eitaa logo
سرخط انقلاب
130 دنبال‌کننده
3هزار عکس
3.4هزار ویدیو
3 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
زاکانی : بنزین صبح جمعه را یادمان نرفته است. روزی 800 تا به خاطر کرونا به رحمت خدا میرفتند. اینگونه کشور را تحویل رئیسی دادند در سال 82 عده ای سوال خریدند و میخواستند به معالجه مردم بروند و با جان مردم بازی کنند. (اشاره به دوره ی وزارت پزشکیان )
قاضی زاده : از ابتدا که آمدم خواستم به ظلم هایی که شهید رئیسی شد پاسخ دهم. اکنون فهمیدم ظلم دیگری هم هست و آن هم زیر سوال بردن دستاورد های انقلاب است. انگار که کارشناس نداریم و باید وارد کنیم. بله باید از تجارت همه استفاده کنیم اما خودمان کارشنا های بزرگی داریم.
زاکانی : یادمان نرفته در مناظره ی قبل برخی دوستان به شهید رئیسی تهمت زدند. بله میشود تهمت زد و کشور را سیاه نشان داد اما شهید ما مذاکره را تعطیل نکرد و چک برجام را هم نقد کرد و سفره مردم که کوچک تر میشد را هم تلاش کرد حل کند. مردم ما امروز سکته می کنند اگر شرایط مثل سال نود شود و ما به آن روزها بر نمی گردیم.
🔻 جمع بندی مناظره ی امشب؛ مصطفی پورمحمدی با کمک مشاوری "آشنا" کوشید روی ایده ی "مذاکره کننده ی مقتدر" وارد شود و اتفاقا نقشه را هم کامل پیش برد اما اثر مورد نظر را نداشت. ضعف از او نبود بلکه مسئله اینجاست که چندان این بحث جذاب نبوده و در توئیتر هم مورد بحث قرار نگرفت. پور محمدی بیشتر قالیباف را طرف سخن قرار داد به طوری که گویا تصور میکرد رقیب اصلی را باید او در نظر گرفت. پزشکیان نجیبانه بحث کرد و بسیار تلاش کرد نسبت خود را با دولت روحانی حفظ کند. اعلام برائتی علنی که در صحبت های پورمحمدی هم دیده میشد. پزشکیان سعی کرد به دولت شهید رئیسی هم چندان تهاجم مستقیم نکند تا با توجه به جو احساسی حاکم بر عموم رای دهنده ها آرا منفی را برابر خود بسیج نکند. پزشکیان کوشید تهاجم غیر مستقیم تری داشته باشد که البته از سوی طرفین دیگر پاسخ خواهد گرفت. زاکانی کوشید همانطور که در صحبت هایش تا کنون دیده شده بر اساس ایده ی ایران کوچک به خدماتش در شهرداری اشاره کرده و این پیام را منتقل کند که در ابعاد بزرگتر هم میتواند چنین گزارشی داشته باشد. قاضی زاده هاشمی در تلاش بود در نقش نماینده ی دولت شهید رئیسی و مدافع او وارد شود و البته با احتیاط به پزشکیان و پورمحمدی پاسخ دهد. 🔻 در مجموع با توجه به تخصصی بودن مسئله ی اقتصاد همه نامزد ها دچار کلی گویی شدند. میتوان حدس زد این یخ در مناظره های بعدی با وجود نظر مشاورین شکسته شود و حتی در مناظره ی فرهنگی و سیاسی فضا را داغ تر کند. درباره جلیلی و قالیباف هم همان طور که پیش بینی میشد ، جلیلی بیشتر روی مسیر "من برنامه دارم و مطلع هستم" و قالیباف روی ریل "من کارنامه دارم پس قابل اعتمادم" پیش بروند. در مجموع به نظر میرسد جهشی که تصور می‌شد بعد از مناظره ها در آراء رخ دهد چندان به نفع پزشکیان و پورمحمدی (بعد از این مناظره) رخ ندهد؛ البته باز هم باید منتظر نظرسنجی ها ماند و این گفته را به آزمایش گذاشت. اما میتوان پیش بینی کرد در مناظره ی فرهنگی و سیاسی دست طرفین پر تر باشد. احتمالا پورمحمدی و پزشکیان در مناظره ی فرهنگی فرصتی بیشتر و در مناظره ی سیاسی با تهدیدی بیشتر رو به رو باشند. (تهدیدی که از همین ابتدا تصور کرده اند میتوان با اعلام برائت از دولت روحانی از آن رها شوند.)
