هدایت شده از بورس تحلیل
#دفترچه_بورسی
یکی از روش های معامله در بورس در تمامی زمان ها اینه
همیشه سهم هایی که مدت طولانی قفل در صف خریدن رو یادداشت کنید.
برید دنبال دلیل این قفل بودن.
تو روزهای هیجانی که همه تو شوک هستند فقط دنبال این سهام قفلی باشید
اگر صفشون عرضه شد و مهم تر اینکه شرایط رشد کماکان پابرجا بود شک نکنید و خرید انجام بدید
بعد از فروکش کردن هیجان از صعود لذت ببرید
البته همیشه این روش جوابگو نیست و درصدی خطا داره.
هدایت شده از بورس تحلیل
💢 سهامداران خساپا
💢 هر چه فریاد دارید بر سر اینها بزنید. چرا؟
💢 اینها رو هم ۱۴۲ میلیارد سهم دارن.
💢 اگر دنگ و دونگ کنن و یک یا دو میلیارد بفروشند ارزش ۱۴۰ میلیارد سهمشون دو برابر میشه
💢 اگر نفروشند فقط ۵٪ ارزش سهمشون بالاتر میره
💢 اسکول واقعی اینها هستند ، نه اون پرنده بدبخت
💢 حالا داد بزنید 😂😂
🌾🌾🌾 تحلیل های شخصی محمد محمدی 📝
آدرس کانال 🎯🎯
🏆 @BourseTahlil 🏆
#وغدیر 67% از #پارسان و 21% از #کگهر رو داره. #کگهر صف خریده و #پارسان هم سهامدار عمده #پالایشی هاست که سنگین ترین صف های خرید بازار رو دارن. فقط همین دوتا 70% سبد ِسرمایه گذاری #وغدیر هستن. حالا با این اوضاف اون صف فروش 100 میلیونی رو درک نمیکنم با چه منطقی میرن توش !😂 بی دلیل نیست حقوقی ها میخرن
➡️ @goodMarkets
تحلیل دینی سیاسی اقتصادی
در ادامه تحلیل قبل در مورد فروش دارایی های دولتی:
▪️در سال 97 که دولت اقدام به پیش فروش سکه در ابعاد گسترده کرد اولین سررسیدها برای اردیبهشت 97 بود. آن زمان بازار آتی سکه دایر با حجم معاملات فزاینده بود. نکته بسیار قابل تامل این هست که در اردیبهشت 97 بازار آتی سکه که مدتی قبل در صف خرید قفل شده بود به حالت متعادل در آمد! یعنی به مدت یکی دو هفته روزی مثلا 2% مثبت بود نه 5% مثبت (صف خرید) و حجم معاملات بالایی داشت. اما علت چه بود؟ قیمت سکه در بازار حوالی 1.9 میلیون تومان و قیمت سکه آتی حوالی 2.2 میلیون تومان و قیمت سکه در طرح پیش فروش با سررسید اردیبهشت 1.590 میلیون تومان بود. بسیاری از تحلیلگران این اختلاف قیمت بین آتی سکه با سررسید اردیبهشت 97 با سکه پیش فروش شده دولتی را که بالغ بر 610 هزار تومان به ازای هر سکه بود به منزله فرصت آربیتراژ با سود 38 درصدی دانستند و توصیه به گرفتن پوزیشن فروش داشتند. 38% سود در مدت کمتر از یکماه که کاملا مسلم بود هر سرمایه ای را وسوسه میکرد تا پوزیشن فروش در آتی سکه بگیرد و به همین دلیل آسکه آتی ای که تا چند روز پیش در صف خرید بطور non-stop قفل شده بود به حالت متعادل درآمد! اما آیا گرفتن پوزیشن فروش برای آربیتراژ بهترین استراتژی بود یا گرفتن پوزیشن خرید؟ شخصا با آنالیز عرضه و تقاضای بازار آتی سکه و بازار نقدی بدلیل عدم همگرایی قیمت و پر نشدن فرصت آربیتراژ بوجود آمده، تصمیم گرفتم در سررسید های بعدی پوزیشن خرید باز کنم نه فروش. بعد از این اتفاق سکه آتی در صف خرید قفل شد و سررسید آبان از حوالی 2 میلیون تومان به 4.870 میلیون تومان در شهریور 97 رسید.
▪️درنهایت بازار آتی سکه در تاریخ 11 شهریور 97 بسته شد چون تصور مسئولین این بود که بازار آتی به بازار نقدی سیگنال میداد که البته از نظر بنده مشخصا تصوری اشتباه بود. اما در این بین اتفاقات دیگری هم افتاد که در آینده به آن اشاره خواهم کرد.
