🔵 #سبزیجات🌿
✅تره: خیلی گرم و کمی خشک
✅کلم برگ: گرم و خشک
✅گل کلم: گرم و خشک
✅ریحان: کمی گرم و خشک
✅جعفری: خیلی گرم و خشک
✅شنبلیله: گرم و خشک
✅گشنیز: سرد و خشک
✅ریواس: سرد و کمی خشک
✅مارچوبه: گرم و تر
✅قارچ: سرد و تر
✅لوبیا سبز: سرد و تر
✅خرفه: خیلی سرد
✅تربچه: گرم و خشک
✅پیازچه: گرم و خشک
✅نعناع:نسبتا گرم و خشک
✅ترخون:خیلی گرم و خشک
✅مرزه: نسبتا گرم و خشک
✅پونه: گرم و خشک
✅شاهی: گرم و نسبتا خشک
✅شوید: گرم و خشک
✅اسفناج: کمی سرد و تر
✅کرفس: گرم و خشک
🔹پایگاه ترویج طب اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0
📌لطفا مطالب با لینک ارسال شود👆
🔵 #بذرهای_ملین🍵
✅قدومه شیرازی: گرم و تر
✅تخم مرو: سرد و تر
✅خاکشیر: گرم و تر
✅بارهنگ: سرد و خشک
✅سرشیر: سرد و تر
✅اسفرزه: سرد و تر
✅فرنجمشک: گرم و خشک
✅تخم شربتی: گرم و تر
✅بالنگو: گرم و تر
✅تخم ریحان: گرم و تر
🔹پایگاه ترویج طب اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0
📌لطفا مطالب با لینک ارسال شود👆
🔵 #صیفی_جات🍆
✅خربزه: گرم و تر
✅هندوانه: سرد و تر
✅طالبی: گرم و تر
✅خیار: سرد و تر
✅کدو حلوایی: گرم و تر
✅گوجه فرنگی: سرد و تر
✅فلفل دلمه ای: گرم و خشک
✅فلفل سبز: گرم و خشک
✅کدو خورشتی: سرد و تر
✅بادنجان: گرم و خشک
🔹پایگاه ترویج طب اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0
📌لطفا مطالب با لینک ارسال شود👆
🔵 #مزاج_مرکبات🍊
✅پرتقال: سرد و تر
✅لیمو شیرین: سرد و تر
✅نارنگی: سرد و خشک
✅دارابی: سرد و تر
✅گریپ فروت: سرد و تر
✅بالنگ: سرد و تر
✅نارنج: سرد و خشک
✅لیمو ترش: سرد و تر
🔹پایگاه ترویج طب اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0
📌لطفا مطالب با لینک ارسال شود👆
🔵 #میوه_جات🍎
✅سیب: گرم و تر
✅انار: سرد و تر
✅به: معتدل
✅گیلاس: گرم و تر
✅آلبالو: سرد و خشک
✅آلو: سرد و تر
✅زردآلو: سرد و تر
✅گوجه سبز: سرد و خشک
✅آلو سیاه: سرد و تر
✅آلو قطره طلا: سرد و خشک
✅ازگیل: سرد و خشک
✅انجیر: گرم و تر
✅زیتون: گرم و خشک
✅زالزالک: سرد و خشک
✅انگور: گرم و تر
✅گلابی: گرم و تر
✅شفتالو: سرد و تر
✅موز: گرم و خشک
✅آناناس: گرم و تر
✅انبه: گرم و خشک
✅شلیل: سرد و تر
✅هلو: سرد و تر
✅خرما: گرم و تر
✅نارگیل: گرم و خشک
🔹پایگاه ترویج طب اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0
📌لطفا مطالب با لینک ارسال شود👆
🔵 #گوشتها🍗
✅شتر: گرم و خشک
✅گاو: سرد و تر
✅گوساله: سرد و تر
✅گوسفند: گرم و تر
✅بز: سرد و تر
✅مرغ محلی: گرم و تر
✅خروس: سرد و تر
✅جوجه مرغ: گرم و تر
✅ماهی: سرد و تر
✅میگو: سرد و تر
✅اردک: سرد و تر
✅غاز: گرم و تر
✅بوقلمون: گرم و تر
✅کبک: گرم و تر
✅بلدرچین: گرم و تر
✅قرقاول: گرم و تر
✅سار: گرم و تر
✅گنجشک: گرم و تر
✅کبوتر: گرم و تر
✅سیرابی: سرد و تر
✅قلوه: گرم و تر
✅جگر سفید: سرد و تر
✅جگر سیاه: گرم و تر
✅کله و پاچه: سرد و تر
🔹پایگاه ترویج طب اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0
📌لطفا مطالب با لینک ارسال شود👆
🔵 #ادویه🍶
✅آویشن: گرم و خشک
✅اکلیل کوهی: گرم و خشک
✅بادیان رومی(رازیانه): گرم و خشک
✅برگ بو: گرم و خشک
✅پونه کوهی: گرم و خشک
✅جوز هندی: گرم و خشک
✅خردل: گرم و خیلی خشک
✅دارچین: گرم و خشک
✅فلفل قرمز: خیلی گرم و خشک
✅زردچوبه: گرم و خشک
✅زعفران: گرم و خشک
✅زنجبیل: خیلی گرم و خشک
✅زنیان: گرم و خشک
✅زیره سبز: خیلی گرم و خشک
✅زیره سیاه: خیلی گرم و خشک
✅فلفل سیاه: خیلی گرم و خشک
✅سماق: سرد و خشک
✅هل: گرم و خیلی خشک
✅میخک: خیلی گرم و خشک
✅گلپر: گرم و خشک
✅سیاهدانه: گرم و خشک
✅انیسون: گرم و خشک
🔹پایگاه ترویج طب اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0
📌لطفا مطالب با لینک ارسال شود👆
🍚 شیر برنج؛ یک غذای مفید فراموش شده
📌 #یک_غذای_مفید_فراموش_شده (شیر #برنج)
🍃 غذایی است معتدل در رطوبت، یبوست، حرارت و برودت و چون با #شکرسرخ یا #عسل شیرین کرده و بخورند، متولد گردد از آن در بدن غذای بسیار سریع الهضم و زیاد کننده #منی و مقوی باه است و شیر را زیاده گرداند و نیست موافق گرفتگی و سنگ کلیه و مثانه را.
👨🍳 روش پخت آن:
برنج را نیکو شسته و با آب طبخ دهند، چون نیکو پخته شد، #شیر داخل کرده و باز طبخ نمایند تا به هر قوامی که خواهند آید و این صورتی است که شیر، کم خواهند داخل نمایند و الا برنج را نیکو شسته، در شیر مقدار ربع یا ثلث آن آب ریخته و برنج را در آن به آتش ملایم طبخ نمایند و مقدار شیر مختلف است به حسب اغراض از چهار چند برنج گرفته تا هر قدر که خواهند و نزدیک فرود آوردن اگر قلیلی مشک با گلاب کوبیده صاف کرده داخل نموده، یک دو جوشی داده فرود آورند، در ظرف چینی کرده قند یا نبات کوبیده یا عسل بر آن پاشیده و تناول نمایند و اگر خواهند، شیرینی را در آخر طبخ داخل نمایند.
📚منبع : رفع ناتوانی مقاربتی و گنجینه داروهای جنسی، محمد مهران فر
🔹پایگاه ترویج طب اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0
📌لطفا مطالب با لینک ارسال شود👆