#حدیث_روز
امام على عليه السلام:
🔷هر كس با كتاب ها آرام گيرد، هيچ آرامشى را از دست نداده است
مَن تَسَلّى بِالكُتُبِ لَم تَفُتهُ سَلوَةٌ
غررالحكم حدیث 8126
حسین رضاپور:
✡ روچیلدها در آرزوی حکومت جهانی یهود
🌍 سال ١٨١۵: اولین تلاش برای حکومت جهانی
1⃣ آنچه در این سال باب میل #روچیلدها درنیامد، #کنفرانس_وین بود که از سپتامبر ١٨١۴ آغاز شد و در ٨ ژوئن این سال به پایان رسید.
2⃣ علت این که کنفرانس وین برای روچیلدها اهمیت داشت، آن بود که بسیاری از کشورهای اروپایی به دلیل بدهی مدیون آنان بودند و آنها از این موضوع به عنوان اهرمی برای سلطهی کامل سیاسی بر بیشتر جهان استفاده میکردند و از این رو به دنبال ایجاد شکلی از #حکومت_جهانی بودند.
3⃣ این کنفرانس برای روچیلدها آغاز خوبی داشت؛ به طوری که باعث شدند کشور #سوئیس برای همیشه خود را در جنگها بیطرف اعلام نماید.
4⃣ به این ترتیب آنان قلمرویی حاکمیتی برای خود دست و پا کردند تا از آنجا طرفین متخاصم را در جنگهایی که به نوعی کارخانهی تولیدکنندهی بدهی برای آنان محسوب میشد، تأمین مالی نمایند.
5⃣ با این حال، هنگامی طرح نهایی آنان برای ایجاد حکومتی جهانی بازماند که الکساندر اول، #تزار روسیه -یکی از معدود قدرتهای بزرگی که تسلیم #نظام_بانکی_روچیلد نشده بود- از پذیرش طرح حکومت جهانی امتناع ورزید.
🌍 سال ١٨٧٩: توطئهی صهیونیسم
1⃣ در این سال #روچیلدها کنگرهی جهانی صهیونیسم را در جهت ارتقای جایگاه #صهیونیسم ایجاد میکنند.
2⃣ صهیونیسم به عنوان جنبشی سیاسی به تصویر کشیده میشود که به دنبال تأمین وطنی برای #یهودیان است.
3⃣ اما در واقع این حرکت توطئهای است تا کل جهان را تحت لوای #حکومت_جهانی قرار دهد که توسط یهودیان و به ویژه روچیلدها اداره و کنترل میشود.
🌍 سال ١٩١٩: دومین تلاش
1⃣ #روچیلدها از کنفرانس صلح وِرسای استفاده مینمایند تا دومین تلاش آشکار خود را برای تشکیل #حکومت_جهانی به نتیجه برسانند.
2⃣ حکومتی که آنان به بهانهی پایان تمام جنگها (که البته خود آنان مسبب آنها بودند) تبلیغ آن را میکردند.
3⃣ آنان این حکومت را #جامعه_ملل مینامند.
4⃣ خوشبختانه این طرح از سوی کشورها مورد قبول قرار نمیگیرد و کنار گذاشته میشود.
5⃣ اما پیش از آن، رئیس آیندهی کنگرهی جهانی صهیونیسم، #ناحوم_سوکولوف در خصوص این طرح اظهار میدارد:
👈 «جامعهٔ ملل، طرحی #یهودی است. ما این طرح را پس از مبارزهای ٢۵ساله ایجاد نمودهایم.»
🌍 سال ١٩۴۵: سومین تلاش
1⃣ سومین تلاش آشکار #روچیلدها در مسیر تشکیل #حکومت_جهانی در این سال به ثمر رسید.
2⃣ منظور، تصویب دومین جامعهی ملل در این سال است که آن را #سازمان_ملل نامیدند.
3⃣ روچیلدها با این اقدام، گام بسیار بزرگی در جهت هدفشان، یعنی #سلطه_بر_جهان برداشتند.
1⃣ سال ١٩۴٧ در ماه اکتبر، #آلبرت_اینشتین، یهودی #اشکنازی، نامهای سرگشاده خطاب به #سازمان_ملل مینویسد.
2⃣ وی در این نامه از نابودی همهٔ حکومتهای ملی در جهت بازشدن راه برای تشکیل #حکومت_جهانی که ادارهٔ آن را سازمان ملل [بخوانید: روچیلدها] برعهده خواهد داشت، حمایت میکند.
🌍 سال ١٩۵٠: طرح حکومت جهانی
1⃣ در تاریخ هفتم فوریه، جیمز پاول واربورگ #یهودی با حضور در مجلس سنا با حالتی خودخواهانه اظهار میدارد:
2⃣ «چه بخواهیم چه نخواهیم، #حکومت_جهانی در راه است. تنها سؤالی که در این خصوص مطرح میشود آن است که آیا این حکومت جهانی با #لشکرکشی به نتیجه میرسد یا با #توافق طرفها.»
