📌 کامبک شاخص به کانال یک میلیون و 400 هزار واحدی
🔹دوشنبه 21 آذر، شاخص کل بورس با افزایش 20 هزار واحدی، به یک میلیون 409 هزار و 373 واحد ترقی پیدا کرد.
🔹شاخص هم وزن با افزایش 6 هزار و 153 واحدی به 420 هزار و 400 واحد افزایش ارتفاع داد.
🔹ارزش معاملات بازار بورس در پایان امروز به حدود 4 هزار و 315 میلیارد تومان رسید.
🔹شاخص فرابورس با کاهش 115 واحدی به 18 هزار و 602 واحد رسید.
🔹نماد "میدکو" با نوسان منفی و نماد های "وبملت"، "شستا"، "فملی"، "فارس"، "فولاد"و "کگل" با نوسان مثبت بیشترین تاثیر را بر افزایش شاخص داشتند.
🔹نماد های "خگستر"، "ورنا"، "شستا"، "کالا"، "خبهمن"، "خودرو"و "خساپا" جزو نماد های پر تراکنش بازار بودند.
🔹حدود 77 درصد نماد ها سبز و مثبت بودند.
#بازار_سهام
#بورس
#فرابورس
#ارزش_معاملات
ارزش معاملات روزانه بازار عادی سهام
ارزش معاملات خرد در روز جاری با رشد 26 درصدی به نسبت روز گذشته، 4.3 هزار میلیارد تومان رسید. (این رقم با احتساب معاملات خرد سهام و حق تقدم و صندوقهای قابل معامله سهامی میباشد.)
#اطلاعات_بازار
شاخص کل 1,409,373
20012 واحد مثبت
ارزش بازار 52,157,744 میلیارد ریال
ارزش معاملات 44,280 میلیارد ریال
حجم معاملات 8.851 میلیارد سهم
نمادهای تاثیر گذار در شاخص
فملی 2484 واحد مثبت
فولاد 2433 واحد مثبت
وبملت 969 واحد مثبت
میدکو 945 واحد منفی
شستا 927 واحد مثبت
کگل 756 واحد مثبت
فارس 661 واحد مثبت
بیشترین حجم معاملات
خبمهن 809 میلیون سهم
شستا 541 میلیون سهم
خودرو 370 میلیون سهم
خساپا 363 میلیون سهم
وبصادر 354 میلیون سهم
بازار امروز در ادامه روند رو به رشد روز گذشته خود مثبت آغاز شد و تا انتها این رویه حفظ شد و روز سبز دیگری را به سهامداران تقدیم کرد و کانال 1.4 میلیونی را پس گرفت در نهایت شاخص کل متاثر از رشد نمادهای #فملی، #فولاد، #وبملت، #شستا، #کگل و #فارس افزایش 20012 واحدی را رقم زد و شاخص هم وزن نیز 6153 واحد رشد کرد.
💢واریز سود سهام عدالت مشروط شد
🔹درحالی که قرار بود بخش نخست سود سهام عدالت تا پایان ماه جاری به حساب مشمولان واریز شود، آخرین اخبار از تعویق این فرایند حکایت دارد و زمان پرداخت آن مشروط به زمان پرداخت سود از سوی شرکتها شده است.
🔹بررسیها حاکی از آن است که از میان ۳۶ شرکت سهام عدالتی، تنها پنج شرکت که عمدتا شرکتهای کوچکی بودهاند سود خود را واریز کردهاند.
#تحلیل_بازار
فروشنده ی پشیمان
1) امروز شاهد پشیمانی گسترده بین فروشندگان روز شنبه بودیم. البته هر کسی که نقد زیاد داشت یا کلا نقد بود امروز دچار دلهره شد. دلار، طلا و سایر دارایی ها که در حال رشد بودند فقط سهام جا مانده بود و کسی که نقد کرده بود به هوای نرخ درآمد ثابت 24 درصدی حالا خودش را هم جامانده از سایر دارایی ها می بیند و هم رانده شده از سهام. بررسی وضعیت فروشندگان هیجانی نیم ساعت آخر بازار در روز شنبه نشان می دهد که این فروشندگان حداقل 7 تا 15 درصد سود را ظرف دو روز از دست داده اند. سرمایه گذار هیجانی وقتی در نتیجه ی هیجان سودی به دست می آورد یا از زیانی فرار می کند، خیلی منشا این خیر فکر نمی کند، به همین دلیل وقتی در نتیجه هیجان سودی از کفش می پرد، به شدت تحت فشار قرار می گیرد. چون عادت نکرده دنبال منشا بگردد. در یک روز معاملاتی که بیشتر توجه ها به دلار و تحولات آن بود، ارزش معاملات خرد به بیش از 4500 میلیارد تومن رسید و میانگین ارزش معاملات خرد سه روزه اخیر نیز از 4000 میلیارد تومن عبور کرد تا نشانه هایی از شروع یک موج مثبت در بازار نمود پیدا کند.