هم ۴۰۰ تا موشک حواله اسرائیل کردیم هم حکم برائت هواپیمای اوکراینی رو گرفتیم هم حمید نوری رو آزاد کردیم! میدان و دیپلماسی رو مدیون کسی هستیم که میگفتن شیش کلاس بیشتر سواد نداره! +درست انتخاب کنیم...
🔻پاسخ به ابهام مطرح شده از زبان یک کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری درباره وعده ساخت مسکن در مناظره 🔹شهید جمهور با عزم و اراده جدی خود ۱۷ جلسه شورای عالی مسکن را در دولت سیزدهم برگزار کرد که برگزاری این تعداد شورای مسکن در دولتهای گذشته بی سابقه است. 🔹فرایند ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن از ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار واحد فراتر رفته است که تاکنون بیش از ۵۵۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن تکمیل و تحویل متقاضیان شده است. 🔹از دیگر اقدامات انجام شده توسط وزارت راه و شهرسازی در دولت سیزدهم تامین زمین به مساحت بالغ بر ۴۸ هزار هکتار و به ظرفیت احداث ۱.۹ میلیون واحد مسکونی در مناطق شهری کشور است. این در حالی است که در مسکن مهر کل زمین های الحاق شده به هشت هزار هکتار رسید که نشان از عملکرد چندین برابری در دولت سیزدهم است. این اراضی به منظور افزایش عرضه زمین جهت واگذاری به متقاضیان واجد شرایط، از طریق ایجاد شهرها و شهرک‌های جدید، الحاق زمین به شهرها، تغییر کاربری اراضی واقع در محدوده شهرها تامین شده است. 🔹برنامه ریزی برای احداث ۲۷ شهر ساحلی در ۴ استان جنوبی کشور همچنین برای احداث ۲۷ شهر ساحلی در ۴ استان جنوبی کشور با رویکرد ایجاد و توسعه مناطق سکونت– معیشتی دریاپایه برنامه‌ریزی شد که این شهرها در مراحل مختلف از تصویب طرح جامع و تفصیلی در شورای عالی معماری و شهرسازی تا شروع عملیات اجرایی هستند. 🔹برنامه واگذاری انفرادی و گروهی زمین دولتی به متقاضیان واجد شرایط شهری و روستایی نیز به منظور مردمی سازی و واگذاری اجرای بخش قابل توجهی از طرح نهضت ملی مسکن و احداث واحدهای این طرح مطابق با سلیقه و نظر متقاضیان واجد شرایط در مناطق شهری و روستایی(متقاضیان فاقد سابقه مالکیت مسکن، فاقد سابقه استفاده از امکانات دولتی، متاهل و دارای سابقه سکونت در شهر محل تقاضای مسکن) با واگذاری زمین دولتی به صورت انفرادی و یا گروه های چندخانواری به صورت اجاره ۹۹ ساله (قیمت زمین صفر) با اولویت روستاها و شهرهای متوسط و کوچک عملیاتی می گردد. بنابر این گزارش ساخت مسکن در این اراضی با نظارت شهرداری‌ها و سازمان نظام مهندسی و با استفاده از ظرفیت پیمانکاران دارای صلاحیت محلی و تحت مدیریت مستقیم خود مردم ساخته می شوند. در این برنامه مالکیت اراضی به متقاضیان واگذاری نمی‌شود و در اختیار دولت باقی می ماند و متقاضیان واجد شرایط صرفا حق بهره برداری از این اراضی به صورت اجاره ۹۹ ساله را دارند. در راستای اجرای این برنامه تاکنون به استعداد ساخت بالغ بر ۴۱۹ هزار واحد مسکونی زمین واگذار شده است. 🔹علاوه بر این تاکنون در راستای اجرای ماده ۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به استعداد ساخت بالغ بر ۷۴ هزار واحد مسکونی، زمین به متقاضیان واجد شرایط این قانون واگذار شده است. 🔹در ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم، عملیات ساختمانی حدود ۲۵۰ هزار واحد مسکن مهر باقیمانده بود که در طی ۲.۵ سال گذشته ۱۳۲ هزار واحد از این واحدها عموما با استفاده از منابع داخلی وزارت راه و شهرسازی تکمیل و به متقاضیان واگذار شده است.
