هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توضیح رئیسجمهور درمورد توانایی ساخت هواپیمای ایرانی
🔹رئیسی: چند سال پیش به تاتارستان (یکی از جمهوریهای روسیه) رفتم، در آنجا از مجموعه هلیکوپترسازی بازدید کردم. امکاناتی که دیروز من در اصفهان دیدم بسیار گستردهتر و دقیقتر از تاتارستان بود.
🔹شاید خیلیها از وجود چنین امکاناتی در کشور خبر نداشته باشند. انواع پرندهها در شرکت ایرانی با استانداردهای دنیا ساخته میشود. من از آنها خواستم هواپیمایی با ۷۲ سرنشین را بسازند. این انتظارِ تحققناپذیر نیست.
@Farsna
هدایت شده از Twitter
دو تا خبر مهم
۱. ایران در روسیه بندر خرید
بندر ساليانكا آستاراخان يكي از بنادر اصلي تجاري روسيه محسوب میشود، ایران ۵۳ در صد این بندر را خریده و با فعال کردن کریدور شمال به جنوب و انتقال از آذربايجان-انزلي-بندرعباس -هند، ۲۵ روز طول مسیر ترانزیت دریایی را کاهش داده است.
۲. روسیه ۱۰۰ هزار هکتار زمین به ایران توی کشورش میده تا ایران توش کشاورزی کنه
همین طور که میبینید روسیه کشورشو فروخت به ایران.
غربزدهها نظری ندارن ؟ 😜
👤 Haj kian
🗯️ @TwitterPersian_kianOamin
✌️ #جهادتبیین
هدایت شده از تیمورا
🚨آتشسوزی در کارخانه تولید کننده بُردهای الکترونیکی نظامی در رژیم صهیونیستی
🔹شرکت تولیدکننده بُردهای مدار چاپی آلتک از وقوع آتشسوزی در يکی از اتاقهای حساس کارخانه خود در پتختیکوا خبر داد.
🔹نکته حائز اهمیت شباهت این شرکت با شرکت تامار است که هردو در زمینه تولید و پشتیبانی تجهیزات نظامی در رژیم اشغالگر قدس فعالیت دارند و هر دو نیز در حوادثی مشابه دچار حریق و انفجار شدند.
#جمعه داغ
💠گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
هدایت شده از خبرگزاری فارس
روسیه شیر گاز را بر روی فرانسه بست
🔹شرکت گاز فرانسه اعلام کرد دو روز است که هیچ گازی از روسیه دریافت نکرده است. اوایل این هفته گازپروم روسیه هشدار داد که ارسال گاز به اروپا را بهعلت موضوعات فنی ناشی از تحریمهای غرب بهشدت کاهش خواهد داد.
@Farsna
هدایت شده از بینش راهبردی
بعد از اخبار این روزها چند خبر خوب و امیدبخش برای آینده:
- بازپسگیری محموله نفت از یونان
- تحویل نفتکش به ونزوئلا
- کشت ایران در ۱۰۰هزار هکتار زمین روسیه
- قرارداد ۲۰ ساله با ونزوئلا
- قرارداد ۲۰ ساله با ترکمنستان
- تقویت روابط ایران و کشورهای آسیای میانه(تاجیکستان)
💢و در نهایت آغاز عملیات آزمایشی حمل کالا از کریدور شمال-جنوب
👌✅
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴گلایههای سعید قاسمی در حضور رئیسجمهور:چرا وزیر مملکت میگوید از چین و ترکیه برای مسکن سازی استفاده میکنیم ؟ چرا از ما جهادیها کمک نمیگیرن ؟
♦️رفتید بوشهر گفتید خانههای لاستیکی باید جمع بشه چرا نشد ؟ چرا از ما کمک نمیخواید؟
♦️خیلی فرق هست بین جنس شما و جنس قبلیها که ازشون دولت تحویل گرفتید
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🔻عالمان و دانشمندان جهنمی در کلام امام صادق(ع)
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در حدیثی که #شیخ_صدوق در کتاب خصال (ج۲، ص۳۵۲-۳۵۳) از #امام_صادق علیه السلام نقل کرده است هفت دسته و گروه از عالمان و دانشمندان جهنمی معرفی میشوند:
یک. عالمانی که علاقمند به گردآوری دانشاند اما علاقهای به یاددهی دانش به دیگران ندارند. امام صادق میفرماید جایگاه اینان نخستین طبقه جهنم است.