2) در بازار امروز بیشترین توجه به رشد قیمت دلار بود. متاسفانه نرخ هر دلار آمریکا در بازار آزاد علی رغم عبور از سقف قیمتی آرام نگرفته و هر روز چند صد تومن به قیمت آن اضافه می شود. همین رشد ادامه دار باعث شد خیلی ها امروز به نتیجه برسند بهتر است به جای پول نقد، سهم داشته باشند. فلزی ها، فولادی ها، معادن فلزی و غیر فلزی، زغالسنگ و بسیاری از صنایع دیگر که مدتها بود بازده خاصی نداشتند، در روز جاری با افزایش ارزش معاملات در آنها رشد کردند. در کنار آن مثلا فراکابی ها هم همه جانبه مثبت شدند و صف خرید تجربه کردند. صف خرید فراکاب ها معمولا علامتی برای افزایش انتظارات رشدی در بازار سرمایه است. در واقع وقتی خیلی ها به نتیجه می رسند که بازار سهام پر رونق و پرمعامله خواهد شد، مستقیم می روند سراغ نمادهای #بورس #فرابورس یا غیره.
3) تحرکات مثبت گروه بانک در روز جاری نیز ادامه پیدا کرد. صنعت بانکداری، صنعت بدون سود بازار سرمایه ایران است. حتی اگر سودی بسازد آخرش یه کاری می کنند سودش به جیب سهامدار نرسد. البته حساب نمادهایی مثل #وپست #وخارو #ونوین #وسینا و چندتا دیگه جداست. اما در هر صورت ارزش بازارهای فعلی آنها نیز خنده دار به نظر می رسد. با این حجم عظیم نقدینگی و اعداد ارقام کلان پولی در کشور، بالاخره باید یک تکانی در ارزش بازار بانک ها هم اتفاق بیافتد. البته به صورت سنتی بانک های ایرانی اکثرا از رشد نرخ دلار و تورم هم منتفع می شوند. در هر صورت نمادهای این گروه هم فعلا موج حرکت اول خودشان را شروع کردند و هنوز جای رشد دارند.
4) برخی از گروه های بورس خیلی در چشم نیستند. عمدتا چون تعداد نماد کمی در این گروه ها قرار دارد یا تحلیل پذیری بنیادی سختتری دارند کمتر توسط بنیادی کارها پوشش داده می شوند. هر وقت هم در بازار روند حرکتی سنگینی داشتند تریدها و تکنیکالیست ها به آنها پرداخته اند. یکی از این گروه ها تجهیزات صنعتی و ماشین آلات برقی است. نمادهایی مثل #بترانس #بموتو #بسویچ #بکام و غیره. امروز اکثر این نمادها با افزایش تقاضا روبرو شدند. یکی از نکات جالب توجه این گروه پی بی ای پایین تر نسبت به میانگین تاریخی خودشان است. همین وضعیت در صنعت زراعت و دامپروری نیز در جریان است. اگر موج بلندی در بازار شکل بگیرد، اینگونه نماد قابلیت اور شوت بیشتری دارند.
1401/09/21
برای اینکه همیشه یک گام نسبت به بقیه جلوتر باشی باید ۳ مورد را همیشه بررسی بکنی:
۱- وضعیت سهم های کوچک
۲- وضعیت قدرت خریداران در سهم های بزرگ
۳- میزان ارزش معاملات اخزا و صندوق های درآمد ثابت
#حسین_ادیبینیا
رشد ۴۵ درصدی تولید گندم در کشور/ سطح زیرکشت گندم به ۶ میلیون هکتار میرسد
🔹مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی از تولید قطعی ۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تن گندم در سال زراعی گذشته در کشور خبر داد و گفت: این میزان تولید نسبت به سال قبل با رشدی ۳.۵ میلیون تنی یا ۴۵ درصدی روبهرو بوده است.
