12.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #اپوزیسیون چیست و چرا؟!
حتما ملاحظه نمایید!!!!
🗯پاتوق اندیشه...
دکتر سیدابوالقاسم هاشمی|عضویت👇
📮https://eitaa.com/sahashemi6
#ایکس_نوشت
#ویراست_نگار
🔹 #روزدانشجو نقطه عطف بسیار مهم در مسیر حرکت ها و جنبش های الهی،عدالت و استقلال خواهانه دانشجویان عزیز ماست.
🔹اما نکته مهم توجه هرچه بیشتر دانشجویان عزیز ما نسبت به وظایف علمی و انقلابی خویش است.
🔹مسئله دیگر مطالبه گری مبتنی بر مطالعه گری یعنی شناخت مسائل و مشکلات کشور با رویکرد مدیریت خلاق حل مسئله همراه با تولید علم است که بتوان در یک پروسه آن علم را تجاری سازی نمود و منجر به ثروت پایدار کرد.
✍️ أبوأمیرالمهندس
در «ویراستی» و «X» دنبال کنید👇
https://virasty.com/sahashemi6
https://twitter.com/sahashemi6
👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
🗯پاتوق اندیشه...
دکتر سیدابوالقاسم هاشمی|عضویت👇
📮https://eitaa.com/sahashemi6
🌺🎞 ۲کلیپ انگیزشی تقدیم به #شما
📌 سرمایهمون داره آب میشه...
📌 کبابتو با پلو بخور، رفیق!!!
🗯پاتوق اندیشه...
دکتر سیدابوالقاسم هاشمی|عضویت👇
📮https://eitaa.com/sahashemi6
🔺جهاد تبیین حل المسائل ناامیدی در دانشجویان / بازتولید امید در جامعه از وظایف اولویتدار جریان دانشجویی است
دکتر سیدابوالقاسم هاشمی استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس بمناسبت #روزدانشجو :
🔹مجلس انقلابی به معنای واقعی و رویکردی از یک سو و دولت جوان و انقلابی از سوی دیگر دو بال برای اوج گرفتن به سمت توسعه و پیشرفت است.
🔹در گام دوم انقلاب جوانان و دانشجویان را باید دال مرکزی و نقطه کانونی برای دمیدن روح تازه ای به فضای اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در جهت پیشبرد اهداف و مطالبات مردمی دانست، یکی از نتایج جوانگرایی مقابله بدون ملاحظه با انحرافات مدیریتی است.
🔹داشتن تشکیلات و توجه به جوانان متعهد و متخصص مهمترین عنصر برای تشکیل شبکه ای مردمی با مأموریت فعال نمودن حلقه های میانی با محوریت جوانان و دانشجویان هر منطقه برای تعمیق هم اندیشی و نقش آفرینی برای تحقق مطالبات خواهد بود.
🔹نگاه راسخ و محکم در برابر استکبار نیازمند داشتن یک راهبرد ایجابی منطقی و برخاسته از متن دین است که آن هم نسخهای جز مقاومت و جهاد نیست.
🔹راهی که نسل گذشته تا به کنون طی کردهاند فقط قطعهای از مسیر افتخارآمیز بهسوی آرمانهای بلند نظام جمهوری اسلامی بوده است و دنباله این مسیر که بهدشواری گذشته نیست باید باهمت، هوشیاری و سرعت عمل و ابتکار دانشجویان و جوانان عزیز طی شود و مهمترین دلیل هم اینست که: " به قله نزدیک شده ایم".
متن کامل خبر 👇 را بخوانید
https://www.farsnews.ir/news/14020916000797
🗯پاتوق اندیشه...
دکتر سیدابوالقاسم هاشمی|عضویت👇
📮https://eitaa.com/sahashemi6
📌 ده فاز عملیات تجزیه؛ از کشتهسازی تا جریانسازی
1️⃣ کشتهسازی:
ضدانقلاب و تجزیهطلبان برای پیشبرد اهدافِ از پیشتعیینشده و به دلیل فقدان پایگاه اجتماعی، نیاز مبرم به جرقهی مهیّج و تحریککننده دارند.
هرچقدر وضعیت انسجام و پیشرفت جامعه در نقطهی مطلوبتری باشد، نیاز به شوک و بُهت قویتری است.
پس کشتهسازی، بهترین گزینه برای شروع یک جریان است که لمپنهای اجیرشده و در خدمت سازمانهای جاسوسی بیگانه، ترتیب این مرحله را میدهند.
2️⃣ روایتسازی:
از آنجایی که روایتها از واقعیتها سبقت گرفتهاند و کشتهسازی نیازمند امتداد مجازی است، فاز روایتسازی از طریق بنگاههای خبرپراکنی استارت میخورد.
