14.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨مرزنشینان را در خدمترسانی به زوار، یاری کنید!
🔻سال بعد نباید مشکل زیرساختی داشته باشیم
🔻مرزنشینان را در این حرکت عظیم تنها نگذارید..
#اربعین #تصویری
#استاد_پناهیان
#سفیر_روشنگری
@safir_roshangari🇮🇷
🔴نقطه کور برای اسرائیل
👤 #محمد_ایمانی
🔹جنگنده های ارتش اسرائیل، دیشب برای جندمین بار، فرودگاه حلب را از طریق دریای مدیترانه، هدف حملات موشکی قرار دادند. طی چند ماه اخیر، حملات موضعی مشابهی به حُمص، دمشق، مصیاف، طرطوس، لاذقیه و قنیطره انجام شده است.
🔸در برخی حملات، امکانات زیر ساختی مانند فرودگاه هدف بوده، و در برخی موارد ادعا شده که تاسیسات نظامی یا تولید جنگ افزار مورد حمله قرار گرفته تا مانع حضور مقاومت در سوریه و انتقال تجهیزات به خط مقدم شوند.
✅ در این که دولت سوریه باید معادله را تغییر دهد، تردیدی نیست و احتمالا دیر یا زود، این اتفاق رخ خواهد داد. در عین حال، به نظر می رسد هدف حملات، فراتر از اهداف ادعایی است.
🔹درست است که اشغالگران فلسطین، از تشدید حلقه محاصره توسط جبهه مقاومت به هراس افتاده اند و طبق برآورد آنها، 140 تا 150 هزار موشک از لبنان، و 20 تا 30 هزار موشک از غزه، مراکز مهم اسرائیل را هدف گرفته است؛ اما ماجرا فراتر است.
🔸تهدید مهم، دوگانه مرگباری است که در درون سرزمین های اشغالی شکل گرفته؛ وحدت عملیاتی گروه های مبارز فلسطینی با وجود تفرقه انگیزی ها بیشتر شده؛ و ساخت سیاسی- اجتماعی رژیم صهیونیستی در اثر تشدید فشار مقاومت، از هم گسیخته و به شدت قطبی شده است.
✅ اینجا نقطه کوری است که هیچ کاری از سازمان "ترور و جنگ" اسرائیل و موشک و بمب بر نمی آید. تصاعد این دوگانه، مقدمه انفجار از درون است. مقامات اسرائیل برآنند که "موقعیت" بحران درونی (در عمق) را در بیرون از مرزهای جعلی، جانمایی کنند و با حملات موضعی اخیر، جبهه داخلی را ترمیم نمایند.
🔹تامیر پاردو رئیس اسبق موساد، 12 خرداد ماه امسال اعلام کرد: "اسرائیل در سایه چند دستگی بیسابقه، وارد مرحله خود ویرانگری شده و در لبه پرتگاه قرار دارد. نفرت متقابل در میان ساکنان اسرائیل (فلسطین اشغالی) حاکم است. در شرایطی که دشمنان، منتظر ساعت صفر نابودی ما هستند، به کشوری تکه پاره تبدیل شدهایم".
🔸او ۱۰ روز بعد هشدار داد: "بزرگترین تهدید برای اسرائیل، خودمان هستیم، نه ایران و فلسطینی ها. سیستم خود ویرانگری، بزرگترین تهدید است. اسرائیل در حال از هم پاشیدن در اثر اختلافات داخلی است".
✅ قطعا، این فشار مقاومت و "ضربات امنیتی ترکیبی" از درون و بیرون سرزمین های اشغالی است که موجب تشدید اختلافات در رژیم صهیونیستی و انحلال چند باره پارلمان و دولت در چهار سال اخیر شده است.
🔹اسرائیل در ۷۴ سال اشغالگری، دیوار امنیتی کاملی را به دور خود کشیده و مناطق اشغالی را به «زندان- پادگان» بزرگ با انواع دوربینها و یگانهای نظامی تبدیل کرد. اما با همه این تدابیر، اکنون ضربات از لبنان و غزه، به عمق مناطق اشغالی (بیت المقدس و تل آویو و جنین و دره اردن و...) کشیده شده است.