دو. عالمانی که خود از موعظه میگریزند و نسبت به پندهای دیگران بیاعتنایند اما وقتی در جایگاه موعظه و پند دیگران مینشینند از حد تجاوز میکنند. اينان در دومين طبقه آتشاند.
سه. کسانی که علم و دانش خود را در اختيار اشراف و ثروتمندان قرار میدهند و در ميان بينوايان و مستضعفان جايى براى علم نمىبينند؛ سومین طبقه جهنم جایگاه اینان است.
چهار. دانشمندانی که روش گردنكشان و پادشاهان را در پيش میگیرند. به این صورت که اگر نظر آنان رد شود و یا در خدمت به آنان قصور و تقصيرى روى دهد، خشمگين مىگردند، اين دسته در طبقه چهارم دوزخاند.
پنج. عالمانی که به دنبال گفتار يهود و نصارى مىروند تا علم و حديث خود را با آن انبوه سازند؛ اينان در طبقه پنجم جهنماند.
شش. دانشمندانی كه به مسند فتوى تكيه مىزنند و مىگويند: (هر چه مىخواهيد) از من بپرسيد. و چه بسا كلمهاى هم نمىفهمند- و خدا كسانى را كه ناشايسته امرى را به خود ببندد دوست ندارد- و اين گروه در طبقه ششم آتش جاى دارند.
هفت. کسانی که علم را وسيله نخوت و فضلفروشى قرار مىدهند، جاى اينان در طبقه هفتم دوزخ است.»
#اخلاق
#اخلاق_علم
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از #سربازانقلاب | سیدفخرالدین موسوی
43.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ عربی سلام یا مهدی با زیرنویس فارسی
با صدای محمد غلوم از بحرین
#سلام_فرمانده
#سلام_یامهدی
#مکتب_پیروز
@nofoz_shenasi
✅کانال جامع نفوذشناسی:
👇
https://eitaa.com/joinchat/1512374323C3a455ab6f6
هدایت شده از خبرگزاری فارس
ایران و روسیه خودروی مشترک تولید میکنند
🔹در دیدار رئیس سازمان توسعه تجارت ایران با وزیر تجارت روسیه مذاکراتی برای صفر شدن تعرفه واردات گندم و روغن صورت گرفت و برای تولید مشترک خودرو در ایران توافق شد.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
حمله راکتی به پایگاه ترکیه در عراق
🔹المیادین: پایگاه زلیکان در شرق موصل با ۵ موشک گراد هدف حمله قرار گرفت. هنوز خبری درباره تلفات این حمله موشکی گزارش نشده است.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
پوتین: دوران تک قطبی دیگر پایان یافته است
رئیسجمهور روسیه:
🔹آمریکا هنگام پیروزی در جنگ سرد، خود را به زعم خود پیامبر خدا در زمین قلمداد کرد، این در حالی است که دوران یکجانبهگرایی و تک قطبی دیگر پایان یافته است.
🔹خسارتها و زیانهای مستقیمی که اتحادیه اروپا در نتیجه تحریمها علیه روسیه متحمل شده به ۴۰۰ میلیارد دلار رسیده است.
