#سلاممغان
🟡چراغهای حرم حضرت زینب (س) خاموش شد
🔸با وجود اینکه پس از شکست داعش در دمشق چراغهای حرم حضرت زینب همیشه روشن بود، شب گذشته چراغهای حرم خاموش شد.
🔸مدیر این آستان میگوید که «دیشب سوخت لازم برای برقرسانی به اتمام رسید.» این در حالی است که ذخایر سوخت ژنراتورهای تأمین برق در دولت بشار در زمان مقرر برای خاموش نشدن چراغها تکمیل میشد.
🔸بعد از حدود ۱۰ روز پس از سقوط دولت سوریه و استقرار نیروهای تحریرالشام هنوز سوخترسانی به حرم انجام نشده است.
👇
➥ @Salam_moghan
#سلاممغان
🟡یمن: تاسیسات برق و نفت اسرائیل را هدف میگیریم
🔸الحمیری، مشاور وزارت اطلاعرسانی یمن: ما با رژیم صهیونیستی در وضعیت جنگی قرار داریم و در پاسخ به حملات بامداد امروز، تاسیسات برق و نفت این رژیم را هدف خواهیم گرفت.
🔸این تجاوزگریها تنها موجب عزم و اراده بیشتر ما در حمایت از برادرانمان در غزه خواهد شد.
👇
➥ @Salam_moghan
#سلاممغان
🟡 #هواشناسی | وضعیت هوای استان اردبیل
🔸طی امروز تا ظهر فردا تنها پدیده مهم جوی وزش بادهای جنوبی گاهی با سرعت تند در مناطق مرکزی استان خواهد بود.
🔸از بعدازظهر جمعه بتدریج بر میزان ابرها افزوده شده و از عصر جمعه تا روز شنبه هفته آتی ضمن رخداد مه، در مناطق مرکزی و جنوبی استان (بوِیژه در شهرستان های خلخال و کوثر) بارش برف پیش بینی می شود.
🔸به دلیل بارش برف و رخداد مه و اختلال در تردد جاده ای مناطق کوهستانی بویژه در مسیر شهرستان خلخال به استان گیلان، رعایت موارد ایمنی تاکید می گردد. از روز یکشنبه تا آخر هفته آینده جو استان پایدار خواهد بود.
👇
➥ @Salam_moghan
#سلاممغان
🟡ساعت كاری دستگاههای اجرایی كشور تغییر كرد
🔸سازمان اداری و استخدامی کشور بر اساس اختیاری که از سوی مقرره هیئت وزیران اعطا شده بود، تغییرات ساعت کاری کارکنان دستگاههای اجرایی کشور را طی بخشنامهای ابلاغ کرد.
🔸ساعت آغاز به کار کارکنان تمامی دستگاههای اجرایی در واحدهای ستادی -دستگاههای اجرایی ملی- مستقر در شهر تهران از ساعت ۸ تا ۹ صبح به صورت شناور و ساعت خاتمه کار نیز از ساعت ۱۴ تا ۱۵ به صورت شناور خواهد بود.
🔸همچنین ساعت آغاز به کار دستگاههای اجرایی در واحدهای استانی ساعت ۸ صبح و خاتمه کار ساعت ۱۴ تعیین شده است.
👇
➥ @Salam_moghan
#سلاممغان
🟡 جذب ۶۷ پزشک متخصص در مراکز درمانی اردبیل
🔸سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل: ۶۷ پزشک متخصص برای به کارگیری در مراکز درمانی حوزه تحت پوشش دانشگاه جذب شدند. این اقدام مهم در راستای توسعه خدمات بهداشتی و درمانی در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اردبیل انجام شده است.
🔸این پزشکان در تخصصهای حیاتی و مورد نیاز که کمبود آن در منطقه احساس میشد، جذب شدند.
👇
➥ @Salam_moghan
#سلاممغان
🟡شهید رئیسی چگونه توانست ناترازی شدید به ارث رسیده از دولت های قبل در حوزه برق و گاز را مدیریت کند؟
سپهر خلجی، رئیس شورای اطلاع رسانی دولت سیزدهم:
🔸شهید رئیسی چند اقدام برای مدیریت ناترازی «برق در تابستان» و «گاز در زمستان» داشت تا نه برق در تابستان که اوج مصرف را داریم قطع شود نه گاز در زمستان.