🔻 چند نکته درباره ی مناظره ی دیشب و حواشی آن که همچنان ادامه دارد؛ 🔸 شاید بدترین اتفاق در مناظره ی اول در بین ی تمام کاندیداها (در حالی که قبل از مناظره تصویر نمیشد) برای مسعود پزشکیان افتاد. او که بارها مجبور شد از کلمه ی "من این را نگفتم" و "من منظورم چیز دیگری بود" استفاده کرد. کلمه ای که تکرار زیادش نشان میداد او بین ژست رادیکال خود و آنچه در فضا میگذرد گیر کرده است. 🔸 پورمحمدی زرنگی به خرج داد که فهمید این جمله که "من کارنامه دارم" از سوی قالیباف توسط بخشی از جامعه ی مخاطب پذیرفته شده، پس تلاش کرد با بیان این جمله که "برخی مدیران کارهای بزرگ کرده اند اما پروژه هایشان چقدر هزینه داشته" کوشید تا به این انگاره در ذهن مخاطب حمله کند. 🔸 بازنده اصلی مناظره حسن روحانی بود. رئیس جمهور سابق کشورمان که از دامادش تا تمام وزاریش در ستاد پزشکیان هستند در افکار عمومی چنان وضعی دارد که پزشکیان و پورمحمدی هرگز حاضر نشدند از نسبت خود با او بگویند و تاکید کردند: ما به او ربطی نداریم. 🔸 قالیباف هوشمند مناظره بود که تا پزشکیان و پورمحمدی روی تحریم و مذاکره مانور میدهند فورا بر روی ضرورت مذاکره و تحریم تاکید کرد که نتوانند این دو را مصادره کنند و دیگران را برابر آن تعریف کنند و نیم نگاهی به سبد رای انها داشته باشد و برای جلب توجه آرا خاکستری هم تلاش کند. 🔸 و اما جلیلی؛ از آنجا که مناظره ی اقتصادی بسیار تخصصی و اظهار نظر در این حوزه بی حد حساس است پس افراد ناخواسته دچار کلی گویی میشدند اما جلیلی تلاش کرد در چنین فضایی طوری رفتار کند که اگر آرایی به سبد رایش اضافه نشود، حداقل سبد رای خود را حفظ کرده باشد. مسئله ای که از اظهار نظر هوادارانش بعد از مناظره میتوان فهمید در آن ناموفق نبوده است. 🔸 بی پروایی زاکانی از مواردی است که اگر رخ نداده بود شاید میشد آنچه دیشب رخ داد را "یواش ترین مناظره"ی ریاست جمهوری در کهکشان های راه شیری نام نهیم. 🔸 قاضی زاده هاشمی هم به خوبی سایه ی شهید رئیسی بر مناظره و اینکه افراد حمله به دولت او را خط قرمزی میدانند که عبور از آن بر رای آنها اثر دارد را به خوبی درک کرد و با همین نگاه نقش وکیل مدافع شهید را به خود اختصاص داد. تیر و ترکش های مناظره: امروز و پس از اشاره ی چندباره به نام دولت حسن روحانی او درخواست کرده است زمانی به وی برای دفاع از خودش اختصاص داده شود. برخی میگویند شاید باید انتظار داشته باشیم در تداوم ایده ی تمرکز بر تحریم و مذاکره ی خارجی که از سوی پزشکیان مطرح شد، امروز جواد ظریف و عباس عراقچی را در کنار او ببینیم.