🔸آخرین بار، همین چند روز قبل، پدر و پسر و برادر زاده فلسطینی، ضمن جا گذاشتن همه تدابیر امنیتی، به اتوبوس حامل سی نظامی عضو تیپ گولانی حمله ور شدند.
💢این، برای شاباک که ادعا می کند فقط طی چهار ماه، 1200 فلسطینی را به اتهام تدارک عملیات های مشابه دستگیر کرده، یک فاجعه و سرشکستگی بی سابقه است و می تواند با فروریختن اعتبار و اقتدار آن، کمیت و کیفیت عملیات بعدی را چند برابر کند.
#منطقه
#سفیر_روشنگری
@safir_roshangari🇮🇷
🔴 میراث «دربار رسوایی ها»
🔹«مرگ ملکه انگلستان پایان حیاتِ چهره محوری و موتور محرکِ سال ها سیاست های استعماریِ آشکار و پنهان این کشور و البته کمکِ وی به تداوم یک ساختار غیرانسانی از حکمرایی بود. در این میان، علی رغمِ چهره خندان و پُر زرق و برق خاندان سلطنتی انگلیس و ملکه این کشور، شاهد رسوایی های فراوانی نیز از آن ها بودیم که هر کدام از آن ها هزینه های سنگینی را به بریتانیا و ملکه این کشور تحمیل کردند
🔸به گزارش الف؛ بالاخره و پس از کش و قوس های فراوان، کاخ سلطنتی بکینگهام انگلستان، خبر درگذشت "ملکه الیزابت دوم" را تایید کرد. ملکه انگلستان در زمان مرگ 96 سال سن داشت و بیش از هفت دهه بر این کشور سلطنت کرد. مساله ای که وی را به فردی با بیشترین دوران سلطنت در پادشاهی بریتانیا تبدیل کرده است. ملکه الیزابت دوم متولد 21 آوریل 1926 میلادی بود و پس از مرگ پدرش شاه جورج دوم در 6 فوریه 1952، به سلطنت رسید. بلافاصله پس از ملکه الیزابت دوم، پسرش یعنی چارلز بر تخت پادشاهی بریتانیا نشست.
✅ ملکه انگلستان در دوران حیات خود، رویدادهای بزرگی نظیر جنگ جهانی دوم، جنگ سرد، و بسیاری دیگر از تحوات مهم بیمن المللی را تجربه کرد با این حال به نظر می رسد در باب زندگی ملکه انگلیس، توجه به سه نکته اساسی کاملا ضروری است.
🔹 ملکه الیزابت؛ نقطه تلاقی استعمارِ سنتی و نوین
دوره بیش از هفتاد ساله سلطنت ملکه انگلستان، نمودهای گسترده ای از سیاست سنتی این کشور که همان استعمار مردم اقصی نقاط جهان در راستای منافع انگلیس را شامل می شد، به نمایش گذاشت. انگلیس در دوران حضور وی در قدرت، دو شکل ویژه رویه ها و سیاست های استعماری خود که همان استعمارِ آشکار و البته استعمار پنهان بود را آشکار کرد. در چهارچوب استعمار آشکار شاهد بودیم که کشورهای مختلفی در اقصی نقاط جهان نظیر هندوستان، ایران، پاکستان، ایرلند و شمار قابل توجهی از دیگر کشورها، شاهد غارت و حیف و میل ثروتهای ملی خود به دستان بریتانیا و در عین حال حکومت و عوامل دست نشانده این دولت در خاک خود بودند.
💢 با گذشت زمان و با توسعه ابزارهای رسانه ای بریتانیا و ملکه انگلستان نیز تداوم سیاست های آشکار استعماری را در راستای منافع خود ندیدند و سیاست جدیدی که همان استعمار نوین و یا پنهان و نهادینه بود را در پیش گرفتند. در این چهارچوب، بریتانیا از بسیاری از کشورهایی که پیشتر مستعمره آن بودند به صورت ظاهری خارج شد با این حال، در داخل آن ها ساختار و چهارچوب های استعماری که عملا منافع آن را تامین می کردند برجا گذاشت و این مرتبه با هزینه های به مراتب کمتر، سیاست های استعماری در قبال کشورهای مختلف جهان را دنبال می کرد. رویه ای که تا به امروز نیز ادامه یافته است.