1⃣ ساخت انواع نیروگاهها اعم از گازی و خورشیدی و بادی و ... را هم توسط دولت هم بخش خصوصی در اولویت قرار داد به نحوی که در دو سال و نیم دوره مدیریت ایشان رکورد ساخت نیروگاه در کشور شکسته شد و مجموعا حدود ۹ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شد.
2⃣ صنایع را الزام کرد که برای تامین برق خودشان نیروگاه بسازند و در همین راستا چند نیروگاه هم در دوره ایشان ساخته شد و افتتاح گردید از جمله نیروگاه بوتیا در کرمان و نیروگاه فولاد مبارکه اصفهان و ... .
3⃣ زمان توزیع برق بین صنایع را مدیریت کرد. مثلا با هماهنگی برخی صنایع، شیفت کاری خطوط تولیدی آنها بعضا به روزهای تعطیل و ... جابجا شد.
4⃣اصلاح الگوی مصرف برق خانگی را هم با سیاستهای تشویقی در دستور کار قرار داد.
🔸 بطور همزمان از همان روزهای اول که دولت را هنوز تحویل نگرفته بود، از ناترازی گاز مطلع شد و همکاران متخصص خود در این زمینه را مأمور کرد برای حل بحران احتمالی گاز در زمستان چاره جویی کنند در این زمینه هم چند اقدام انجام شد:
۱- از فرصت شهریور تا آبان ماه که زمان طلایی ذخیره سوخت مایع برای نیروگاه هاست را کاملا استفاده کردند و توانستند در همان سال اول ذخایر را از حدود یک میلیارد مترمکعب در اوایل شهریور به حدود دو ونیم میلیارد متر مکعب در آبان ماه برسانند.
۲- نسبت به تامین سوخت مایع برای نیروگاههای استانهای شمالی، شمال شرق و شمال غرب کشور با اولویت اقدام کردند.
۳- هماهنگی دو وزارت خانه نفت و نیرو برای عدم ایجاد چالش را شخصا مدیریت کرد.
۴- در همان تابستان نسبت به حل چالش فی مابین با ترکمنستان بابت بدهی و جریمه قرارداد گازی با ترکمنستان اقدام کرد و بدهی حدود ۳ میلیارد دلاری را قسط بندی و پرداخت کرد و در پاییز ۱۴۰۰ قرارداد سه جانبه سوآپ گازی بین ایران و ترکمنستان و آذربایجان امضا شد که در رفع ناترازی استانهای شمالی بسیار موثر است.
🔸شاه بیت همه این اقدامات مدیریت مدبرانه و فرابخشی شخص رئیس جمهور در هماهنگی های بین وزارت خانه ای و مطالبه و پیگیری حل مسأله و البته مدیریت جهادی وزرای مربوطه بود که اجازه بحران را نمیداد. مثلا در زمستان سال ۱۴۰۲ که یک روز در تربت جام افت فشار اتفاق افتاد تمام وزارت نفت و سایر دستگاهها را بسیج کرد برای حل مشکل آنجا با انواع روش های مکمل.
🔸همه میدانستند رییس جمهور شهید شخصا هم تلفنی هم بعضا با حضور در اتاق کنترل وزارتخانه ها پیگیری میکرد و همین موضوع برای حل مسأله، انرژی و انگیزه مضاعف در بدنه مدیریتی کشور تولید میکرد و آنها را هوشیار میکرد تا به موقع اقدامات لازم را بعمل آوردند و مثلا در زمستان غافلگیر نشوند.
🔸 لازم به ذکر است که میزان ذخایر سوخت مایع تحویلی در نیروگاهها در مرداد ماه ۱۴۰۳ بیشتر از میزان ذخایر سوخت مایع در مرداد ماه سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بوده ولذا با مدیریت صحیح میبینیم که در زمستان های آن سال ها قطعی برق و گاز نداشته ایم.
🔸 در حالیکه اگر تدابیر درست مدیریتی در آن سالها نبود، در نتیجه ی «هم افزایی ناترازی برق و گاز» همین اتفاقی که الان رخ داده است میفتاد یعنی قطعی همزمان برق و گاز در زمستان!
👇
➥ @Salam_moghan
#سلاممغان
🟡 با حضور مسعود امامی یگانه، استاندار اردبیل، احد بیوته، نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس، نایبرئیس اتاق بازرگانی ایران و جمعی از نمایندگان بخش خصوصی استان، از تلاشهای سیدحامد عاملی، استاندار سابق اردبیل توسط بخش خصوصی تجلیل شد.
"۱۴۰۳/۰۹/۲۹"
👇
➥ @Salam_moghan