سفیر روشنگری
←تصویر خودرو پاسدارانی ڪه دو روز پیش در پیرانشهر مورد حمله تروریستی قرار گرفتند.. @Safir_Roshangari
▫️در پی این #حملہ_تروریستۍ در پیرانشهر سه تن از پاسداران جان برڪف سپاه پاسداران به درجه شهادت نائل آمدند🕊
←یکی از شهداے این حمله "حاصل احمدے" از برادران #اهل_سنت و فرمانده عملیات پیرانشهر بود ..↓
←ڪه سابقهی چهل سال مبارزه با تروریستهای تجزیه طلب را در ڪارنامه داشت و پیش از این سه بار مورد هدف حملهی تروریستی قرار گرفته بود..
▫️دشمن منتظر سیلۍ سخت سپاه باشد، انتقام خون برادران مظلوم اهل سنتمان گرفتہ خواهد شد❕
@Safir_Roshangari
سفیر روشنگری
📎 #ادامہ.. 🔻استرداد پولهایی که ۳۵ سال پیش باید آزاد میشدند.. ←جیسون ساعت ۲ بعدازظهر روز شنبه ۲۶
➕
←در طرف مقابل مذاڪرات، شخصی به نام برت مڪگورڪ، دستیار ویژه رییسجمهور در امور ایران و عراق است، حضور دارد..
🔻 این بار تجربه بیانیه الجزایر و ماجراے آزادی ۵۲ گروگان آمریکایی، به کمڪ آمده و قرار نیست پولهای بلوڪهشده ایران از طریق یک بانڪ واسطه به ڪشور منتقل شود..↓
←قرار است 1/7 میلیارد دلار پول به صورت نقد، بار هواپیمایی در فرودگاه سوئیس شده و به ایران انتقال داده شود.
🔻محور بعدی معامله، آزادی ۲۱ ایرانی تاجر در آمریڪاست ڪه به اتهام دور زدن تحریمها زندانی شدهاند.
√ میداندار ماجرا در مهرآباد، مثل ۳۵ سال پیش، باز هم جوانی لاغراندام است ڪه مسوولیت انتقال زندانیان آمریڪایی به فرودگاه و تبادل آنها را به عهده دارد.
▫️ هیبت جوان، استخوانبندی قرص، صورت استخوانی، ریشهای تنڪ و اقتدار در رفتارش، او را شبیه #شهید_حسن_باقرے از فرماندهان جوان دفاع مقدس ڪرده است..
#ادامہ_دارد..
@Safir_Roshangari
▫️شوک بزرگ برای رژیم سعودی در خاک یمن/ سلام «خلیفه بن زاید» به شکست با خروج خفت بار نیروهای اماراتی از استانهای «مارب، ضالع و الحدیده» + نقشه میدانی و عکس
▫️پس از ۵ سال مقاومت و ایستادگی نیروهای ارتش و انصارالله یمن، اماراتی ها تسلیم شدند و «بن زائد» به شکست سلام کرد.
▪️سرویس جهان مشرق - اماراتی ها پشت سعودی ها را در یمن خالی کردند، این موضوعی است که پس از چند ماه سانسور بالاخره در روزهای گذشته علنی و رسانهای شد و نشان داد شکافی بزرگ در ائتلاف غربی - عربی - صهیونیستی به وجود آمده است.
▫️ائتلافی که در روزهای نخست فروردین ماه سال ۹۴ مدعی بود و می خواست کار یمن را در کمتر از چند ماه تمام کند و وعده های بسیاری هم برای رسیدن به این آرزو داد اما با مقاومت نیروهای ارتش و رزمندگان انصارالله در باتلاق فرو رفته است.
http://yon.ir/zh3iM
@Safir_Roshangari
▫️برای برطرف کردن باور «مشکلات با مذاکره با آمریکا حل می شود» در جامعه، باید تجارب تاریخی کشورهاي دنیا و نیز تجارب ملت خودمان را آنقدر مرور و تکرار کنیم، تا این باور غلط و مخرب، از ساحت افکار عمومی به طور کامل پاک شود. آن وقت است که نگاه به درون که تقویت کننده عزت اجتماعی نیز هست راحت تر جایگزین آن می گردد.
