#رویداد_تاریخی
#شهیدانه
#تبدیل_معرفت_به_رفتار
🔹شهادت "سيدمجتبي نواب صفوي"، رهبر جمعيت فداييان اسلام و يارانش (1334ش)
شهيد سيدمجتبي نواب صفوي در سال 1303ش در خاني آباد تهران به دنيا آمد و پس از اتمام دروس ابتدايي، به آبادان سفر كرد. سيد مجتبي سپس براي ادامه تحصيل به نجف اشرف مهاجرت نمود و در آنجا از محضر مدرسين حوزه علميه نجف اشرف بهره مند گرديد. وي پس از چهار سال اقامت در نجف به دستور آيت اللَّه سيدابوالحسن اصفهاني جهت مبارزه با كجروي هاي كسروي به ايران آمد و با تشكيل "جمعيت فداييان اسلام" به مبارزه با بدخواهان و بدانديشان پرداخت. ترور وابستگان استعماري مانند احمد كسروي، عبدالحسين هژير، علي رزم آرا و حسين علاء از جمله فعاليت هاي سياسي اين جمعيت ميباشد. شهيد نواب صفوي همچنين با حكومت دكتر مصدق به خاطر عدم عمل به احكام اسلامي به مخالفت برخاست و به همين جهت در ايام نخست وزيري مصدّق، دستگير و به زندان افتاد و تا سقوط حكومت مصدق در زندان بود. سرانجام اين مجاهد خستگي ناپذير به همراه سه تن از همرزمانش به نامهاي خليل طهماسبي، مظفر علي ذوالقدر و سيدمحمد واحدي در بيدادگاه رژيم پهلوي محكوم و در صبحگاه 27 دي 1334 شمسي تيرباران شده و به خيل شهدا پيوستند. بدين ترتيب پرونده ده سال فعاليت سياسي و اجتماعي جمعيت فداييان اسلام بسته شد و جنايت ديگري در پرونده سياه خاندان پهلوي ثبت گرديد.
#رویداد_تاریخی
#تلنگرانه
پيام امام خميني به مناسبت فرار محمدرضا شاه پهلوي از ايران (1357 ش)
حضرت امام خميني(ره) به مناسبت فرار شاه از كشور در پيامي خطاب به ملت ايران فرمودند: "فرار محمدرضا پهلوي را كه طليعه پيروزي ملت و سرلوحه سعادت و دست يافتن به آزادي و استقلال است به شما ملت فداكار تبريك عرض ميكنم" امام در ادامه اين پيام، علاوه بر درخواست از ملت ايران به ادامه دادن تظاهرات پرشور خود بر ضد رژيم سلطنتي و دولت غاصب بختيار، بار ديگر از قواي نظامي و انتظامي خواستند كه به ملت بپيوندند. از سوي ديگر با فرار شاه از ايران، مردم، مجسمه هاي شاه فراري را در شهرهاي مختلف پايين كشيدند. در شهرهاي آمل، نهاوند، اليگودرز و ايلام نيز، مأموران رژيم شاه، به مردم حمله و شماري از آنان را شهيد و مجروح كردند.
#شهید_سیدحسین_امامی
نواب صفوی پس از اعدام و شهادت امامی در رثای او گفت:
🌹 «امامی! ای شهید عزیز ما! ای جگر گوشهٔ زهرا! ای قربانی راه خدا! آسوده بیارام و در باغ رضوان خدا، قدم به آسایش بزن…آری! امامی عزیز، اگر نبود دیگر وظایف ما، همچون تو کلام زیبای خدا را بر فراز چوبهٔ دار تلاوت و همچون تو، آخرین نفس خود را با کلمه دلنشین زندهباد اسلام فریاد میکردیم!»
