🏴 امام زين العابدين عليه السلام:
▪️منْ ثَبَتَ عَلَى وَلاَيَتِنَا فِي غَيْبَةِ قَائِمِنَا أَعْطَاهُ اَللَّهُ أَجْرَ أَلْفِ شَهِيدٍ مِثْلِ شُهَدَاءِ بَدْرٍ وَ أُحُدٍ
▪️كسى كه در غيبت قائم ما بر موالات و دوستی ما پايدار باشد، خداى تعالى اجر هزار شهيد از شهداى بدر و اُحد به وى عطا فرمايد.
📗كمال الدين، ج1، ص323
💠 @RoozieHalal 💠
🦋🦋دنیا مزرعه آخرت است
🌸✨امام باقر (عليه السلام) فرموده است: «نِعْمَ العَوْنُ الدُّنيا عَلى طَلَبِ الآخِرَةِ; دنيا كمك خوبى است براى رسيدن به #آخرت».(1)
يكى از ياران امام صادق (عليه السلام) خدمت آن حضرت آمد و شكايت كرد كه ما دنبال دنيا هستيم و به آن علاقه منديم. امام (عليه السلام) فرمود: با اين #ثروت_دنيا چه مى خواهى انجام دهى؟ عرض كرد: هزينه خود و خانواده ام را تهيه كنم، و به خويشاوندانم كمك نمايم، در راه خدا #انفاق كنم، و حج و عمره بجا آورم. امام فرمود: «لَيْسَ هذا طَلَبُ الدّنيا، هذا طَلَبُ الآخِرَة; اين دنياطلبى نيست اين طلب آخرت است».(2)
رسول خدا (صلى الله عليه وآله) مى فرمايند: «مَنْ كانَتْ نِيّتُهُ الدُّنيا فَرَّقَ اللهُ عَلَيْهِ أمْرَهُ وَجَعَلَ الفَقْرَ بَيْنَ عَيْنَيْهِ وَلَمْ يَأْتِهِ مِنَ الدُّنْيا إلاّ ما كَتَبَ اللهُ لَهُ، وَمَنْ كانَتْ نِيَّتُهُ الآخِرَةَ جَمَعَ اللهُ شَمْلَهُ وَجَعَل غِناهُ في قَلْبِهِ وأتَتْهُ الدُّنْيا وهِيَ راغِمَة; كسى كه نيّتش دنيا باشد خداوند كار او را پريشان مى سازد، #فقر را در برابر او قرار مى دهد و جز آنچه براى او مقرر شده چيزى از دنيا به چنگ نمى آورد، و كسى كه نيتش سراى آخرت باشد خداوند پراكندگى او را به جمعيّت مبدل مى كند، و غنا و بى نيازى را در قلبش قرار مى دهد، دنيا تسليم او مى گردد و به سراغ او مى آيد».(3)
لذا انسان بايد در زندگى سعى كند تا دنيا را وسيله و پل و مزرعه براى رسيدن به آخرت قرار دهد نه اين كه خداى نكرده دنيا هدفش باشد. و لذا رسول خد (صلى الله عليه وآله)مى فرمايند: «يا عَليُّ شَرُّ النّاسِ مَنْ باعَ آخِرَتَهُ بِدُنْياهُ وَشَرٌّ مِنْ ذِلكَ مَنْ باعَ آخِرَتَهُ بِدُنْيا غَيْرِهِ; اى على بدترين مردم كسى است كه آخرتش را به دنيايش بفروشد، و بدتر از آن كسى است كه آخرتش را به دنياى ديگرى بفروشد».(4)
📚1. وسائل الشيعه، ج 12، ص 17.
2. وسائل الشيعه، ج 12، ص 19.
3. مجمع البيان، ج 9، ص 46; و تفسير نمونه، ج 2، ص 400.
4. بحارالانوار، ج 77، ص 46.
📚گفتار معصومين(عليهم السلام) ، جلد ۲، آية الله العظمي مكارم شيرازي
💠 @RoozieHalal 💠
✍امیرالمؤمنین علیه السلام فرمودند:
شیعه ما اگـر مرتکب #معصیتی شـود، نمیمیرد مگر اینکه به #بلایی چه در #مال و چه در #فرزند و چه در خودش مبتلا گردد و این ابتلا موجب از بین رفتن گناهانش گردد. و خدا را به گونهای ملاقات نماید که هیچ اثری از گناه در او باقی نمانده باشد و اگرچیزی از گناه در او باقی مانده بود، به هنگام مرگ دچار سختی و شدّت میگردد. (سپس گناهش پاک میشود)
📚 بحارالانوار، ج۶، ص ۱۵۷
(باب سکرات الموت وشدائده)
💠 @RoozieHalal 💠
45.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️رزق حلال فعل حلال میآورد
🌼شرح این آیه کریمه میخواهیم به شکلی ساده به آن بپردازیم چون انسان از معنا و مفاهیم عمیق و بسیار آیات قرآن شگفتزده میشود؛ اما به قولی «چیزی که درک نمیشود، ترک نمیشود». لذا ما به اندازه درک و فهم خود روی این آیه تمرکز میکنیم.
