#کمی_آهسته 🗣
برای خداوند فرقی ندارد که ؛
تو برایش نماز بخوانی یا نه
برایش روزه بگیری یا نه
فرقی ندارد چقدر برای عزیزانش ضجه زده باشی
اما اینها برای من و تو فرق میکند...
و این فرق زمانی شروع شد که من و تو بر سر خدایمان جدل کردیم ، من گفتم من با ایمان ترم و تو گفتی من!
و فراموش کردیم که خدای هر دویمان یکی ست فقط راه اتصالمان به او فرق دارد.
به راه های اتصالی یکدیگر به خدا دست نزنیم
اجازه بدهیم هر کس به گونه ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما
خداوند عارف عاشق می خواهد نه مشتری بهشت...
هدایت شده از مدرسه سیاست بینش مطهر
⚜ اولیندوره #جذبوتربیتمدرسعلومسیاسی
حضوری/مجازی
💠 https://eitaa.com/syasatmotahar
ثبتنام:
💠 http://yon.ir/lXOPg
مقاله اختلاف معنایی الف و لام عهد و جنس در تفسیر آیات قرآن کریم
http://jsm.journals.iau.ir/article_516892.html
مقاله عنوان فارسي: «ال» و اختلاف هاي پيرامون آن در زبان عربي (عنوان عربي: الألف و اللام و اختلاف الآرا حولها في اللغة العربية)
http://www.sid.ir/Fa/Journal/ViewPaper.aspx?id=151356
مقاله نقش الف و لام تعریف درمعنی آیات باتکیه برتفسیر کشاف
https://www.civilica.com/Paper-NCIHAS01-NCIHAS01_110=%D9%86%D9%82%D8%B4-%D8%A7%D9%84%D9%81-%D9%88-%D9%84%D8%A7%D9%85-%D8%AA%D8%B9%D8%B1%DB%8C%D9%81-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%B9%D9%86%DB%8C-%D8%A2%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%AA%DA%A9%DB%8C%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D9%81%D8%B3%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D8%A7%D9%81.html
برای اطلاع از جزییات مسابقه کتابخوانی شیعه پاسخ میگوید به کانال فرهنگی دانشکده بپیوندید :
کانال امور فرهنگی و کانون قرآن و عترت دانشکده علوم قرآنی خوی
کانال اطلاع رسانی زیر نظر🌹 امور فرهنگی و کانون قران و عترت🌹
https://eitaa.com/olomquranikhoy
موفقیت نامحدود در ۲۰ روز!
چاقی و لاغری در سه روز!
با شغل دوم و کمتر از یک ساعت در روز میلیاردر شوید!
یادگیری ۳۵ زبان دنیا در ۱۰ روز!
ترک اعتیاد فوری بدون درد در ۴۵ روز!
با ۶۸ ثانیه تمرکز به آرزوهای خود برسید و ... !
این همان سندروم خطرناک «نتیجه فوری» است که گریبان جامعه ما را گرفته است.
آن قدر گرفتار «جنون سرعت» و «یک شبه ره صد ساله رفتن» برای رسیدن به خواستههایمان هستیم که دوست داریم همه این تبلیغات عجیب را یکجا باور کنیم! این پیامهای تبلیغاتی همگان را دچار نوعی بیماری به نام «نتیجه فوری» کرده است. تقویت این نوع نگرش تاثیرات بسیار مخربی بر حوزه مدیریت استراتژيک زندگی شخصی/اداره سازمان/کشورداری می گذارد.
هیچ کدام از این ها واقعیت ندارد. اگر هم داشته باشد، در دنیای استراتژی چنین چیزی نداریم: موفقیت آسان، ساده و سریع! فقط در کتاب های علمی تخیلی یافت می شود.
