سبقت بورس از بانک / احتمال برد بورس در نیمه دوم سال
💠 بورس در آخرین ماه نیمه نخست سال توانست با ثبت بازدهی ۴/ ۹درصدی در یک ماه پیشتاز بازارهای شهریور باشد. در ماه تیر و مرداد، سود سپرده بانکها عمدتا بازده بالاتری از سایر بازارها داشت.
💠 برخی کارشناسان معتقدند که بازار سهام میتواند در کنار سپردهگذاری گزینه مناسبی برای سرمایهگذاران باشد؛ بهویژه صنایعی که ارتباط بیشتری با بازارهای بینالمللی دارند.
💠 از سوی دیگر، در نیمه نخست سال جاری درحالیکه دلار و سکه نتوانستند رضایت سرمایهگذاران را کسب کنند، بانک و بورس دو گزینه برنده از لحاظ بازدهی بودند.
💠 عبور از سیاستهای دستوری در شرایط ثبات قیمتها و تداوم گشایشها بهویژه در زمینه صادرات، میتواند امیدواری را برای رونق بورس در نیمه دوم سال جاری فراهم کند.
🔺«دنیایاقتصاد» در مجموعهای از گزارشها، چشمانداز بازارها در نیمه دوم سال جاری را به تصویر کشیده و در گزارش باشگاه اقتصاددانان وضعیت بازار سهام مورد بررسی قرار گرفته است.
🔷دوشنبه 3 مهر ماه؛ حدود 78 درصد نماد ها سرخ پوش بودند!
🔹شاخص کل با افت 17 هزار و 332 واحدی به ارتفاع 2,101,015 واحد رسید.
🔹شاخص هم وزن نیز با ریزش 0.72 درصدی به سطح 716 هزار و 595 واحدی رسید.
🔹شاخص فرابورس با کاهش 181 واحدی به 26 هزار و 006 واحد رسید.
🔹ارزش معاملات بازار بورس در پایان امروز به حدود 4 هزار و 313 میلیارد تومان رسید.
🔹تعداد نماد های مثبت 175 نماد و تعداد نماد های منفی 634 نماد بوده است.
🔹حقوقی ها 620 میلیارد تومان از حقیقی ها خرید کردند.
🔹"فملی" با 1879 واحد، "فولاد" با 1138 واحد و "شپنا" با 1034 واحد بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل داشته اند.
#بازار_سهام
09:30 #خروج حدود 69 میلیارد تومانی #پول_حقیقی تا این لحظه
10:30 #خروج حدود 239 میلیارد تومانی #پول_حقیقی تا این لحظه
11:30 #خروج حدود 406 میلیارد تومانی #پول_حقیقی تا این لحظه
12:30 #خروج حدود 660 میلیارد تومانی #پول_حقیقی تا این لحظه
#ارزش_معاملات_خرد تا به این لحظه از بازار در حدود 4390 میلیارد تومان می باشد.
#تحلیل_بازار
بهانه ای برای فروش
از قدیم در بورس ایران گفتن بازاری که بالا نرود، بالاخره با یک بهانه افت می کند. این بار صحبت های وزیر مسکن در مورد سیمان و فولاد بهانه ای برای فروش شد. ایشان روز جمعه گفته اند که به رئیس جمهور در جلسه شورای عالی مسکن پیشنهاد خواهند داد که سیمان و فولاد از بورس کالا خارج شوند تا مشکلات ساخت مسکن ملی حل شود. البته محتوی حرف این بوده که برای مسکن ملی سهمیه ی سیمان و فولاد خارج از بورس کالا در نظر گرفته شود. این پیشنهاد به قدری خام و غیرقابل اجرا است که روز جمعه که خبر منتشر شد اصلا هیچ کس به آن اهمیت نداد که البته با کمپین و جو رسانه ای ایجاد شده توسط خبرگزاری تسنیم در روز شنبه، بالاخره موفقیت ایجاد شد و خبر پیشنهاد خروج سیمان و فولاد از بورس کالا به سرخط خبرها آمد. به هر حال بورسی که فعلا توان بالا رفتن نداشت، پیشنهاد وزیر مسکن را بهانه کرد و امروز منفی خورد و در این روز منفی 4400 میلیارد تومان سهام جا به جا شد.
بورس تو سری خور؟!
