🍀امام صادق ع :
☝️ما سرما را به👈 گرما
گرما را به👈 سرما
خشکی را به👈 رطوبت
و رطوبت را به👈 خشکی درمان می کنیم 👌
#طبع_خوراکی_ها
🔵 #لبنیات🧀
✅ماست: سرد و تر
✅شیر: کمی سرد و تر
✅کره: سرد و تر
✅دوغ: خیلی سرد و تر
✅سرشیر:سرد و تر
✅خامه: سرد و تر
✅پنیر: سرد و خشک
✅کشک: سرد و خشک
✅قره قروت: سرد و خشک
🔹پایگاه ترویج طب اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0
📌لطفا مطالب با لینک ارسال شود👆
🔵 #حبوبات🍛
✅نخود: گرم و خشک
✅لوبیا سفید: کمی گرم و تر
✅لوبیا چیتی: گرم و تر
✅لوبیا قرمز: گرم و تر
✅لوبیا چشم بلبلی:کمی گرم و تر
✅عدس: سرد و خشک
✅دال عدس: گرم و خشک
✅گندم: گرم و تر
✅جو: سرد و تر
✅جو دوسر: معتدل
✅ماش:سرد و خشک
✅لپه: گرم و خشک
✅برنج: سرد و خشک
🔹پایگاه ترویج طب اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0
📌لطفا مطالب با لینک ارسال شود👆
🔵 #مغزها🍱
✅بادام هندی: گرم و خشک
✅گردو: گرم و خشک
✅بادام درختی: کمی گرم و تر
✅پسته: گرم و خشک
✅بادام زمینی: گرم و تر
✅بادام کوهی:گرم و خشک
✅کنجد: گرم و تر
✅شاهدانه: گرم و خشک
✅تخمه آفتابگردان: گرم و تر
✅تخمه کدو: سرد و تر
✅تخمه هندوانه: سرد و تر
✅تخمه خربزه: گرم و تر
✅چلغوز: خیلی گرم و خشک
🔹پایگاه ترویج طب اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0
📌لطفا مطالب با لینک ارسال شود👆
🔵 #ریشه ها🎋
✅شلغم: گرم و تر
✅ترب سیاه: گرم و خشک
✅ترب سفید: گرم و خشک
✅پیاز: گرم و خشک
✅سیر: گرم و خشک
✅سیب زمینی: سرد و تر
✅سیب زمینی ترشی: کمی گرم و تر
✅هویج فرنگی: گرم و تر
✅زردک: گرم و تر
✅کلم قمری: گرم و تر
✅موسیر: گرم و خشک
✅چغندر: معتدل و کمی گرم
🔹پایگاه ترویج طب اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0
📌لطفا مطالب با لینک ارسال شود👆
🔵 #سبزیجات🌿
✅تره: خیلی گرم و کمی خشک
✅کلم برگ: گرم و خشک
✅گل کلم: گرم و خشک
✅ریحان: کمی گرم و خشک
✅جعفری: خیلی گرم و خشک
✅شنبلیله: گرم و خشک
✅گشنیز: سرد و خشک
✅ریواس: سرد و کمی خشک
✅مارچوبه: گرم و تر
✅قارچ: سرد و تر
✅لوبیا سبز: سرد و تر
✅خرفه: خیلی سرد
✅تربچه: گرم و خشک
✅پیازچه: گرم و خشک
✅نعناع:نسبتا گرم و خشک
✅ترخون:خیلی گرم و خشک
✅مرزه: نسبتا گرم و خشک
✅پونه: گرم و خشک
✅شاهی: گرم و نسبتا خشک
✅شوید: گرم و خشک
✅اسفناج: کمی سرد و تر
✅کرفس: گرم و خشک
🔹پایگاه ترویج طب اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0
📌لطفا مطالب با لینک ارسال شود👆
🔵 #بذرهای_ملین🍵
✅قدومه شیرازی: گرم و تر
✅تخم مرو: سرد و تر
✅خاکشیر: گرم و تر
✅بارهنگ: سرد و خشک
✅سرشیر: سرد و تر
✅اسفرزه: سرد و تر
✅فرنجمشک: گرم و خشک
✅تخم شربتی: گرم و تر
✅بالنگو: گرم و تر
✅تخم ریحان: گرم و تر
🔹پایگاه ترویج طب اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0
