#فضای_مجازی
#معرفی_کتاب
#تربیت_دینی
#سواد_رسانه
🔹چند منبع درباره فضای مجازی و تربیت دینی
1. خانواده مسلمان و فضای مجازی، سعیدرضا عاملی، دفتر نشر فرهنگ اسلامی.
2. تاثیر اینترنت و فضای مجازی بر روند دینداری، کامبیز پارتازیان، نشر ییلاق سبز.
3. شیعه در فضای سایبر؛ رویکردی اجتماعی، عیسی جهانگیر، انتشارات مؤسسه امام خمینی ره.
4. نقش شبکههای اجتماعی مجازی در تربیت دینی فرزندان، مرتضی نظری، نشر مشق شب.
5. زندگی دینی در فضای مجازی، زهره آیتاللهی، نشر عترت نو.
6. ملاحی، نجمه، «نقش آموزه های دینی اسلامی در پیشگیری از آثار مخرّب فضای مجازی بر خانواده». مجله رهاورد نور، ش60، (آذر 1396).
7. تیموریان، فیض محمد، خانواده و فضای مجازی؛ تقوای حضور یا تقوای پرهیز، ویژه والدین. مشهد: شاملو، چاپ اول، 1399.
8. باقری نیا، فریبا، «چالش های تربیت دینی و اخلاقی در عصر فناوری اطلاعات: پرهیز از فناوری یا فناوری در خدمت عاملیت انسان». همايش ملي فلسفه تربیت دینی و تربیت اخلاقی، برگزارشده توسط دانشگاه شهيد باهنر كرمان و انجمن فلسفه تعليم و تربيت ايران، 1393.
9. منصورنژاد، محمد، «چالش ها و فرصت های دنیای مجازی و فناوری اطلاعات و ارتباطات برای تربیت دینی و تربیت اخلاقی».همايش ملي فلسفه تربیت دینی و تربیت اخلاقی، برگزارشده توسط دانشگاه شهيد باهنر كرمان و انجمن فلسفه تعليم و تربيت ايران، 1393.
🔹همنو | همراهان نوجوان
@eakhavi
#امید_درمانی
#تکنیک_انتظار_سازنده
#تکیه_گاه_امن
#جهان_منجی_میخواهد
🔹امام زمان(عج):
ما در رعایت حال شما هیچ کوتاهی نمیکنیم و یاد شما را از خاطر نمیبریم وگرنه محنت و دشواریها شما را فرا میگرفت و دشمنان شما را از بُن و ریشه قلع و قمع میساختند.
📚بحار، ج ٥٣، ص ٧٢
امام خامنه ای:
عید [ نیمه شعبان] مایه امید و درست نقطه مقابل آن فضای یأس آلودی است که استکبار میخواهد در مقابل چشم مستضعفان عالم به وجود بیاورد. پس تبریک این عید که عید امید و انتظار فرج و گشایش است، درست نقطه مقابل آن چیزی است که دشمن میخواهد به وجود بیاورد.
https://eitaa.com/Rooshdaneh/16889
#معرفی_کانال_تربیتی
🛎(معرفی بمنزله تأیید نیست و بررسی، نقد و گزینشِ محتوا بعهده مخاطب است.)
🔹کانال باور بدنبال تأمین نیازهای متنوع کنشگران تربیت اسلامی است و «آرای اندیشمندان حوزوی تربیت اسلامی» و «کتابهای تربیتی برای/درباره کودک و نوجوان» ارائه میدهد.
🔰 باور؛خانه کنشگرانِ تربیت اسلامی.