#تحلیل_تکنیکال
وضعیت #شاخص_کل در اواخر اصلاح کوتاه مدت. 1.430 میلیون واحد تریگر رشد خواهد بود ...
📌بررسی چالشهای صنعت پتروشیمی در بودجه ۱۴۰۲
🔹مباحث مطرح شده در نشست تخصصی بررسی چالشهای بودجه ۱۴۰۲ در صنعت پتروشیمی با حضور آقایان فریبرز کریمایی، قائم مقام انجمن پتروشیمی ایران؛ فرهاد ذاتعلی فرد، مدیر سرمایهگذاری هلدینگ صنایع پتروشیمی خلیج فارس و حامد فقرایی، کارشناس بازار سرمایه در استودیو پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا) برگزار شد به شرح زیر میباشد:
🔹در سال ۱۳۹۴ قانونگذار، وزارت نفت را مکلف کرد که نرخ خوراک مایع و گاز تحویلی به واحدهای پتروشیمی و پالایشی و صنعتی را بر اساس بعضی شاخص ها و چارچوبهایی که در خود قانون تعریف شده، تعیین و اجرا کند. یکی از مواردی را که قانونگذار در این چارچوب بعنوان شاخص تعیین تکلیف کرده بود، این بود که قیمت خوراک باید متناسب با میانگین وزنی، مصارف داخلی و همینطور واردات و صادرات باشد. فاکتور دیگری که به طور مشخص و صریح به آن اشاره شده بود، حفظ قابلیت رقابت پذیری در بازارهای بینالمللی و جذب سرمایهگذاری بود. وزارت نفت بر اساس این قانون، باید نرخ خوراک را تعیین میکرد.
🔹یکی از مشخصهها و فاکتورهایی که میبایست در تعیین قیمت خوراک لحاظ میشد، قابلیت رقابت پذیری محصولات تولیدی صنعت پتروشیمی در بازارهای بینالمللی بود. یعنی قیمت خوراک باید به گونهای تعیین شود که امکان رقابتپذیری در بازارهای بینالمللی برای تولیدکنندگان داخلی وجود داشته باشد.
🔹 افزایش نرخ ارز در سامانه نیما تا حدودی افت سودآوری پتروشیمی ها را جبران میکند، ولی راهکار اصلی جذب سرمایه گذاری، فقط افزایش حاشیه سود ریالی شرکتها نیست. در بودجه اتفاقات دیگری هم رخ داده که عملا ۹۰ درصد محصولات پتروشیمی مشمول مالیات شده است و این مشکل باید برطرف شود. این بند مثل یک دومینو به صنعت پتروشیمی آسیب زده است.
🔹 در شرایط فعلی، حذف هابهای اروپایی میتواند به بهبود وضعیت کمک کند؛ مشروط بر آنکه از سقف تعیین شده بیشتر نشود.
🔹یک ایراد بزرگ صنعت پتروشیمی این است که طرح های توسعه در زمان خود اجرا نمی شوند.
🔹سال گذشته صنعت پتروشیمی ۱۴.۵ میلیارد دلار صادرات داشته که ۱۲.۵ میلیارد دلار آن به سامانه نیما تزریق شده است. در ۷ ماهه امسال نیز بیش از ۱۰ میلیارد دلار صادرات داشتهایم که بیش از ۸ میلیارد دلار آن به نیما تزریق شده است. مابه تفاوت درآمد صادراتی با تزریق ارز در سامانه نیما هم صرف تامین هزینه های صنعت، تامین مواد اولیه، تعمیر تجهیزات، اجرای طرح های توسعه ای و... شده است.
🔹طبیعت بازار همیشه این بوده که در برخی محصولات خاص، و در فصول خاصی از سال، با التهاب مواجه شویم، البته متغیرهایی نظیر قیمت ارز و انتظارات افزایش آن در این التهابات بسیار موثر است. در این موارد معدود، صادرات شرکت های پتروشیمی متوقف می شود.
🔹فرمول قیمتگذاری خوراک پتروشیمیها، توسط وزارت نفت تعیین می گردد و حتی اگر مجلس، توصیه ای بابت نرخ خوراک پتروشیمی ها دارد، قاعدتاً وزارت نفت باید فرمول خود را اصلاح کند.