بورس در دولت فعلی معمولا نقش تو سری خور را داشته مگر در مواقعی که اوضاع به قدری خراب شده که دولت مجبور به تغییر در رویکرد شده است. به نظر ما علت تغییر فرمول نرخ خوراک و همچنین نرخ تسعیر ارز پتروپالایشی ها، نه حمایت دولت از صنایع و غیره بود، بلکه در آن مقطع شرایط بورس به حالتی رسید که صدای اعتراض بسیاری بلند شد و در واقع به واسطه ی جلوگیری از نارضایتی ها، دولت مجبور به چند تغییر کوچک شد. این شرایط حساس کماکان ادامه دارد. به طور خلاصه دولت برنامه ای برای رونق در بورس ندارد و حتی وضعیت صنایع هم چندان برایش اهمیت ندارد، اما نسبت به منفی شدن بازار حساسیت وجود دارد لذا تصمیماتی که ممکن است بازار را منفی کند گرفته نمی شود و اگر لازم شد تصمیمات مثبت نیز گرفته می شود. برخی تصمیمات که اهمیت بسیار بالایی دارد، صرفا با این تصور ایجاد جو منفی فعلا در هوا مانده است. به همین دلیل انتظار اینکه حتی به پیشنهاد وزیر مسکن پرداخته بشود را هم نداریم. شاید البته ایشان بتواند سهمیه ی طلایی با نرخ مطلوب برای مسکن ملی بگیرد و پنجره ای برای بدهکارتر شدن بیشتر دولت به صنایع باز شود. اما حتی این هم بعید است. دولت مشکلات بسیار بزرگتری از این مشکل وزیر مسکن دارد. وزیری که نتوانسته مشقش را بنویسد و حالا معلم بهش گیر داده. راه حل ساده است، می خواهد با زور پدر قدرتمند، همکلاسی ها را مجبور به نوشتن مشقش کند. اما نه مدرسه الان تحمل این لوس بازی ها را دارد، نه اصلا پدر حوصله. بشین مشقت را بنویس
گزارش شرکت های کوچک
تا به الان عمدتا شرکت های کوچک و متوسط گزارش عملکرد شهریورماه را منتشر کرده اند. تقریبا می توان گفت گزارش متفاوتی تا الان منتشر نشده بجز خموتور که رشد درامد خوبی داشت. البته تداوم فروش های خوب شرکت ها در شهریورماه علی رغم رکود نسبی حاکم بر کشور، خودش سیگنال مناسبی در مورد گزارش های منتشر شده است. معمولا عکس العمل شرکت های کوچک و متوسط نسبت به گزارش های عملکرد ماهانه، بیشتر از شرکت های پرتراکنش و بزرگ است.
سرنوشت خودرو
نرخ گذاری خودرو توسط شورای رقابت هم جالب است. مثلا در مورد مونتاژ کارهای چینی نرخ گذاری به گونه ای است که اغلب قیمت بازار از قیمت کارخانه بالاتر نیست و حتی در مواقع رکودی مثل الان قیمت بازار پایین تر از قیمت کارخانه هم می شود. در طرف مقابل قیمت گذاری محصولات بهمن موتور به گونه ای انجام می شود که همواره اختلافی بین قیمت بازار و قیمت کارخانه باشد. در مورد محصولات محبوب ایران خودرو هم این شرایط حاکم است و قیمت گذاری به گونه ای است که مثلا همیشه هر کس دنا را از کارخانه خرید، یک سود خوبی تا بازار کسب کند. این تفاوت در برخورد با خودروسازها چه داخلی و چه مونتاژکار هم در نوع خودش جالب است. اگر قرار بود با ایران خودرو مشابه بقیه برخورد شود چه بسا الان این شرکت سوده می شد و اگر با بهمن موتور هم مثل آن مونتاژکارها دیگر برخورد می شد الان احتمالا سود گروه بهمن حداقل دو برابر می شد. بد نیست این تبعیض در قیمت گذاری نیز توسط نهادهای نظارتی مربوط بررسی شود. به هر حال بورس در انتظار تصمیم دولت برای نرخ فروش محصولات ایران خودرو است و به جهت پرتراکنش بودن خودرو، بورسی ها هم مدام این نماد را چک می کنند. ببینیم آیا این بار هم برای جلوگیری از بحرانی شدن شرایط، یک تصمیم بالاخره گرفته می شود یا نه.
