eitaa logo
سیگنال بورس (VIPرایگان)🏷️
6.4هزار دنبال‌کننده
4.1هزار عکس
546 ویدیو
38 فایل
اینجا مُشتی برو بچه زرنگ جمعن که یاد بگیرن چطوری از دل بازارهای مالی مثل بورس رزق حلالی در بیارن 😎 تیم تحلیلگر مجموعه رزق حلال در کنار شما خانواده های عزیزِ تا به سادگی از این بازارها سودهای خوبی رو شکار کنید 📿 آیدی پشتیبانی @Sardarsolimani1417
مشاهده در ایتا
دانلود
جایی نریدا هنوز تحلیل و ... مونده عجله نکن میفرستم😉
استارت شاخص پس از به مقاومت شکسته شده و حرکت به سمت ۱٫۵۰۰٫۰۰۰ ان شا الله
🔴بیانیه انصارالله در مورد حملات اخیر تا ساعاتی دیگر منتشر می‌شود
⬇️💹💹💹 تشریح💹💹💹⬇️
همچنان در قیمت های عالی اوره فوب خلیج فارس در سررسید نزدیک 875 دلار است و در سررسید ماه بعدی در بالای 1000 دلار تثبیت شده است.
مقاله : خواندنش خوبه . مسیر سهام دلاری در سال ۱۴۰۱ : اکثر سهام شاخص‌ساز بازار سهام ایران، صنایع دلاری هستند(محصولات شیمیایی، فلزات اساسی و کانه‌های فلزی از این جمله‌اند) در حال حاضر قیمت‌های جهانی کامودیتی‌ها تحت تاثیر جنگ روسیه و اوکراین به سطوح غیرقابل تصوری رسیده‌اند که می‌تواند درآمد بسیار خوبی برای شرکت‌های کامودیتی‌محور ایران در بازار سرمایه ایجاد نماید. به عنوان مثال قیمت جهانی نفت در حالی که در سال گذشته به کمتر از 20 دلار کاهش یافته بود، در حال حاضر از مرز 130 دلار نیز گذر کرده است. نمودار پایین روند قیمت‌ جهانی نفت را به تصویر می‌کشد. مطابق نمودار فوق، نفت در حال حرکت به سمت سقف تاریخی خود(140 دلار در سال 2008) است و برآورد بسیاری از نهادهای معتبر بین‌المللی این است که قیمت نفت اعداد تاریخی خود را نیز پشت سر خواهد گذاشت. این موضوع می‌تواند صنعت پالایشی در بازار سرمایه ایران را به نحو مثبتی تحت تاثیر قرار دهد. در این بین، همچنین قیمت نفت سنگین ایران طی روزهای اخیر از 120 دلار عبور کرد و بدون شک درآمدهای ارزی دولت را افزایش خواهد داد.
مس بر فراز قله‌های تاریخی قیمت مس تحت تاثیر بحران اوکراین با سرعت بالایی شروع به رشد کرد و حتی سقف تاریخی خود را نیز پشت سر گذاشت. نمودار پایین مؤید همین موضوع است. در سال 1400 شرکت ملی صنایع مس ایران( نماد فملی) با قیمت‌های پایین‌تر از ارقام فعلی مس جهانی، توانست سود بسیار خوبی و بالاتر سال 1399 ایجاد نماید، بنابراین در صورت ثبات قیمت‌های فعلی در سطح جهانی و در صورت عدم کاهش قیمت دلار، انتظار کاهش قابل توجه P/E شرکت مزبور منطقی است. هرچند ذکر این مثال، به هیچ‌وجه به معنی سیگنال خرید سهام آن شرکت نیست.
به طور کلی بعد از بحران اوکراین تقریبا همه‌ی کامودیتی‌ها با شدت و ضعف متفاوتی رشد قیمتی را تجربه کردند برخی از آن‌ها همچون گاز و گندم سقف‌های تاریخی خود را نیز پشت سر گذاشتند. نکته حائز اهمیت در رابطه با سهام دلاری این است که قیمت دلار بدون شک درآمد شرکت‌های کامودیتی‌محور در بورس ایران را به شدت تحت تاثیر قرار می‌دهد، بنابراین رصد نوسانات قیمت‌ دلار ناشی از نتایج مذاکرات وین در کنار افزایش قیمت‌های جهانی بسیار مهم خواهد بود. نکته دیگری که باید به آن توجه کرد افزایش هزینه شرکت‌هایی است که هم‌پای قیمت‌های جهانی رشد می‌کنند، در میان گروه پتروشیمی‌ها چنین شرکت‌های به چشم می‌خورند و سرمایه‌گذاران به این موضوع باید توجه داشته باشند و نباید بدون بررسی دست به خرید سهام زد. نگاه صنایع ریالی به مذاکرات وین برخی از شرکت‌های بورسی در بازار سهام ایران درآمدهای ریالی و بعضا هزینه‌های دلاری دارند و در نتیجه در صورت احیای برجام، می‌توان انتظار کاهش هزینه‌ و افزایش درآمدهای شرکت‌های مزبور را داشت. گروه خودرویی من‌جمله صنایعی است که هزینه‌های آن تا حدی دلاری و درآمدهای ریالی دارد، بنابراین نتایج مثبت برجام و کاهش قیمت دلار در کنار ورود خودروساز خارجی به صنعت خودروی ایران، می‌تواند به شکل قابل توجهی از زیان این صنعت بکاهد. گروه‌ بانکی از محل تسهیل مبادلات مالی با سایر کشورها و آزادسازی دارایی ارزی می‌تواند به میزان قابل توجهی منتفع گردد. در کنار این موارد، صنایع حمل و نقلی، بیمه‌ای، غذایی نیز من‌جمله گروه‌های ریالی هستند که می‌توانند از مذاکرات وین و در صورت توافق، تا حد زیادی منتفع گردند. نکته‌ی کلیدی دیگری که باید به آن توجه کرد این است که میزان اثرپذیری هرکدام از شرکت‌های موجود در صنایع مزبور از اتفاقات جهانی و نتایج مذاکرات متفاوت خواهد بود، بنابراین سهم درآمد صادراتی شرکت‌ها از کل درآمد آن‌ها یکی از متغیرهایی است که بررسی آن در مقطع زمانی فعلی می‌تواند مفید و راه‌گشا باشد.