🔹 برای اجرای طرح جهش سوم و رساندن ظرفیت تولید پتروشیمیها به ۱۳۶ الی ۱۴۰ میلیون تن، به حداقل ۱۸ میلیارد دلار سرمایه گذاری نیازمندیم.
#پتروشیمی
#نکات_بورس
شاید اگر بخواهیم وقایع ۲۰ سال گذشته ی بورس را داخل چند نکته بیان بکنیم می توانیم موارد زیر را نتیجه بگیریم:
👈هر وقت قیمت دلار شروع به رشد کردن نمود آن موقع معمولا گروه های فلزات و پتروشیمی بیشترین بازدهی را ایجاد خواهند کرد.
👈هر وقت خبر از توافق به گوش رسید معمولا گروه خودرویی بیشترین رشد را خواهد کرد.
👈هر وقت دولت شروع به حمایت از بورس کرد معمولا گروه های چند رشته ای و بانکی بیشترین رشد را می کنند.
#حسین_ادیبینیا
📌 بهار در اواخر پاییز !
🔹سه شنبه 22 آذر، شاخص کل بورس با افزایش 45 هزار و 133 واحدی، به یک میلیون 454 هزار و 487 واحد افزایش ارتفاع داد.
🔹شاخص هم وزن با افزایش 9 هزار و 740 واحدی به 430 هزار و 125 واحد ترقی پیدا کرد.
🔹ارزش معاملات بازار بورس در پایان امروز به حدود 6 هزار و 870 میلیارد تومان رسید.
🔹شاخص فرابورس با افزایش 219 واحدی به 18 هزار و 820 واحد رسید.
🔹نماد های "فولاد"، "فملی"، "فارس"، "پارسان"، "وغدیر"، "شستا"و "کچاد" با نوسان مثبت بیشترین تاثیر را بر افزایش شاخص داشتند.
🔹نماد های "خودرو"، "خساپا"، "خگستر"،"کالا"،"فملی"، "فولاد" و "شستا " جزو نماد های پر تراکنش بازار بودند.
🔹حدود 85 درصد نماد ها سبز و مثبت بودند.
#بازار_سهام
#بورس
#فرابورس
#اطلاعات_بازار
شاخص کل 1,454,487
45133 واحد مثبت
ارزش بازار 53,826,501 میلیارد ریال
ارزش معاملات 75,935 میلیارد ریال
حجم معاملات 12.984 میلیارد سهم
نمادهای تاثیر گذار در شاخص
فارس 4629 واحد مثبت
فولاد 4611 واحد مثبت
فملی 4431 واحد مثبت
پارسان 2134 واحد مثبت
کچاد 2122 واحد مثبت
شستا 1724 واحد مثبت
وغدیر 1614 واحد مثبت
بیشترین حجم معاملات
شستا 1.466 میلیارد سهم
خودرو 434 میلیون سهم
خساپا 416 میلیون سهم
فولاد 348 میلیون سهم
وتجارت 320 میلیون سهم
کاهش ۸.۵ درصدی نرخ رشد نقدینگی
🔹حجم نقدینگی در مهر ماه امسال با رشد ۳۴.۳ درصدی نسبت به سال قبل به ۵ هزار و ۶۷۶ هزار میلیارد تومان رسیده است.
🔹رشدنقدینگی در مدت مشابه پارسال ۴۲.۸ درصد بوده است که در سال جاری ۸.۵ درصد کاهش داشته است
🔵 حقیقیها در آخرین روز هفته چه کردند؟ 🔵
🔴 در این پست به ارزیابی نمادهایی پرداختیم، که بیشترین ارزش خرید اشخاص حقیقی، بیشترین ورود پول اشخاص حقیقی را به خود اختصاص دادند.
🔵 باید خاطر نشان کرد که در روز جاری 307 میلیارد تومان ورود پول حقیقی و ارزش معاملاتی در حدود 5462 میلیارد تومان را در بازار شاهد بودیم.
🔴 رصد بازار چهارشنبه ۱۴۰۱/۰۹/۲۳🔴
✔️ طی روز معاملاتی گذشته شاخص انیگما با رشد ۹۹۷ واحدی همراه بود.
🔵 شاخص انیگما، شاخص تمامی نمادهای بورس، فرابورس و بازار پایه است که دید خوبی از کلیت بازار را در اختیار شما میگذارد.