🔹اتحادیه اروپا به طور کامل حاکمیت خود را از دست داده و هر آنچه را که از بالا (آمریکا) بر آن دیکته میشود، اجرا میکند.
tn.ai/2730062
@TasnimNews
♦️طیف بندی قدرتهای جهانی و نقش ايران در جهان
محمد علي رنجبر
🌐نظم موجود جهانی، با سه طیف قدرت جهانی ایجاد شده است:
🌀طیف نخست، طرفداران حفظ نظم موجود به رهبری آمریکاست که پیشران تمدن غرب قلمداد می شود؛ چراکه برای هر تمدنی، یک پیشران وجود دارد که قبل از جنگ جهانی دوم، از آن بریتانیا و پس از آن، آمریکا به عنوان ناظم نظم جهانی مطرح شدند. همچنان که پیشران تمدن اسلامی، امپراطوی عثمانی بود که با فروپاشی آن تمدن اسلامی نیز فرو پاشید و امروز ایران اسلامی به عنوان پیشران تمدن نوین اسلامی است و با برداشتن گام های پنجگانه(قیام، نظام، دولت، جامعه و تمدن)، در حال شکل دادن نظم جدیدی بر عالم است.
🌀طیف دومِ قدرت جهانی، منتقدین سهم خواهِ نظم موجود به رهبری بریکس است. بریکس کشورهایی متشکل از برزیل، روسیه، چین، هند و آفریقای جنوبی است. این پنج کشور به دلیل افزایش تولید ناخالص ملی و رشد اقتصادی، در آینده ای نزدیک (سال 2030 بنابر پیش بینی ها)، نیمی از تولید ناخالص ملی جهان را در اختیار خواهند گرفت. این کشورها، منتقد اما سهم خواه هستند. نمی خواهند نظم را بر هم بزنند، چون به لحاظ داشته های ایدئولوژیک که یکی از عناصر مهم تشکیل نظم نوین جهانی است، چیزی ندارند. نه کمونیست جذابیت اعتقادی دارد، و نه کشورهای دیگر آورده و گفتمان جدیدی ارائه داده اند. از قضا، سه کشور روسیه، چین و هند، سه کشور همسایه ما نیز محسوب می شوند.
🌀طیف سومِ قدرت جهانی، منتقدین بر هم زننده نظم موجود به رهبری ایران اسلامی است؛ که به عنوان پیشران نظم و تمدن نوین جهانی مطرح است.
🔸در واقع دو سر طیف یعنی آمریکا به عنوان پیشران تمدن غرب و حفظ نظم نوین جهانی، و ایران اسلامی به عنوان منتقد برهم زننده نظم موجود، در طول 43 سال گذشته با یکدیگر رقابت و درگیری دارند.
🌐اگر جنگ سرد ایران و آمریکا را یک ابرنظریه در نظر بگیریم، آنگاه اتفاقاتی که در دنیا می افتد به خوبی قابل تحلیل هستند. در این نگاه، آمریکا و ایران به عنوان دو سر طیف، تلاش می کنند طیف وسط (بریکس) را به سمت خود بکشانند. که طی سالهای گذشته(از 2000 به این سو) آمریکایی ها چین و روسیه را از دست داده اند؛ و الان با معادله چند وجهی مواجه اند که بر کدام موضوع تمرکز کنند؟ درگیری با ایران در موضوع اسرائیل، درگیری با چین در موضوع تایوان، یا درگیری با روسیه در موضوع اوکراین.
🌐 از آنجا که قابلیت و قدرت تمرکز بر هر سه موضوع را ندارند، این تصور می رود که بر هر کدام متمرکز شوند، دو مورد دیگر را از دست می دهند. آنها خود اعتراف کرده اند که در نبرد یارگیری، جمهوری اسلامی موفق تر از ما عمل کرد و تفاهم نامه راهبردی 25 ساله با چین و 20 ساله با روسیه را از جمله دستاوردهای ایران می دانند. همچنین در ارتباط با هند، با مذاکراتی که صورت گرفته، بندر چابهار به عنوان مبدا انتقال کالا به روسیه و اروپا و بالعکس توافق شده است. در واقع راه جدیدی را جمهوری اسلامی ایران به هند پیشنهاد داده که مورد استقبال نیز واقع شده است.
🌐در واقع با جذب سه کشور روسيه، چين و هند _ که بیش از نیمی از جمعیت دنیا را دارند _، ایران اسلامی قدرتمنایی خوبی در عرصه بین الملل صورت داده است.
#تحليل
#جنگ_سرد
#ايران_و_آمريكا
🆔 difqom