می کشاند.
نتیجه آنکه؛
۱_ هر کشور،تمدن، جامعه و قومی چه گرفتار "تحجر و کج اندیشی" بشود چه گرفتار "تحریف و خیانت" و چه گرفتار "تحریم هدفمند" بشود به یقین سرنوشتش به اسارت رفتن فکر( با ابزار تحریف) _ باور( با ابزار تحجر) _ اراده و عمل( با ابزار تحریم) می باشد.
۲_ در واقعه شهادت امام حسین ع و به اسارت رفتن حرم اهل بیت، شاهد هر سه بلیه می باشیم.
بی شک جریان ایجاد کننده "تحجر مذهبی"،"تحریف سیاسی_اجتماعی" و "تحریم اقتصادی" که تلاشی برنامه ریزی شده برای رسیدن به هدف فاسدین در جهت پوشاندن حق در برابر جامعه سال ۶۱ هجری بود لازم داشت هر سه را با هم به کار می گرفت تا گروهی از جامعه را بد بین( بسط تحجر خوارج گونه)، گروهی را بد دل( بسط تحریف جامعه شیعی و تردید در خواص اهل حق) ، و گروهی را ترسان( بسط ترس تحریم برای توده جامعه) از دفاع برای حمایت از حق و امر حق نماید.
۳_ دفاع از حق در برابر فاسدین و صاحبان زور که از ابزار "حماقت"_ "خیانت"_"عقل معاش" در جوامع بشری برای پیروزی مقابل جبهه حق و به سرانجام نرسیدن امر حق استفاده می کنند، نه در فاجعه عاشورا جامعه مسلمانان متوقف می شود و نه در جهان بشریت تکرار نشدنی است.
((معنای کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا یعنی مقابله هر روز ما و آیندگان است در برابر سه جریان تحجر _ تحریف و تحریم نسبت به اهل و امر حق)).
۴_ بی شک ضروری است در این تقابل با باطل و تلاش برای اثبات حق و به نتیجه رسیدن امر حق، "هم دنیای مردم آباد و دغدغه های مادی" آن ها پاسخ داده شود و" هم آخرت و دغدغه های معرفتی_ معنوی آن ها" ارضا وجدانی و درونی شود وگرنه خطر همیشگی "شناخت مردم و جوامع نسبت به حقیقت" و "دفاع آنان از امر حق" دچار تردید، کج سلیقگی، بی تفاوتی و ترس(به خطر افتادن عقل معاش) می شود...
* طیبی کارشناس مسائل راهبردی
13.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚩 بیان زیبای مرحوم علامه طهرانی دربارهٔ آنچه بین آب و حضرت ابوالفضل العباس علیهالسلام گذشت
🆔 @allame_tehrani
هدایت شده از KHAMENEI.IR
▪️تحلیلی بر یک مطالبهی جدّی پساانتخاباتی رهبر انقلاب
🔹تبدیل «رفتارهای رقابتی» به «هنجارهای رفاقتی»؛ چرا و چگونه؟
💻 از اینجا بخوانید👇
khl.ink/f/57039
🏴 نظر میرزای نائینی(ره) درباره زیارت عاشورا
◾️… وأمّا ما ذكرته من ترتّب الأثر تارة وعدمه أخرى فذلك ممّا لا يعلم سرّه إلا الله والراسخون في العلم وإنّي لا أرى أفضل من زيارة عاشوراء لأيّ حاجة دنيوية أو أخروية. والله العالم
◾️اینکه گفتی گاهی اوقات ادعیه اثر دارد و گاهی ندارد، این از اموری است که جز خدا و راسخان در علم (اهل بیت علیهم السلام) کسی از آن آگاه نیست و من در همه حاجات دنیوی و اخروی بالاتر از زیارت عاشورا سراغ ندارم.
۲۶ رجب ۱۳۴۶
محمدحسین غروی نائینی
@ijtihad
◾️روششناسی اجتهاد (روشنا)
🆔 @ravesh_ejtehad
🏴 رهبر انقلاب: امام سجاد به تعلیم و تغییر #اخلاق در جامعه اسلامی کمر بست. طبق تحلیل امام سجاد(ع)، بخش مهمّی از مشکلات اساسی دنیای اسلام ناشی از انحطاط و فساد اخلاق مردم بود. اگر مردم از اخلاق اسلامی برخوردار بودند، یزید و ابنزیاد و عمر سعد و دیگران نمیتوانستند آن فاجعه را بیافرینند.