@Bavar_tarbiat
✅ بانک تجربیات اولین رویداد الفتا با هدف بهاشتراکگذاری و تکثیر تجربیات برتر و الهامبخش در وبگاه رویداد به آدرس alefta.ir در دسترس عموم معلمان، هنرآموزان و مدیران مدارس قرار گرفت.
hamrah_morabbi.mp3
39.44M
#تربیت
#کنشگری
#نوجوان
#معرفی_کانال_ارزشی
🔷 موضوع جلسه :
نشست تربیتی مجازی با موضوع
نوجوانان و کنشگری اجتماعی برای انقلاب
🎙" حجت الاسلام مجتبی وافی "
تجربه ۳۵ سال فعالیت تربیتی با نوجوانان(مدیر سابق کارگروه تربیتمحور بنیاد خاتمالاوصیا)
🔹 مسائل طرح شده :
۱. نگاه صحیح نسبت به نوجوان
۲. نگاه صحیح به تربیت نوجوان
۳. نقش و کارآمدی نوجوان
۴. چگونگی بستر سازی برای کارآمدی گسترده نوجوان
۵. نقش نوجوان در افزایش مشارکت در انتخابات
🔹 کانال همراه مربی
(نشستهای منظم تربیتی)
@hamrah_morabbi
⁉️آیا عامل ترس جزء عواملی است که باید برای تربیت کودک یا تربیت اجتماع از آن استفاده کرد یا نه؟
🌐جواب این است: بله، ولی نه برای رشد دادن و پرورش استعدادها بلکه برای بازداشتن روح کودک یا روح بزرگسال در اجتماع از برخی طغیانها.
🔹یعنی عامل ترس عامل فرونشاندن است؛ عامل رشد دادن و پرورش دادن استعدادهای عالی نیست ولی عامل جلوگیری از رشد استعدادهای پست و پایین و عامل جلوگیری از طغیانها هست.
📚تعلیم و تربیت در اسلام ، ص۴۶
#تعلیم_تربیت #شهید_مطهری
------------------•[]💠[]•---------------
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹نقطه مقابل
#رهبرانه
#انتخابات
🔹 رهبر انقلاب:
سفارش من به جوانهای عزیزمان این است که امروز ببینند دشمن در چه خطّی حرکت میکند، دشمن چه چیزی را هدف گرفته، نقطهی مقابل آن را عمل کنند و حرکت کنند.
🔹 دشمن این دو راه را در پیش گرفته: دشمنیِ اقتصادی، دشمنیِ رسانهای
🛎 جوانها در مقابل اینها باید بِایستند؛ ملّت ایران باید در مقابل این دو حرکت بِایستد.
https://eitaa.com/Rooshdaneh/16895
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺سواد رسانه ای
📌چگونه در فضای مجازی گرفتار اتاق پژواک میشویم؟
🔺روشی در شبکههای اجتماعی مجازی وجود دارد که آن دسته از اطلاعات و نظراتی را که شما تأیید کرده و یا به اشتراک گذاشتهاید برای شما نمایش داده میشود و آنچه را شما نمیپسندید برایتان محدود میکند، این یعنی شما فقط صدای خودتان را میشنوید که به این پدیده #اتاق_پژواک میگویند.
#سواد_رسانه_ای
❇️علامه جعفرى ره:
#تلنگرانه
#چه_میسازیم
🍃بهشت انعکاسى از موجودیتى است که انسان در این زندگانى تحصیل کرده است از محقرترین لذایذ گرفته تا لقاءاللّه و رضواناللّه و ایاماللّه.
