هدایت شده از سیاسی ابوذر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔞هشدار؛
دیدن این فیلم برای مصطفی تاجزاده، زیباکلام و اصلاحطلبانی که میانه ای با انقلاب، ولایت فقیه و ولی فقیه ندارند، خطر حمله قلبی دارد و توصیه نمیشود.
🎥 ادامه تشويق حجت الاسلام دکتر رئیسی توسط نمايندگان دومای روسيه، حتی پس از خروج از جلسه!!
🆔@SamenAboozar313
هدایت شده از سیاسی ابوذر
۴۳.mp3
9.05M
📢#صدای_ثامن (۴۳) | ارتباط با شرق، نکتهها و شبهات
🍃🌹🍃
✅ علت سفر رئیس محترم جمهور به روسیه چه بود؟ آیا جمهوری اسلامی از شعار نه شرقی و نه غربی عدول کرده است؟ آیا استقلال کشور در خطر است؟ علت شبهه افکنی برخی نیروهای غربگرای داخلی چیست؟ و ...
🎙کارشناس: دکتر یدالله جوانی
#روشنگری | #ثامن | #روایت_درست
🆔 eitaa.com/meyarpb
هدایت شده از سیاسی ابوذر
🔰#خویشتن_داری، لذت بردن از #شادی و #آرامش دیگران است؛
❌نه حسادت نسبت به #موفقیت_های آنان....
#کارگاه_خویشتن_داری ۳۵
╔══════•••• ✿🕊╗
@SamenAboozar313
╚🕊✿ ••••══════╝
هدایت شده از سیاسی ابوذر
4_5938370500987193996.mp3
11.79M
#کارگاه_خویشتن_داری ۳۵
✍ واکنش ما در برابر موفقیتهای دیگران،
میتواند رشددهندهی روح ما باشد یا سوزانندهی آن ...
🔥"حسادت" به سرعت روح ما را به آتش میکشد!
💢 خویشتنداری در چنین مواقعی، مبارزه با حسادتِ درون، و شریک شدن در شادی دیگران است.
#انتظار_وخویشتن_داری
#مسیرخودسازی
╔══════•••• ✿🕊╗
@samenAboozar313
╚🕊✿ ••••══════╝
هدایت شده از سیاسی ابوذر
13.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این خانوادهی مسیحی در حال نقل کرامتی از #امام_زمان هستند که اتفاق بسیار جالبی میافتد !
#اللهمعجللولیکالفرج
🆔@SamenAboozar313
هدایت شده از سیاسی ابوذر
مسکو جایگزین وین
🔹 سفر رئیس جمهور به روسیه مورد توجه رسانههای بینالمللی قرار گرفته است.
🔹 رسانههای مطرح دنیا این سفر را نمایش اتحاد ایران و روسیه مقابل آمریکا تلقی کردند.
🔹 گفته میشود یکی از جایگزینهایی که دولت برای عدم به نتیجه رسیدن مذاکرات رفع تحریمها در نظر گرفته است رابطه راهبردی با روسیه است .
@rasul313
هدایت شده از سیاسی ابوذر
علی محمدی:
🔰بهینهسازی نظام توزیع از طریف کنترل قیمتها در مبدا
✍علی محمدی
🔶«بهزودی بهجای قیمت مصرفکننده بر کالاها، قیمت تولیدکننده درج خواهد شد»؛ این خبری بود که در میان انبوه اطلاعات تااندازهای مغفول ماند. رویکردی که توسط وزارت صمت و مبتنی بر کاهش تورم مصرفکننده اتخاذ شد که البته بخشی از فلسفه نظام توزیع سالم است.
1- تا پیش از این، قیمت درجشده بر کالاها، قیمت مصرفکننده بود و بر همین اساس در مواردی بنگاه تولیدی این قیمت را بر اساس درخواست فروشگاههای زنجیرهای تا بیش از ۷۰ درصد سود بر روی کالا درج مینمود و این فروشگاهها نیز باوجود تخفیفهای کذایی، سودهای زیادی را به حساب خود میریختند و در مقابل، فشار مضاعفی بر مصرفکننده وارد میشد. البته در قسمت خردهفروشی نیز همین مفسدهها به شیوه دیگری شکل میگرفت.
