eitaa logo
سلامت منتظران
26.7هزار دنبال‌کننده
12.4هزار عکس
1.2هزار ویدیو
154 فایل
یاﷲ💚 🔹تجربیات یک دهه فعالیت درحوزه طب اسلامی رادراختیارتان میگذاریم 🔸سوال و طبیب👈🏻 @sadat68m 🔸انتقادات👈🏻 @Sh2Barazandeh 🔸درمانکده👈🏻 @jennat 🔸طب همسران👈🏻 @teb_hamsaran ⛔هرگونه استفاده از پستهای کانال درتمام پیام رسانها #حلال_نیست ⚜یاعلی⚜
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 💠معرفی داروی امام کاظم علیه السلام امام کاظم (ع) مبتلا به بیماری شدند و طبیبان داروهای مختلفی برای ایشان تجویز کردند، امام فرمودند به کجا می‌روید، از این دارو که سید داروهاست استفاده کنید، هلیله و رازیانه و شکر در ابتدای تابستان سه ماه و در هرماه سه مرتبه و در ابتدای زمستان سه ماه و در هرماه سه مرتبه به‌جای رازیانه، مصطکی جایگزین کنید، پس تا زمان مرگ مریض نخواهید شد.» [طب الائمه ابن بسطام ص ۵۰] ✅این داروی ساده امام کاظم علیه السلام - پیشگیری از انواع بیماری ها خصوصا سرماخوردگی و آنفولانزا است. همچنین در برخی بیماریهای صعب العلاج کاربرد دارد همراه داشتن داروی امام کاظم (ع)(زمستانه): این دارو برای افزایش سیستم ایمنی بدن و سرماخوردگی مفید است. توصیه می شود هم قبل از سفر استفاده کنید و هم ان را همراه داشته باشید. ترکیبات: 👈 شکرسرخ نیشکر- مصطکی -هلیله سیاه روش ساخت دارو: 👈 پودر کنید و به میزان مساوی مخلوط کنید روش مصرف: 👈 پیشگیری ﻫﺮ ۱۰ ﺭﻭﺯ ﯾﮏ ﻣﺮﺗﺒﻪ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ ﻧﺎﺷﺘﺎ این داروی امام کاظم در زمستان است، و باید دوساعت قبل و دو ساعت بعد از آن چیزی خورده نشود ، حتی آب. ✅در افرادی که مبتلا به بیماری هستند مثلا به سرماخوردگی مبتلا هستند و در حین بیماری هستند سه روز پشت سر هم شب قبل از خواب یک قاشق چای خوری، و بعد از آن هر سه روز یک بار تا بهبودی کامل . ﷽ ✨لطفا جهت نجات ميليونها نفر و آشناسازي مردم با نسخه‌ها وعجايب درمان آیت الله تبریزیان آیت الله ضیائی و سایر بزرگان طب اسلامی کانال را نشر دهید⬇️ http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0 📌لطفا مطالب با لینک ارسال شود👆 ⚜یا علی⚜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍀امام صادق ع : ☝️ما سرما را به👈 گرما گرما را به👈 سرما خشکی را به👈 رطوبت و رطوبت را به👈 خشکی درمان می کنیم 👌 🔵 🧀 ✅ماست: سرد و تر ✅شیر: کمی سرد و تر ✅کره: سرد و تر ✅دوغ: خیلی سرد و تر ✅سرشیر:سرد و تر ✅خامه: سرد و تر ✅پنیر: سرد و خشک ✅کشک: سرد و خشک ✅قره قروت: سرد و خشک 🔹پایگاه ترویج طب اسلامی http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0 📌لطفا مطالب با لینک ارسال شود👆
🔵 🍛 ✅نخود: گرم و خشک ✅لوبیا سفید: کمی گرم و تر ✅لوبیا چیتی: گرم و تر ✅لوبیا قرمز: گرم و تر ✅لوبیا چشم بلبلی:کمی گرم و تر ✅عدس: سرد و خشک ✅دال عدس: گرم و خشک ✅گندم: گرم و تر ✅جو: سرد و تر ✅جو دوسر: معتدل ✅ماش:سرد و خشک ✅لپه: گرم و خشک ✅برنج: سرد و خشک 🔹پایگاه ترویج طب اسلامی http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0 📌لطفا مطالب با لینک ارسال شود👆
🔵 🍱 ✅بادام هندی: گرم و خشک ✅گردو: گرم و خشک ✅بادام درختی: کمی گرم و تر ✅پسته: گرم و خشک ✅بادام زمینی: گرم و تر ✅بادام کوهی:گرم و خشک ✅کنجد: گرم و تر ✅شاهدانه: گرم و خشک ✅تخمه آفتابگردان: گرم و تر ✅تخمه کدو: سرد و تر ✅تخمه هندوانه: سرد و تر ✅تخمه خربزه: گرم و تر ✅چلغوز: خیلی گرم و خشک 🔹پایگاه ترویج طب اسلامی http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0 📌لطفا مطالب با لینک ارسال شود👆
