تحلیل دینی سیاسی اقتصادی
این تکذیبیه ها یه کتابه خودش
تکذیبیه الوزیر علی تکذیبیه الزنگنه علی تکذیبیه الصالحی علی تکذیبیه الشایعه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حمایتی که اوس حسن از بورس کرد
@royalbourse
هدایت شده از کانال تحلیلی بورس
#خودرو
صف فروش یک میلیاردی😳😳😳
اعتماد که بره فرقی نداره
✅#خودرو
خبر عالی ایران خودرو
✅ مدیرعامل ایران خودرو خبر داد؛ کاهش ارزبری ١۵٣ میلیون یورویی از مسیر داخلی سازی تولید تا انتهای امسال
💢 مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، با اشاره به برنامه های امسال این خودروساز در راستای نهضت ساخت داخل، گفت: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته، با کمک مهندسان و کارگران شریف ایرانی، تا انتهای سال جهش تولید از طریق خودکفایی قطعات خرید خارجی ساپکو به صورت مستقیم، خودکفایی قطعات خرید خارجی سازندگان و نیز خودکفایی مواد اولیه با منشا خارجی، ١۵٣ میلیون یورو کاهش ارزبری محقق خواهد شد.
دلیل عرضه نشدن پالایشگاهیها به عنوان ETF
وزیر امور اقتصادی و دارایی:
🔹دلیل عدم عرضه به صورت ETF آماده نبودن زیرساختهای لازم از سوی این پالایشگاهها بود.
🔹سهام دولت در این پالایشگاهها به صورت بلوکی عرضه خواهد شد.
🔹در صورت صلاحدید آن را شناور خواهیم کرد./تسنیم
پینوشت: وزیر محترم، گشایش نفتی رو هم با این وضع فراموش کن، اعتماد را از بین بردی. والا بعید نیست تو سررسید به جای نفت به مردم آبمعدنی بدید و بگید ما حفر کردیم نفت تموم شد رسیدیم به اب!
بورس، چند خط از محسن عباسی
👇👇👇
@emacoabbasi
تحلیل دینی سیاسی اقتصادی
دلیل عرضه نشدن پالایشگاهیها به عنوان ETF وزیر امور اقتصادی و دارایی: 🔹دلیل عدم عرضه به صورت ETF آ
به نظرم این داستانها یک سرش به وزیر نفت میرسد. این داستانها بی ربط با بحث استیضاح نیست. اقایان وزیر، اقتصادِ این کشور و سرمایه ۸۰ میلیون ایرانی، زمین بازی شما نیست.
فرمودهی رهبری مبنی بر مردمی سازی اقتصاد را اجرا کنید.
بورس، چند خط از محسن عباسی
خبرگزاری تسنیم این خبر (کنسل شدن دارادوم از زبان وزیر اقتصاد) را روی سایتش نگذاشته ( و یا حذف کرده است) و فقط در کانال تلگرام تسنیم متن کوتاهی قرار داده شده است. باید منتظر واکنش رسمیتری از وزیر اقتصاد و شخص رییس جمهور باشیم.
بورس، چند خط از محسن عباسی
تحلیل دینی سیاسی اقتصادی
خبرگزاری تسنیم این خبر (کنسل شدن دارادوم از زبان وزیر اقتصاد) را روی سایتش نگذاشته ( و یا حذف کرده ا
وای وای وای امان از دست این ملعونا
هدایت شده از کانال تحلیلی بورس
انتشار اوراق ارزی نفتی چه مخاطراتی برای اقتصاد ایران دارد ؟
اوراق ریالی نفتی ، دولت را به شدت بدهکار میکند ، انفجار شکست انتشار اوراق نفتی ، شاید از انفجار بیروت هم بدتر باشد .
از ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ در کشور ما، برای اولین بار در تاریخ ۵۰ ساله تورم در ایران اوراق بدهی به طور گسترده برای کنترل کسری بودجه منتشر شد. پیش بینی من این است که اگر انتشار این اوراق ادامه یابد، تورم تا حدودی کنترل خواهد شد.
تازهترین ایدهای که مطرح شده، انتشار اوراق نفتی است. یعنی به مدت دو سال حواله نفت بفروشیم و در این مدت هم شرکت نفت از ۱۴.۵ درصد درآمد خود از محل فروش نفت بهره مند میشود؛ ضمن اینکه از مواهب زندگی برای دو سال آینده هم منتفع خواهد شد.
