#بزک_کنندگان_برجام در حالی از قول سفیر کره جنوبی به تمجید از برجام پرداختهاند که گویا یادشان رفته، چند وقت پیش همین جناب سفیر اعلام کرد که #پول_سفارت را مجبور است #قاچاق وارد کند!
دیروز سالگرد حادثهی #معدن_یورت و جان باختن ۴۳ نفر از کارگرانش بود؛ اتفاق تلخی که میتوانست سرآغاز مطالبات جدیِ مشکلات کارگران باشد اگر در سایهی انتخابات به فراموشی سپرده نمیشد!!
آیا اگر #برجام موفق میبود یا دولت در زمینهی اقتصاد و بهبود #معیشت مردم کارنامهی قابل دفاعی داشت، خود را درگیر حاشیههایی مثل #فیلترینگ_تلگرام میکرد؟! 😏
#دولت_حرف
#سیاه_بازی
🔘 واردات برخی مواد اولیه برای تولید کالاهای اساسی به صفر رسید
▪️علیرغم وعده دولت برای تامین ارز 3800 تومانی برای کالاهای اساسی، برخی آمارهای رسمی حکایت از آن دارد که میزان واردات نهادههای تولیدی و مواد اولیه مورد نیاز برخی صنایع تولیدکننده کالاهای اساسی، به شدت کاهش یافته و حتی در برخی از موارد به صفر رسیده است، بنابراین دولت باید هر چه سریعتر به فکر چاره باشد تا در ماههای آینده با کمبود در بازار مواجه نشود.
▪️اما همین تغییرات نرخ ارز کافی بود تا قیمت برخی کالاها در بازار رو به افزایش گذارد. از کالاهای اساسی و لوازم خانگی گرفته تا ماشین آلات و مواد ضروری مورد نیاز تولید کالاهای ضروری و حساس.
♦️یک نماینده مجلس: رئیس جمهور در خصوص آمارهای مربوط به رشد اقتصادی تجدید نظر کند/ بعید است رشد اقتصادی سال 95 دو رقمی شده باشد
🔸محمدجواد جمالی: بهتر است رئیس جمهور درباره آمارهای مربوط به رشد اقتصادی کشور تجدید نظر کند تا به واقعیت نزدیکتر شود.
🔸پیش از این با جمعی از نمایندگان از جناحهای سیاسی مختلف در ارتباط با اظهارات رئیس جمهور (در خصوص رشد اقتصادی) صحبت کردیم و همگی معتقد بودیم بعید به نظر میرسد، کشور در سال 95 رشد دو رقمی را تجربه کرده باشد. ما نتایج رشد اقتصادی را حداقل در سطح جامعه و شاخصهایی همچون کاهش رکود و بیکاری مشاهده نکرهایم.
🔴اروپا آماده لغو برجام میشود؟!🔴
🔷با نزدیک شدن به ضربالعجل ترامپ برای خروج از برجام، انگلیس، فرانسه و آلمان به دنبال رایزنی با آمریکا برای رسیدن به توافق سیاسی درباره برجام هستند.
🔷علیرغم توافق سیاسی طرفهای اروپایی با آمریکا برای اعمال فشارهای بیشتر علیه ایران، همچنان در چند موضوع با هم اختلاف نظر دارند. نحوه تمدید برخی از محدودیتها علیه برنامه هستهای ایران بدون بازمذاکره در خصوص برجام و موضوع دسترسی مستقیم بازرسان بینالمللی به سایتهای نظامی ایران، از جمله اختلافهای آمریکا با اروپاییها است. طرفهای اروپایی معتقدند با حفظ پوسته برجام، میتوان از طریق اعمال محدودیتها، انتظارات آمریکا درباره برنامه موشکی، نفوذ منطقهای ایران و بندهای مربوط به غروب برجام را تامین کرد. این در حالیست که آمریکا بندهای مربوط به بازرسیها در متن اصلی برجام را نیز ناکافی و ضعیف میداند.
🔷بنابراین چنانچه اروپاییها نتوانند با بسته سیاسی خود، آمریکا را مجاب به ماندن در برجام کنند، باید آماده پیامدهای انقضای این توافق در عرصههای سیاسی و اقتصادی باشند.
#رضا_سراج
✍میوهی برجام همان #تجربه_برجام است. بازی با شیطان برد برد ندارد. در بهترین حالت باخت باخت است
×حسین کازرونی×
✅ علامه راجا ناصر: داعش توسط آمریکا به پاکستان آمد؛امروز تظاهرات می کنیم
⭕️ «علامه راجا ناصر عباس جعفری» دبیرکل حزب مجلس وحدت مسلمین پاکستان (MWM) نسبت به کشته شدن دو شهروند شیعه هزاره در کویته مرکز ایالت بلوچستان واکنش نشان داد و گروه تروریستی تکفیری #داعش را مسئول این کشتار دانست
💢علامه راجا ناصر افزود: «از ۲ ماه گذشته هزارهها ترور میشوند اما دولت هیچ اقدامی برای تأمین امنیت آنها انجام نداده است.»