۱۳۷۲/۴/۲۳
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
پاسخ علمی #حجت_الاسلام_راجی به یک توئیت #تفرقهافکن
۱.حضرت علی علیه السلام در این کلام درپی اثبات #قدرت_علمی و اتصال به علم الهی هستند و در حقیقت تحدی علمی میکنند.
۲.جمهوری اسلامی بیشترین احترام را در بین تمام کشورهای دنیا به #اقلیتهای_دینی دارد
به عنوان مثال:
هر ۰/۴درصد جمعیت ایران یک نماینده مجلس دارد
تمام اقلیتهای دینی در ایران ۰/۲درصد کشور هستند، پس اقلیتهای دینی حتی یک نماینده مجلس هم نباید داشته باشند در حالی که ۵نماینده دارند.
میزان احترام جمهوری اسلامی به سایر #ادیان تا آنجاست که
#خاخامهای_يهودی وابسته به گروه «نتورياكارتا» ـ كه در آمريكا مستقرند ـ پس از بازديد خود از ايران گفتند: " #يهوديان_ايران نسبت به يهوديان ساير كشورها، از وضع بهتری برخوردارند"
____________________________
🔰 آخرین مواضع و مطالب مهم حجتالاسلام راجی را در ویراستی (توئیتر ایرانی) به آدرس ذیل دنبال کنید
🔸 اگر ویراستی دارید / اگر ندارید
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
تحلیل دینی سیاسی اقتصادی
پاسخ علمی #حجت_الاسلام_راجی به یک توئیت #تفرقهافکن ۱.حضرت علی علیه السلام در این کلام درپی اثبات
درضمن شنیدن صحبت وقضاوت براساس دینشان چه ربطی داره به اینکه شایسته سالاری رها بشه و صرف اقلیت بودن ترجیح داشته باشه برشیعه بودن؟
این بود شایسته سالاری؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون تعارف با مهندسان باغیرت نیروگاه اهواز
عملیات در دمای ۸۰ درجه و قصهٔ فداکاری مهندسان نیروگاهی که اجازه ندادند برق مردم خوزستان در گرمترین روزهای سال قطع شود.
هدایت شده از معاونت تربیتی تبلیغی مدرسه نورالرّضا علیهالسلام
راهنمای خروج از کشور محرم و صفر.pdf
1.13M
#اطلاعیه_مهم
#خروج_از_کشور_محرم_و_صفر
🇮🇷 @MKH_SEDAH 🇮🇷
السَّلامُ عَلَیکَ یا اَبا عَبْدالله
🟢 حذف ضمانت خروج از کشور در ایام محرم و صفر، توسط سازمان وظیفه عمومی فراجا، برای #طلاب و #دانشجویانِ مشمول
🟢 طلاب و دانشجویانِ مشمول میتوانند بدونِ ارائه وثیقه، در بازه زمانی ۱۴۰۳/۰۴/۱۷ تا ۱۴۰۳/۰۶/۱۴ مجوز خروج از کشور دریافت کنند.
🟢 با ورود به لینک https://sakha.epolice.ir و بر اساس راهنمایی پیوست شده، درخواست خروج از کشور خود را ثبت کنید.
♦️ لطفا این پیام را در گروهها و کانالهای مربوط به طلاب و دانشجویان منتشر کنید.
#اداره_معافیت_ها_و_خروج_از_کشور
#حوزه_علمیه_خراسان
🇮🇷 @MKH_SEDAH 🇮🇷
هدایت شده از شیخ فرهاد فتحی
✍ حتما کلیپ محسن رنانی عضو شورای راهبری ، پیرامون «جریان تاریخی فقاهت، از صفویه به اینسو» را شنیدید.
لازم است نکاتی را عرض کنم:
اگر ما آخوندها در مسائل خارج از تخصصمان حرف بزنیم، میگویند چرا همهجا حرف میزنید؟ در برخی موارد درست میگویند و طبعاً اگر در رشتهای تخصص نداریم بهصِرف روحانیبودن نباید در آن حوزهٔ تخصصی نظر بدهم؛ ولی این انتظار را هم داریم که دربارهٔ مسائل تخصصیِ دینی هم فقط #متخصصین نظر بدهند.
وقتی آن چند دقیقه مصاحبه جناب رنانی را شنیدم، یقین حاصل کردم که متأسفانه وی فاقد کمترین اطلاعات از دین و دیانت است و چهبسا بنا دارد تا حسب ذائقهٔ یک اقلیّت، بهصورت گُترهای چرندیاتی را به جریان دین و دیانت نسبت دهد.
1⃣ فقاهت، چه ربطی به صفویه دارد؟! فقاهت امثال شیخ مفید، به ۵۰۰سال پیشاز صفویه برمیگردد.