1402/07/03
#حسن_کاظمزاده
#تحلیل_بازار
متعادل منفی
معمولا اگر یک منفی صرفا ناشی از ترس و هیجان باشد، بلافاصله در روز بعدش باید جبران شده و با قدرت سطح از دست رفته پس گرفته شود، اتفاقی که امروز نیافتاد و بیشتر شاهد یک بازار متعادل منفی بودیم تا برگشتی. ارزش معاملات هم نسبت به دیروز کاهش پیدا کرد و در حدود 4 هزار میلیارد تومان بود. در مجموع می توان گفت با شرایط موجود در نمادهای بزرگ و پرتراکنش بعید است اتفاقی بیافتد. به نظر می رسد نمادهای پرتراکنش فعلا درجا باشند. البته در بین این نمادها، اخبار صنعت خودرو خصوصا افزایش نرخ محصولات یا تغییر در شرایط فروش بعضا می تواند هیجان مثبت ایجاد کند. اما فعلا خبری در نمادهای پرتراکنش نیست.
تمایل به نمادهای کم ریسک!
برخی از نمادها در بازار هستند که عمدتا سودی ندارند. در واقع این نمادها یکسری دارایی دارند که اکثرا وضعیت آنها هم مبهم است. علی رغم اینکه شناور برخی از این نمادها زیاد است اما عمدتا سهام شناور پایینی دارند. افت و خیز قیمت های جهانی، تصمیمات دولت در موارد مختلف، تغییر سیاست های بانک مرکزی و تقریبا هیچ چیزی در سرنوشت بنیادی آنها تاثیری ندارد. در واقع اصلا از دایره تحلیل بنیادی خارج هستند. تنها چیزی که این نمادها را بالا و پایین می کند، جریان پول است. این روزها که به لطف شرایط اقتصاد جهانی، دولت محترم و سایر ارکان تمام متغیرهای تاثیرگذار بر وضعیت بنیادی شرکت ها در ابهام قرار دارد یا به گونه ای است که بیشتر منافع غیر نسبت به منافع سهامداران و شرکت ها مدنظر گرفته شده است، توجه به این نمادهای بدون ریسک بالا رفته است. در واقع با جریان پول و دسته جمعی نمادهای این شکلی جا به جا می شوند. طبیعتا خریداران آخر متضرر این بازی ها خواهند بود اما در هر صورت بسیاری هم که زود در بازی پول وارد می شوند، برنده بیرون می آیند.
رشد درآمد کمتر از تورم
شرکت هایی که تا الان گزارش دادند، عمدتا در رشد درآمد کمتر از تورم عملکرد داشته اند. این نشان می دهد یا نرخ فروش محصولات آنها با تورم به روز نشده یا مقدار فروش کمتر شده و درآمد کل را تحت تاثیر قرار داده است. به نظر می رسد نقش مورد اول یعنی عدم تطبیق نرخ های فروش بیشتر از مقدار فروش بوده است. در واقع جریان اقتصادی به شکلی بوده که بخش های شفاف اقتصادی بیشتر تحت فشار سیاست گذار بوده اند و در نتیجه نتوانسته اند در مقابل تورم خودشان را به خوبی تعدیل کنند. علی رغم همه سر و صداهایی که رانت جویان علیه بورس و شرکت های بورسی به راه انداخته اند، باید گفت که متاسفانه تورم فعلی در حال نابودی بخش شفاف اقتصاد و پر و بال داده به بخش دلالی و تاریک اقتصاد است. افت صادرات کالاهای بالادستی و به جای آن قاچاق محصولات پایین دستی نیز خود موید این داستان است. اما با این وجود شرکت هایی نیز رشد درآمد بهتر از تورم داشته اند. مثلا #تایرا و #خموتور که زیرمجموعه ی آن است رشد درآمدی نزدیک به 50 درصد در شش ماهه اول امسال داشته اند که بهتر از تورم بوده است. به نظر می رسد شرکت هایی که جمع درآمدهای شش ماهه اول آنها نسبت به مدت مشابه سال قبل 50 درصد یا بیشتر رشد کرده باشد، می توانند گزینه هایی برای بررسی و سرمایه گذاری باشند.