اما قیمت نفت در حال حاضر به خاطر کرونا کاهش یافته است ولی احتمال دارد تا ۲ سال آینده قیمت نفت افزایش یابد؛ همچنین با توجه به اینکه قیمت ارز هم ممکن است افزایش یابد، در نتیجه این اوراق نرخ بهره فوقالعاده سنگینی را به اقتصاد تحمیل میکند.
اگر من در تمام این دو سال گذشته بر تأمین کسری بودجه از محل اوراق خزانه تأکید کردهام به این دلیل است که نرخ بهره اوراق خزانه منفی است دولت هم به هیچ عنوان با استفاده از اوراق خزانه وارد فرآیند فروپاشی مالی نمیشود.
این در حالی است که اوراق ریالی نفتی، دولت را به شدت بدهکار میکند مثلاً اگر امسال دولت ۵۰ هزار میلیارد تومان اوراق نفتی منتشر کند، دو سال بعد بالای ۱۰۰ هزار میلیارد تومان باید برگرداند. اتفاقی که میتواند به انباشت شدید بدهی با نرخهای بالاتر از نرخهای فعلی بینجامد.
اوراق نفتی بسیار خطرناک خواهد بود چون پایداری بدهی بیش از هر چیز به نرخ بدهی وابسته است اگر نرخ اوراق بدهی، زیر نرخ تورم باشد، هیچ گاه به سمت ناپایداری بدهی نخواهیم رفت اما اگر بسیار بالاتر از نرخ تورم باشد، بازپرداخت آن به ناچار از محل پایه پولی تأمین خواهد شد که مشکلزاست.
عجیبتر آنکه این ایده در زمانی مطرح شده که بعد از ۵۰ سال، بازار اوراق بدهی ما به یک ساماندهی مناسبی رسیده است؛ حال بعد از دو ماه از موفقیت بازار بدهی، ایده انتشار اوراق سلف نفتی، مانند کار گذاشتن دینامیت در بازار بدهی است .
عواقب انفجار شکست انتشار اوراق نفتی، شاید از انفجار بیروت هم بدتر باشد. به خصوص که انفجار اوراق نفتی (بدهی خارجی) به انفجار بدهی داخلی (اوراق بدهی دولتی) نیز میانجامد.
البته به طور کلی، بدهی داخلی به انفجار بدهیها نمیانجامد؛ اما وقتی بدهی خارجی به نرخ ارز متصل شود میتواند مشکل ساز باشد.
دکتر علی سعدوندی
استاد اقتصاد کلان و سرمایه گذاری
من سهم ای تی افی ندارم اما اگه واقعا ای تی افو کنسل کنن دیگه کسی بهشون اعتماد نمیکنه
عدم عرضه ای تی اف بدعت بدی در بازار هست و به اعتماد بازار و فعالانش لطمه میزنه
اما با تفاسیر فوق بازار به زودی به صنایع مختلف هجوم میاره چون از ای تی اف ناامید شده
تک سهما و گروههای کوچکتر این وسط قد علم میکنن
میت
https://www.farsnews.ir/my/c/36361
👆👆👆
دعوت برای حمایت از کمپین عدم لغو دارا دوم
برای حمایت بیشتر از کمپین این پیغام را #نشر_دهید
حتما خودتان نیز به لینک بالا رفته و حمایت کنید
@smart_investor 🌈✌️
تحلیل دینی سیاسی اقتصادی
https://www.farsnews.ir/my/c/36361 👆👆👆 دعوت برای حمایت از کمپین عدم لغو دارا دوم برای حمایت بیشتر ا
هرچندتاثیری ندیدیم ازاین فارس من
تحلیل دینی سیاسی اقتصادی
یه متن میفرستم تا آخرش این بازیارو متوجه بشید👇👇👇👇👇
پشتپرده لغو عرضه «دارای دوم»؛ بین ۲ وزیر دعوا شد
پای دعوای بزرگ در مدیریت پالایشگاهها در میان است؟
یکی از گمانه زنی های جدی نیز به موضوع مدیریت سهام پالایشگاهای در معرض عرضه اشاره دارد. بر این اساس بنظرمیرسد در مورد پالایشگاهها دعوای اصلی بر سر مدیریت این صندوق باشد. اگر سهام موجود به صورت ETF عرضه شوند به نظر میرسد مدیریت صندوق بر عهده وزارت اقتصاد باشد و اگر عرضه به صورت بلوکی انجام شود احتمالا با انجام خرید از سوی زیر مجموعههای وزارت نفت مدیریت در نهایت در وزارت خانه مذکور باقی بماند.