سندروم نتیجه فوری دو پیامد بسیار مخرب دارد:
1. افق فکری ما را کوتاه می کند: ما فکر می کنیم که یک دستاورد باید در سه ماه بدست بیاید درغیر اینصورت به زحمتش نمی ارزد. بنابراین اصولا از برنامه های که مثلا باید یک سال آن ها را دنبال کنیم استقبال نمی کنیم. به همین دلیل هم هیچگاه کارهای بزرگ را شروع نمی کنیم.
2. رها کردن اقدام در میانه راه: تصمیم جدی گرفته ایم که زبان آلمانی را بیاموزیم. چون فکر می کنیم که یادگیری زبان در 20 روز ممکن است، 20 روز هم وقت می گذاریم ولی چون آن وعده واقعیت نداشته است، نیمه کاره یادگیری زبان آلمانی را کنار می گذاریم آن هم با سرخوردگی. به همین دلیل هم هست که ما هزار کار نیمه تمام داریم هیچ کاری را به انتها نمی بریم چون به اندازه کافی صبور نیستیم.
فؤاد سزگین، نسخهشناس و پژوهشگر برجستۀ مطالعات اسلامی، در نودوچهار سالگی دار فانی را وداع گفت. روانش شاد باد.
http://iqna.ir/fa/news/3726467/%D9%81%D9%88%D8%A7%D8%AF-%D8%B3%D8%B2%DA%AF%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA
پرفسور فواد سزگین از بزرگترین و برجسته ترین کتابشناسان معاصر بوده که با نگارش تاریخ التراث العربی شهرت جهانی یافت. کاوشهای دقیق و ماهرانه او در میراث بجا مانده از دانشمندان مسلمان در رشته های گوناگون علوم انسانی و طبیعی و جستجوهای دامنه دار و خستگی ناپذیرش در نسخه های کهن موجود در کتابخانه های ممالک مختلف جهان نمونه درخشانی از یک تحقیق عالمانه و روش مند در تدوین تاریخ علم و تمدن اسلامی است. با اینکه به دفعات به ایران آمد و تراث امامیه در دسترسش قرار داشت به جهت برخی ملاحظاتی که در مراوداتش با حکومت سعودی داشت در معرفی میراث امامیه اهتمامی نشان نمی داد و تاریخ التراث العربی وی تقریبا خالی از آثار شیعی است . کارهای علمی اش در تاسیس موزه تاریخ علوم اسلامی و نشر نسخه های کهن از متون اسلامی به صورت عکسی برای علاقه مندان به میراث اسلامی بسیار مغتنم است . شیوه میراث پژوهی اش با حذف تعصبات می تواند الگوی علاقه مندان به میراث علمی اسلامی مان قرار گیرد. یادش گرامی باد
🏆معرفی آزمون تولیمو (TOLIMO) و شیوه برگزاری آن
آزمون تولیمو یا TOLIMO توسط سازمان سنجش آموزش کشور طراحی و اجرا می شود که در واقع آزمونی استاندارد برای تعیین سطح دانش زبان انگلیسی می باشد. بیشتر متقاضیان این آزمون را داوطلبان دکتری تشکیل میدهند زیرا داشتن یک نمره زبان (تولیمو، تافل، MCHE و …) برای قبولی در آزمون دکترا لازم است.در جلسه آزمون به هر یک از داوطلبان زبان انگلیسی پیشرفته (TOLIMO) دو دفترچه سوال داده می شود که یک دفترچه تشریحی (دفترچه شماره ۱) و دفترچه دیگر تستی(دفترچه شماره ۲) خواهد بود. داوطلبان باید پاسخ سوال تشریحی را در همان دفترچه و پاسخ سوالات تستی را در پاسخنامه پاسخ بدهند.نمره بالاتر از ۶۰۰ عالی، بین ۵۲۰ تا ۵۹۹ خوب، بین ۴۸۰ تا ۵۱۹ متوسط و کمتر از ۴۷۹ضعیف تلقی می شود.
🌐کانال #پژوهش و #تحقیق
@dckresearch