✅ تولد مولانا جلال الدين محمد رومی معروف به مولوی
🔹 جلال الدین محمد رومی معروف به مولوی، در ۶ ربیع الاول ۶۰۴ ق در بلخ به دنیا آمد. همزمان با حمله مغولان، به ترکیه رفت و در قونیه ساکن شد. وی در نزد پدر دانشمند خود شاگردی کرد. مدتی نیز در شام کسب دانش کرد.
🔻 در بازگشت به قونیه، به تعلیم علوم دینی مشغول شد تا اینکه با عارف واصل و بزرگی به نام شمس الدین محمد بن علی تبریزی در قونیه ملاقات کرد و از نَفس گرم او چنان به تاب و تب افتاد که دیگر تا آخر عمر، سردی نیافت.
🔸 او هیچ گاه از ارشاد شاگردان و انتشار معارف الهی دست نکشید. مثنوی عظیم معنوی در ۲۶ هزار بیت، دیوان غزلیات شمس، رباعیات معروف او، مجالس سبعه و فیه ما فیه، از جمله آثار اوست. سرانجام در ۵ جمادی الاخر۶۷۲ ق وفات یافت.
#تقویم_تاریخ
#6ربیع_الاول
#مولانا
💠 @RoozieHalal 💠
💠💠 #اخلاق_در_حوزه
👈اقسام رزق
🔻 آیتالله #ناصری قدس سره:
🔹امیرالمؤمنین حضرت امام علی(ع) میفرمایند: «یَا بُنَیَّ الرِّزْقُ رِزْقَانِ؛ رِزْقٌ تَطْلُبُهُ وَرِزْقٌ یَطْلُبُکَ فَإِنْ لَمْ تَأْتِهِ أَتَاکَ»؛ رزق، بر دو نوع است؛ رزقی که تو آن را طلب میکنی و رزقی که او تو را طلب میکند که اگر تو به سراغ او نروی، او خودش به سراغت خواهد آمد. آن رزقی که دنبال شما میآید، حلال و طیب و طاهر است؛ اما آن رزقی که شما دنبال آن میروید، مواظب باشید حلال باشد؛ چون ممکن است راه برای تحصیلش حرام یا حلال باشد. باید مراقب بود.
🔹منظور از اینکه خدا رزق همه را تضمین کرده، ممکن است این باشد که اقتضای آن را در وجود همه قرار داده؛ ولی باید خودشان تلاش کنند تا به فعلیت برسد. قوه را خدا داده، باید تلاش کنیم تا به فعلیت برسد؛ بهتعبیر دیگر استعداد را خدا داده؛ ولی باید تلاش کنیم تا به شکوفایی برسد؛ مثال: اقتضای علم در وجود همه هست؛ لکن بعضیها میروند دنبال آن و این اقتضا را به فعلیت میرسانند، عالم، مهندس و دکتر میشوند و بعضیها هم ادامه تحصیل نمیدهند؛ مثال دیگر: اقتضای رشد و تهذیب، در همه هست و همه میتوانند، از اولیاءالله بشوند. این اقتضا در وجود من هست؛ اما دنبال آن نرفتم و خودم عقب افتادم. ما اقتضای آن را به شما دادیم، هم در امور مادی و مالی و هم در معنویات؛ ولی شما دنبال آن نرفتید.
💠 @RoozieHalal 💠
34.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎤حجه الاسلام حیدری کاشانی
✅یه راهکار خوب برای حل مشکلاتمون
🕋نماز استغفار
#استغفار
#رزق
💠 @RoozieHalal 💠
💠 رزق انسان
🔸 عبدالله ارجانی گوید:
خدمت امام صادق علیه السلام بودم در حالی که ایشان مشغول غذا خوردن بود. دیدم حضرت آنچه را که از سفره افتاده بود مانند کنجد غذا، جمع می نماید.