جزئیات اختلاف نظر وزارت اقتصاد و وزارت نفت
گفتنی است، طبق اعلام رسمی دژپسند وزیر اقتصاد " دستگاه مربوطه (وزارت نفت) در روزهای اخیر اعلام کرد آمادگی نداریم بر این اساس، دارادوم به صورت بلوکی عرضه و اگر هم نتوانستیم، آن را شناور میکنیم."
این درحالی است که شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی توقف عرضه دارا دوم را تصمیم وزیر اقتصاد دانست و تاکید کرد در صورت تغییر این تصمیم برای تشکیل صندوق ETF، این شرکت و وزارت نفت آماده بوده و هستند که تمامی اختیارات خود را در این خصوص به وزیر اقتصاد تفویض نمایند.
احتمال عرضه سهام پالایشگاهها در قالب ای تی اف همچنان وجود دارد؟
هرچند شرکت پخش و پالایش تمام تقصیر را بر دوش وزیر اقتصاد انداخته اما بایستی منتظر ماند تا جزئیات بیشتر از موضوع روشن شود. به هر حال پیگیریها نشان میدهد ظاهرا در صورت عدم اقدام وزارت خانه متولی برای عرضه سهام در قالب ای تی اف و عدم استقبال در عرضه بلوکی وزارت اقتصاد میتواند راسا نسبت به عرضه سهام در قالب ای تی اف اقدام کند/تسنیم
نظر شخصی بنده این است که وزارت نفت مانع از انجام این موضوع بوده است اما وزیر اقتصاد با زیرکی هر چه تمامتر اختلافات را علنی و رسانه ای کرد تا وزارت نفت را تحت فشار افکار عمومی قرار دهد که موفق هم شد حالا باید دید با واکنش مثبت وزارت نفت که برای تشکیل etf اعلام آمادگی کرده است آیا خبری مبنی بر پذیره نویسی دارادوم منتشر خواهد شد؟
بورس چند خط از محسن عباسی
👇👇👇
@emacoabbasi
تحلیل دینی سیاسی اقتصادی
پشتپرده لغو عرضه «دارای دوم»؛ بین ۲ وزیر دعوا شد پای دعوای بزرگ در مدیریت پالایشگاهها در میان است؟
این تحلیل مورد پسند بنده واقع شدتمام حرف توی این تحلیله به نظرم
هدایت شده از کانال تحلیلی بورس
AUD-20200810-WA0024.opus
693.1K
ارسالی یکی از دوستان
صرفا فقط گوش کنید
تحلیل نهایی به عهده دوستان
تحلیل دینی سیاسی اقتصادی
ارسالی یکی از دوستان صرفا فقط گوش کنید تحلیل نهایی به عهده دوستان
این تحلیل میگه دعوا بین مجلس ودولت فعلیه
شرکت ملی پالایش و پخش اظهار کرده که مشکلی با عرضه سهام پالایشگاه ها در قالب صندوق ETF ندارد و این دستور وزیر اقتصاد بوده که سهم دولت بصورت بلوکی فروخته شود.
این اطلاعیه چند پیام و درس در خودش داره:
1) بر مبنای اخبار لحظه ای معامله نکنید!
2) اساس بحث فروش دارایی های دولتی که در بودجه به عنوان یکی از مهمترین راه های تامین مالی دیده شده به هیچ وجه زیر سوال نرفته و حتما انجام میشه بنابراین به حواشی نباید توجه کرد.
3) ناهماهنگی بعضا بین ارکان این بحث وجود داره.
در هر صورت تحلیل بنده این هست که دستور فروش پالایشگاه ها بصورت بلوکی توسط وزیر اقتصاد یکجور محکم کاری است به عبارت دیگه میخواستن #اتمام_حجت کنن تا اگر شرکت یا ارگانی خریدار هست پا پیش گذارد.
@goodMarkets
تحلیل دینی سیاسی اقتصادی
شرکت ملی پالایش و پخش اظهار کرده که مشکلی با عرضه سهام پالایشگاه ها در قالب صندوق ETF ندارد و این دس
این تحلیل هم باخوشبینی برخورد کرده وقضیه رو سیاسی نمیدونه😊
تحلیل دینی سیاسی اقتصادی
پشتپرده لغو عرضه «دارای دوم»؛ بین ۲ وزیر دعوا شد پای دعوای بزرگ در مدیریت پالایشگاهها در میان است؟
خصوصی سازی دوباره توپ را به زمین وزارت نفت انداخت!