2- استاندارد جهانی واحدهای توزیعی در دنیا به ازای هر ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ نفر، یک واحد صنفی است؛ اما در ایران به ازای هر ۳۳ نفر یک واحد صنفی وجود دارد (بدون احتساب دستفروشها). واقعیت این است که در ایران نظام توزیع متناسب با نظام تولید رشد نیافته و بسیار حجیم شده است. درواقع فرآیند بهینه انتقال کالا از بنگاه به مصرفکننده یا همان نظام توزیع، در بخشهای مختلفی چنان گسترده و طولانی گردیده که از فلسفه وجودی خود فاصله گرفته است. رویکرد جدید وزارت صمت یعنی کنترل قیمت در مبدأ، میتواند با حذف واسطهها در زنجیره تأمین کالا، منجر به کوتاه شدن این زنجیره و بهینهسازی نظام توزیع شود.
3- اگرچه این تصمیم موجب تقویت رقابت و مکانیزم بازار میشود و درنهایت در جاهایی منافع مصرفکننده را تأمین میکند، ولی مهم است که بدانیم این قانون میتواند به بخشی از اشتغال در حوزه خدمات آسیب بزند و قدرت رقابتپذیری در بازار را به ضرر خردهفروشها و به نفع حلقه اول تأمین کالا یعنی فروشگاههای زنجیرهای رقم بزند؛ لذا باید سازوکاری جهت حمایت از آن دسته از خانوارهایی که در این زمینه بهصورت تک شغلی مشغول کسب درآمد هستند، اندیشید.
4- درج قیمت تولیدکننده بر کالا برای اینکه به هدف نهایی خود برسد، باید اولاً اطلاعات قیمتگذاری، شفاف و در دسترس همگان باشد و ثانیاً سیستم نظارت بر بازار بهدرستی عمل نماید؛ وگرنه مفسدهای که در فروشگاه زنجیرهای شکل میگرفت، اکنون در خردهفروشیها ایجاد خواهد شد. از همین جهت شناسا کردن اجزای خرد زنجیره تأمین کالا در سامانه جامع تجارت، از ضروریات است.
🔚ساماندهی و بهینه سازی نظام مدیریت تأمین و توزیع کالا، مشتمل بر بازنگری در نظام قیمت گذاری و همچنین تقویت نظارت و بازرسی بر بازار، می تواند منجر به کنترل قیمت ها شود و در نهایت با افزایش رقابت، بر کیفیت کالاها ، بهبود خدمات و کنترل قاچاق موثر واقع گردد. اما با توجه به حجم بالای اشتغال خدماتی در کشور باید سازوکاری فراهم شود که در کوتاه مدت باعث حذف این کسب و کار ها و فشار بر مردم نگردد.
https://rubika.ir/rasull313
https://eitaa.com/rasul313
هدایت شده از سیاسی ابوذر
حتما خبری هست:
در سالهای اوج دفاع مقدس ناگهان سفر رئیس جمهور وقت یعنی آیت الله خامنه اي به کره برنامه ریزی میشود و من که آن زمان کودکی بودم هنوز یادم هست که در کوچه و خیابان بحث داغ مردم شده بود این سفر و تاثیرات آن . یکی از نظم آقا در لباس پوشیدنش میگفت و دیگری به جاذبه سخنرانیاش. آن دیگری از استقبالی که شد و...
خلاصه هرکس به زبان خویش صفت او را در این سفر ستایش میکرد والبته در اوج نبردها و تحریم ها همین سفر باعث شده بود بسیاری از تحولات مثبت به نفع ایران شکل بگیرد.
حالا در شرایطی که نبرد به اوج خود رسیده و در تمامی عرصه ها از جبهه مقاومت گرفته تا هسته ای و از حاکمیت گفتمان انقلابی در دولت تا تسلیم دشمن مقابل خواسته های بحق مذاکره کنندگان ما ... همه و همه دست برتری ایران را نمایش میدهد.
همه اینها در شرایطی است که تحریم کنندگان خارجی در تعقیب کوچکترین ارتباطات ایران با سایر کشورها هستند تا بقول خودشان ایران را تسلیم کنند___خوابی که بیش از چهاردهه هرگز تعبیر نشده___ و تحریم کنندگان داخلی یعنی لیبرال تکنوکراتها ی غربگرا هم بمحض کوچکترین تلاش از سوی نظام برای خنثی سازی تحریم ها را مورد هجمه و تخریب قرار میدهند.