احتمال بازده در کم تراکنش ها
نمادهای کم تراکنش که پی بر ای فوروارد مناسب دارند (کمتر از میانگین تاریخی خود سهم یا کمتر از 6 7) در شرایط کنونی می توانند عملکرد بهتر از بازار داشته باشند به شرطی که گزارش های عملکرد ماهانه و فصلی این تحلیل در مورد آنها را تقویت کند. بعضا هم می بینیم که اینگونه نمادها مورد توجه قرار می گیرند و صف می شوند. مثلا امروز خزامیا صف خرید شد. اما باید توجه داشته باشیم که نباید این نمادها را با هیجان خرید کنیم. یعنی خرید اینگونه نمادها باید در شرایط آرامش و بدون از هیجان باشد.
1402/07/04
#حسن_کاظمزاده
#تحلیل_بازار
کمی مثبت تحت تاثیر گزارش ها
امروز کمی بازار تحت تاثیر گزارش های عملکرد منتشر شده مثبت بود، خصوصا گزارش عملکرد ونوین در شهریور باعث صف خرید این نماد از ابتدای شروع معاملات شد و این صف تا انتهای بازار تداوم داشت. نمادهای دیگری که گزارش خوبی دادند یا انتظار گزارش خوب از آنها می رفت نیز تا اواخر بازار مورد توجه بودند از جمله وبملت که همین انتظار خوب از این نماد نیز می رود. البته برخی نمادها مثل خزامیا نیز علی رغم گزارش مثبت نتوانست رشد کند چرا که قبل از انتشار رسمی گزارش در کدال، برخی از آن مطلع بودن و اتفاقا از تقاضای بوجود آمده تحت تاثیر گزارش به عنوان فرصت استفاده کرده و اقدام به فروش کردند. البته انتهای معاملات چندان دلچسب نبود و شاید عرضه ی سنگین خودرو باعث این شرایط شد و در نهایت امروز با ارزش معاملات خرد 4700 میلیارد به پایان رسید.
نشت اطلاعات
بورس از نظر نشت اطلاعات الان در شرایط خوبی قرار ندارد و تقریبا گزارش یا دیتایی نیست که قبل از عموم، خواصی از آن مطلع نشوند. این عدم تقارن اطلاعاتی علاوه بر اینکه باعث تضییع حقوق بسیاری از سهامداران می شود، روندهای حرکتی بازار را نیز مختل می کند. مثال مبرهن این داستان را امروز می توان در دو نماد ونوین و خزامیا دید. عدم اطلاع خواص از گزارش ونوین باعث شد انتشار گزارش خوب باعث تمایل جمعی به خرید نماد شود در حالی که در مورد خزامیا داستان کامل برعکس بود علی رغم گزارش خوب، نماد بد معامله شد. این مشکل نه به وزارت صمت مربوط است، نه به آن عزیزی که دنبال دلارزدایی است اما در ثروت سهامداران بورسی تاثیر بد قابل ملاحظه ای دارد.
زمزمه هایی از آزادسازی قیمت لاستیک
قیمت گذاری دستوری به معنای واقعی بازار لاستیک را به هم ریخته. نه مصرف کننده به نرخ کارخانه به راحتی می تواند لاستیک تهیه کند، نه کارخانه توان ادامه ی وضعیت را دارند و کلا مثل همیشه سیاست گذار همه را دچار را مشکل کرده. اختلاف قیمت کارخانه و قیمت بازار لاستیک باعث شده هر کسی می تواند سعی کند لاستیک به نرخ کارخانه تهیه کند و به قیمت بازار بفروشد. 4 ماه است صنعت در بلاتکلیفی است و انجمن تولیدکنندگان خواستار آزاد شدن قیمت گذاری شده تا با افزایش تولید بتواند تعادل را به بازار برگرداند. باید ببینیم بالاخره سیاستگذار دست از این اشتباه بر خواهد داشت یا نه
آخرین هفته ی فرسایشی
بسیاری معتقد هستند از هفته ی آینده بازار می تواند از این حالت ساید و فرسایشی خارج شود و بتواند روند بگیرد و اتفاقا این روند می تواند مثبت باشد. واقعیت تقاضایی از کف جامعه و خارج از بورس برای خرید سهام وجود ندارد پس چه چیزی می تواند باعث این شرایط مثبت شود؟ بخش قابل توجهی از کسانی که معاملات روزانه انجام می دهند و به قول معروف کارشان بورس است، الان سرمایه خودشان را به صورت نقد نگه می دارند و این به معنی است که اگر تغییری در متغیرها بوجود آید نقدینگی وجود دارد که بازار را 15 تا 20 درصد تکان دهد، اما باید این محرک در متغیرها بوجود بیاد. آیا هفته ی بعد یا هفته های بعد چنین محرکی داریم؟! باید منتظر ماند و دید.