بیبیسیها شروع به دروغ و شایعهسازی میکنند و گام ذهنیتسازی را پیش میبرند.
3️⃣ هشتگسازی:
روایت کاذب، بایستی غالب شود و نیاز به مصرف مخاطب و کنترل توجه دارد.
اینگام از طریق رباتها و لشگر سایبری سنتکامیها محقق میشود. #تکنیک_ترندینگ و مصرف توجه مخاطب از طریق #هشتگ_سازی، تسخیر مجازی مخاطب را در پی خواهد داشت.
بطور کلی هشتگسازی به زبان اعتراضِ عصرجدید تبدیل شده است.
4️⃣ فضاسازی:
هشتگسازی، مقدمهای برای #کمپین_سازی میشود که در نتیجه باعث تولید فضای غالبِ کاذب شده و توجهات را از فاز مصرف، به مرحلهی باور نزدیکتر میکند.
در فضاسازی با تکنیک آستروتورفینگ، سعی بر آن است که قشر خاکستری و خاموش را به سمت تقویت دُز اعتراضات بکشاند.
5️⃣ اسطورهسازی:
حال که فضاسازی، بخشی از توجهات را جلب نمود و صورتبندیِ مجازی اعتراضات هم به سرانجام رسید، نیاز به #سمبلیک_شدن اعتراضات برای عبور از فضای مجازی به سمت فضای عینی و اجتماعی است.
آنچه که کاربر و مخاطب را از خانه به خیابان میکشاند، وقتی است که پای یک نماد و اسطوره در میان باشد.
فیلمها و تصاویری متفاوت از مرحوم یا مرحومه جهت قهرمانسازی و تحریک و تعمیق احساسات منفی، در همینراستا وایرال میشود.
6️⃣ شعارسازی:
در شرایطی که پای نماد و کاریزما هم وسط باشد، برای معنادهی و راهبری اعتراضات در میدان و اینکه #فرایند_اقناع تکمیل شود یا دچار خدشه نشده و یک جنبش تمام عیار و ریشهدار شکل بگیرد، شعارها و مضامین رادیکال و #هویت_بخش وارد صحنه شده و دست لیدرها را در هدایت اعتراضات بازتر میکند.
7️⃣ شبکهسازی:
اثربخشی و بقای اعتراضات به هویت اجتماعی و فراگیری آنهاست.
#فاز_تعمیم و توسعهی اعتراضات از طریق شبکهسازی رقم میخورد.
اینشبکه، مأمور محلیسازی، استانیکردن و ایجاد تنوّع اقلیمی و زبانی اعتراضات در سراسر کشور است که بقاء و توسعهی جنبش را تأمین میکند.
8️⃣ تصویرسازی:
وقتی شبکهسازی شکل گرفت، تنوع و تکثر دادهها و مدیاها برای خبرپراکنی بیشتر میشود.
جنبش و اعتراضات برای باورپذیریِ بیشتر و ذهنیتسازی عمیقتر، نیازمند رفت و برگشت جدی میان فضای مجازی و میدانی است.
شبکهی خانگی و مستندهای ورزشی در تصویرسازی، لیدری میکنند و مکمل فضای میدانی میشوند.
برخی مجریان و مربیان ورزشی هم در همینراستا سیاهپوش میشوند و بعضی از ورزشکاران هم برای حفظ فضا و بازتولید تصویرِ خلقشده، مچبند سیاه میبندند.
دیالکتیک مجازی و میدانی باعث تصویرسازی نو و نمایش یک بحران اجتماعی خواهد بود که برای همراهی و حمایت و تسخیر کامل افکار عمومی، بهکار بسته میشوند.
9️⃣ واقعیتسازی:
وقتی فضای میدان شلوغ شد و فضای مجازی به تسخیر درآمد و ذهنیت عموم دچار مسمومیت خبری ناشی از تصویرسازی گردید، یک #فرامتنی سیطره پیدا میکند به نام #بحران و شرایط انقلابی.
واژه انقلاب با طی چنین فرایند پیچیدهای است که برخی را دچار تردید و ابهام و توهّم میکند.
اینوسط، خوانندهی معلومالحالی هم میگوید که انقلاب اسلامی سقوط کرده و ما الان وسط انقلابیم!!
🔟 جریانسازی:
با ترکیب فضای مجازی و میدانی و ذهنی مسموم و فرایندی که طی شد، خط خبری و تصویرسازی در بازهی زمانی کوتاهی به فاز جریانسازی میرسد که اتصال خبری از روایتسازی تا جریانسازی به #آنارشیسم و هرج و مرج و خشونت ختم میشود.