3⃣ در نتیجه #روچیلدها روی طرح حکومت جهانی کار میکنند و در ابتدا به منظور متمرکز کردن نظامهای اقتصادی کل جهان، طرحی سه مرحلهای را آغاز میکنند:
🔸 ١. استیلای #بانک_مرکزی بر اقتصادهای ملی سراسر جهان.
🔸 ٢. متمرکز ساختن اقتصادهای منطقهای از طریق اَبَرکشورها همانند اتحادیه اروپا و اتحادیههای تجاری منطقهای مانند موافقتنامهٔ تجارت آزاد آمریکای شمالی (پیمان نفتا) (NAFTA).
🔸 ٣. متمرکز ساختن #اقتصاد_جهانی از طریق بانک مرکزی جهانی، ارز جهانی و پایان دادن به استقلال ملی از طریق لغو تمام تعرفههای تجاری با طرح معاهداتی چون موافقتنامهٔ عمومی تعرفه و تجارت (GATT).
🌍 سال ١٩٩١: سهم رسانهها
1⃣ #دیوید_راکفلر (از وابستگان روچیلدها) در کنفرانس #بیلدربرگ که در همین سال در آلمان برگزار میشود، مطلب ذیل را بیان میکند:
2⃣ «ما از مدیران واشینگتن پست، نیویورک تایمز، مجله تایم و دیگر نشریات معتبر که درجلسات ما حضوربه هم میرسانند و تقریباً ۴٠سال است که با بصیرت به وعدههایشان پایبند هستند، کمال تشکر را داریم. اگر فعالیتهای ما در این سالها در معرض جنجال رسانهای و دید عموم قرار میگرفت، غیرممکن بود که بتوانیم طرحهای خود را پیش ببریم؛ اما حالا جهان پیچیدهتر شده، آمادهی خیزش به سمت #حکومت_جهانی است. بهطور قطع، حاکمیت فراملیتی نخبگان روشنفکر و بانکداران در سطح جهان -نسبت به حق حکومت بر خود که در قرنهای گذشته حاکم بوده- ارجح است.»
📚 منبع: كتاب صهیونیسم در مسیر سلطه، نوشته: اندروکارینگتن هیچکاک
#طب_اسلامی
☝️و مکرو و مکرالله و الله خیر الماکرین
⭕️ ترامپ برای مقابله با کرونا یکشنبه رو روز ملی دعا و نیایش اعلام کرد
🔻رییسجمهور آمریکا در توییتی نوشت که افتخار بزرگی برای منه که یکشنبه ۱۵ مارچ رو به عنوان روز ملی دعا و نیایش اعلام کنم. ما کشوری هستیم که در طول تاریخ در زمانهایی مانند الان برای محافظت به قدرت خداوند روی آوردیم.
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh2 🔜 #پدرفتنه
🔴 موضوعی به نام طب اسلامی نداریم!!!
🖼علامه حلی رحمة الله علیه :
غذاها و داروها سودمند و زیانمند با عقل درک نمی شود و با بعثت انبیا این فایده حاصل میشود.
🖼شیخ مفید رحمة الله علیه :
طب دانشی صحیح است که راه دستیابی به آن، وحی و از طریق سمع و توقیف است.
🖼شیخ صدوق رحمة الله علیه :
عقیده ما دربارهی اخبار و احادیث رسیده در طب، برچندگونه است و باید پس از بررسی پذیرفته شود.
🖼سید بن طاووس رحمة الله علیه :
در طب ابدان به کسی اعتماد کن که به باطن نواقصی که که در بدنهاست عالم و آگاه است.
🖼سید عبدالله شبر رحمة الله علیه:
برای انواع راه های درمان و معالجه، حفظ سلامت، دفع بلاها، بیماری ها و آسیب های داروها، غذاها و ذکرها و دعاهای خاص فراوانی وجود دارد، که امروزه مردم رها کرده به موارد کم ارزش تری، روی آورده اند، چرا که دانش های باطل در میان افراد نادانی که ادعای فضل و کمال دارند، رواج یافته است.
🖼علامه مجلسی رحمة الله علیه :
گروهی از شیعیان اساسا مدار کار درمان خویش را بر روایت های رسیده از ائمه علیهم السلام مبتنی ساخته اند و به پزشکان مراجعه نمی کرده اند و در عین حال در مقایسه با کسانی که به پزشکان مراجعه نمیکردند هم تندرستر بودند و هم دارای طول عمر بیشتر بودند.
🖼عقیلی خراسانی رحمة الله علیه:
حدوث طب، به طریق وحی است و آدمی را ممکن نیست که بی واسطه وحی آسمانی و الهام ربانی، استنباط این صناعت جلیل القدر عظیم المنفعه نماید از جمله معرفت عقاقیر و حشایش و معادن و خواص هر یکی و مقدار قوت هر دوایی و مناسبت آن با هر مزاجی.