🔻 آیا مسعود پزشکیان اشتباه خود را متوجه خواهد شد؟ تکرار چند باره ی نام ترکیه توسط او در مناظره 🔸 روز گذشته مسعود پزشکیان جاده های ترکیه را با ایران مقایسه کرد. همین کافی بود تا کسانی که میخواهند سبد رای او را تضعیف کنند با در کنار هم قرار دادن این جمله ی او در کنار اظهارات سابقش درباره فدرالیسم این طور نتیجه بگیرند که او حتی اگر یک قومیت گرای تندرو نباشد اما بی حد تحت تاثیر تولیدات رسانه ای قوم گرایانه است که متوجه تفاوت جاده های ایران و ترکیه نشده و این مسئله را برعکس به نفع ترکیه روایت کرده است. برای برخی این سوال پیش امد که آیا پزشکیان عامدانه و با هدف جذب سبد رای قومگرایانه این کار را کرده یا این یک اشتباه بوده است؟ از رفتار مسعود پزشکیان که چند باری در مناظره ی دیروز نکاتی را گفت و بعد فورا این طور حرف را عوض کرد که "من این را نگفتم ، منظورم چیز دیگری بود" میتوان حدس زد که پزشکیان در آن لحظه تصور کرده شاید چنین مقایسه ای خوب باشد و به پیامد هایش فکر نکرده و متوجه هزینه های منفی آن برای سبد رای خود نشده است. 🔸 فارغ از این مسئله برخی به او حمله کرده و گفته اند: بازتاب این اظهارات موجب خوشحالی دشمنان و بدخواهان ایران میشود و خواهند گفت که نامزد انتخاب ایران در آرزوی خیابان های ترکیه است و .... از طرفی برخی دیگر گفته اند: ما در بحث کریدور ها و قفقاز و در سوریه و عراق با ترکیه رقابت داریم و نوع رفتار آنها "خفگی ژئوپلوتیک" را برای ایران دنبال میکند و اگر فردی با چنین دیدگاهی در چنین منطقه ی حساسی در چنین زمانی به قدرت برسد وضعیت چه طور خواهد بود. باید منتظر ماند و دید که پزشکیان و مشاورانش در آنالیز مناظره ی دیروز به این نکته خواهند رسید یا نه ! به هر جهت فارغ از تمام حواشی مناظره ی کم جان دیروز، تکرار نام ترکیه از سوی او از جمله مواردی است که واکنش های تندی را به همراه داشته است.
الان آقای پزشکیان در برنامه میزگرد سیاسی به همراه وزیرخارجه روحانی (ظریف) و سفیر روحانی در روسیه به عنوان مشاوره سیاسی حضور دارند
جالبه که با همان ادبیات روحانی برای مذاکره و همان توجیهات برای لزوم مذاکره با غرب به علاوه همان همیشگی "من کارشناس نیستم" البته به همراه خنده های تمسخرآمیز ظریف در مقابل بحث های علمی و منطقی و متکی بر تجربه های گذشته آقای فواد ایزدی
. ‍چرا مسعود پزشکیان تکرار حسن روحانی است؟ 🔹اگر دولت روحانی کمترین محبوبیت و مقبولیتی نزد مردم داشت، آقای پزشکیان دیروز نسبتش با این دولت را انکار نمی کرد. ♦️پزشکیان دیروز در پاسخ به یک سوال، حرفی زد که نوع کانال های مدعی اصلاحات و اعتدال سانسور کردند و مورد بی اعتنایی قرار دادند. 🔹او گفت: غیرممکن است دولت سوم روحانی باشم. دولتی که می آید، دولت مسعود پزشکیان خواهد بود. ♦️قطعا او از انزجار مردم نسبت به وضعیتی آشفته ای که دولت روحانی تحویل داد، خبر دارد و اگر کمترین احتمالی نسبت به محبوبیت آن دولت می داد، فاصله گذاری نمی کرد. مقبولیت روحانی در ماه های پایانی دولتش به زیر ۶ درصد سقوط کرده بود. 🔹با این وصف، اجتماع نقیضین محال است. نمی شود اعضای دولت روحانی، حزب زیر دست وی و احزاب و سیاسیون مدعی اصلاح طلبی، دور پزشکیان جمع شوند و ستاد او را قبضه کنند و با این همه، او ادعا کند دولتش، غیر از دولت ائتلافی روحانی (و خاتمی) خواهد بود. ♦️هم اکنون، کسانی مانند نوبخت، واعظی، عباس آخوندی، آذری جهرمی، علی جنتی، صالحی امیری، علی ربیعی، ظریف، خاتمی و...، همه کاره ستاد پزشکیان، و حامیان اصلی او هستند. 🔹احزابی مانند اعتدال و توسعه، کارگزاران و صدای ملت، ارکان تشکیل دهنده این ستاد محسوب می شوند و پزشکیان، تقریبا هیچ فرد مستقل از این حلقه در کنار خود ندارد. ♦️حکما گفته اند:"تو اول بگو با کیان دوستی- پس آنگه بگویم که تو کیستی". برای فهم این که دولت پزشکیان چه شکل و شمایلی می تواند داشته باشد، کافی است ببینیم که همه کاره ستاد او، چه کسانی هستند؟ 🔹ائتلاف روحانی و خاتمی اگر قرار بود کاری برای مردم بکنند، در آن هشت سالی که دولت در اختیارشان بود، اقتصاد کشور را به قهقرا نمی بردند. دولت پزشکیان، پیشاپیش به این حلقه واگذار شده است. ♦️تعطیلی ۹۵ درصد برنامه هسته ای، افزایش تهدید و نا امنی، دو برابر شدن تحریم ها، دراز تر شدن زبان آمریکا و غرب، قفل شدن اقتصاد، کاهش صادرات نفت به یک پنجم، تورم ۶۰ درصد، کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیاردی، بدهی ۱۵۰۰ هزار میلیاردی و...، بخش کوچکی از میراث خسارتبار این طیف است.