🔴 علامه جعفری ادامه داد: «داعش را #آمریکا وارد پاکستان کرد زیرا خواهان امنیت در این کشور نیست.»
🔻«تاکنون هیچ یک از قاتلان مردم هزاره در کویته مجازات نشدهاند.»
#پاکستان
#داعش_usa
🔺-اوباما مصوبه سنا برای قانونی شدن شکایت بازماندگان ۱۱سپتامبر از عربستان را وتو کرد (مهر 95)
🔺-ایران به پرداخت ۶میلیارد دلار غرامت به قربانیان ۱۱سپتامبر محکوم شد (اردیبهشت 97)
🇸🇦 -از ۱۹نفری که در حملات ۱۱سپتامبر دست داشتند ۱۵نفر شهروند عربستان سعودی بودند و هیچ ایرانی در میان آنها و پشتیبانانشان نبوده است.
‼️سیستم قضایی مستقل آمریکا!
#حقیقت_مضحک_جهان_امروز
اتاق جنگ ایران کجاست؟
🔹دوشنبهی هفتهی جاری، رهبر انقلاب دربارهی اتاق جنگ آمریکا علیه ایران صحبت کرده و فرمودند: «اتاق جنگ آمریکا علیه ما عبارت است از وزارت خزانهداری آمریکا که همان وزارت اقتصاد و داراییشان است؛ آنجا اتاق جنگ با ما است.» البته رهبر انقلاب، اولین بار، یازده سال پیش (سال ۸۶)، عبارت جنگ اقتصادی را مطرح کردند. به همین منظور بود که ایشان بعد از ۱۳ سال یعنی در سال ۹۲ «سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی» را با هدف جلوگیری از حملات اقتصادی دشمن، به دستگاههای دولتی و حکومتی ابلاغ فرمودند. بعدتر، پیشنهاد تأسیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در دولت، بهمنظور اجرایی شدن سازوکارهای آن را نیز مطرح کردند.
🔹اما منظور از رهبر انقلاب از اتاق جنگ امریکا علیه ایران در دیدار اخیر چیست؟
اتاق جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران از سه نهاد مهم تشکیل شده است:
۱- اولین نهاد که مهمترین آن هست و نقش فرماندهی در جنگ اقتصادی را ایفا میکند، وزارت خزانهداری آمریکا است. هدف اصلی وزارت خزانهداری، ایجاد فضای ناامن اقتصادی برای افراد و نهادهای هدف است.
۲- نهاد مهم دیگر، وزارت خارجه آمریکا است. مأموریت اصلی این نهاد همراه کردن بازیگران مهم خارجی در اعمال تحریمها علیه ایران است. مسئولان وزارت خزانهداری از اصطلاح «دیپلماسی مالی» برای تبیین این وضعیت استفاده کردند. گزارش بازوی نظارتی کنگرهی آمریکا در سال ۲۰۱۳ بیان میکند که وزارت خزانهداری با همکاری وزارت خارجهی آمریکا در مدت دو سال، ۱۴۵ مؤسسهی مالی را در شصت کشور جهان دربارهی تحریم ایران توجیه کردند و بهطور ویژه به کشورهایی مانند امارات متحدهی عربی، که نقش مهمی در تعاملات اقتصادی ایران دارد، سفر کرده و نظام مالی آن را برای اجرای تحریمها توجیه کرده است.
۳- نهاد دیگر درگیر جنگ اقتصادی علیه ایران، سازمان اطلاعات آمریکا (سیا) است. این نهاد تمرکز اصلیاش بر کشف روشهای پیچیدهی دور زدن تحریم است.
🔸حال اما متأسفانه با همهی توصیههایی که رهبرانقلاب در این زمینه داشتند، و با همهی اقداماتی که اتاق جنگ آمریکا علیه ایران انجام داد، آرایش اقتصادی کشور تغییر خاصی نسبت به گذشته نکرد. بنابر این باید همهی مسئولین و نخبگان کشور به این باور برسند که ریشهی اصلی آسیبپذیری ما در جنگ اقتصادی، درونی است و تنها با تکیه به درون مرتفع میشود.