عرض کردم: قربانت گردم، اینها را جمع می کنید؟ فرمود: ای عبدالله! این رزق توست، پس آن را وا مگذار. آگاه باش! همانا در آن شفای هر بیماری است.
📚 فروع کافی/ج8/ص70
#افزایش_برکت_و_روزی
💠 @RoozieHalal 💠
🍃ناامیدی ازدرگاه خدابزرگترین گناهه چون به معنی بی اعتمادی به فضل و رحمت خداست .به خدا تکیه کن و اعتماد داشته باش پشت و پناهی بهترازخدا برات نیست. ناامید نباش.
#تقویت_اراده
💠 @RoozieHalal 💠
💠زنا و بی برکتی
🔸 امام کاظم علیه السلام:
از زنا پرهیز کن؛ زیرا رزق و روزى را مى سوزاند و دین را باطل مى نماید.
✍🏼از اعمالی که خداوند در قرآن از آن نهی کرده و رسول خدا(ص) زنان و مردان را هنگام بیعت گرفتن از آن نهی می کرد و در روایات متعدد به عنوان مانع رزق و روزی شمرده شده، زنا است.
📚 فروع کافی/ج6/ص600
💠 @RoozieHalal 💠
🔻در امان ماندن از شر جنّیان🔻
در جواهرالمنثور آورده که ابی بن کعب گوید یکی از جنیان را دیدم و گفتم: چه چیز ما را از تعرّض شما امان می دهد و از شر و ضرر شما محفوظ می سازد؟ جواب داد که تلاوت "آیه الکرسی" این حکایت را به عرض صدرنشین ایوان رسالت و مسند هدایت صلی الله علیه و آله رسانیدم، فرمود که راست گفته.
📚خلوت انس/تالهی الهی/ص 179
💠 @RoozieHalal 💠
🔹حجت الاسلام معزّي نقل ميكند كه يك بار در ايام طلبگي به مشهد رفته بودم و در صحنهاي حرم رضوي (عليه السلام) قدم ميزدم و به بارگاه امام مينگريستم اما داخل رواقها و روضه نميرفتم.ناگهان دست مهرباني بر روي شانههايم قرار گرفت و با لحني آرام فرمود:
🔻«حاج شيخ حسن! چرا وارد نميشوي؟! » نگاه كردم و ديدم علامه طباطبائي است.
🔹عرض كردم:
🔻خجالت ميكشم با اين آشفتگي روحي بر امام رضا (عليه السلام) وارد شوم. من آلوده كجا و حرم پاك ايشان كجا!
🔹آنگاه مرحوم علامه فرمود:
🔻«طبيب براي چه مطب باز ميكند؟ براي اين كه بيماران به وي مراجعه كنند و با نسخه او تندرستي خود را بيابند. اين جا هم دارالشفاي آل محمد ـ عليهم السلام ـ است. داخل شو كه امام رضا (عليهالسلام) طبيب الأطباء است.»
💠 @RoozieHalal 💠
📌 درگذشت آیت الله علی احمدی میانجی
🔹 آیت الله علی احمدی میانجی، در سال ۱۳۰۵ ش در آذربایجان شرقی به دنیا آمد. پس از مقدمات و سطوح، راهی حوزه علمیه قم شد و از محضر علمای بزرگ استفاده کرد. او در درس فلسفه و تفسیر علامه طباطبایی، بنیه علمی خویش را استوار کرد.
🔻 با آغاز نهضت امام خمینی ره، به کاروان انقلاب پیوست و در این راه، سختی های زیادی را تحمل کرد. ایشان از جمله افرادی بودند که به همراه علمای دیگر، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم را تاسیس کردند.
🔸 پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز در سنگر خدمت حضور داشت و سه مرتبه به عنوان نماینده آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان، برگزیده شد. سرانجام در ۲۱ شهریور ۱۳۷۹ ش، دار فانی را وداع گفت و در حرم حضرت معصومه س به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#21شهریور
#آیت_الله_میانجی
💠 @RoozieHalal 💠