✨✨خداوند در آیه ۱۶۸ سوره بقره میفرماید: «ای مردم، از آنچه در زمین است حلال و پاکیزه را تناول کنید و وسوسههای شیطان را پیروی نکنید، محققاً شیطان از برای شما دشمنی آشکار است.»
💫در واقع انسان در این دنیا و در این زندگی باید برای مسئله حلال و پاکیزگی اهمیت قائل شود و در این آیه هم بر این دو مسئله تمرکز میکنیم. حلیت و پاکیزگی دوگانهای است که از یکدیگر جدا و تجزیه نمیشود؛ زیرا حلال، حلال شده تا پاکیزگی وجود داشته باشد و پاکیزگی همان حلال بودن و حلال هم همان پاکیزگی است و خداوند در این مسئله محاسن و منفعت قرار داده است.
🔆 انسان باید بداند حلال و حرام عناصری برای محدودسازی انسان نیست و امر و نهی هم برای اذیت کردن، در تنگنا قرار دادن و ایجاد محدودیت برای انسان نیست، بلکه به نفع انسان است؛ زیرا حلال، طیب و پاکیزه است و چیز طاهر هم نفعرسان. حال این خبیث و ناپاک است که در برابر پاکی قرار دارد. خبیث با پاکی و طهارت منافات دارد؛ چون انسان نیازمند غذای پاک و طاهر است کما اینکه به همنشین پاک در اطراف خود نیاز دارد، به والدین، فرزندان و همسر پاک نیاز دارد و از همین رو مفهوم پاک و پاکیزگی مفهومی جامع است و دین برای محدود کردن انسان نیامده بلکه برای پاک و منزه کردن زندگی بشر آمده است.
👇👇👇👇
در این آیه کریمه مردم به #خوردن آنچه روی زمین است، دعوت میشوند. کلمه زمین و رابطه آن به پاکیزگی #طعام مهم است. هر زمان که طعام پاک باشد هر نوع طعامی که وارد شکم، ذهن، جان، روح، بدن ما میشود باید پاک باشد و در ادامه خداوند میفرماید که شیطان در کمین است و اقدامات شیطان با چنین #حلال_طیبی در تعارض است.
شیطان همواره انسان را به خروج از حلال و طیب فرا میخواند تا انسان خرابکاری به بار آورد و حیات انسانی را ناپاک کند و از همین رو خداوند از ما میخواهد از شیطان پیروی نکنیم تا با شیطان نباشیم. برخی تصور میکنند شیطان کاری به طعام انسان ندارد. خیر، برای شیطان هم مهم است که غذای انسان پاک و حلال نباشد؛ زیرا به نفع شیطان نیست که غذای #انسان_پاک و حلال باشد.
انسانی که غذای حلال میخورد عمل حلال انجام میدهد و انسانی که مال حلال نخورده باشد، نمیتواند فعل حلال داشته باشد. انسانی که عمل او و وظیفه و تلاش او حلال باشد و خط مشی او طیب باشد، غذای پاک خورده است و این امر شیطان را آزار میدهد و انسان باید با عمل حلال خود شیطان را در این دنیا آزار دهد؛ زیرا شیطان دشمنی آشکار است و دشمن آشکار برای انسان در طعام، رفتار و زندگی آن جز خرابی و #فساد نمیخواهد. برایتان در زندگی همه چیز حلال و طیب را آرزومندیم و السلام علیکم و رحمة الله وبرکاته."
🎥حجتالاسلام والمسلمین میرزایی
💠 @RoozieHalal 💠
🔻این عمل برای #ازدیاد_روزی مجرب است . بعد از #نماز_صبح بلافاصله بگوید :
🙏بسم الله الرحمن الرحیم و صَلَّیَ اللهُ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِه الطّاهِرینَ اللهُمَّ اِنّی اَدْعُوکَ بِاَسْمائِکَ الحُسْنی سپس ۱۰۶ بار بگوید : یا جَوادُ یا لَطیفُ یا باسِطُ یا مُغْنِیُ یا اللهُ یا لا اله الا هُوَ بعد از این اذکار بگوید:
اَسْئَلُکَ اَن تُصَلِّیَ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اَن تُعْطِیَنِی مِنْ خَزائِنِ جُودِکَ ما تُغْنینی حَتّی لا اَحْتاجُ بِهِ الی غَیْرِکَ و اَنْ تُغْینَنی عَلی طاعَتِکَ وَ اَداءِ حَقِّکَ اِلَیْکَ
📚 التحفة الرضويّة في مجرّبات الإماميّة/محمّد الرضي الرضوي/ص31
💠 @RoozieHalal 💠
داستان کوتاه