به گزارش روابط عمومی سازمان خصوصی سازی؛ بر اساس تبصره 2 قانون بودجه سال 1399 کل کشور، به دولت اجازه داده شده است که باقیمانده سهام دولت در شرکتها را به روشهای معمول و یا از طریق صندوقهای سرمایه گذاری قابل معامله (ETF) عرضه و به فروش برساند. و بر این اساس مسئولیت تأسیس این صندوقها بر عهده وزارتخانه تخصصی مربوطه گذاشته شده است و هیچ دستگاهی غیر از دستگاه تخصصی مربوطه(که در مورد صندوق دارا دوم وزارت نفت می باشد)، حق تشکیل صندوق را ندارد و این مجوز قابل انتقال به هیچ دستگاه اجرایی دیگری نیست. لذا موضوع اعطای اختیار توسط وزارت نفت و شرکت پخش و پالایش فرآوردههای نفتی به وزارت امور اقتصادی و دارایی هیچگونه موضوعیت قانونی ندارد.
متعاقب این ظرفیت قانونی، در ابتدای سال جاری هیأت محترم وزیران به وزارت امور اقتصادی و دارایی اجازه داد تا در قالب 3 صندوق سرمایه گذاری قابل معامله (ETF) باقیمانده سهام دولت را به شرح زیر واگذار نماید:
- صندوق سرمایه گذاری قابل معامله بانک و بیمه، شامل باقیمانده سهام دولت در بانکهای صادرات، ملت، تجارت و شرکتهای بیمه البرز و اتکایی امین.
- صندوق سرمایه گذاری قابل معامله پالایشی شامل باقیمانده سهام دولت در پالایشگاههای اصفهان، تهران، بندرعباس و تبریز.
- صندوق سرمایه گذاری قابل معامله صنایع خودرویی و فلزی شامل باقیمانده سهام دولت در شرکتهای ایران خودرو، سایپا، فولاد مبارکه و ملی صنایع مس.
همانگونه که ملت شریف مستحضرند وزارت امور اقتصادی و دارایی به عنوان دستگاه تخصصی بانکها و بیمه ها در اردیبهشت ماه جاری صندوق دارایکم را تشکیل و واحدهای آن صندوق را از طریق پذیره نویسی به عموم مردم عرضه نمود.
در خصوص تأسیس صندوق سرمایه گذاری قابل معامله پالایشی، علیرغم پیگیریهای مکرر و تشکیل چندین جلسه با مسئولین مربوطه در وزارت نفت در سازمان خصوصی سازی برای تأسیس صندوق سرمایه گذاری قابل معامله پالایشی، متاسفانه زیرساخت های لازم برای تاسیس این صندوق توسط آن وزارتخانه فراهم نگردید و در نتیجه این صندوق تأسیس نگردید. پس از اینکه روش واگذاری باقیمانده سهام دولت در پالایشگاه ها از طریق ETF پالایشی به نتیجه نرسید لاجرم سازمان خصوصی سازی پیشنهاد عرضه باقیمانده سهام دولت در این 4 پالایشگاه به صورت بلوکی را به هیات واگذاری ارائه داد و بر آن اساس هیات محترم واگذاری اجازه عرضه بلوکی پالایشگاه های فوق را به این سازمان اعطا نمود.
لازم به ذکر است در صورتی که عرضه بلوکی این پالایشگاه ها موفق نباشد سازمان خصوصی سازی به صورت خرد و تدریجی و به صورت عرضه شناور باقیمانده سهام این پالایشگاه ها را به عموم مردم در بازار سرمایه عرضه می نماید./
منبع: سایت سازمان خصوصی سازی
پی نوشت: این دولت مگر بزرگتر ندارد، رییس جمهور دقیقا کجایی؟ لااقل بگویید علی پروین یه جعبه شیرینی بگیرد و بیاید وزرا را آشتی بدهد!