#مقتدرانه
#انتخابات
✅ توانا بود هر که دانا بود
🎙رهبر انقلاب:
«توانا بود هر که دانا بود»؛ دانش برای یک کشور اقتدار میآورد. ما در بخشهای مختلف علمی پیشرفتهایی کردیم که در اوّل انقلاب تصوّرش را هم نمیکردیم.... در قضیّهی انرژی هستهای، نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژی، پزشکیهای پیچیده، عملهای جرّاحی بسیار دشوار، ناباروری، سلّولهای بنیادی و ... جوانهای ما همّت کردند، پیشرفت کردند. ۱۴۰۰/۱۱/۲۸
#رویداد_تاریخی
🌸۵ اسفند، روز بزرگداشت دانشمند شهير امامي "خواجه نصيرالدين طوسي"
ابوجعفر محمدبن محمد معروف به خواجه نصيرالدين طوسي و ملقب به استاد البشر و محقق طوسي در سال 597 ق در طوس به دنيا آمد. وي در ابتدا علوم عقلي و نقلي و حكمت مشاء را آموخت و در سالهاي بعد رياضيات، فقه، فلسفه، نجوم و ادبيات را خواند به طوري كه در علوم روز به تبحر و استادي تمام رسيد. وي چند سال پس از واقعه حمله سپاهيان چنگيزخان مغول، به قلعه اسماعيليه پناه برد و در آنجا نيز از تاليف و نگارش باز نايستاد. با غلبه سپاه مغول بر اسماعيليان، خواجه نصيرالدين به خدمت هلاكوخان مغول پيوست و با استفاده از نفوذ خود، از كشتار مردم و دانشمندان و تخريب آثار فرهنگي و علمي و غارت شهرها و روستاها جلوگيري نمود. پس از فتح بغداد و سقوط عباسيان، خواجه نصير ماموريت يافت تا رصدخانه مراغه را ترتيب دهد. او جماعتي از رياضيدانان بزرگ گردآورد و كار احداث رصدخانه را در سال 657 ق آغاز كرد. خواجه، با اين كار، عالمان بزرگ زمان را كه پراكنده بودند در يك مكان، جمع كرد و همچنين كتابخانهاي عظيم در محل رصدخانه مراغه احداث نمود. اين عالم سترگ براي تهيه كتابهاي مورد نظر، كتبي از بغداد، شام و شمال آفريقا و اطراف و اكناف ايران فراهم نمود و كتابخانهاي با بيش از چهارصد هزار جلد كتاب، ايجاد كرد. عمر خواجه از اين پس در خدمات علمي گذشت. خواجه نصيرالدين، يكي از بزرگترين بنيانگذاران كلام شيعه و پيشاهنگ بزرگ فلسفه مشّاء بود و ضمن تاييد حكمت ابنسينا، به شرح مشكلات اشارات پرداخت. وي همچنين آثار متعددي را در علوم مختلف به نگارش درآورد كه اخلاق ناصري، تجريد العقايد، ذيج ايلخاني، اوصاف الاشراف، اساسُ الاقتباس و تذكره نصيريه و بيش از شصت اثر ديگر در اصول دين، اخلاق، منطق، هندسه، هيئت، نجوم و عروض و شعر از آن جملهاند. خواجه نصيرالدين سرانجام در سال 672 در 75 سالگي، شانزده سال پس از تاسيس رصدخانه درگذشت و در كاظمين به خاك سپرده شد.
🌺 ۵ اسفند روز مهندس
در قديم مهندس به شخصي اطلاق مي شده كه به علم هندسه آگاهي مي داشت. روزپنجم اسفند در تقويمها روز بزرگداشت دانشمند بزرگ ايراني "خواجه نصرالدين طوسي " و "روز مهندسي" اعلام شده است. هفتصد و پنجاه و چهارسال از درگذشت دانشمند بزرگ ايراني خواجه نصرالدين طوسي ميگذرد اما هنوز هم دستاوردهاي علمي و آراء اين دانشمند ايراني محل رجوع است. خواجه نصرالدين طوسي از بزرگترين فلاسفه و رياضيدانان و دانشمندان ايراني است كه پس از بزرگاني مانند "فارابي"، "ابوريحان بيروني"، "ابوعلي سينا" و "رازي " ظهور كرد.
#شهیدانه
#مهندس
✅ دانشآموخته رشته مهندسی عمران دانشگاه تبریز بود، با پنج ریالی روی کاغذ طرحی برای پلی روی رودخانه اروند، خروشانترین رود دنیا طراحی و اجرا کرد که بعد از ۴۰ سال همچنان همه انگشت به دهان ماندهاند.