#بین_الملل
#سفیر_روشنگری
@safir_roshangari🇮🇷
💠 #کمرشکن
🔸 امام باقر علیه السلام:
سه چیز پشت انسان را می شکند:
1️⃣ زیاد شماردن عمل خویش
2️⃣ فراموشی گناه
3️⃣ خشنودی به رای خود.
📚 وسائل الشیعه/ج 1/ص 95
✍🏼 تمام اینها ریشه در #تکبر و خود بزرگ بینی دارد و خودسازی با تکبر سازگاری ندارد.
#احادیث
🥀🍁🥀🍁🥀
#در_مسیر_بندگی
#سفیر_روشنگری
@safir_roshangari🇮🇷
✍آیت الله فاطمی نیا رحمت الله؛
شیطان را باید شناخت؛بعضی شعار میدهند؛شیطان قوی است.نه؛شیطان قوی نیست،ما شیطان را رو میدهیم.
برای مثال عقرب میتواند با نیشش آدم را بگیرد ولی همین عقرب را که بسیار کوچک است، میتوان با یک لنگه کفش کشت!پس نمی شود گفت عقرب قوی است،بلکه موذی است!
شیطان هم همینطور است،قوی نیست،اما موذی است!اگر انسان به شیطان رو بدهد دیگر او را رها نمیکند.
#سفیر_روشنگری
@safir_roshangari🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اهل سحر باشید
حجت الاسلام عالی
#سفیر_روشنگری
@safir_roshangari🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 مجموعه #کلیپ_نوشت | ۱. راهپیمایی اربعین؛ قوت دنیای اسلام
🔺 بیانات رهبر انقلاب اسلامی درباره راهپیمایی #اربعین
🏷 #از_تبیین_تا_قیام
#امام_خامنه_ای
#سفیر_روشنگری
@safir_roshangari🇮🇷
✍امام علی علیه السلام:
آرزو را کوتاه کن که عمر کوتاه است، و کار خیر را بسیار کن که کم آن نیز بسیار است!
📚غرورالحکم، باب آرزو
#در_مسیر_بندگی
#سفیر_روشنگری
@safir_roshangari🇮🇷
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚩 ما معترضیم!
🔻 کی مَعجر از سر بچههای علی(ع) برداشته؟
💠 این یک چیزی فراتر از عزاداری است... یک اعتراض نتیجهبخش است..
#اربعین #تصویری
#استاد_پناهیان
#سفیر_روشنگری
@safir_roshangari🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 مجموعه #کلیپ_نوشت | ۲. راهپیمایی اربعین؛ رسانهی بیهمتا
🔺 بیانات رهبر انقلاب اسلامی درباره راهپیمایی #اربعین
🏷 #از_تبیین_تا_قیام
#امام_خامنه_ای
#سفیر_روشنگری
@safir_roshangari🇮🇷
.
🔴 مرگ ملکه انگلیس نماد چیست؟
👤 #، محمد_ایمانی
🔹مرگ، شاه و گدا نمی شناسد. ملکه الیزابت دوم، پس از ۷ دهه حکومت بر پادشاهی بریتانیا، در ۹۶ سالگی تسلیم مرگ شد.
🔸او از فوریهٔ ۱۹۵۲ در این جایگاه موروثی حضور داشت و در دوره وی، جنایات بسیاری در حق ملت ها شد. همچنان که کودتای مشترک انگلیس و آمریکا برای براندازی نهضت ملی شدن نفت و بازگرداندن محمد رضا پهلوی به حکومت در ایران، یک سال پس از آغاز سلطنت وی اتفاق افتاد.