#تلنگرانه
🌷 معجونی برای درمان
🌷 شخصی برای شهید نواب صفوی نوشته بود: بیماری روحی دارم، چه کنم⁉️
🌷 او در پاسخ نوشت: گل درخت «سخاوت» و مغز حبّه «صبر» و برگ «فروتنی» را به ظرف «یقین» بریز و با وزنه «حلم» آنها را بکوب و با هم مخلوط کن و سپس آن ها را با آب «خوف» از خدای متعال، خمیر نما و با جوهر «امید» رنگ بزن و در دیگ «عدالت» بجوشان. بعد از آن، در جام «رضا و توکل» صاف کن و داروی «امانت و صداقت» بدان مخلوط نما و از شِکر «دوستی» آل محمد (ص) و شیعیان ایشان به مقدار کافی بر آن بریز و چاشنی «تقوا و پرهیزکاری» بر آن اضافه کن و هر روز با «ذکر» خدا در پیاله «توبه» قدری بنوش تا بهبودی حاصل شود .
📘 ماهنامه شجره طیبه، شماره 21
🌷 یا علی مدد
https://eitaa.com/Rooshdaneh
#حضرت_فاطمه (علیهاالسلام)
#فاطمیه
#اشعار
#قصیده
زبان چگونه گشایم به مدح تو مادر
که بیوضو نتوان خواند سورۀ کوثر
زبان وحی، تو را پارۀ تن خود خواند
زبان ما چه بگوید به مدحتان دیگر؟...
خدا به خواجۀ لولاک داده بود ای کاش
هزار مرتبه دختر، اگر تویی دختر
چه عاشقانه، چه زیبا، چه دلنشین وقتی
تو را به دست خدا میسپرد پیغمبر...
شکوه عاطفهات پیرهن به سائل داد
چنان که همسر تو در رکوع، انگشتر
همیشه فقر برای تو فخر بوده و هست
چنان که وصلۀ چادر برای تو زیور
یهودیان مسلمان ندیدهاند آری
از این سیاهی چادر دلیل روشنتر
حجاب، روی زمین طفل بیپناهی بود
تو مادرانه گرفتیش تا ابد در بر
میان کوچه که افتاد دشمنت از پا
در آن جهاد نیفتاد چادرت از سر
میان آتشی از کینه پایمردیِ تو
کشاند خصم علی را به خاک و خاکستر
فقط نه پایۀ مسجد که شهر میلرزید
از آن خطابه، از آن رستخیز، از آن محشر
تمام زندگی تو ورق ورق روضهست
کدام مرثیهات را بیان کنم آخر؟
تو راهیِ سفری و نرفته میبینی
گرفته داغ نبود تو خانه را در بر
تو رفتهای و پس از رفتنت خبر داری
که مانده دیدۀ زینب هنوز هم بر در
کنون به تیرگی ابرها خبر برسد
که زیر سایۀ آن چادر است این کشور
به هوش باش و از این دست دوستی بگذر
به هوش باش که از پشت میزند خنجر
به این خیال که مرصاد تیغ آخر بود
مباد اینکه نشینیم گوشۀ سنگر...
بدا به حال من و خوش به حال آنکه شدهست
شهید امر به معروف و نهی از منکر
خدا گواه که چون فاطمه، نمیخواهیم،
حکومتی که نباشد در آن علی رهبر
📝 شاعر:
سید حمید رضا برقعی
بى شک مظلوم ترين فرد تاريخ است
آنکه
شب ها
يک تنه
بدون سلاح
با يک لشکر دلتنگى
مى جنگد ...
#آقامعلے(ع)
#بصیرانه
🌺فیوضات فاطمه زهرا به جمع محدودی منحصر نمی شود. در واقع، بشریت مرهون فاطمه زهرا است.
همچنان که بشریت مرهون اسلام و قرآن و پیامبر خاتم است.
📚کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص۱۱۷
#تلنگرانه
🔹آرزو دارم که حکومت اسلامی تشکیل شود، و آن زمان بزرگترین افتخارم این است که رفتگر خیابان هایش باشم...