روحانی گفت صبح جمعه از خواب بیدار شدم دیدم بنزین گرون شده، میترسم پزشکیان صبح جمعه بلند بشه بگه من در جریان نبودم کارشناسان تصمیم گرفتند و اجرا کردند😁 چون به هرحال ایشان طرفدار پر و پا قرص بنزین ۲۰ هزار تومانی است... .😑
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای جلیلی اینقدر حرصمون نده 😐 اینجا دروغ شیرین رو به حقیقت تلخ ترجیح میدن 😒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پرفسور درخشان استاد تمام اقتصاد از دانشگاه آکسفورد: ⭕️ برخی کاندیدا بجای پرداختن به عمق مسائل، شروع می‌کنند به وعده و وعید دادن و تصاویر زیبایی را ترسیم کردن. اما دکتر جلیلی به خاطر اخلاق اسلامی که دارد چنین کاری را نمیکند. کم هستند سیاست مدارانی که موضع گیری سیاسی خود را منطبق کنند بر اخلاق. من اطمینان دارم که دکتر جلیلی نقطه عطفی در تاریخ ایران خواهد شد.
راست می گفت؛ او شبیه روحانی نیست بلکه مسعود پزشکیان خودِ خودِ خودِ حسن روحانیست...
کاندیدای افسادطلبان، پزشکیان بی اعصاب که حداقل شعور احترام به پرچم رسمی کشور رو نداره، اونوقت خیز برداشته برای ریاست جمهوری...
رویترز : امریکا 50 فروند f15 دیگر به اسراییل میدهد
مدودف : آماده انتقال انرژی هسته‌ای به شرکا هستیم
بایدن هم مثل ترامپ : باید مهاجران اخراج کنیم تا از مردم امریکا محافظت کنیم
نتانیاهو پیام بسیار جدی را به نماینده آمریکا ابلاغ کرد که قرار است امروز به نخست‌وزیر لبنان ارسال شود: یا حزب‌الله را مجبور کنید از رودخانه لیتانی عقب نشینی کند یا جنگ را شروع خواهیم کرد
شی جین پینگ : امریکا میخواهد ما به تایوان حمله کنیم
پیشتازی جلیلی در نظرسنجی اکانت حسام‌الدین آشنا مشاور رسانه ای حسن روحانی😄
🔹 پزشکیان: من برنامه ندارم؟ تنها کاندیدی هستم که موقع ثبت‌نام گفتم برنامه هفتم توسعه را اجرا می‌کنم! 🔹 جلیلی: گفتی! ولی نمی‌دانستی برای ۴۷ مورد، خودت باید برنامه داشته باشی!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فواد ایزدی و ظریف امروز دوباره مقابل هم قرار گرفتند؛ اینبار ظریف در قامت همراهی با پزشکیان و فواد ایزدی در قامت کارشناس میز سیاست خارجه انتخابات 🔹مرداد ۹۴ بود که شورای راهبردی روابط خارجی میزبان اساتید علوم سیاسی، روابط بین‌الملل و حقوق بین‌الملل برای بررسی آینده توافق هسته‌ای بود. 🔹در این نشست آکادمیک که اعضای تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای محمدجواد ظریف، عباس عراقچی و مجید تخت‌روانچی نیز برای پاسخگویی به سوالات حضور داشتند، برخی اساتید دانشگاه نگرانی‌های خود را درباره آینده توافق مطرح کردند؛ نگرانی‌هایی که تحت عناوین خروج آمریکا از برجام، کاهش قدرت بازدارندگی ایران و احیای مجدد تحریم‌ها با توجه به تعلیق تحریم‌ها مطرح شد. 🔹پاسخ‌های مطمئن تیم مذاکره‌کننده اما جای هیچ نگرانی‌ای در آن روز باقی نمی‌گذاشت.