بورس، چند خط از محسن عباسی
👇👇👇
@emacoabbasi
و اما شرایط جدید بازار
تحلیلهای من تحلیلهای کوتاه مدت هست
تحلیل کوتاه مدت هم واقعا سخته
وقتی بزرگا استارت زدن و تپو تپ بالا میرفتن کسایی که با ما کار میکنن در جریان هستن که ما چقد ازینا نوسان گرفتیم
من اگه گردش حسابمو به شما نشون بدم از خریدو فروشهای ممتد و زیاد من روی بزرگا تعجب میکنید
اینقدر این شتران و شپنارو ما بالا خریدیم و بالاتر فروختیم که دیگه شتران و شپنا با خودشون میگفتن باز میت اومد😁
کلا روی بزرگا زوم بودیم و گین خیلی خوبی هم گرفتیم و در کانال هم اعلام کردیم
به مقطعی رسیدیم که اعلام کردیم پول خسته شده و بازار هم خسته شده و دیگه توانایی نداره رو سهمای بزرگ صفهای سنگین بزنه
از همون موقعی که این مطالبو زدم خودتون دیدید بزرگا نوسانی شدن و درست تحلیل کردیم
ما با بازار به درستی حرکت کردیم و جلو اومدیم تا چهارشنبه هفته قبل
چهارشنبه اعلام کردم که نکات جدیدی در مورد بازار میگم که به خاطر یه سری مسائل که نمیخام در موردش حرف بزنم از گفتنش پشیمون شدم و اعلام کردم طبق رویه سابق عمل کنید
امروز خبر لغو etf به بازار اومد و واکنش بازارو خودتون دیدید
من از موقعی که گفتم بازار و پولها خستن دیگه روی etfای ها معامله جدی نکردم و حتی اگه خبر etf مجدد تایید بشه باز هم معامله نخواهم کرد
بازار به سمت تک سهم های غیر etf ای حرکت میکنه و باید تک سهمارو شکار کنیم..در این مقطع بازار معتقد به بازیهای گروهی نیستم و فقط چند سهم خاص رو برای خرید و فروش زیر نظر دارم
جمع بندی نهایی
چنانچه خبر لغو etf جدی باشه سهمای etf ای هر برگشتشون فرصت خروجه
پولها به سمت تک سهما حرکت میکنه و رالی بعدی بازار روی این تیپ سهما هست
اما اگه مجدد واگذاری etf تایید بشه اون موقع میتونید تا واگذاری etf سهامداری کنید اما ترجیح من تک سهماست حتی در صورت تایید etf
حاج میت نوسانگیر
هدایت شده از کانال تحلیلی بورس
👆👆
#تکمیلی
طبق قانون مسوولیت تاسیس صندوقهای ETF دولتی بر عهده وزاتخانه های تخصصی و متولی سهام دولتی گذاشته شده است.
بر خلاف وزارت نفت که ظاهرا تلاشی برای تاسیس صندوق نفتی جهت ETF سهام پالایشی در مهلت مقرر نکرده است وزارت صمت وزارتخانه متولی #خودروسازان شدیدا پیگیر تشکیل صندوق خودرویی و عرضه ETF خودرویی و خصوصی سازی صنعت خودروسازی در سال ۹۹ هست کما اینکه رییس سازمان خصوصی سازی امروز صراحتا تاکید کرد صندوق ETF #خودرویی به قوت خود پابرجاست و هماهنگی لازم و نامه نگاری های اداری با وزارت صمت انجام شده و طبق برنامه در بورس به صورت ETF عرضه خواهد شد.
هدایت شده از کانال تحلیلی بورس
هدایت شده از کانال تحلیلی بورس
دوستان شبکه خبر حتما ببینند
الان شبکه خبر
#شاخص_کل
▪️سقف کانال دوم فیبوناچی خود را تنها در 9 ماه شکسته است که حاکی از انتظارات تورمی بالاست!
▪️اهداف بعدی شاخص کل فارغ از اصلاحات مقطعی، 3.6 میلیون واحد و سقف کانال سوم فیبوناچی در 7.5 میلیون واحد خواهد بود.
▪️مدت زمان تحقق اهداف 20 ماه
1399/04/15
▫️▫️▫️▫️
➡️ @goodMarkets
▪️دو اطلاعیه ای که در تصوی رمیبینید آگهی عرضه سهام #شبریز توسط سازمان خصوصی سازی است. یکی در تاریخ 6 بهمن 98 و دیگری در تاریخ 1 تیر 99 و هیچ کدوم در قیمت های پایینتر از قیمت تابلوی امروز خریداری نداشته.
▪️بنظر من شخص حقوقی برای خرید بلوک پالایشی ها پیدا نمیشه و تنها راه دولت برای فروش سهمش در پالایشگاه ها فقط از طریق عرضه در صندوق ETF هست. منتها این تایید و تکذیب ها باعث خدشه دار شدن اعتماد مردم میشه.
⚠️ادامه تحلیل در پست بعد
1399/05/20
goodMarkets