11.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥⭕️ سوال مجری از استاد رائفی_پور :
برای ریاست جمهوری کاندید میشوید⁉️
➕پاسخ استاد
✔️پاسخ به اونایی که فک میکنن اکثر
✔️مسئولین به دردنخورن
راهکار نجات کشور
💠 @RoozieHalal 💠
🚩ولَا تَمُدَّنَّ عَيْنَيْكَ إِلَىٰ مَا مَتَّعْنَا بِهِ أَزْوَاجًا مِنْهُمْ زَهْرَةَ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا لِنَفْتِنَهُمْ فِيهِ ۚ وَرِزْقُ رَبِّكَ خَيْرٌ وَأَبْقَىٰ
و هرگز به متاع ناچیزی که به قومی از آنان (قومی کافر و جاهل) در جلوه حیات دنیای فانی برای امتحان دادهایم چشم آرزو مگشا، و رزق خدای تو بسیار بهتر و پایندهتر است.
🔸سوره طه ۱۳۱
💠 @RoozieHalal 💠
.
آیا اشتغال درامر حمل و نقل آن دسته از مواد غذایی که گوشت تذکیه نشده هم در بین آنها وجود دارد، جایز است؟
آیا بینِ بردن آنها برای کسی که خوردن آنها را حلال میداند و کسی که حلال نمیداند، تفاوتی وجود دارد؟
ج: حمل گوشت تذکيه نشده براى کسى که قصد خوردن آن را دارند، جايز نيست و فرقى نمى کند که مشترى خوردن آن را حلال بداند يا خير.
#احکام_معاملات
#استفتاءآت_مقام_معظم_رهبری
💠 @RoozieHalal 💠
شخصی خانه ای برای سکونت ندارد و برای خرید مسکن یا تهیه مایحتاج زندگی، مالی را پس انداز کرده است، آیا این مبلغ خمس دارد؟
ج: مال پسانداز شده از منفعت کسب اگر براى تأمين هزينه هاى زندگى باشد، سر سال خمسى، خمس دارد
مگر اين که پسانداز براى تهيّه لوازم ضرورى زندگى و يا تأمين هزينه هاى لازم باشد
که در اين صورت اگر بعد از سال خمسى در آينده نزديک (تا چند روز) در راه هاى مذکور مصرف شود، خمس ندارد.
#احکام_خمس
#استفتاءآت_مقام_معظم_رهبری
💠 @RoozieHalal 💠
آیا برای یک فرد مسلمان جایز است که غذای حرام (مانند غذایی که محتوی گوشت خوک یا مردار است) و مشروبات الکلی را در سرزمین کفر به غیر مسلمان عرضه کند؟ حکم آن در صورتهای زیر چیست؟
الف ـ اگر غذاها و مشروبات الکلی متعلّق به او نباشند و در برابر فروش آنها هم سودی نبرد بلکه کار او فقط عرضه آنها و غذاهای حلال به مشتری باشد.
ب ـ اگر با فرد غیرمسلمان در محل شریک باشد، به این صورت که فرد مسلمان مالک اجناس حلال و شریک غیر مسلمان مالک مشروبات الکلی و غذاهای حرام باشد و هر کدام بهطور جداگانه از کالاهای خود سود ببرند.
ج ـ اگر فرد مسلمان در محلی که مواد غذایی حرام و مشروبات الکلی فروخته میشود، فقط کار کند و مزد ثابتی بگیرد، چه صاحب آن محل مسلمان باشد و چه غیر مسلمان.
د ـ اگر فرد مسلمان در محل فروش مواد غذایی حرام و مشروبات الکلی به عنوان کارگر یا شریک کار کند ولی دخالتی در خرید و فروش آنها نداشته و آن مواد متعلّق به او هم نباشند، بلکه او فقط در تهیه و فروش مواد غذایی نقش داشته باشد، با توجه به اینکه مشتریها مشروبات الکلی را در همان محل نمیخورند، کار او چه حکمی دارد؟
جواب سوالات بالا:
عرضه و فروش مشروبات الکلى مستکننده و غذاهاى حرام و کار در محل فروش آنها و مشارکت در ساخت و خريد و فروش آنها و اطاعت از ديگران در اين موارد، شرعاً حرام است
اعم از اينکه انسان شريک در سرمايه بوده و يا کارگر روزانه باشد و نيز اعم از آن که فقط مواد غذايى حرام و مشروبات الکلى عرضه و فروخته شوند يا اينکه فروش همراه با مواد غذايى حلال باشد
و همچنين اعم از اينکه کار انسان همراه با گرفتن سود و مزد باشد و يا مجانى
و در اين مورد فرقى نمى کند که صاحب کار يا شريک او مسلمان باشد يا غيرمسلمان و به مسلمان عرضه و فروخته شود يا به غير مسلمان،
و بهطور کلّى بر هر مسلمانى واجب است که از ساخت و خريد و فروش آن دسته از مواد غذايى که خوردن آنها حرام است به منظور خوردن اجتناب کند و همچنين از ساخت و خريد و فروش مشروبات الکلى مستکننده و کسب منفعت از اين طريق خوددارى کند.
#احکام_معاملات
#استفتاءآت_مقام_معظم_رهبری
💠 @RoozieHalal 💠
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم
هیچ کس نیست که بر 10 نفر یا بیشتر
ریاست و امارت داشته باشد مگر اینکه او را روز قیامت در حالی می آورند که دستش به گردنش بسته است
پس اگر چنانچه آدم درستکاری بود و تقصیری متوجه او نبود، او را رها می کنند و اگر چنانچه بدکار و گناهکار بود، غل و زنجیرش افزایش پیدا می کند
امالی شیخ طوسی
💠 @RoozieHalal 💠