🌹#شهید_نواب_صفوی🌹
یادمان نرود که این انقلاب با قطره قطره خون شهدا پا گرفت و زنده است.
#معرفی_کتاب
#فاطمیه
#حضرت_زهرا (سلامالله علیها)
#امام_علی
کتاب حیدر
🔸نوشته خانم آزاده اسکندری
در کتاب «حیدر» با روایتی خطی، یکدست و درهمتنیده از ۹ سال زندگی مولیالموحدین علی (ع) با حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها مواجهیم. روایتی که راویاش حیدر (ع) است. از زبان مولا میخوانیم که از سال دوم تا یازدهم هجری چه گذشت. از روزهای نزدیک به ازدواج حضرت امیر (ع) تا روزهای بعد از شهادت حضرت زهرا سلاماللهعلیها.
💠هر آنچه از زندگی مشترک، نبردها و روزگار پرفرازونشیب بهطرزی پراکنده در منابع شیعه و سنی ثبت شده است، از دید نویسنده دور نمانده و در تلاشی عالمانه با اتکا و ارجاع بر بیش از ۱۲۰ منبع متقن، تصویری روشن و یکپارچه از زندگی امیرالمونین است.
#شهیدانه
#حضرت_مادر
🏴🏴🏴🏴🏴🏴
🥀 باسلام واحترام خدمت هم قدمان گرامی
🥀شهادت دردانه پیامبر اسلام، حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بر امام عصر(عج) و همه شیعیان و شما همراهان گرامی، تسلیت و تعزیت باد.🥀
التماس دعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بصیرانه
🔹 رهبر انقلاب امام خامنه ای، بعد از منبر حجت الاسلام دکتر رفیعی به وی چه تذکری دادند؟!
#معرفی_کتاب
#زهی_در_نیام
🔹سلیمان کتّانی نویسنده مسیحی است.وی آثار ادبی و اجتماعی فراوانی دارد که برخی موفق به اخذ جوائز ادبی عربی در عراق و لبنان شدهاند. کِتّانی توانست در طول عمر خویش، 9 جلد کتاب دربارۀ محمّد (صلی الله علیه و آله و سلم) و دختر گرامی ایشان (فاطمه زهرا سلام الله علیها) و همچنین از امام علی، امیر مومنان (ع) تا امام موسیبنکاظم (ع)، تألیف نماید.
این نویسندهی معاصر مسیحی، در کتاب خود با عنوان «فاطمة الزهرا، وترٌ فی غمدٍ - به معنای «فاطمه زهرا، زهی در نیام» - به بررسی شخصیت دخترِ پیامبر خاتم پرداخته و ویژگیهای او را از زوایای مختلف بررسی نمود.
در قسمتی از کناب آمده:
قهرمانی نیرویی نیست که مستند به تن و بازو باشد، یا مستند به تاج و تخت، بلکه قهرمانی چیزی است که منطق عقل، رشد و فهم را به کار گیرد، آنگاه هدفها را تعیین کند و برنامه را ترسیم نماید و قهرمانی زهرا، چیزی جز این معنی بزرگ نبود. از این رو از هر چه عامل روشنایی دیگران میشد بهره گرفت، بی آنکه بازوان ناتوان و نزار، و پهلوهای لاغر و نحیف وی در این خواست از مؤثر باشد»
کتّانی در انتهای کتاب خود، بانوی بزرگوار اسلام را چنین خطاب میکند:
«فاطمه، ای دخت مصطفی! ای دختر روشنترین چهرهای که زمین را بر روی دو کتف خود بلند کرد ... تو همیشه با محبت زیست کردی، تو با پاکی و پاکدامنی زیستی ... سپس زمین را همراه با لبخندی استهزا آمیز رها کردی و به ابدیت پیوستی ...
ای دختر پیامبر!
ای همسر علی!
ای مادر حسن و حسین،
و ای بزرگ بانوی بانوان همه جهانها و اعصار»