🌸 ۵ اسفند روز مهندس بود، یادی کنیم از "شهید بهروز پورشریفی" طراح پل "بعثت" با ذکر یک صلوات.
#رزق_علمی
#خطای_حسی
#ابزار_عقل_سلیم
🔷 خطاى حس را با عقل اصلاح کنید
✅ امیرالمومنین علیه السلام:
لَيْسَتِ الرَّوِيَّةُ كَالْمُعَايَنَةِ مَعَ الاِْبْصَارِ
فَقَدْ تَكْذِبُ الْعُيُونُ أَهْلَهَا، وَلاَ يَغُشُّ الْعَقْلُ مَنِ اسْتَنْصَحَهُ
تفكّر و انديشه همچون ديدن با چشم نيست چه بسا چشم به صاحبش دروغ مى گويد؛ ولى عقل (سليم) به كسى كه از او راهنمايى بخواهد خيانت نمى كند.
📘حکمت281
https://eitaa.com/Rooshdaneh/16897
#رویداد_تاریخی
#شهیدانه
🔹شهادت سردارحسين خرازي فرمانده لشگر 14 امام حسين(علیه السلام) در جريان دفاع مقدس.
سردار رشيد سپاه اسلام شهيد حسين خرازي در سال 1355ش به خدمت سربازي اعزام شد و با فرمان امام خميني مبني بر فرار سربازان از پادگانها، به سيل خروشان مردم پيوست. شهيد خرازي درابتداي پيروزي انقلاب، با عضويت در كميته دفاع شهري اصفهان به حراست از جاده هاي حساس شهر مشغول بود. سپس يك سال پس از انقلاب، همزمان با توطئه گروهك هاي ضد انقلاب در گنبد و تركمن صحرا، به آن منطقه اعزام شد و به فرماندهي نيروها در يكي ازمحورهاي منطقه پرداخت و سپس چندين ماه در منطقه كردستان در راه دفاع از كيان اسلامي جانفشاني نمود. شهيد حسين خرازي،همزمان با آغاز جنگ و سقوط خرمشهر، به خوزستان اعزام شد و در منطقه خط شير، فرماندهي نيروهاي بسيج در مقابله با قواي متجاوز بعث را برعهده گرفت. عملياتهاي فرمانده كل قوا، ثامن الائمه، فتح المبين، بيت المقدس، خيبر، بدر، والفجر8 و كربلاي 4 و 5، صحنه هاي فراواني از رشادتها، ابتكار، خلاقيت و حسن فرماندهي اين سردار رشيد اسلام بود، ضمن آنكه وي در عمليات خيبر در اسفند 1362 نيز، دستِ راست خود را در راه خدا تقديم كرد. سرانجام شهيد حسين خرازي اين سردار رشيد سپاه اسلام در جريان عمليات بزرگ و غرورآفرين كربلاي 5 در حالي كه فرماندهي لشكر 14 امام حسين(علیه السلام) را برعهده داشت، در 8 اسفند 1365 به فيض عظماي شهادت نائل آمد و اين عمليات، آخرين وداع با جهان مادي و آغاز حيات ابدي او را رقم زد. پيكر مطهر اين شهيد والا مقام پس از تشييعي با شكوه، در گلستان شهداي اصفهان (تخت فولاد) به خاك سپرده شد.
https://eitaa.com/Rooshdaneh/16915
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انتخابات
✅ سخنرانی امروز رهبر انقلاب در دیدار جمعی از رأی اولیها و خانوادههای شهدا
🎥 رهبر انقلاب در دیدار با رای اولیها:
انتخابات قوی و پرشور یکی از ارکان اداره درست کشور است.
29.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#انتخابات
✅ حکم شرکت در انتخابات؟
https://eitaa.com/Rooshdaneh/16917