✔️ مجموع صفوف خرید امروز بازار سرمایه ۲۹۲ میلیارد تومان و مجموع صفوف فروش ۳۹ میلیارد تومان بود.
✔️ در تقابل میان حقیقیها و حقوقیهای بازار نیز ۱۶۲ میلیارد تومان سرمایه اشخاص حقیقی از بازار خارج شد.
🔵 بزرگترین شرکتهای سرمایهگذاری 🔵
🔴 در این پست به بررسی آن دسته از شرکتهای گروه سرمایهگذاری پرداختیم که ارزش بازار آنها بیش از 10 هزار میلیارد تومان است. در این تحلیل جزئیات داراییهای بورسی و غیربورسی این شرکتها را مورد ارزیابی قرار دادیم.
🔵 در این محاسبات پورتفوهای بورسی با قیمت آخرین روز معاملاتی بازار(یکشنبه 20 ام آذر 1401) و پورتفوی غیربورسی توسط کارشناسان مجموعه انیگما ارزشگذاری شده است.
#نوسان_گرفتن
برخی از دوستان علاقه ی زیادی به مباحث نوسان گیری دارند ولی برای گرفتن نوسان باید به چند تا نکته توجه بکنید:
۱- برای اینکه بتوانید نوسان گیری مناسب داشته باشید باید در علم پرایس اکشن تخصص داشته باشید.
۲- در نوسان گیری معمولا ریسک به ریوارد برابر ۱ در نظر گرفته می شود.
۳- نوسان گیری مناسب بازار های نوسانی می باشد و در بازار هایی که فشار خرید و فشار فروش سنگینی حاکم است نوسان گرفتن کار اشتباهی می باشد.
۴- در نوسان گرفتن باید دنبال سهامی باشید که از الگو های تکرار شونده پیروی می کنند.
۵- در نوسانگیری نباید دنبال سهم هایی بروید که مدام در صف خرید یا صف فروش قفل می باشند.
#حسین_ادیبینیا
آخرین وضعیت پرداخت سود سهام عدالت توسط شرکتها:
شرکت هایی که سود سهام عدالت را به طور کامل پرداخت کرده اند:
پالایشگاه نفت تهران
پالایشگاه نفت اصفهان
فولاد خوزستان
پتروشیمی تندگویان
بانک ملت
بانک تجارت
بانک صادرات
پست بانک
پارس سویچ
پست بانک
حمل و نقل پتروشیمی
شرکت هایی که بخشی از سود سهام عدالت را واریز و متعهد شده اند طی روز های آتی مابقی سود سهامداران را پرداخت کنند:
ملی مس
معدنی چادرملو
پتروشیمی جم
کشتیرانی جمهوری اسلامی
شرکت هایی که به واسطه زیان انباشته و سایر مسائل اجرایی، امسال سود تقسیم نخواهند کرد:
سایپا
ایرانخودرو
بیمه دانا
کارخانجات مخابراتی ایران
چنانچه سایر شرکت های عضو سهام عدالت طی هفته آتی واریز سود سهام عدالت را تعیین تکلیف نکنند، ضمن برخورد با مدیران متخلف، اسامی انها در رسانه ها اعلام خواهد شد.
📌 صعود برنت به 82 دلار
🔹برنت که معاملات روز گذشته را با 80 دلار آغاز کرده بود در ادامه افزایشی شد و بازار را با 82 دلار به پایان رساند و معاملات امروز را نیز با همین بازه قیمتی آغاز کرد
🔹 اختلاف با ابتدای سال 2022: 10 دلار (12.9 درصد) افزایش
🔹 قیمت این لحظه برنت: 82,05 دلار
🔹 نفت آمریکا: 76,54 دلار
#قیمت_نفت
✅کدام نمادهای بورس این هفته کمترین بازدهی را داشتند؟
🟢شاخص کل بورس در هفتهای که گذشت عدد یک میلیون و ۴۷۲ هزار واحد را ثبت کرد و رشد ۴.۹ درصدی را از خود نشان داد. همچنین شاخص هموزن نیز با رشد ۴.۱ درصدی در سطح ۳۳ هزار و ۷۶۳ واحد ایستاد.
