༻⃘⃕࿇﷽༻⃘⃕❀༅
❗️اندر احوالات فرمــــاندهی بدن
_کی بود❓
_کجا گذاشتم❓
_اسمش چی بود❓
_یـــادم نـمیــاد
•┈┈••✾❀🍃💌🍃❀✾••┈┈•
کارگاه 🌐#آنلاین_صلواتی به افق بهشت تقدیم میکند :
📊 تـقـــویــت حــــافـظــه 📊
👤با حضور : استــاد ایمانی
📚کارشناس تندخوانی و تقویت حافظه
🗓زمان :جمعه_27 خرداد
⏱ساعت:5:45 بامداد
📿پرداخت معنوی :14 گل صلوات🌹
•─────•❁•─────•
🖇لینک ورود برنامه(با گزینه ی میهمان)⬇️
https://online.lmskaran.com/ch/beofoghbehesht
•─────•❁•─────•
#معرفی_کتاب
📙گامی به سوی زندگی به سبک اسلامی «ازدواج آسان و موانع آن»
کتاب گامی به سوی زندگی به سبک اسلامی «ازدواج آسان و موانع آن» نوشتهی محسن عباسی ولدی، روشهای همسرگزینی را به عنوان اصلیترین خشتی که در جهت بنای مبارک یک زندگی مشترک نهاده میشود، آموزش میدهد. اگر به جایگاه خانواده در پیشرفت، تعالی یا انحطاط و سقوط یک جامعه بیندیشیم، اهمیت بنا نهادن این خشت آشکار خواهد شد.
در قسمتی از کتاب ازدواج آسان و موانع آن میخوانیم:
انواع و اقسام ریخت و پاشها، زیادهرویها، کارهای غلط، جهیزیههای سنگین. همه جور چیزی را حتماً باید بخرند، بیاورند توی جهیزیه بگذارند که اقلاً یک چیز بیشتر از دخترخالهاش یا نمیدانم خواهرش، یا آن همسایهشان یا آن همکلاسیشان داشته باشد.
اینها از آن غلطهای موذی و آزاردهنده است، برای خود انسان و برای مردم. خیلی از دخترها نمیتوانند به خانه بخت بروند، خیلی از پسرها نمیتوانند ازدواج کنند، به خاطر همین چیزها. به خاطر همین گرفتاری ها. اگر ازدواج آسان بود، اگر مردم آن قدر سخت گیری نکرده بودند، بعضیها اگر مهریهشان سنگین نبود، اگر این جهیزیههای جاهلانه نبود و پدر و مادرها به خیال خودشان برای این که مبادا دل دخترشان بشکند، خودشان را به آب و آتش نمیزدند، این گرفتاریها برای خیلی از خانوادهها پیش نمیآمد.
🌸 قرار دادن خود در جایگاه مشخص هستی
🔸یکی از دلایل اختلاف میان زن و شوهر آن است که یکی خود را جای دیگری میگذارد و نمیخواهد انداموار بودن جهان هستی و از جمله خانواده که یکی از اعضای جهان آفرینش هست را بپذیرد.
🔹زن به جهت برخوردار بودن از احساسات لطیف باید مدیریت عاطفی خانه را بر دوش بگیرد. این کم وظیفهای نیست. خانهی بیعاطفه، خانهی ارواح است.
🔸وظیفهی مرد هم مدیریت اقتصادی و منطقی خانه است؛ آن هم به جهت استعدادها و روحیاتی که به طور طبیعی در او وجود دارد.
🔹آنگونه که زن از عهده تربیت بچه برمیآید، مرد نمیتواند؛ چرا که سرمایهی لازم برای تربیت، عاطفهی بسیار زیاد و لطافت قلب است که مرد در این اندازه از آن برخوردار نیست.
🔸حالا اگر زن بخواهد از این جایگاهی که به طور طبیعی دارا است، خارج شده و مرد هم بخواهد در جایگاه زن قرار بگیرد؛ نه تنها کارها به سامان نمیرسد؛ بلکه به جای کار، خرابکاریهایی شکل میگیرد که درست کردنش کاری است کارستان.