1402/07/05
#حسن_کاظمزاده
#شاخص_کل: 2,098,217 🟢 (+0.0%)
#شاخص_هموزن: 718,753 🟢 (+0.2%)
#ارزش_معاملات_خرد: 4,727
#ورود_پول_حقیقی: 🔴 -47
#ورود_پول_هوشمند: 🔴 -169
ارقام به میلیارد تومان
#D1402_7_5 12:30
#شاخص
در پایان معاملات امروز 5 مهر ماه 1402
📣ارزش معاملات در مجموع بورس و فرا بورس 22,543میلیارد تومان و همچنین
ارزش معاملات خرد امروز به 4,620میلیارد تومان رسیده است.
📈شاخص بورس با 0.01 درصد ✅رشد✅ (250 تغییر) در محدوده 2,097,977 واحد و شاخص هم وزن نیز با 0.17 درصد ✅رشد✅ (1,238 تغییر) در محدوده 718,624 قرار گرفته اند.
🔸تاثیر گذار ترین های بورس:
#تاپيكو با 954✅ واحد
#كگل با -752🔻 واحد
#تاصيكو با 692✅ واحد
#وبملت با 633✅ واحد
#فولاد با -456🔻 واحد
#ونيكي با -359🔻 واحد
#فملي با -342🔻 واحد
🔸پرتراکنش ترین های بورس:
#تكاردان ، با حجم 12.507 M
#خزاميا ، با حجم 125.185 M
#سصفها ، با حجم 2.202 M
#خودرو ، با حجم 196.463 M
#شستا ، با حجم 368.630 M
#وبيمه ، با حجم 198.667 M
#شسينا ، با حجم 57.662 M
📈شاخص فرابورس با 100 واحد ✅رشد✅ در محدوده 26,106واحد قرار گرفته است.
🔸تاثیر گذار ترین های فرابورس:
#وسپهر با 18✅ واحد
#دماوند با 7✅ واحد
#فروژ با 4✅ واحد
#آريا با 4✅ واحد
#پارتا با 4✅ واحد
#توريل با 3✅ واحد
🔸پرتراکنش ترین های فرابورس:
#خاور ، با حجم 141.748 M
#بمولد ، با حجم 14.444 M
#دي ، با حجم 186.342 M
#فن افزار ، با حجم 2.124 M
#گدنا ، با حجم 18.354 M
#ثعمرا ، با حجم 17.659 M
#نيان ، با حجم 349336
#خلاصه_بازار👆👆👆
09:30 #ورود حدود 29 میلیارد تومانی #پول_حقیقی تا این لحظه
10:30 #خروج حدود 6 میلیارد تومانی #پول_حقیقی تا این لحظه
11:30 #خروج حدود 48 میلیارد تومانی #پول_حقیقی تا این لحظه
12:30 #خروج حدود 25 میلیارد تومانی #پول_حقیقی تا این لحظه
📊#ارزش_معاملات_خرد تا به این لحظه از بازار در حدود 4590 میلیارد تومان می باشد.
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
ایرانخودرو ساعتی ۳ میلیارد ضرر میدهد
▪️مدیران ایرانخودرو پاداش میگیرند
«کاکایی» کارشناس صنعت خودرو:
🔹موافق عرضه خودرو در سامانه یکپارچه نیستیم. این سامانه با آمدن فاطمی امین وزیر صمت راهاندازی شد،چون نتوانستند قرعهکشی را جمع کنند و با ایجاد این سامانه ۹۰ همت شب عیدی پول از مردم جمع کردند.
🔹بعد هم به مردم گفتند قرعهکشی را انجام دادیم و برای ۱ و نیم سال آینده به مردم نوبت دادند و اسمش را اولویت بندی گذاشتند در حالی که اصلا قرعهکشی در کار نبود.