اما چرا سفر آقای رئیسی این گونه صدای داخل و خارج را در آورده است؟
چطور شده که از جزیی ترین مسائل سفر تا نوع مذاکرات صورت گرفته در آن برای همگان اهمیت یافته و بحث ها حتی بعد از اتمام سفر ادامه دارد :
۱_ به نظر می رسد خنثی سازی تحریم ها اتفاقی است که افتاده و تاکتیک نگاه به شرق توانسته موثر واقع شود . اتفاقا تمام صداهایی که از جبهه دشمن شنیده میشود تاکید برهمین موضوع است. خصوصا که محور این سفر توسعه روابط اقتصادی و فرهنگی است و دستور کار آنهم اجرایی و عملیاتی کردن توافقات است نه اکتفا کردن به یک سفر تشریفاتی و نمادین بدون دستاورد.
۲_ جریان غربگرا که تفکر آنان سالها موجب غفلت ایران از همسایگان خود شده بود و بجای توسعه روابط با همسایگان خود به روابط با کدخدا اهمیت می داد اکنون و تنها با گذشت حدود شش ماه از روی کار آمدن دولت انقلابی متوجه شده که نیازی به هشت سال گره زدن زندگی مردم به برجام نبود
گاهی می توان گره ها را با دست باز کرد و دندان ابزار مناسبی برای گره تحریم نیست. پس حق دارند که با صدای بلند نعره بکشند و حتی به شعار اصولی انقلاب ما که نه شرقی ونه غربی بوده وهست بتازند و روسیه امروز را با روسیه تزاری و شوروی سابق یکسان قضاوت نمایند و حتی ایران را مستعمره جدید روسیه قلمداد کنند.
۳_ برخی جریانات که هم زمان با مذاکرات وین تلاش داشتند با تحریک اقشار محترمی در ایران به دلایلی همچون مشکلات معیشتی و... به اصطلاح پای برگلوی مذاکره کنندگان گذارند و چهره بحران زده ای از ایران به نمایش بگذارند . اینک و با سفر آیت الله رئیسی به روسیه خود را در موضع ضعف میبینند
۴_ از جمله دستاوردهای تاکتیک نگاه به شرق برگزاری رزمایش مشترک ایران چین و روسیه است که اتفاقا بر قدرت فرا منطقه ای ایران می افزاید و خصوصا در میان محور مقاومت هم موجبات تقویت روحیه را فراهم سازد. این موضوع مصداق روشنی است که هم میدان و هم دیپلماسی هر دو با هم را میتوان پیش برد . این دو باهم کلید سعادت هر کشوری میتواند باشد.
۵_ اما دقت در فضای این روزها به انسان نوعی احساس غرور مخابره می کند و البته امیدواری به این که آینده از آن ایران مقتدر اسلامی است. از یکسو در محور مذاکرات شاهد منطق قوی و موضع مقتدرانه و تسلیم سازی طرف مقابل به پذیرش خواسته های منطقی خود هستیم. و لزوما نتیجه آن هر چه باشد حتما وادادگی و تسلیم نخواهد بود و از دیگر سو تعامل با شرق و همسایگان.
این است که دیپلماسی جریان انقلابی هرگز تمام تخم مرغهایش را در سبد برجام و کدخدا قرار نمی دهد . پس مطمئن باشیم که حتما خبری هست.
علی عباس زاده
https://rubika.ir/rasull313
https://eitaa.com/rasul313
هدایت شده از سیاسی ابوذر
نهج البلاغه چگونه کتابی ست؟.mp3
1.01M
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
🔊 #فایل_صوتی۱
#نهج_البلاغه
💢 موضوع: نهج البلاغه چگونه کتابی ست؟
🎙سخنران: حجت الاسلام والمسلمین حامد کاشانی
📺 برگرفته از برنامه سمت خدا
📆 روز یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰
#امام_علی_علیه_السلام
#نهج_البلاغه
🆔 @SamenAboozar313
هدایت شده از سیاسی ابوذر
🔸 ایران اطلاعاتی مبنی بر توطئه منطقه ای علیه عراق به احزاب شیعه داده است
🎥 عقیل الرديني عضو ائتلاف نصر (به ریاست حیدر العبادی)
🔹 اطلاعاتی از سوی ایران در مورد توطئه منطقه ای برای عراق کسب کرده ایم
احزابی که داعش را تامین مالی کردند، باقی مانده اند و یک دستور کار خطرناک وجود دارد