✍یکی از آقایان نقل می کند: برادرم را که مدتی پیش فوت کرده بود در خواب دیدم با وضع و لباس خوبی که موجب شگفتی بود. گفتم: داداش دیگر آن دنیا کلاه چه را برداشتی؟! گفت: من کلاه کسی را برنداشتم. گفتم: من تو را می شناسم. این لباس و این موقعیت از آن تو نیست. گفت: آری . دیشب، شب اول قبرِ مادر قبرکن بود. آقا سید الشهدا(ع) به دیدن آن زن تشریف آوردند و به کسانی که اطراف آن قبر بودند خلعت بخشیدند و من هم از آن عنایات بهره مند شدم. بدین جهت از دیشب وضع و حال ما خوب شده و این لباس فاخر را پوشیده ام
از خواب بیدار شدم ، نزدیک اذان صبح بود. کارهای خود را انجام داده و حرکت کردم به سمت تخت فولاد. برای تحقیقات سر قبر برادرم رفتم. بعضی قرآن خوان ها کنار قبرها قرآن می خواندند. از قبرهای تازه پرسیدم، قبر مادر قبرکن را معرفی کردند. رفتم نزد آقای قبر کن. احوال پرسی کردم و از فوت مادرش سوال کردم، گفت: دیشب شب اول قبر او بود
💥گفتم: روضه خوانی می کرد؟ روضه خوان بود؟ کربلا رفته بود؟ گفت: خیر ، برای چه می پرسی؟ داستان را گفتم ، او گفت: هر روز #زیارت_عاشورا می خواند
📚حکایاتی از عنایات حسینی، ص۱۱۱
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ثواب بزرگ خرجی دادن دیگران برای زیارت کربلا در کلام امام صادق (ع)
💫💫💫بانی زیارت اولی های اربعین باش
#زیارت
#کمک_هزینه
#رزق_معنوی
💠 @RoozieHalal 💠
✳️تلاش در کسب روزی
✨🍂 روزى شرايط مادّى زندگى بر امام على (عليه السلام) به قدرى تنگ شد كه دچار گرسنگى شديد گرديد. از خانه بيرون آمد و به جستجوى كار پرداخت. در مدينه كار پيدا نكرد، تصميم گرفت به حوالى مدينه برود تا شايد در آنجا كار پيدا شود، به آنجا رفت، ناگاه ديد زنى خاك الك كرده و منتظر كارگرى است كه آب بياورد و آن را گل نمايد. حضرت على (عليه السلام) با او صحبت كرد و دريافت كه او در انتظار #كارگر بوده است. پس از قرارداد در مورد مزد كارگرى، على (عليه السلام) مشغول آب كشيدن از چاه وآماده كردن گل براى ساختمان شد و در پايان كار، #مزد خود را كه مقدارى خرما بود از آن زن گرفت و به مدينه بازگشت. وقتى به محضر رسول خدا (صلى الله عليه وآله) رسيد، ماجرا را بيان نمود. پيامبر (صلى الله عليه وآله) و على (عليه السلام) با هم نشسته و از آن خرما خوردند و گرسنگى آن روزشان برطرف گرديد.
📚 - بحارالانوار، ج 41، ص 33 .
📚گفتار معصومين(عليهم السلام) ، جلد ۱،آیة الله العظمی مکارم شیرازی
💠 @RoozieHalal 💠
💠پیامبر خدا صلیالله علیهوآله:
خداوند دوستدار جوانیستکه،
جوانیاش را به اطاعت خدا میگذراند
توبه زیباست
ولیکن در جوانی زیباتر است
💠امیرالمومنین علیهالسلام
در ذیل این آیه👇فرمودند:
"وَلاتَنْسَ نَصيبَكَ مِنَ الدُّنْيا
بهره خودت را از دنيا فراموش مكن"
فراموش مكن كه:
تندرستى، نيرو وتوان، آسودگى، جوانى و نشاط خود را،
وسيله آخرتطلبى قرار دهى
📚وسائل الشيعه ج۱۱ص۳۶۶
📚مشکوةالانوار ص۱۵۵
در #جوانی پاک بودن،
واقعا از نعمتهای خداست
💠 @RoozieHalal 💠
🦋كار در زندگى پيامبر (صلى الله عليه وآله) و امامان (عليهم السلام) :
پيامبر (صلى الله عليه وآله) و همه امامان(عليهم السلام) به كار و كوشش براى تأمين معاش، علاقمند بودند و به دنبال آن مى رفتند و آن را عبادت خدا مى دانستند.
🔆شخصى مى گويد: على (عليه السلام) را ديدم، مقدارى خرما خريدارى كرده و خود شخصاً آن را بر دوش گرفته و مى برد، به جلو رفتم و عرض كردم: اى اميرالمؤمنين اجازه بده من به جاى شما اين بار را حمل كنم فرمود: «اَبُوالْعِيالِ اَحَقُّ بِحَمِلهِ; سرپرست اهل و عيال، شايسته تر است كه خود بار زندگى را به سوى خانه اش حمل كند». (1)
توجّه به اين نكته در اينجا لازم است كه اميرمؤمنان على (عليه السلام) با كار و كوشش و كشاورزى و احداث چشمه ها و نخلستانها، از ثروتمندترين افراد عصرش گرديد و هزار برده از مزد دسترنج خود خريد و آزاد كرد و همه باغهاى احداثى خود را وقف مستمندان و تهيدستان نمود. (2)
📚(1) - مجموعه ورام، ج 1، ص 23 .
(2) - فروع كافى، ج 5، ص 74 .
💠 @RoozieHalal 💠