🔹با این شرایطی که امروز به وجود آمده لاتاری خودرو به هم خورده و وضعیت بلبشویی هست و مردم خیلیها وجه خود را تکمیل نکردند. به عبارتی در سامانه یکپارچه عرضه خودرو مردم را سر کار گذاشتند.
🔹اینکه می گویند ایران خودرو روزی ۳ میلیارد ضرر می دهد درست نیست و در واقع ایران خودرو ساعتی ۳ میلیارد ضرر میدهد ولی دولتی بودن باعث شده که پایان سال مدیران آن پاداش بگیرند.
#خودرو
tn.ai/2962992
@TasnimNews
وزیر صمت: همه رانتهای صنعت خودرو حذف میشود
علی آبادی:
🔹چرا باید به خودروساز رانت بدهیم و بعد حسابکشی کنیم. خودروسازان بدانند که هیچ رانتی در کار نیست و باید روی پای خود بایستد.
🔴 پیشبینی بورس فردا 8 مهر1402 /عدم ورود نقدینگی به بورس اوراق بهادار تهران
▫️شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در ادامه روزهای معاملاتی هفته گذشته خود در روز چهارشنبه بدون تغییر خاص اولین هفته پاییز 1402 را بدون نوسان سپری کرد تا انتشار گزارشهای ماهانه شرکتها هم نتواند اوضاع خوبی را برای شاخص کل رقم بزند و همچنان بازار در بی رمقی ارزش معاملات روزهای یکی پس از دیگری سپری میکند.
▫️ارزش معاملات نقدی بورس تهران در روز چهارشنبه حوالی 2400 میلیارد تومان بود و صندوقهای قابل معامله بازار نیز رقم معاملاتی 2600 میلیارد تومانی را به خود گرفتند تا با احتساب سایر موارد ارزش معاملات حوالی 7600 میلیارد تومانی رقم بخورد. ارزش بازار نیز در محدوده 7 هزار و 300 همتی قرار دارد و شاخص کل هم رقم 2 میلیون و 97 هزار و 900 واحدی را به خود گرفته است.
▫️نمادهای تایپیکو، تاصیکو و بانک ملت جز نمادهایی بودند که تلاش کردند شاخص در روز چهارشنبه سبز بماند...
#شاخص
در پایان معاملات امروز 8 مهر ماه 1402
📣ارزش معاملات در مجموع بورس و فرا بورس 34,268میلیارد تومان و همچنین
ارزش معاملات خرد امروز به 5,250میلیارد تومان رسیده است.
📈شاخص بورس با 0.64 درصد 🔻افت🔻 (-13,408 تغییر) در محدوده 2,084,569 واحد و شاخص هم وزن نیز با 0.46 درصد 🔻افت🔻 (-3,311 تغییر) در محدوده 715,316 قرار گرفته اند.
🔸تاثیر گذار ترین های بورس:
#فملي با -2221🔻 واحد
#فولاد با -2050🔻 واحد
#شبندر با -842🔻 واحد
#وبملت با -724🔻 واحد
#شپنا با -711🔻 واحد
#فارس با 697✅ واحد
#اخابر با -393🔻 واحد
🔸پرتراکنش ترین های بورس:
#ثشاهد ، با حجم 148.923 M
#تكاردان ، با حجم 12.459 M
#خودرو ، با حجم 286.080 M
#خزاميا ، با حجم 122.992 M
#فولاد ، با حجم 106.232 M
#سصفها ، با حجم 1.439 M
#شستا ، با حجم 307.833 M
📈شاخص فرابورس با 94 واحد 🔻افت🔻 در محدوده 26,012واحد قرار گرفته است.
🔸تاثیر گذار ترین های فرابورس:
#خديزل با -13🔻 واحد
#آريا با -12🔻 واحد
#صبا با -7🔻 واحد
#دي با -6🔻 واحد
#گلديرا با 6✅ واحد
#بپاس با -6🔻 واحد
🔸پرتراکنش ترین های فرابورس:
#بمولد ، با حجم 18.674 M
#دي ، با حجم 330.382 M
#فن افزار ، با حجم 1.868 M
#خديزل ، با حجم 137.639 M
#نيان ، با حجم 500157
#خاور ، با حجم 93.380 M
#عاليس ، با حجم 3.707 M
🔷شنبه 8 مهرماه؛ حدود 76 درصد نمادها سرخ پوش شدند!
🔹شاخص کل با افت 13 هزار و 400 واحدی به ارتفاع 2,084,576 واحد رسید.