▪️ازاین رو برآن شدیم در یادداشت هایی تجارب برخی ملل در مذاکره با آمریکا را بطور خلاصه به رشته تقریر درآوریم تا بتوانیم حجت محکم تری برای رد آن باور غلط داشته باشیم.
▫️نکته: ذکر تجربه تاریخی کشورها لزوما به معنای همسان پنداری شرایط آن ها با کشور عزیزمان ایران نیست. بلکه غرض واکاوی شیوه های آمریکایی ها(چه دموکرات چه جمهوری خواه) در تسلیم کردن و فریب کشورها در مذاکره است.
@Safir_Roshangari
سفیر روشنگری
▫️برای برطرف کردن باور «مشکلات با مذاکره با آمریکا حل می شود» در جامعه، باید تجارب تاریخی کشورهاي دن
🖇
🔴مذاکرات ویتنام؛ صلحی «تلخ تر» از جنگ
1⃣ویتنام مستعمره فرانسه بود و بعد از جنگ جهانی دوم خواهان استقلال و گرایش به کمونیست شد.
2⃣فرانسه تحمل نکرد و با کمک آمریکا به آنجا حمله کرد و شکست خورد. غربی ها کار را به کنفرانس ژنو کشاندند تا ویتنام دو پاره شود، انتخابات برگزار شود و دموکراسی بگوید چه کسی حاکم بر ویتنام باشد. اما دولت آمریکا وقتی متوجه شد ۸۰ درصد مردم قصد دارند حکومت کمونیستی را انتخاب کنند، انتخابات را لغو کرد.
3⃣با دخالت آمریکا ابتدا جنگ و درگیری بین کمونیست ها و طرفداران غرب شکل گرفت و سپس، در اوایل دهه ۱۹۶۰ میلادی با روی کار آمدن جان اف کندی دموکرات، لشکر کشی ایالات متحده به ویتنام رسما آغاز شد و هرگونه رابطه اقتصادی و دیپلماتیک بین دو کشور از سوی آمریکا لغو گردید.
4⃣جنایات جنگی آمریکا و متحدانش نظير کره جنوبی در ویتنام هولناک بود. مواد منفجره به مقداری بیش از کل آنچه در ج ج دوم استفاده شد؛ مادۀ آتش زای ژلهای ناپالم، فسفر سفید که بدن را تا استخوان میسوزاند، بمبهای خوشهای که بلبرینگها و قطعات ریز فلزی را به همه طرف پرتاب میکردند؛ ۷۳ میلیون لیتر مواد شیمیایی سمی، شامل ۴۳ میلیون لیتر عامل نارنجی که بافت گیاهی را از بین برد و افرادی که در معرضش قرار گرفتند را بیمار کرد...
@Safir_Roshangari
سفیر روشنگری
🖇 🔴مذاکرات ویتنام؛ صلحی «تلخ تر» از جنگ 1⃣ویتنام مستعمره فرانسه بود و بعد از جنگ جهانی دوم خواهان ا
🖇
5⃣اما ورود در این جنگ علاوه بر نابودی ویتنام و کشتار گسترده مردمش، برای آمریکایی ها تلفات بالا و شکست های سنگین در پی داشت. این شکست ها و نیز شکل گیری افکار عمومی ضد جنگ در آمریکا دولت آمریکا را در زمان نیکسون مجبور به آغاز مذاکرات صلح کرد.
6⃣مذاکرات در پاریس شروع شد. اما آمریکایی ها حتی در ضمن مذاکرات صلح، بمباران های جهنمی شهرهای ویتنام را ترک نکردند. گفته می شود حین مذاکرات پاریس، در یک نوبت بمباران، چند صد هزار ویتنامی کشته شدند!
7⃣سرانجام در سال ۱۹۷۳ طی توافق پاریس جنگ رسما پایان یافت. جنگی که موجب کشته شدن قریب به ۴ میلیون نفر شده بود.