2⃣ ادعیه و کرامت امامزادگان که اسمش را بهغلط خرافات گذاشتید هم چه ربطی به صفویه دارد؟! صحیفه سجادیه، برای ۸۰۰سال پیشاز صفویه است.
3⃣ این باور که فکر میکنند شیعه در ایران از صفویه پدید آمد، کاملاً غلط است. اساساً پیشاز صفویه بود که بهاسم امامان شیعه در ایران سکه ضرب شد و همینکه حکومتی در ضرب سکه، اسم أئمه علیهمالسلام را حک کنند، نشاندهندهٔ حضور جمعیت قابل توجه شیعیان در ایران در آن برههٔ زمانی (قبلاز صفویه) است.
4⃣ شما طبق نظر مشهور علما که أعلمیت را در تقلید، شرط میدانند، هروقت فهمیدید مرجع دیگری اعلم است، لازماست و باید به أعلم عدول(مراجعه) کنی و اینکه میگویید "تقلید کردی تموم شد" اوج ناآگاهی و بیسوادی شما را میرساند!
5⃣ تقلید، یعنی رجوع غیرکارشناس و مقلّد به کارشناس و مجتهد.
6⃣ دین، تو را دعوت به اجتهاد میکند و میگوید ابتدا بکوش تا مجتهد شوی؛ اما اگر به هر دلیلی نتوانستی، آنگاه نوبت به تقلید میرسد. پس اصل برایناست که انسان خودش دینش را از طریق اجتهاد بفهمد؛ ولی اگر مثل هرکاری نتوانست، عقل میگوید به کسیکه عالم، بلکه أعلم است رجوع کنید.
7⃣ همین الآن جمهوری اسلامی، امثال آیتالله سیستاتی و آیتالله وحید خراسانی را بهعنوان مرجع معرفی میکند؛ درحالیکه شما این مراجع را غیرحکومتی میدانید و میگویید نظام همه مراجع را حذف کرده است!
فعلاً همین مقدار کفایت میکند.
✔️ #شیخ_فرهاد | عضو شوید👇
https://eitaa.com/joinchat/1246560365Ca5e65155c1
هدایت شده از تحلیل سیاسی منطقه و جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بذرپاش: یکی از اقدامات بسیار خوب در دولت سیزدهم طرح ۲۷ شهر ساحلی بود
🔹مکانیابی هر ۲۷ شهر ساحلی در شورای عالی معماری و شهرسازی به اتمام رسید.
🔹عملیات اجرایی شهر جدید خلیجفارس و مکران مرکزی آغاز شده.
@Farsna
17.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 پهپاد انصارالله یمن برای هدف قرار دادن تلآویو چه مسیری را طی کرد و چند لایه از پدافند هوایی را پشت سر گذاشت؟
هدایت شده از بینش راهبردی
🔹 در محضر رهبری: ادب گفتگو با مخالف
https://farsi.khamenei.ir/message-content?id=2305
✍ این نامه رهبری عزیز یعنی ما از قول و فعل یا گفتار و عملکرد افراد مومن تبری میجوییم
اما از شخص آنها خیر
ولو آن فرد ضعیف الایمان باشد
تا اینکه خدایی نکرده آن فرد ۱۸۰ درجه با نظام ولایی فاصله گیرد و در مقابل جبهه حق قرار گیرد
آنوقت از شخص او هم تبری می جوییم
این نوع کنشگری "درّ نایاب" این روزهای بچه های انقلابی است.
کسانی که از منطق اسلامی رهبرشان دورند و اسیر دو قطبی های تنافرآمیز عده ای سخنران سلبریتی هستند که از قضا خود را عمار و حق و دیگران را هیچ میدانند
@Binesh_Rahbordi
تا گفته میشود تحجّر، ذهن بعضی به تحجّر جناحهای دینی میرود. در حالیکه جناحهای به اصطلاح روشنفکر و متجدّد ما در تحجّر دست کمی از متحجّرین دینی ندارند، بلکه در مواردی بهمراتب از آنها بدترند. من یادم نمیرود، دوران قبل از انقلاب در این مجالسی که با دانشجویان و بعضی از فعّالان سیاسی چپ تشکیل میشد، اگر کسی حرفی میزد که با مبانی مارکسیسم اندک مخالفت و مساسی داشت، استدلال لازم نبود، میگفتند این حرف باطل و غلط است! همان که در قرآن میگوید: «انّا وجدنا ابائنا علی أمّة». چون این را شنیدهاند، بر آن پای میفشردند و براساس آن هر حرف منطقی را باطل میکردند. تحجّر در آنجا بیشتر است. بنابراین اصولگرایی یک حرف است و تحجّر یک حرف دیگر.