🔵 ها🎋 ✅شلغم: گرم و تر ✅ترب سیاه: گرم و خشک ✅ترب سفید: گرم و خشک ✅پیاز: گرم و خشک ✅سیر: گرم و خشک ✅سیب زمینی: سرد و تر ✅سیب زمینی ترشی: کمی گرم و تر ✅هویج فرنگی: گرم و تر ✅زردک: گرم و تر ✅کلم قمری: گرم و تر ✅موسیر: گرم و خشک ✅چغندر: معتدل و کمی گرم 🔹پایگاه ترویج طب اسلامی http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0 📌لطفا مطالب با لینک ارسال شود👆
🔵 🌿 ✅تره: خیلی گرم و کمی خشک ✅کلم برگ: گرم و خشک ✅گل کلم: گرم و خشک ✅ریحان: کمی گرم و خشک ✅جعفری: خیلی گرم و خشک ✅شنبلیله: گرم و خشک ✅گشنیز: سرد و خشک ✅ریواس: سرد و کمی خشک ✅مارچوبه: گرم و تر ✅قارچ: سرد و تر ✅لوبیا سبز: سرد و تر ✅خرفه: خیلی سرد ✅تربچه: گرم و خشک ✅پیازچه: گرم و خشک ✅نعناع:نسبتا گرم و خشک ✅ترخون:خیلی گرم و خشک ✅مرزه: نسبتا گرم و خشک ✅پونه: گرم و خشک ✅شاهی: گرم و نسبتا خشک ✅شوید: گرم و خشک ✅اسفناج: کمی سرد و تر ✅کرفس: گرم و خشک 🔹پایگاه ترویج طب اسلامی http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0 📌لطفا مطالب با لینک ارسال شود👆
🔵 🍵 ✅قدومه شیرازی: گرم و تر ✅تخم مرو: سرد و تر ✅خاکشیر: گرم و تر ✅بارهنگ: سرد و خشک ✅سرشیر: سرد و تر ✅اسفرزه: سرد و تر ✅فرنجمشک: گرم و خشک ✅تخم شربتی: گرم و تر ✅بالنگو: گرم و تر ✅تخم ریحان: گرم و تر 🔹پایگاه ترویج طب اسلامی http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0 📌لطفا مطالب با لینک ارسال شود👆
🔵 🍆 ✅خربزه: گرم و تر ✅هندوانه: سرد و تر ✅طالبی: گرم و تر ✅خیار: سرد و تر ✅کدو حلوایی: گرم و تر ✅گوجه فرنگی: سرد و تر ✅فلفل دلمه ای: گرم و خشک ✅فلفل سبز: گرم و خشک ✅کدو خورشتی: سرد و تر ✅بادنجان: گرم و خشک 🔹پایگاه ترویج طب اسلامی http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0 📌لطفا مطالب با لینک ارسال شود👆
🔵 🍊 ✅پرتقال: سرد و تر ✅لیمو شیرین: سرد و تر ✅نارنگی: سرد و خشک ✅دارابی: سرد و تر ✅گریپ فروت: سرد و تر ✅بالنگ: سرد و تر ✅نارنج: سرد و خشک ✅لیمو ترش: سرد و تر 🔹پایگاه ترویج طب اسلامی http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0 📌لطفا مطالب با لینک ارسال شود👆
🔵 🍎 ✅سیب: گرم و تر ✅انار: سرد و تر ✅به: معتدل ✅گیلاس: گرم و تر ✅آلبالو: سرد و خشک ✅آلو: سرد و تر ✅زردآلو: سرد و تر ✅گوجه سبز: سرد و خشک ✅آلو سیاه: سرد و تر ✅آلو قطره طلا: سرد و خشک ✅ازگیل: سرد و خشک ✅انجیر: گرم و تر ✅زیتون: گرم و خشک ✅زالزالک: سرد و خشک ✅انگور: گرم و تر ✅گلابی: گرم و تر ✅شفتالو: سرد و تر ✅موز: گرم و خشک ✅آناناس: گرم و تر ✅انبه: گرم و خشک ✅شلیل: سرد و تر ✅هلو: سرد و تر ✅خرما: گرم و تر ✅نارگیل: گرم و خشک 🔹پایگاه ترویج طب اسلامی http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0 📌لطفا مطالب با لینک ارسال شود👆
🔵 🍗 ✅شتر: گرم و خشک ✅گاو: سرد و تر ✅گوساله: سرد و تر ✅گوسفند: گرم و تر ✅بز: سرد و تر ✅مرغ محلی: گرم و تر ✅خروس: سرد و تر ✅جوجه مرغ: گرم و تر ✅ماهی: سرد و تر ✅میگو: سرد و تر ✅اردک: سرد و تر ✅غاز: گرم و تر ✅بوقلمون: گرم و تر ✅کبک: گرم و تر ✅بلدرچین: گرم و تر ✅قرقاول: گرم و تر ✅سار: گرم و تر ✅گنجشک: گرم و تر ✅کبوتر: گرم و تر ✅سیرابی: سرد و تر ✅قلوه: گرم و تر ✅جگر سفید: سرد و تر ✅جگر سیاه: گرم و تر ✅کله و پاچه: سرد و تر 🔹پایگاه ترویج طب اسلامی http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0 📌لطفا مطالب با لینک ارسال شود👆