✅مرگ ملکه الیزابت، نمادی از مرگ امپراتوری بریتانیای کبیر است که افول آن، از چند دهه قبل آغاز شد. آغاز سلطنت وی، مقارن با آغاز روند زوال امپراتوری بریتانیاست که ظرف سه قرن هفدهم تا بیستم، گسترش پیدا کرده و مرتکب اشغالگری و استعمار مستقیم یا نیابتی شده بود.
🔹حد فاصل جنگ جهانی اول و دوم، مساحت مناطق تحت تسلط انگلیس، بالغ بر ۳۳ میلیون کیلومتر مربع بود. یکصد سال قبل، حدود نیم میلیارد نفر (یک چهارم جمعیت دنیا) تحت استعمار بریتانیا قرار داشتند. این مستعمرات، چنان متنوع بود که گفته میشد "خورشید، هیچگاه در امپراتوری بریتانیا غروب نمیکند.
🔸البته شبیه این ادبیات را برخی سلاطین و جباران متکبر، در گذشته هم می گفتند؛ اما نه از سلطنت آنها نشانی ماند و نه بریتانیای کبیر ماندگار شد.
✅پس از جنگ جهانی دوم، با تشکیل امپراتوری های آمریکا و شوروی، انگلیس به حاشیه رانده شد و از آن پس سعی کرد با آویزان شدن از آمریکا و ضمن اثر گذاری بر سیاست آن، بخشی از قدرت سابق را حفظ کند. این دوره، دوران گذار بریتانیا از "کبیر" به "صغیر" است.
🔹انگلیس در دو دهه اخیر در بسیاری از جنایات آمریکا به ویژه جنگ افغانستان و عراق، همراه بود و در کنار رژیم اشغالگر صهیونیست (که خود پایه گذار آن می باشد)، یکی از سه ضلع صهیونیسم مسیحی بوده است.
🔸تاریخ معاصر ما، #انگلیس_خبیث را با دو کودتای سوم اسفند ۱۲۹۹ و ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، قرارداد های استعماری رژی (تنباکو) و ۱۹۱۹ ، غارت نفت، اشغالگری در دوره جنگ جهانی و تحمیل قحطی به ملت ایران، فشار به حکومتت قاجار برای تجزیه هرات (افغانستان)، فشار به حکومت پهلوی برای جدایی بحرین، کمک به رژیم دست نشانده شاه برای ممانعت از انقلاب اسلامی، حمایت از رژیم متجاوز صدام، حمایت از گروهک های برانداز، و پیشقدمی در تحریم ملت ایران می شناسد.
✅نظام سیاسی امروز انگلیس، کاریکاتوری بی فروغ از یک امپراتوری به زوال رسیده است. کشوری که هنوز سنت های امپراتوری چند صد ساله و سلطنت منسوخ را حفظ کرده اما فاقد بسیاری از توانمندی های گذشته است.
💢با این همه، عجیب است که برخی در گوشه و کنار ایران، عادات انگلوفیلی را رها نکرده اند و انگلیس را برای نداشته هایش می ستایند. البته این پیوند غالبا، موروثی و برای خاندان هایی است که در گذشته، نوکر خانه زاد انگلیس و دربار وابسته به او محسوب می شدند. برخی هم محصول شبکه سازی هایی است که در قالب فتنه سبز پدیدار شد.
#بین_الملل
#سفیر_روشنگری
@safir_roshangari🇮🇷
🔴 ناو شهید سلیمانی چه اثراتی بر توان دریایی ایران دارد ؟
🔹 چند روزی است که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران ، از یک ناو با نام شهید سلیمانی رونمایی کرده که یک دستاورد قابل توجه برای نیروی دریایی این یگان به شمار می رود .
🔸️در خصوص این ناو پیشرفته چند نکته باید ذکر شود ؛
✅ بدنه این ناو که کاملا در ایران تولید شده، از آلومینیوم است که پایداری بیشتری در برابر رطوبت و آب دریا دارد و به رادارگریزی آن کمک بیشتری می نماید .