8⃣مجلس سنا توافق پاریس را تصویب نکرد و به همین دلیل تحریم ها لغو نشد.
@Safir_Roshangari
⭕️حسن روحانی در کتاب"امنیت ملی و دیپلماسی هستهای"، ضمن مرور مذاکرات و توافقات سال۸۲_۸۴ گفته:
"برخی از مسئولین باور نمیکردند اروپا به تنهایی قادر به حل مسئله نیست. ما میگفتیم توان اروپا هم در آژانس و هم در شورای امنیت محدود است و حتی برای تضمین امنیت خودش نیز محتاج آمریکا است. اروپاییها حتی نتوانستند یک هواپیمای ایرباس را بدون هماهنگی با آمریکا به ما بفروشند. اروپا قادر نیست هواپیمای ساخت خودش را به ما بفروشد."
🔺آقای پرزیدنت، کسی که دو بار از یک سوراخ گزیده بشه، باید تو عقلش شک کرد. حداقل به حرف خودتون اعتقاد داشته باشید و به اروپا و اینستکس دل نبندید...
@Safir_Roshangari
سفیر روشنگری
🖇 5⃣اما ورود در این جنگ علاوه بر نابودی ویتنام و کشتار گسترده مردمش، برای آمریکایی ها تلفات بالا و
9⃣در گفتوگوهای پاریس، آمریکا متعهد شد تا مبلغ ۳.۵ میلیارد دلار برای بازسازی زیربنایی ویتنام بپردازد. اما نه تنها یک سنت از این میزان پرداخت نشد، بلکه آمریکا از دولت کمونیست ویتنام خواست تا میلیونها دلار قرض گرفته شده رژیم سابق را پرداخت کند.
🔟بعد از جنگ رکود اقتصادی به مدت طولانی ادامه یافت. زندگی برای مردم عادی بسیار سخت و مشکل بود.
امریکاییها ویتنام را به یک ویرانه بدل ساخته بودند. زیرساخت ها، روستاها، مزارع... همه چیز نابود شده بود.
اوضاع اقتصادی بسیار آشفته بود؛ روزی که جنگ پایان یافت تورم به ۹۰۰ درصد رسید و ویتنام - کشوری سرتاسر شالیزار - مجبور به واردات برنج شد.
1⃣1⃣ویتنام به شدت به کمکهای جهانی احتیاج داشت تا با انجام معاملات تجاری به بهبود اوضاع اقتصادیاش کمک کنند. اما ایالات متحده تمام تلاشش را انجام داد تا جلوی این کمکها را بگیرد و مانع از آن شد که سازمانهای بینالمللی همچون بانک جهانی، صندوق بینالمللی پول و یونسکو به ویتنام کمک کنند.
ادامه دارد...
@Safir_Roshangari
#راه_روشن
🌹امام خامنه ای :
برجستهترین شعار مهدویت عبارت است از عدالت.
مثلا در دعای ندبه وقتی شروع به بیان و شمارش صفات آن بزرگوار میکنیم، این است: «این المعد لقطع دابر الظلمه، این المنتظر لاقامه الامت و العوج، این المرتجی لازاله الجور و العدوان»؛ یعنی دل بشریت میتپد تا آن نجاتبخش بیاید و ستم را ریشهکن کند؛ بنای ظلم را - که در تاریخ بشر، از زمانهای گذشته همواره وجود داشته و امروز هم با شدت وجود دارد - ویران کند و ستمگران را سر جای خود بنشاند. این اولین درخواست منتظران مهدی موعود از ظهور آن بزرگوار است.
یا در زیارت آل یاسین وقتی خصوصیات آن بزرگوار را ذکر میکنید، یکی از برجستهترین آنها این است که «الذی یملا الارض عدلا و قسطا کما ملئت جورا و ظلما». انتظار این است که او همهی عالم - نه یک نقطه - را سرشار از عدالت کند و قسط را در همه جا مستقر نماید.۸۱/۷/۳۰
@Safir_Roshangari