▪️مطلبی که باید به آن توجه داشته باشید این هست که کل آنالیز عرضه و تقاضایی که در بند اول ارائه شد باعث ایجاد الگوی پهنه (flat) و مثلث (trangle) در چارت های آتی سکه شد (به چارت پیوست شده از سکه آتی با سررسید آبان 97 نگاه کنید). اما آیا یک معامله گر بدون توجه به روند عرضه و تقاضا حاضر به گرفتن پوزیشن خرید با سرمایه بالا دقیقا زمانی که فرصت آربیتراژ ِمسلم ِ38 درصدی در بازار وجود داشت (پوزیشن فروش) که هر سرمایه بزرگی را وسوسه میکرد، میشد؟؟ اینجاست که برای افزایش اعتماد به تحلیل خود باید به سطح بنیادی تر از چارت رفت و آن را آنالیز کرد یعنی سطح عرضه و تقاضا.
🔻🔻🔻
کانال Good Markets | مهدی راد
➡️ @goodMarkets
✅#لابسا (آپدیت)
📈شروع موج5
✅تاریخ تکرار میشود
به حمایت کانال توجه کنید
_____________
@ssignalplus
#توصیه
به حدضررتان پای بند باشید. اگر حدضررتان در سیستم معاملاتی شما فعال شده است و بازار مثبت شد (بهردلیل) به حدضررتان پایبند باشید ...
بخاطر اینکه مهدی راد سهمی را معرفی کرده حدضررتان را زیر پا نگذارید. احتمال اینکه در روز های آینده بازار مثبت شود و این مثبت یک اصلاح به سمت بالا باشد، هست.
پ.ن. هیچ تحلیلگری از خطا مصون نیست.
از مراجعه به پی وی خودداری کنید. من هم مثل شما یک فرد عادی هستم 🌷
➡️ @goodMArkets
اگر بگویم در مسیر صعود هستیم باورتان می شود؟
محسن عباسی
دکترای مدیریت مالی
مدرس دانشگاه علامه طباطبایی
✅ شاید بهترین زمان خواندن این مطلب همین الان باشد. بازاری سراسر قرمز با سهمهایی که تا ۱۰ درصد منفی هستند. کسانی که بورس خریده بودند در حال فروش بورس هستند و مقصد بعدی پولشان را هم نمی دانند البته ما می دانیم، مقصد بعدی پول همین بازار است!
👈 سهامدارانی که برای اولین بار است به بورس آمده اید باید بدانید بورس سرشار از این روزهاست و تنها روش سود کردن شما مثبتهای بی وقفه قبلی نیست، ثروت اندوزی و سود شما در دل بازاری مثل بازار امروز نهفته است. بازاری که سهمهای ارزنده را تا ۱۰ درصد ارزانتر از دیروز به شما می فروشند.
📍 به گذشته برگردید. به حوالی میانه های زمستان ۹۸. بعد از شهادت سردار سلیمانی که بازار با ترس و هیجان زیادی اقدام به فروش سهم می کرد. قیمت بیش از ۲۰ سهم را به یاد دارم که تا الان ۲۰۰ الی ۳۰۰ درصد رشد کرده اند. قیمت سهمها را در آن تاریخ و امروز چک کنید. ثروت اندوزی شما در بازاری که هر روز مثبت باشد رقم نمی خورد، ثروت شما با خرید هوشمند از فروشندگان عجول رقم می خورد. نکته اساسی در سود کردن ( از نظر من) خرید به موقع است.
✅ عزیزان، همانطور که در چند پست قبل عنوان کردم، امسال تورم ۵۰ درصدی و حتی بیشتر داریم. با حذف ۴ صفر، در سالهای پیش رو باز هم تورم خواهیم داشت. دلار به مرز ۱۷ هزار تومان رسیده و به صورت خزنده خود را به سقف قبلی در محدوده ۱۸ تا ۱۹ هزار تومان خواهد رساند و متاسفانه از این قیمت هم عبور خواهد کرد. البته این اتفاق خزنده و آرام خواهد بود. برای شما هم امکان سرمایه گذاری در دلار وجود ندارد اما تاثیر دلار و رکود بازارهای موازی به نفع بورس خواهد بود. بورس در حال بزرگ شدن است. بورسِ میلیونی، باید دست به دست شود. در نهایت خواهید دید که سرمایه گذاران هیجانی چقدر زود به بازار باز می گردند و این خاصیت بورس است.
بورس، چند خط از محسن عباسی
هدایت شده از سیگنال شارپی/ طلای آبشده
مهناز صادقی :
📉 دلایل اصلاح اخیر بورس:
۱- برکناری وزیر صنعت
۲- بازگشایی نمادهای خساپا و خودرو
۳- رفتار هیجانی سهامداران کم تجربه
۴- سیو سود توسط سهامداران قدیمی
۵- نیاز به استراحت اکثر سهام، بعد از رشد شارپ اخیر