🟢نمادهایی که در جدول مشاهده میشود کمترین بازدهی را در هفته سوم آذر ۱۴۰۱ بورس داشتند.
همانطور که در جدول مشخص است نماد غدشت با ۱۱/۴۱ درصدی بدترین عملکرد را در این هفته بازار از خود نشان داد. همچنین بپاس و وپاسار نیز دیگر سهمهایی بودند که کمترین بازدهی هفته سوم آذر ۱۴۰۱ بورس را از آن خود کردند.
#خودرو
در حال حاضر وضعیت بازار خودرو به صورتی شده است که وقتی دلار ۵ درصد گران تر می شود آن موقع قیمت ماشین حدود ۲۰ درصد گران تر می شود!
تنها علتی که این موضوع دارد عدم عرضه ی کافی ماشین توسط شرکت های بزرگ خودروساز هست که نیاز جامعه را برطرف نمی کنند.
شاید این عدم عرضه ی کافی یک ترفند از جانب شرکت های خودرو سازی هست که تا از این اهرم فشار بر روی دولت استفاده بکنند تا دولت قیمت گذاری دستوری را لغو بکند.
در حال حاضر دولت برای رفع این مشکل موضوع بورس کالا را برای خودرو راه انداخته است و این موضوع بورس کالا تنها در صورتی می تواند موفق باشد که خودرو با حجم بالا در آن عرضه بشود وگرنه اگر قرار باشد خودرو به صورت قطره چکانی در آن عرضه بشود آن موقع این موضوع باعث افزایش قیمت به نفع دلالان می شود.
#حسین_ادیبینیا
نخستین روز معاملاتی هفته جاری را در حالی به پایان بردیم که بازهم کوچک ها مورد توجه خریداران قرار گرفتند و علی رغم شاخص کل که نزولی دنبال شد، شاخص هموزن رشد حدود 2700 واحدی را رقم زد.
در مجموع در نیمه دوم شاهد بهبود تقاضا در کلیت بازار بودیم، به طوری که بانکی ها در مدار مثبت رو به بالا به حرکت درآمدند و به دنبال آن تعداد نمادهای مثبت صعودی شد و به بیش از 400 رسید.
نمادهای #فولاد، #شپنا، #فملی و #کگل بیشترین تاثیر منفی و نماد های #فارس و #وبملت بیشترین اثر مثبت را بر شاخص گذاشتند. در دقایق پایانی 110 نماد صف خریدی به ارزش 419 میلیارد تومان داشتند و در مقابل تنها 19 نماد متحمل صف فروش بودند.
ارزش کل معاملات امروز بازار 7417 میلیارد تومان بوده که از این مبلغ 4388 میلیارد تومان آن مربوط به معاملات خرد سهام و حق تقدم و صندوق های قابل معامله سهامی بوده است
افزایش سرمایه 38 درصدی #خاهن از محل سود انباشته مورد تائید حسابرس قرار گرفت.
بازار متعادل آغاز به کار کرد در کوچکترها افزایش تقاضا محسوس بود که منجر به واگرایی نماگرها شد شاخص کل متاثر از افت نمادهای #فولاد، #شپنا، #فملی، #کگل و #شستا کاهش 2840 واحدی را ثبت کرد و نمادهای #فارس و #وبملت با اثر افزایشی خود مانع از افت بیشتر شاخص شدند.
📌خزان شاخص سازان در اواخر پاییز
🔷شنبه 26 آذر ؛ بیش از نیمی از نماد ها سبز پوش شدند
🔹شاخص کل با افت 2 هزار و 840 واحدی به ارتفاع 1/469/920 رسید.
🔹شاخص هم وزن اما 0.6 درصد افزایش یافت.
🔹شاخص فرابورس با افت 0.53 واحدی به 18 هزار و 857 واحد رسید.
🔹ارزش معاملات بازار بورس در پایان امروز به حدود 4 هزار و 54 میلیارد تومان رسید.
🔹ارزش معاملات خرد بورس به 4 هزار و 436 میلیارد تومان رسید.
🔹حقیقی ها 67 میلیارد تومان از حقوقی ها خرید کردند.
🔹تعداد نماد های مثبت 416 ( 63درصد) نماد و تعداد نماد های منفی 244 ( 37درصد)
🔹فولاد با 1102 واحد، شپنا با 821 واحد و کگل با 756 واحد بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل داشته اند.
#بازار_سهام