🔹عراق با همکاری برخی طرف های داخلی با توطئه های بزرگی مواجه است
ما اطلاعاتی به دست آوردیم که نشان میداد یک عزم خارجی برای تغییر مدیریت دولتی وجود دارد
🔹برنامه ای که داعش را آورد هنوز وجود دارد
نیروهای شیعه باید در مقابل سنی ها و کردها متحد شوند
🔹حضور نیروهای آمریکایی و آینده حشدالشعبی از برجسته ترین نکات توافق شیعه است
صدر اسامی را برای نخست وزیری معرفی می کند و چارچوب مختار است موضع آن را بپذیرد یا رد کند
تمایلی از سوی کردها بر ابقای الکاظمی برای دوره دوم وجود دارد
https://rubika.ir/rasull313
https://eitaa.com/rasul313
هدایت شده از سیاسی ابوذر
📌#صرفا_جهت_اطلاع | مهمترین محورهای شبکههای ماهوارهای فارسی زبان - ۳۰ دی
1⃣ تلاش برای خنثی سازی دیدگاه نگاه به شرق ج.ا.ا در مواجهه با تحریم های آمریکا و روند مذاکرات و تلاش برای القاء حس تحقیر ملی به مردم ایران با هدف تحریک افکار عمومی علیه سیاست های خارجی نظام
2⃣ بازتاب اظهار نظر بایدن مورد مذاکرات (هنوز زمان دست کشیدن و ترک مذاکرات نیست) و ادعای اینکه ساختار سیاسی آمریکا چنین اجازه ای را به دولت بایدن نمیدهد، زیرسئوال بردن تاکید ایران بر تضمین عدم خروج مجدد آمریکا از برجام و مشروط سازی آن به تامین منافع فراگیر آمریکا و اروپا
3⃣ بازتاب اظهارنظرها در مورد احتمال استقرار نظامیان روسیه در کوبا و ونزوئلا
#روایت_درست #روشنگری | #ثامن
🆔 eitaa.com/rasul313
هدایت شده از سیاسی ابوذر
🔰 آمریکا و بومرنگ تحریمها
📝 ثمانه اکوان
🔰 وزارت خزانهداری آمریکا معمولاً خبری در زمینه تحریم کردن عدهای از بازیگران بینالمللی و کشورهای مختلف منتشر میکند. با این حال، هیچگاه این سؤال از وزارت خزانهداری پرسیده نشده است که آیا تحریمها علیه چین باعث تغییر رویه این کشور در مسائل مرتبط با تجارت جهانی شده است؟ یا آیا روسیه بعد از اشغال کریمه به دلیل تحریمها از مواضع خود عقبنشینی کرده است؟ مهمتر از همه، آیا حجم بالای تحریم ها علیه ایران توانسته است جلوی فعالیتهای هستهای ایران را بگیرد؟
🔰مثلاتحریمهای آمریکا علیه کوبا هماکنون در حدود ۶۰ سال است که ادامه دارد و در طول این ۶۰ سال هیچ سندی مبنیبر تغییر رفتار کوبا یا حتی تغییر سیاستهای این کشور دیده نشده است.
🔰 از سویی تحریم ها بیشتر ازینکه بتوانند تولید نظم کنند موجب ناآرامی و تنش شده اند مثلا تحریمهای ایالاتمتحده علیه انگلستان در سال ۱۸۰۷ درنهایت منجر به جنگ سال ۱۸۱۲ شد. یا برخی از نظریه پردازان و مورخین ممنوعیتهای اقتصادی آمریکا برای ژاپن در سال ۱۹۴۱ را دلیل اصلی مشارکت و سیاست تهاجمی ژاپن در جنگ جهانی دوم میدانند.
🔰 همه اینها نشان میدهد، دیپلماسی بیشتر از آنکه تنها تحت فشار گذاشتن و امتیاز گرفتن از بازیگر مقابل باشد، گاهی اوقات فرآیندی مبتنی بر امتیاز دادن و امتیاز گرفتن است. در عینحال تاریخ نشان داده است که بهجای تحریم، این تجارت است که ارتباطات بین دو کشور را گسترش داده و به مانعی برای جنگ تبدیل شده است. اگر هدف صلح است به جای تحریم، این درگیر شدن کشورها در تجارتهای دوجانبه و چندجانبه است که میتواند تمایل آنها برای استفاده از نیروی نظامی را کاهش داده و آنها را به سمت صلح رهنمون کند. بدیهی است درصورت تشدید سیاست تحریم این آمریکاست که با استفاده بیش از حد از ابزار تحریم، راه را برای انزوا خود را باز کرده است و ضررش به سمت خودش تمایل پیدا خواهد کرد چیزی شبیه بومرنگ ولی از جنس سیاسی. (منبع: هفته نامه صبح صادق)
#ثامن
🆔 @rasul313