🔹 این ناو که قرار است هر ساله یک فروند از آن ساخته و به آب انداخته شود ، یک شناور چند کاره محسوب میشود که می تواند فرماندهی صحنه نبرد را بر عهده گیرد، به رزم کلاسیک بپردازد و در صورت لزوم ۳ فروند قایق تندروی موشک انداز خود را جهت افزایش توان درگیری با دشمن به آب بیندازد .
🔸قدرت آتش نیروی دریایی سپاه با همین یک کشتی جنگی، افزایش بسیاری پیدا کرده ، زیرا ۱۲ فروند موشک کروز سطح به سطح روی این شناور مستقر است و در صورتی که قایق های موشک انداز ذخیره شده در آن وارد آب شوند این توان به مراتب ارتقا می یابد .
✅نکته جالب اینجاست که ایران در آینده های نه چندان دور می تواند در صورت صلاحدید، موشک های کروزی برای زدن اهداف زمینی را روی این کلاس شناور نصب کند که برای اعراب جنوب خلیج فارس پیامی روشن و واضح دارد .
🔹 در همین زمینه خاطر نشان می شود یکی از نقاط قوت راهبرد نیروی دریایی آمریکا ، شناورهای مجهز به موشک کروز توماهاوک هستند که می توانند در صورت نیاز در اقصی نقاط جهان اهداف زمینی را مورد اصابت قرار دهند .
🔸 ناو شهید سلیمانی از توانایی قابل توجهی برای دفاع در برابر تهدیدات هوایی و موشکی برخوردار بوده و ۱۶ فروند موشک پدافندی روی آن استقرار یافته است .
✅ ممکن است گفته شود که این ناو در برابر تهدیدات موشکی ایالات متحده حرفی برای گفتن ندارد اما باید در نظر گرفت که هنگامه نبرد ، هزاران قایق تندرو ، پهپاد ، موشک های ساحل به دریا ، هلیکوپترها و هواپیماهای جنگی بعلاوه توان دریایی و هوایی ارتش در صحنه حاضر هستند و تمام مولفه ها و متغیرهای درگیری را باید در کنار هم دید . در ضمن سپاه پاسداران بنا دارد که هر سال یک فروند از این فریگیت را بسازد .
🔹 سرعت ۳۰ نات دریایی که نزدیک به ۶۰ کیلومتر در ساعت است ، قابلیت های ناو شهید سلیمانی را جهت تحرک و انجام سریعتر ماموریت های محوله ارتقا می دهد .
🔸این ناو، پد فرود بالگرد دارد و از این حیث نیز می تواند در ماموریت های شناسایی و رزمی حائز اهمیت باشد .
✅ به نظر می رسد با فروکش کردن خطر جنگ در خلیج فارس طی سالهای اخیر ، استراتژی سپاه پاسداران در به کارگیری شناورها دیگر صرفا متکی به شناورهای تندروی کوچکی مانند ذوالفقار ، ذوالجناح ، سراج و ... جهت درگیری از نوع چریک دریایی نباشد بلکه سعی دارد با ساخت و بهره برداری از ناوهای ابتکاری بومی ساخت ایران، بر اقتدار دریایی خود و نظارت بر مسیرهای انتقال کالا و انرژی در دریاهای مکران و خلیج فارس بیفزاید .
💢در نهایت باید گفت نیروی دریایی سپاه طی سالهای اخیر پیشرفت های قابل توجهی داشته و تنوع تکنیکی تسلیحات و تاکتیک های رزمی خود را ارتقای قابل توجهی بخشیده است و توازن قوای ایجاد شده توسط این یگان در برابر ناوگان ایالات متحده، خطر هرگونه درگیری در منطقه خلیج فارس و دریای مکران را به نحو محسوسی کاهش داده و به نظر می رسد راهبرد این نیرو از حالت پدافندی و دفاعی به آفندی و هجومی در راستای جنگ پیشگیرانه تغییر کرده و تسلیحات رونمایی شده اخیر ، فرضیه فوق را تقویت می کند.
#سیاسی
#سفیر_روشنگری
@safir_roshangari🇮🇷