📙گامی به سوی زندگی به سبک اسلامی "زندگی مشترک"، ص۳۶
محسن عباسی ولدی
📙 #معرفی_کتاب
📚 عنوان کتاب: نسل نوخاسته
✍️ نویسنده: مجید صحاف
🏡 ناشر: انتشارات دفتر نشر معارف
📖 صفحات: ۳۷۶ صفحه
📗 معرفی کوتاه کتاب
امروزه دوران کودکی را نه به عنوان یک وضعیت بیولوژیک، بلکه به عنوان بافت و مقولهای اجتماعی قلمداد میکنند. دورانی که در تمدن غرب از زمان رنسانس به بعد، به عنوان یک ساحت قابل تامل، مورد توجهات اجتماعی، فرهنگی و تربیتی قرار گرفت.
حال آنکه در تمدن اسلامی عنایت به کودک، با توجه به اقتضائات جسمی و روحی او، مقولهای است که همواره مورد توجه بوده و دستورات مذهبی و آداب و سنن اجتماعی فراوانی برای صیانت و پرورش او وجود داشته است.
لذا با بضاعت اندک تلاش شده تا نظرات علمی و دقیق مقام معظم رهبری در حوزه کودک و نوجوان با نظمی موضوعی گردآوری شود و نقشهای برای مربیان و متولیان حوزه کودک قرار گیرد.
📖 قطعهی کوتاه کتاب
تعلیم و تربیت: مسئله اوّل نظام و سنگر فرهنگی
مسئله فرهنگ و تعلیم و تربیت مسئلهای اوّل در نظام ماست. در بلند مدت هیچ چیز به اندازه تعلیم و تربیت اهمیت ندارد. نقش معلم و مربی در جامعه ما نقش طراز اوّل است. در حقیقت، سنگر مبارزه...
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 توصیه امام خامنه ای به طلاب برای بهرهگیری از تعطیلات تابستانی حوزه
🌺برای خود برنامه تعریف کنید
🌺کشور در آینده به مباحث فقهی عمیق نیاز دارد.
🔹تحقیر خانهداری گناه است.
🌺یکی از مهمترین وظائف زن، خانهداری است. همه میدانند؛ بنده عقیده ندارم به اين که زنها نباید در مشاغل اجتماعی و سیاسی کار کنند؛ نه، اشکالی ندارد؛
🔅اما اگر چنانچه اين به معنای اين باشد که ما به خانهداری به چشم حقارت نگاه کنیم، اين میشود گناه.
‼️خانهداری یک شغل است؛ شغل بزرگ، شغل مهم، شغل حسّاس، شغل آیندهساز.
📚 رهبر انقلاب -۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۲
#خانهداری
#مقام_معظم_رهبری
🌺 ثروتمندان باید سطح زندگی خود را با عموم مردم تطبیق دهند.
🔹یک #اصل_ثابت و تغییرناپذیر این است که یک نفر مسلمان باید زندگی خود را از زندگی عمومی جدا نداند، باید زندگی خود را با زندگی عموم تطبیق دهد.
🔸معنی ندارد درحالیکه عموم مردم در بدبختی زندگی میکنند عده دیگر با مستمسک قراردادن «قُلْ مَنْ حَرَّمَ زینَةَ اللهِ الَّتی اَخْرَجَ لِعِبادِهِ وَالطَّیباتِ مِنَ الرِّزْقِ» در دریای نعمت غوطهور بشوند هرچند فرض کنیم که از راه حلال به چنگ آورده باشند.
🔹خود امام صادق سلامالله علیه که به اقتضای زمان، زندگی را بر خاندان خود توسعه داده بود، یک وقت اتفاق افتاد که نرخ خواربار ترقی کرد و قحط و غلا پدید آمد. به خادم خود فرمود: چقدر آذوقه و گندم ذخیره موجود داریم؟ عرض کرد: زیاد داریم، تا چند ماه ما را بس است.
🔸فرمود: همه آنها را ببر و در بازار به مردم بفروش. گفت: اگر بفروشم دیگر نخواهم توانست گندمی تهیه کنم. فرمود لازم نیست، بعد مثل سایر مردم روز به روز از نانوایی تهیه خواهیم کرد، و دستور داد از آن به بعد خادم نانی که تهیه میکند نصف جو و نصف گندم باشد، یعنی از همان نانی باشد که اکثر مردم استفاده میکردند. فرمود: من تمکن دارم به فرزندان خودم در این سختی و تنگدستی نان گندم بدهم، اما دوست دارم خداوند ببیند من با مردم مواسات میکنم.
📚بیست گفتار، ص127
#شهید_مطهری