#سواد_رسانه #جنگ_روایتها
#جنگ_ترکیبی #جنگ_شناختی
🗯پاتوق اندیشه...
دکتر سیدابوالقاسم هاشمی|عضویت👇
📮https://eitaa.com/sahashemi6
10.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ کورش آسوده نخواب! میراث با شکوهت را بر باد دادم
📌مقایسه مقتدرترین سلسله ها با ضعیف ترین سلسله پادشاهی ایران؛ #هخامنشی و #پهلوی را در این ویدئو مشاهده کنید👆
🗯پاتوق اندیشه...
دکتر سیدابوالقاسم هاشمی|عضویت👇
📮https://eitaa.com/sahashemi6
🔺صفر تا صد DRESS CODE
✍ #یادداشت | دکتر سیدابوالقاسم هاشمی،فعال رسانه و مدرس دانشگاه
🔹در دنیا اصطلاحی به نام Dress Code یا کد پوشش مورداستفاده قرار میگیرد که درباره قوانین پوششی است و کشورها از آن در موقعیتهای مختلف استفاده میکنند.
👈 طبق این کد، محیطهای مختلف و مشاغل از قوانین پوششی یکسانی پیروی میکنند تا نوعی یکپارچگی بین آنها برقرار شود.
🔹البته این کد پوشش در هر فرهنگ و مذهبی متفاوت است و معمولا مردم هر کشور براساس قوانین پوششی که در آن وضع میشود، رفتار میکنند.
🔹این کدها درواقع نمادی از 👈 کلاس اجتماعی، هویت فرهنگی و رویکرد مردم آن کشور به راحتی، سنت و وابستگیهای سیاسی و مذهبی است.
🔹استفاده از کدهای پوششی در نظام آموزشی کشورها علاوهبر اینکه محیط را رسمیتر میکند، با یکسان کردن پوشش افراد، تجملگرایی را هم سرکوب کرده و در آن محیط فاصله بین فقیر و ثروتمند را کم میکند تا همه افراد بهطور یکسان در کنار هم به علمآموزی بپردازند و از فخرفروشی به هم بپرهیزند، بهعنوان مثال در کشور ما که کشوری مسلمان و دارای عقاید خاص مذهبی است، استفاده از روسری یا مقنعه یا لباس پوشیده برای زنان جزء کدهای پوششی به حساب میآید.
🔹کدها به مجموعه قوانین، باید و نبایدها یا اصولی که به عنوان قوانین نوشته یا نانوشته با توجه به زمان، مکان و شرایط باید رعایت شوند اشاره دارند.
🔹موضوع کد لباس بحث در مورد پوششهایی است که به شکل ضابطهمند در یک چهارچوب تعریف شدهاند. کدهای لباس باید و نبایدهایی است که به پوشش ما ربط دارد و علاوه بر آن رفتارها، مسائل اخلاقی و مسائل دیگری را که باید رعایت شوند در برمیگیرد.
🔹آنچه به عنوان کد لباس از آن نام میبریم فقط به یک مکان خاص یا مقطعی از زمان مربوط نمیشود بلکه طیف وسیعی از پوششهایی را که ما باید در مکانها، زمانها و مناسبتهای مختلف رعایت کنیم شامل میشود.
🔹رنگها، سمبلها، الگوهای لباس، برشها، اندازهها، قطعاتی که در لباس استفاده میشود و... نشان دهنده کدها هستند و باعث میشوند مفاهیمی در مورد شما سریع به بیننده منتقل شود.
✅ کد لباس با اینکه یک کلمه کوچک است مفاهیم گستردهای را ارائه میدهد.
🔺کد پوشش تنها لباس فرم نیست
🔹با وجود اینکه کد پوشش بهطور کلی به معنای فرم لباس مشترک و رسمی است، اما الزاما به این معنا نیست که دانشگاهها باید از فرم لباس یکسانی استفاده کنند بلکه چیزی که بیشتر مدنظر است، استفاده از لباسی مناسب، هوشمندانه و رسمی است که مناسب با حضور در محیط دانشگاه باشد.
🔹کد پوشش یا همان Dress Code مجموعه ای از قوانینی است که گاهی نوشته و گاهی نانوشتهاند. این قوانین میگویند که باید در موقعیتها و مراسم مختلف چه چیزهایی بپوشیم. این قوانین فرهنگ و عرف جوامع مختلف روی تعیینشان اثرگذار هستند.
#حجاب
#پوشش
🗯پاتوق اندیشه...
دکتر سیدابوالقاسم هاشمی|عضویت👇
📮https://eitaa.com/sahashemi6