📌لطفا مطالب با لینک ارسال شود👆
🔵 #صیفی_جات🍆
✅خربزه: گرم و تر
✅هندوانه: سرد و تر
✅طالبی: گرم و تر
✅خیار: سرد و تر
✅کدو حلوایی: گرم و تر
✅گوجه فرنگی: سرد و تر
✅فلفل دلمه ای: گرم و خشک
✅فلفل سبز: گرم و خشک
✅کدو خورشتی: سرد و تر
✅بادنجان: گرم و خشک
🔹پایگاه ترویج طب اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0
📌لطفا مطالب با لینک ارسال شود👆
🔵 #مزاج_مرکبات🍊
✅پرتقال: سرد و تر
✅لیمو شیرین: سرد و تر
✅نارنگی: سرد و خشک
✅دارابی: سرد و تر
✅گریپ فروت: سرد و تر
✅بالنگ: سرد و تر
✅نارنج: سرد و خشک
✅لیمو ترش: سرد و تر
🔹پایگاه ترویج طب اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0
📌لطفا مطالب با لینک ارسال شود👆
🔵 #میوه_جات🍎
✅سیب: گرم و تر
✅انار: سرد و تر
✅به: معتدل
✅گیلاس: گرم و تر
✅آلبالو: سرد و خشک
✅آلو: سرد و تر
✅زردآلو: سرد و تر
✅گوجه سبز: سرد و خشک
✅آلو سیاه: سرد و تر
✅آلو قطره طلا: سرد و خشک
✅ازگیل: سرد و خشک
✅انجیر: گرم و تر
✅زیتون: گرم و خشک
✅زالزالک: سرد و خشک
✅انگور: گرم و تر
✅گلابی: گرم و تر
✅شفتالو: سرد و تر
✅موز: گرم و خشک
✅آناناس: گرم و تر
✅انبه: گرم و خشک
✅شلیل: سرد و تر
✅هلو: سرد و تر
✅خرما: گرم و تر
✅نارگیل: گرم و خشک
🔹پایگاه ترویج طب اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0
📌لطفا مطالب با لینک ارسال شود👆
🔵 #گوشتها🍗
✅شتر: گرم و خشک
✅گاو: سرد و تر
✅گوساله: سرد و تر
✅گوسفند: گرم و تر
✅بز: سرد و تر
✅مرغ محلی: گرم و تر
✅خروس: سرد و تر
✅جوجه مرغ: گرم و تر
✅ماهی: سرد و تر
✅میگو: سرد و تر
✅اردک: سرد و تر
✅غاز: گرم و تر
✅بوقلمون: گرم و تر
✅کبک: گرم و تر
✅بلدرچین: گرم و تر
✅قرقاول: گرم و تر
✅سار: گرم و تر
✅گنجشک: گرم و تر
✅کبوتر: گرم و تر
✅سیرابی: سرد و تر
✅قلوه: گرم و تر
✅جگر سفید: سرد و تر
✅جگر سیاه: گرم و تر
✅کله و پاچه: سرد و تر
🔹پایگاه ترویج طب اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0
📌لطفا مطالب با لینک ارسال شود👆
🔵 #ادویه🍶
✅آویشن: گرم و خشک
✅اکلیل کوهی: گرم و خشک
✅بادیان رومی(رازیانه): گرم و خشک
✅برگ بو: گرم و خشک
✅پونه کوهی: گرم و خشک
✅جوز هندی: گرم و خشک
✅خردل: گرم و خیلی خشک
✅دارچین: گرم و خشک
✅فلفل قرمز: خیلی گرم و خشک
✅زردچوبه: گرم و خشک
✅زعفران: گرم و خشک
✅زنجبیل: خیلی گرم و خشک
✅زنیان: گرم و خشک
✅زیره سبز: خیلی گرم و خشک
✅زیره سیاه: خیلی گرم و خشک
✅فلفل سیاه: خیلی گرم و خشک
✅سماق: سرد و خشک
✅هل: گرم و خیلی خشک
✅میخک: خیلی گرم و خشک
✅گلپر: گرم و خشک
✅سیاهدانه: گرم و خشک
✅انیسون: گرم و خشک
🔹پایگاه ترویج طب اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0
📌لطفا مطالب با لینک ارسال شود👆