📚منبع: کتابِ دیدگاه ها پیرامون طب اسلامی
http://eitaa.com/motamassekin
#حدیث_روز
پیامبر خدا (ص):
🔷گرفته ترين كار، نزديكترين به گشایش است.
(بحار: ۷۷/۱۶۵/۲)
روزمان را با#قرآن آغاز کنیم
✳️ سالم و بیمار در کلاس امتحان نشستهاند
الفجر
فَأَمَّا الْإِنسَانُ إِذَا مَا ابْتَلَاهُ رَبُّهُ فَأَكْرَمَهُ وَنَعَّمَهُ فَيَقُولُ رَبِّي أَكْرَمَنِ
ﺍﻣﺎ ﺍﻧﺴﺎﻥ ، ﻫﻨﮕﺎﻣﻰ ﻛﻪ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺵ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﻴﺎﺯﻣﺎﻳﺪ ﻭ ﮔﺮﺍﻣﻰ ﺩﺍﺭﺩﺵ ﻭ ﻧﻌﻤﺘﺶ ﺑﺨﺸﺪ ، ﻣﻰ ﮔﻮﻳﺪ : ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭم [ ﭼﻮﻥ ﺷﺎﻳﺴﺘﻪ ﻭ ﺳﺰﺍﻭﺍﺭ ﺑﻮﺩم ]ﻣﺮﺍ ﮔﺮﺍﻣﻰ ﺩﺍﺷﺖ ،(١٥)
آیت_الله_جوادی_آملی
📚
📌 سلامت و بيماری #امتحان است، منتها ما عادت كرديم بيماری را ابتلا میدانيم ولی سلامت را ابتلا نمیدانيم در حالی که برابر آيات قرآن كريم او كه در بيمارستان بستری است، مبتلا به مرض است و او كه بیمار نیست، مبتلا به سلامت است؛ مبتلا يعنی ممتحن.
🔹 خداوند در سورهی مباركهی فجر فرمود: «فَأَمَّا الْإِنْسانُ إِذا مَا ابْتَلاهُ رَبُّهُ فَأَكْرَمَهُ وَ نَعَّمَهُ فَيَقُولُ رَبِّي أَكْرَمَنِ ٭ وَ أَمَّا إِذا مَا ابْتَلاهُ فَقَدَرَ عَلَيْهِ رِزْقَهُ فَيَقُولُ رَبِّي أَهانَنِ ٭ كَلاَّ»* اين «كَلاَّ» نفی هر دو است. فرمود ما بعضی را سالم قرار میدهيم یعنی او مبتلا به سلامت است و در كلاس امتحان نشسته است. يا مالی به او میدهيم، قدرت و منزلتی به او میدهيم، هر چه را خدا به ما داد آزمون است و هر چه را به ما نداد باز هم آزمون است. تا يكی را به #شكر بيازمايد و يكی را به #صبر.
* «آرى ، آدمى اینگونه است که وقتى پروردگارش او را مىآزماید بدین طریق که عزیزش مىدارد و نعمتش مىبخشد، مىگوید: پروردگارم مرا عزیز داشته و انجام هر کارى را بر من روا دانسته است. و امّا وقتى او را مىآزماید بدین طریق که روزى را بر او تنگ مىگیرد، مىگوید : پروردگارم مرا خوار شمرده است. نه، چنین نیست...» (۱۵، ۱۶ و ۱۷ سورهی مبارکهی فجر)
🔶 اشاره شهید اول به داروی امام کاظم (ع)
✍️ شهید اول (م۷۸۶) صاحب کتاب لمعه (از کتب درسی حوزه های علمیه) در کتاب الدروس، بابی را باز کرده است با عنوان (ملتقط من طب الأئمة عليهم السلام) بمعنی گزیده ای از طب ائمه ع، که در آن باب در چند صفحه مطالبی از طب اسلامی را بیان می کنند، و در آنجا به داروی امام کاظم ع اشاره می کنند .
👈 گفتنی است باز کردن یک باب با این عنوان در یک کتاب فقهی، نشانه واضحی بر قائل بودن شهید اول به مقوله (طب اسلامی و طب اهل بیت علیهم السلام) است .
📚 الدروس الشرعية في فقه الإمامية ج3 ص48
#طب_اسلامی
#متمسکین
⚪️ کانال متمسّکین
⚪️ (استاد رضاپور)
⚪️ eitaa.com/motamassekin
☠ بیل گیتس:
روزانه ۳۵۰ هزار نفر را با واکسن میتوان کم کرد!
#بیوتروریسم
#طب_اسلامی
#متمسّکین
⚪️ کانال متمسّکین
⚪️ (استاد رضاپور)
⚪️ eitaa.com/motamassekin