💢تاجزاده در وحشت امریکای دهه 70 منجمد شده است
▪️مصطفی تاجزاده در تحلیلی که بوی تند سطحی و عوام پسند بودن از آن به مشام میرسد نوشت:
«رهبر کرهشمالی پس از آزمایش موفق موشک بالستیک خود، هزینه نگهداری بمب اتمی را سنگین خواند و استراتژی توسعه کرهجنوبی را برگزید. آیا وقت آن نرسیده است که طرفداران کرهشمالی اسلامی شدن ایران نیز از دو مدل هستهای و توسعه اقتصادی، دومی را انتخاب کنند؟»
این مطلب تاجزاده با واکنشهای زیادی روبهرو شد که او را یک عقبمانده سیاسی و دشمن ایران نامیده بودند.
یکی از این واکنش ها از علی علیزاده تحلیلگر سیاسی مستقر در لندن بود که با رد دشمن بودن تاجزاده نوشت:
«آقای تاجزاده برای عقیدهاش هفت سال زندان کشیده و گمان میکند آن عقیده فردای ایران را بهتر میکند. از اجنبی هم کمک نگرفته. به هیچ وجه او را دشمن نمیدانم. او را کسی میدانم که با روابط بینالملل روز دنیا و با علوم سیاسی مدرن بسیار غریبه است. کسی میدانم که مرعوب قدرت بلامنازع امریکا در ۱۳۷۰ شده و در همان وحشت آن سالها منجمد شده و خود را بهروز نکرده و کسی است که از گذشته انقلابی خود پشیمان است و کسی است که حقانیت خود را فقط بر اساس اشتباهات جناح مقابل اندازه میگیرد و توان دیدن تصویر بزرگتر و فراتر از سیاست داخلی ایران را ندارد.»
مرتضوی محکومیتش قطعی نشده بود، سال قبل در نشست انتخاباتی حامیان رئیسی حضور پیدا کرد اون هم به صورت خودجوش، اصلاحطلبا جنجال راه انداختن که "قاتل" به همایش انتخابانی "قاضیِ قاتل"اومده
حالا مهدی هاشمی که جرم اقتصادیش اثبات شده در عمامه گذاری فرزندحسن خمینی حضور پیدا کرده
حالا اینقدر وجدان دارن که انتقاد کنن؟!
"علی قلهکی"
🔺پیشنهاد کارشناسان اندیشکده FDD به ترامپ:
از #بحران_ارزی موجود برای پیوند میان معترضین ثروتمند و فقیر (اتحاد طبقه کارگری و طبقه متوسط) به منظور تغییر رژیم در ایران استفاده شود...
🔴 سیاست سوخته؛ تلگرام درمانی!!برجام
در کمتر از چند روز مانده به تعیین تکلیف برجام، روحانی مجددا با یک پست در اینستاگرام در مخالفت با فیلتر تلگرام، #موج_جدیدی را ایجاد کرد.
در این رابطه توجه به چند نکته حائز اهمیت است:
🔻۱. طی سالهای گذشته هرگاه کشور و افکار عمومی به سمت واقعیات برجام و یا مطالبات واقعی مردم از دولت حرکت کرده است، روحانی با ایجاد یک #حاشیه ی هم وزن ؛ افکار عمومی را از موضوع اصلی به انحراف کشانده است. این #سیاست_سوخته ؛ کارکرد خود را از دست داده است و صرفا توانایی یک موج کوتاه چند روزه را دارد. مردم در کوتاه ترین زمان به مطالبات واقعی اقتصادی، تورم ، بیکاری و... باز می گردند.
🔻 ۲. طی روزهای جاری و هفته آینده فضای کشور بشدت متاثر از تمدید یا خروج آمریکا از برجام است. حاشیه ایجاد شده به منزله یک #تنفس_مصنوعی به #برجام (بخوانید تلگرام درمانی برجام!!) است که دیگر افکار عمومی توجیهات دولتی ها را راجع به آن نمی پذیرد. جواب مسایل و مشکلات عینی کشور، #شوک_درمانی!!! نیست.
🔻۳. پست اینستاگرامی روحانی در واقع بیش از آنکه بیانگر دغدغه های او نسبت به آزادی های اجتماعی باشد، ترسبم گر نوعی #مسئولیت_گریزی است. گریز از مسئولیت پاسخگویی به نیازهای واقعی مردم در زمینه تورم، اشتغال و رکود و دهها مورد دیگر. راه حل وضعیت دشوار کنونی، کار پرحجم و جهادی و ابتکار انقلابی است و سیاست ورزی های حرفه ای!!! دردی را درمان نمی کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹انتقادات تند استاد رحیم پور ازغدی:
آقای روحانی، رئیس جمهور متناقض حرف نمیزند
رئیس جمهوری معمم اسلامی دروغ نمیگوید