🔹شاخص هم وزن نیز با افت 0.46 درصدی به سطح 715 هزار و 316 واحدی رسید.
🔹شاخص فرابورس با کاهش 93 واحدی به 26 هزار و 12 واحد رسید.
🔹ارزش معاملات بازار بورس در پایان امروز به حدود 5 هزار و 354 میلیارد تومان رسید.
🔹تعداد نماد های مثبت 184 نماد و تعداد نماد های منفی 609 نماد بوده است.
🔹حقوقی ها 312 میلیارد تومان از حقیقی ها خرید کردند.
🔹"فملی" با 2221 واحد، "فولاد" با 2050 واحد و "شبندر" با 803 واحد بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل داشته اند.
#بازار_سهام
⭕️ تبلیغات خرید و فروش غیرقانونی ارز در فضای رسانهای و مجازی ممنوع شد
نمایندگان مجلس در جریان رسیدگی به لایحه برنامه هفتم توسعه در بخش سیاستهای ارزی، هرگونه تبلیغات خرید و فروش غیر قانونی ارز در فضای رسانهای و مجازی و خرید و فروش ارز خارج از مقررات و ضوابط اعلامی بانک مرکزی مبتنی بر قانون ممنوع کردند.
🔷یکشنبه 9 مهرماه؛ حدود 80 درصد نمادها سرخ پوش شدند!
🔹شاخص کل با افت 17 هزار و 374 واحدی به ارتفاع 2,067,150 واحد رسید.
🔹شاخص هم وزن نیز با افت 0.68 درصدی به سطح 710 هزار و 442 واحدی رسید.
🔹شاخص فرابورس با کاهش 229 واحدی به 25 هزار و 781 واحد رسید.
🔹ارزش معاملات بازار بورس در پایان امروز به حدود 7 هزار و 918 میلیارد تومان رسید.
🔹تعداد نماد های مثبت 160 نماد و تعداد نماد های منفی 634 نماد بوده است.
🔹حقوقی ها 451 میلیارد تومان از حقیقی ها خرید کردند.
🔹"فولاد" با 2276 واحد، "پارسان" با 1279 واحد و "فملی" با 1195 واحد بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل داشته اند.
#بازار_سهام
#شاخص
در پایان معاملات امروز 9 مهر ماه 1402
📣ارزش معاملات در مجموع بورس و فرا بورس 25,218میلیارد تومان و همچنین
ارزش معاملات خرد امروز به 4,624میلیارد تومان رسیده است.
📈شاخص بورس با 0.83 درصد 🔻افت🔻 (-17,375 تغییر) در محدوده 2,067,160 واحد و شاخص هم وزن نیز با 0.68 درصد 🔻افت🔻 (-4,863 تغییر) در محدوده 710,442 قرار گرفته اند.
🔸تاثیر گذار ترین های بورس:
#فولاد با -2277🔻 واحد
#پارسان با -1279🔻 واحد
#فملي با -1195🔻 واحد
#شبندر با -1071🔻 واحد
#شپنا با -904🔻 واحد
#شپديس با -634🔻 واحد
#شستا با -559🔻 واحد
🔸پرتراکنش ترین های بورس:
#حفارس ، با حجم 862.088 M
#ثشاهد ، با حجم 74.746 M
#تكاردان ، با حجم 10.416 M
#سصفها ، با حجم 2.233 M
#خگستر ، با حجم 161.500 M
#شستا ، با حجم 347.226 M
#اسياتك ، با حجم 99.276 M
📈شاخص فرابورس با 229 واحد 🔻افت🔻 در محدوده 25,781واحد قرار گرفته است.
🔸تاثیر گذار ترین های فرابورس:
#آريا با -25🔻 واحد
#زاگرس با -19🔻 واحد
#شگويا با -18🔻 واحد
#شاوان با -15🔻 واحد
#وسپهر با -14🔻 واحد
#انتخاب با -7🔻 واحد
🔸پرتراکنش ترین های فرابورس:
#بمولد ، با حجم 18.794 M
#خاور ، با حجم 175.716 M
#دي ، با حجم 317.447 M
#فن افزار ، با حجم 3.268 M
#نيان ، با حجم 348874
#كتوسعه ، با حجم 1.893 M
#عاليس ، با حجم 3.393 M