بیانات رهبری در دیدار اعضای انجمن اهل قلم ۱۳۸۱/۱۱/۸
هدایت شده از بینش راهبردی
اگر از من پرسیده شود که مبتنی بر نگاه کلان و جامع مهمترین آسیب امروز جامعه را چه آسیبی می دانید و چه راهکاری برای آن سراغ دارید؟، پاسخ می دهم بی صبری مهمترین آسیب است
این بی صبری را در ریتم های تند سینمایی، بازی های کامپیوتری، موسیقی و حتی برنامه های صداوسیما ملاحظه می کنید.
این بی صبری را در اغتشاشات می توان دنبال کرد.
البته بی صبری اقوام در طول تاریخ سابقه دار بوده مخصوصا جوامع دینی
از آنجا که جوامع دینی تحت مدیریت ولی مشروع الهی خیلی زود و به صورت باورنکردنی در برابر طاغوت پیروز می شوند فکر می کنند همهی مراحلِ بعدی انقلابشان هم باید با همان سرعت مرحله حذف نظام طاغوتی پیش رود
غافل از اینکه تخریب و تضعیف و زدن کاری بس راحت تر از ساختن و تقویت و ترمیم است.
اینجاست که بی صبری خودش را نشان میدهد و آنوقت به دنبالش بی تقوایی و بعد هم شورش علیه نظام اسلامی شکل میگیرد.
داستان بنی اسراییل عجیب داستانی است
پیشنهاد می کنم ماجرای این قوم را در قرآن دنبال کنید
به شدت آموزنده است و میتوان بر مبنای آن زنجیره تواصی به صبر راه انداخت
و دقیقا به این خاطر است که رهبری عزیز مدام بر راه اندازی زنجیره تواصی به صبر تاکید دارند.
آل عمران ۲۰۰
یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَ صابِرُوا وَ رابِطُوا وَ اتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ
ای کسانی که ایمان آوردهاید! (در برابر مشکلات و هوسها،) استقامت کنید! و در برابر دشمنان (نیز)، پایدار باشید و از مرزهای خود، مراقبت کنید و از خدا بپرهیزید، شاید رستگار شوید!
#لبیک_یا_خامنه_ای
🆔 @Binesh_Rahbordi
♦️انتقاد در نظام طاغوتی و نظام اسلامی
از نظر بنده انتقاد نسبت به یک مسئول در نظام طاغوتی با انتقاد نسبت به مسئولی در نظام اسلامی بسیار متفاوت است!
انتقاد اولی باید به قصد تضعیف و تخریب باشد تا طاغوت را ساقط کنیم!
اما انتقاد در دومی باید به قصد اصلاح و ترمیم و دلسوزانه باشد. تا نظام اسلامی را تقویت کنیم
این نوع انتقاد قطعا همراه با ارائه طریق و راهکار باید باشد و البته منضبط و عقلایی!
نه بر اساس ظنیات!
عدم عنایت به این مساله (تفاوت انتقاد در نظام طاغوتی و اسلامی) بعضا ضربات مهلکی به ما زده است
و گاه نمی دانیم در حال بریدن شاخه ای هستیم که خود، روی آن نشسته ایم!
بنده هم مثل بسیاری از عزیزان منتقد آقای روحانی هستم
منتقد دولت ایشان هستم!
اما با این تفاوت که انتقادم تخریب گرایانه، تضعیف کننده، همراه با تهمت جاسوسی و توام با حب و بغض، شخصی و جناحی نیست!
انتقادم بچه گانه نیست که مثل بچه ای یک سنگ برداشته و همه شیشه ها را بشکنم!
این همان چیزی است که رهبری عزیز هم از ما توقع دارند!
با کانال #بینش_راهبردی همراه باشید.
http://eitaa.com/joinchat/2579496960C994bde62e8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥امروز رهبری جواب روحانی و ظریف رو مجدداً دادند😎😎
┈┈┈•••༶༓✤༓༶•••┈┈┈
هدایت شده از KHAMENEI.IR
49.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹️فیلم کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس دوازدهم. ۱۴۰۳/۴/۳۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹️فیلم کامل سخنان دکتر محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس دوازدهم در دیدار صبح امروز رئیس و نمایندگان مجلس دوازدهم با رهبر انقلاب. ۱۴۰۳/۴/۳۱
💻 Farsi.Khamenei.ir